Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/99944-taxa-auto-masinile-rulate.html)

danirl 07-12-08 22:04

Re: Guvernul triplează taxa auto pentru maşinile rulate(dacă aprobă Comisia Europeană

miting piata victoriei data 13 decembrie ora 10-13
jos taxa auto!!!!

Sebastian.C 07-12-08 22:31

Re: Guvernul triplează taxa auto pentru maşinile rulate(dacă aprobă Comisia Europeană

Va fi bine pentru Bulgari, vor cumpara masini direct din Romania, nu vor mai bate drumul pana in Germania.. Ganditi-va ca sunt oameni care au adus cate 20-30 de masini si acum vor sta cu banii blocati ca nu le va mai cumpara nimeni....

ronnaldinho 07-12-08 23:30

sigur pe 13 ora 10 va fii miting in piata victoriei?ce trebuie sa facem ca acest prostest sa fie legal,s-a interesat cineva?
Daca este sigur acest protest,vin si eu [chiar daca sunt din provincie]!!!
Jos TAXA!!!

danirl 08-12-08 07:31

Quote:

Originally Posted by ronnaldinho (Post 1908321)
sigur pe 13 ora 10 va fii miting in piata victoriei?ce trebuie sa facem ca acest prostest sa fie legal,s-a interesat cineva?
Daca este sigur acest protest,vin si eu [chiar daca sunt din provincie]!!!
Jos TAXA!!!

da un google search si cauta taxa auto forumer!!!!!!!!
sunt din toate orasele adunati
bravo brasovul!!!!!!!!!

avolocaru 08-12-08 07:41

Sa stabilim un slogan sau ceva asemanator sa punem pe masini. E adevarat ca exista si cateva aspecte legale dar la urma urmei nu exista un organizator, deci nu au pe cine sa traga la raspundere. Ne strangem toti prin vointa fiecaruia dintre noi. nu ne poate impiedica nimeni sa ne plimbam pe strazi in coloana cu o hartie pe capota sau in geam, atat timp cat suntem pasnici.

Cu sloganu' m-am lamurit. Vasluiul va fi prezent!!!

F_L_R 08-12-08 08:34

Aici puteti gasi forma de organizare , afisele si multe pareri si opinii ale oamenilor afectati de aceasta TAXA (http://**********************/forum.htm). Sunt alaturi de acesti oamneni chiar daca aceasta taxa ma avantajeaza avand in vedere ca pot intermedia inmatriculari in Bulgaria. Eu am masinile inmatriculate in Bulgaria si daca ar fi taxa ZERO lei tot nu as inmatricula in Ro avand in vedere ca aici cu 1/2 din asigurarea RCA la masinile mele in Bg platesc toate taxele si carte verde.

F_L_R 08-12-08 08:37

Mesaj pt ZoliaT > I ti recomand sa scoti cenzura de la linkuri de la acest subiect.

Nemilosu 08-12-08 08:47

****** nu e cazul sa te bagi-aleks

foarte bine ca a triplat taxa.
trebuia sa o inzeceasca.

fiindca ar trebui sa ne uitam in oglinda si sa ne raspundem sincer la urmatoarele intrebari :

am facut ceva ca sa schimb oamenii ce ne conduc ?
am fost la vot ?
am iesit in strada daca a fost nevoie ?
am spus nu cand s-a spus sa nu mai alimentam ca sa scada pretul la carburanti ?
zic din gura dar am optat sa imi iau un 1.5 dci nou ca sa nu imi iau un "jaf" ?

ar trebui sa fim din o bucata nu una din gura si alta din fapta.
dar asta e romanul : vorba multa saracia omului.

p3rv3r5ul 08-12-08 09:08

http://www.tariceanu.ro/Blog/CalinPopescuTariceanu.html

blogul domnului Tariceanu! sa-i uram cele bune de sarbatori. :D

mobiles_de 08-12-08 09:21

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul (Post 1908587)
http://www.tariceanu.ro/Blog/CalinPopescuTariceanu.html

blogul domnului Tariceanu! sa-i uram cele bune de sarbatori. :D

bun asa :) sa vedem cat timp dureaza pana se umple blogul de pareri :D

aleks 08-12-08 10:16

un articol din "Gândul" de astăzi, cu referire şi la acţiunea de pe 13 decembrie
http://www.gandul.info/actualitatea/...l?3927;3628083

luckas 08-12-08 11:11

sa dam statul in judecata ,INTR-UN PROCES COMUN ,noi toti cei furati de tariceanu .

Hori 08-12-08 11:35

Quote:

Originally Posted by luckas (Post 1908698)
sa dam statul in judecata ,INTR-UN PROCES COMUN ,noi toti cei furati de tariceanu .

Sunt de acord! Cred ca multi am fi de acord! Daca e careva in domeniul avocatura sau ceva de genul, sa ne explice pls cum putem face, se aduna semnaturi si plangeri de la toti care suntem de acord si inaintam in tribunal !

avolocaru 08-12-08 11:54

Pt domnul care considera ca taxa ar trebui sa se tripleze, sa stiti ca la un moment dat nu mai este vorba de cat este taxa ci de ce se face cu acesti bani. Nu va dati seama ca toti acesti bani astupa gaurile negre ale guvernului? platiti taxa de posesie la primarie, mult putin, dar ce se intampla cu acesti bani? Va spun eu, sunt furati. Degeaba platesc eu 3000 mii de euro pt plantarea unei paduri daca se taie 10. Nu stiti ce vorbiti si probabil sunteti invidios, daca nu..., nu uitati ca nu toti avem banii dumneavoastra si ca poate am fost la vot.

Daca se pregateste cineva de proces, vreau si eu sa particip. Mai bine dau 1500 de euroi la avocat decat la stat.

mobiles_de 08-12-08 12:17

Nu veti intelege niciodata...nu e vorba de 1500 de euro ...e vorba de 10 euro de persoana.Totul pus pe un cont in Romania si cautat cel mai bun avocat care da statul in judecata la un tribunal UE...pe langa asta mai costa si un inginer bun care poate dovedi ca 80% din masinile inscrise la rar nu au fost inscrise cu norma de poluare adecvata etc...(totul documentat de la TÜV Germania si de la fabrici VW-BMW etc) Daca fiecare face pe capul lui nu veti ajunge nici o data la ceva !

danibavarezu 08-12-08 13:11

se stie ţara asta cum e nu mai are rost sa discutam, toate birurile le suportam noi , oamenii normali , cei bogatii ii doare in ............Bine mai scria pe bannerul ala "Binele o duce rau in Romania"

CristianD 08-12-08 13:17

in luna noiembrie am intentat un proces impotriva acestei taxe de poluare urmand ca pe 9 ianuarie sa ma judec. Ordonanta nu e lege, iar daca nu e lege se poate combate. Din cate stiu taxa de poluare se plateste la prima inmatriculare a masini in oricare tara UE. O masina inscrisa in Germania(ex.) a platit aceasta taxa de poluare si deci nu ar mai trebui platita aceasta taxa. Un alt punct de vedere este discriminarea. Eu cumpar masina SH din Romania si nu platesc aceasta taxa de poluare pe cand altcineva care cumpara masina SH din oricare tara UE (inafara de RO) plateste aceasta taxa => discriminare, ceea ce CE nu permite. Daca nu castig procesul in tara poate mah duc la CEDO. Am o Honda CRX model 91 in Germania e E2 la noi e Non-Euro.

CristianD 08-12-08 13:18

Avocatul costa 1000 RON . Merita

johhny 08-12-08 13:26

Daca pe 13 e greva la bucuresti inseamna ca ne intalnim acolo.

XXL-X- 08-12-08 13:57

Niste hoti!!Suntem condusi de niste incompetenti(cand e vb de popor).Pe 15 vin special la Bucuresti pt protest.ASA ceva este strigator la cer, isi bat joc de noi, suntem carpele lor, fac ce vor cu noi!!PROTEST,REVOLUTIE!!!!

Lupy 08-12-08 13:58

Sambata 13 decembrie ora 10:00 in piata Victoriei o sa fiu acolo, am inteles ca vin de la Brasov, Giurgiu, Calarasi, poate vine si Ploiestiul si Pitestiul, Slatina ... sper sa fim cat mai multi.

Ne vedem acolo.

p3rv3r5ul 08-12-08 14:13

Quote:

Originally Posted by mobiles_de (Post 1908783)
Nu veti intelege niciodata...nu e vorba de 1500 de euro ...e vorba de 10 euro de persoana.Totul pus pe un cont in Romania si cautat cel mai bun avocat care da statul in judecata la un tribunal UE...pe langa asta mai costa si un inginer bun care poate dovedi ca 80% din masinile inscrise la rar nu au fost inscrise cu norma de poluare adecvata etc...(totul documentat de la TÜV Germania si de la fabrici VW-BMW etc) Daca fiecare face pe capul lui nu veti ajunge nici o data la ceva !

incercati la IULIAN URBAN...omul oricum este chitit pe statul roman si da in judecata tot ce misca. partea buna este ca el castiga de fiecare data. accesati site-ul lor de la URBAN & ASOCIATII. trebuie facut ceva in privinta asta cu toate ca intentionam sa cumpar o masina noua euro 4 cu motor de 2.5 nu mai cumpar pentru ca s-a triplat taxa si pentru acestea. pentru acelasi model de masina am platit anul trecut 4400 ron deci in ianuarie daca o iau trebuie sa platesc undeva la 13000 RON...e strigator la cer

overclocker 08-12-08 14:50

din pacata nu sunt in Romania, dar daca as fi, probabil as merge si eu in Bucuresti pe 13, desi sunt din Arad. Taxa pe care o vor ei e abuziva, canalizeaza optiunea individului spre o masina de sub 2000cc. Cineva care are nevoie de o duba de transport nu prea are optiuni findca majoritatea modelelor au motor de peste 2L. In plus, marcile premium, BMW, Mercedes se vor confrunta cu o scadere a cifrei de afaceri: un 320 costa mai putin decat un 325 si nimeni nu va mai lua 325. Trebuie sa ne unim si sa facem ceva pentru ca treaba asta deja e batjocura.

O ultima observatie, cred ca un banner pe pagina principala a forumului ar fi util. De asemenea ar putea fi puse bannere si pe site-urile partenere.

bogdanxe 08-12-08 14:58

da frate da sa umplut tara de masini din '94 ca se platea taxa mica la masinile foarte vechi pana acum...eu nu sunt de acord cu taxa la masini cu euro 4 cu motore de pana la 2000 cmc in rest cine vrea motore mari trebuie sa sa plateasca... parerea mea;)

DanSGH 08-12-08 15:27

1 Attachment(s)
Un banner pt 13 Dec

alfaro146 08-12-08 16:49

Quote:

Originally Posted by bogdanxe (Post 1909112)
da frate da sa umplut tara de masini din '94 ca se platea taxa mica la masinile foarte vechi pana acum...eu nu sunt de acord cu taxa la masini cu euro 4 cu motore de pana la 2000 cmc in rest cine vrea motore mari trebuie sa sa plateasca... parerea mea;)

Salut.Nu toata lumea isi permite masini euro 4.Cred ca si cei care au masini e2,3,au dreptul de a cumpara si a circula cu o masina in tara asta.Normal e ca toti! cei care polueaza sa plateasca nu numai cei care inmatriculeaza prima data o masina in Romania.Cum am mai spus,inca mai exista "Volga"si "Dacia1100"care mai circula pe drumurile din tara.Exista inca si "Saviem"-uri ,si nu cred ca este vreunul care sa nu fi stat in preajma unui astfel de furnal,cind ii functioneaza motorul.Deci daca se vrea o taxa de poluare,atunci TOTI POLUATORII SA PLATEASCA! INCLUSIV FABRICILE MARI SI CET-URILE.

Quote:

Originally Posted by mobiles_de (Post 1908783)

Cred ca iti mai aduci aminte cum a inceput "REVOLUTIA" .Fiecare "de capul lui".Adica in fiecare oras din tara.Nu ma deranjaza sa dau nici 10 euro,nici 1500, numai sa-l vad pe asta(tariceanu) ascuns linga cei care si-au dat viata in '89,pentru ca in tara asta sa se traiasca bine pentru noi,cei care am ramas in viata.Deci macar in memoria lor sa iesim in strada ,in toata tara,caci numai datorita lor putem avea o masina nu logan,pentru care ne cere gunoiu' asta taxa.:evil:

Dripci 08-12-08 17:07

@DanSGH: fain bannerul, o sa scot maine la imprimanta cateva si le lipesc pe stalpi. Si e o super idee cea cu datu' in judecata..impreuna nu avem cum pierde...

alfaro146 08-12-08 17:09

Quote:

Originally Posted by mobiles_de (Post 1908610)
bun asa :) sa vedem cat timp dureaza pana se umple blogul de pareri :D

eu m-am gindit sa-i trimitem niste "trojeni-putere"pe blog !?:twisted:

W35T 08-12-08 17:13

E JAF LA DRUMUL MARE !!! Hotie Curata Fata de toti cei care au masini aduse si noi in pragul acesta ! Si eu am 2 prieteni care si`au achizitionat recent masini si au lucrat din greu pentru ele ca sa`si permita si ei o masina mai k`lumea...iar acum statul sa le dea in bot ? e ceva nemaipomenit ce se intampla in tara asta, adica Tariceanu ce viseaza noaptea face ziua.. ca asa i se scoala lui.. . Revolutie Trebuie Facuta !!! E INACCEPTABIL ASA CEVA ! JOS TAXA !!!!

Mircea-Finutz 08-12-08 17:16

pe data de 13 cand este anuntat protestul, a facut cineva demersurile legale pt acest protest?? eu sustin acest protes si voi vii acolo chiar daca nu am legatura cu aceasta taxa, dar chiar este jecmaneala pe fata sa pui o taxa doar pt ati umple propriile buzunare. Deci anuntati daca este legal si totul este in ordine sa nu ne trezim pe-acolo cu cine stie ce alte "taxe" de platit din partea capatanilor de creta(politia rutiera).

avolocaru 08-12-08 17:17

Quote:

Originally Posted by bogdanxe (Post 1909112)

Prietene, eu mi-am luat o masina 4X4 pt offroad si vreau sa ies cu ea numai in weekend sau vacanta deci nu stiu daca voi polua mai mult decat cineva care foloseste o masina euro3 euro4 zi de zi.
Cat despre Volgi eu am 2 volgi pe care le tin in curte pentru restaurare, platesc 14 milioane la stat anual, oare sa fie corect? Una dintre cele 2 volgi este trecuta in acte cu motor de aro cu cap de 2600 dar fizic motorul nu exista, o fi corect sa platesc asa? parerea mea este ca e o mizerie. Nu suntem lasati sa facem nimic in tara asta, suntem tineri, avem vise pasiuni dar nesimtitii astia nu se gandesc decat la ei.

datapimp 08-12-08 17:27

Quote:

Originally Posted by avolocaru (Post 1909374)
Prietene, eu mi-am luat o masina 4X4 pt offroad si vreau sa ies cu ea numai in weekend sau vacanta deci nu stiu daca voi polua mai mult decat cineva care foloseste o masina euro3 euro4 zi de zi.

Aici ai pus punctul pe I ! In orice stat civilizat taxele de poluare sunt in functie de CAT poluezi nu in functie de "daca ai o masina ai putea polua, asa ca te taxam ca si cand ai polua cu 3 masini deodata doar ca sa fim siguri".
Asta e de fapt problema aici..

mobiles_de 08-12-08 17:57

Quote:

Originally Posted by alfaro146 (Post 1909353)
eu m-am gindit sa-i trimitem niste "trojeni-putere"pe blog !?:twisted:

da da...din pacate are carpele lui acolo care verifica inainte de a publica. Chiar daca scrii corect si la tema (fara nesimtiri normal) nu se publica daca ceea ce ai scris este contra tariceanu. ASTA E METODA COMUNISTA. CARE E SOARTA COMUNISTILOR O STIM DE LA NEA NICU !!! Parca il vad pe dom* prim-ministru cum incearca sa urce in elicopter...si Ioana...daca mai are loc :D

ASA CA : BUCURESTI-DEMONSTRATIE...cel putin eu va tin pumnii din afara :)

avolocaru 08-12-08 18:04

Un oficial Dacia a afirmat urmatoarele: "Stroe a mai adaugat ca "din punct de vedere social anul 2008 se incheie bine, in ciuda ingrijorarilor si evolutiei pietei. Efectele masurilor luate de guvern, adica triplarea taxei auto pentru modelele second hand, nu se vor vedea insa imediat, iar o revenire a pietei este anticipata in perioada aprilie - martie". Deci efectele maririi taxelor auto se vor simti abia in martie-aprilie, moment in care vor spune ca aceasta masura nu a fost suficienta si vor ajunge sa interzica inmatricularea de masini SH, daca ii lasam astia sunt in stare sa ne vanda sclavi. Sa nu fim SCLAVII STATULUI!

Sursa citatului este:http://www.**************/stiri/criza...rie-16787.html

THUNDER77 08-12-08 18:19

Si vor continua sa se gandeasca frate daca nu facem ceva !

DanSGH 08-12-08 19:14

Quote:

Originally Posted by Dripci (Post 1909350)
@DanSGH: fain bannerul, o sa scot maine la imprimanta cateva si le lipesc pe stalpi. Si e o super idee cea cu datu' in judecata..impreuna nu avem cum pierde...

Bannerul l-am primit, si la randul meu il trimit mai departe, sper si imi doresc sa fim cat mai multi pe 13.

Vorba unui prieten, maine poimaine o sa apara un alt tembel la tv care sa ne impuna sa gatim numai cu ulei Bunica, si sa intindem pe paine numai unt Unirea, iar ca desert numai ciocolata cu Rom .....

Azi taxa auto ..... maine poate taxa pe aer .....

Niste colegi de munca, plecati in delegatie, la un restaurant, prima zi factura a venit mai mult decat erau preturile in meniu, a doua zi la fel ..... pe factura aparea pe langa TVA "DT" si unul dintre colegi il intreaba pe chelner, ce inseamna "DT" si raspunsul lui Daca Tine

Asa si Tariceanu, DT ...

mobiles_de 08-12-08 19:33

Citat de pe blogul tariceanu cu mici comentarii...mai mult nu imi permit fiindca omul e prim ministru

Votează pentru o Românie mândră şi prosperă! sau pt buzunarul tau?
Tocmai am votat la Ciofliceni, în Ilfov. bun asa...cel putin stim unde locuiesti
Pentru viitor şi pentru a continua lucrurile bune începute împreună cu românii.Omule tu esti roman sau grec? Lucrururile bune incepute impreuna cu romanii !!! NU ITI DAI SEAMA CA ASTA SUNA CA SI CAND AI FI STRAIN ???Nici macar cei care iti scriu discursurile nu sunt romani !!!!CE CAUTI IN TARA NOASTRA ????
Astăzi este o zi istorică pentru România.sau pt tine?
Românii trebuie să aleagă între politicile de Stânga, care vor arunca România în trecut sau politicile de dreapta, liberale, prin care vom continua să creştem economia şi să le oferim românilor o viaţă mai bună. cresti economia?unde? esti pe ultimul loc in europa cu politica ta...si asta de 4 ani de cand esti prim ministru

Vreau să continuăm să creştem salariile şi pensiile, să creăm noi locuri de muncă. România poate deveni a 7a putere a Europei.a saptea putere poate in alaska...asta e tipul de mesaj comunist...noi suntem buricul pamantului
Acesta este mesajul meu către Dumneavoastră.Mesajul nostru este sa ceri azil in Africa unde nu te gaseste nimeni

Vă chem pe toţi la vot. Vino şi fă-ţi vocea auzită. Votează pentru o Românie mândră şi prosperă. Da da da O SA AUZI VOCEA NOASTRA

P.S. Vreau să le urez „La mulţi ani!" şi tot ce îşi doresc românilor care poartă numele Andrei sau Andreea.bine ca nu iti urezi singur comunistule

batranu15 08-12-08 20:58

o innebunit mha astia...?
roamania..ce s mai zic..............................ne cumparam citroen ce s facem..facem bani la tariceanu...=)))

Babanu 08-12-08 21:25

Voi fi si eu In P-ta Victoriei pe 13. Sper ca nu o sa fie cu ghinion pt noi.
Vad ca se evita raspunsul la intrebarea : Cum stam din punct de vedere legal cu protestul?
Daca nu o sa fie acoperit legal,protestul nostru o sa fie un fiasco. Multi cred ca vor renunta sa mai vina, tocmai din cauza pericolului de a fii taxati cu "deranjarea linistii publice" sau ceva de genul.

stefan_88 08-12-08 21:52

cam la ce ora incepe protestul ?.... voi fi si eu prezent ...

All times are GMT +2. The time now is 21:14.

- Copyright 2026 4Tuning