![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
cine imi poate spune de unde pot cumpara fibra de sticla in Bacau?
|
Cu totii stim de acest subiect, unii au facut, unii vor face dar pe forum nu sa discutat. Spunetiva ideile, sfaturile, ce masini ati "sfintit", cum e recomandat, cum e mai usor, in ce masini, etc. Eu spre exemplu am avut o expierenta odata similara cu reclama de la Coca Cola daca o stiti in mijlocul unei ierni. Tare nu? :pistoles:
Eu am avut onoarea sa sfintesc un numar de 4 masini binenteles incluzando pe cea personala chiar dupa cateva zile dupa ce am achizitionato. Nu prea pareti interesati de subiectul asta :sadblinky |
Re: Sexul in masina
https://forum.4tuning.ro/28-femei/19587-top-10-bune-masini-facut-dragoste.html
uite ca s-a mai vb si despre asta :D |
Mam uita si eu dar acolo se vorbeste numai de masini aici puteti dezvolta mai pe larg dupa cum am spus mai sus, cate, ce , cum, in fata, in spate, cureririle fiecaruia, etc
|
Mai baietzi am nevoie de cateva indicatii cu privire la obtinerea aprobarilor de pe la Politzie...primarie pentru un eveniment similar cu cel desfasurat la voi
Ma puteti ajuta cu niste detalii?Mai stiu cate ceva si de la cei din Iasi ...poate imi frunizati vreo informatie ajutatoare... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mey....nu ca ma laud......dar eu in masina mea nu am facut nimik....ca o murdaresc...in schimb....intrebati-l pe tibi ce au patit masinile lui:)):))
|
Quote:
|
Quote:
Mersi mult... |
noi am pus ca parteneri primaria si politia...bla bla.....si nu ne-au mai cerut bani...dar nici nu ne-au mai tinut parcarea :x .....trebuie sa mergi la primariesa ceri acordul pentru a desfasura o astfel de activitate si trebuie facuta pe o firma..adiq intre persoana juridica si primarie......acolo itzi spune ce si cum sa scrii in cerere.....
|
Quote:
|
Quote:
e 40 lei o spalare de tapitzerie ia gandestete de cate orii |
eu in locul tau i-as cere sa-mi schimbe tapiteria o data la 10 "folosiri" ca se uzeaza si de la prea mult detergent se si decoloreaza;
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning