Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/95625-ag-70-rno-dacia-1300-stil-drt.html)

gabrielwrc 15-11-11 23:25

Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT

8 Attachment(s)
Salut, 2 baieti harnici si de toata isprava!

18BSV 15-11-11 23:39

Arata bine de tot,felicitari!

11alex 18-11-11 00:12

Quote:

Originally Posted by gabrielwrc (Post 4715062)
Salut ma gandeam ca multi considera tractiunea fata ca un dezavantaj...uni nu chiar, cand e vb de viteza :)) multumesc :)

https://www.youtube.com/watch?v=TuvdJ...eature=related

oare? https://www.youtube.com/watch?v=Ew6YwIN2IQc

felicitari pentru achizitie !

gabrielwrc 18-11-11 00:27

;) Salut, nu e rau...dar cu alte setari la suspensie si alte gume/roti se poate misca mult mai eficient...multumesc
Quote:

Originally Posted by 11alex (Post 4722214)

gabrielwrc 18-11-11 00:29

Era vb de acel dric care bate un sky R32...

https://www.youtube.com/watch?v=kAGPu4Z_mng multumesc! :)

lord_sith 18-11-11 00:31

Ce crezi, s-a reactivat WRC-u' de Valcea !! :D

Bravo man, sa te bucuri de ea!

gabrielwrc 18-11-11 00:41

SALUT, ehe era activ-ist de partid dar din umbra multam de interventie!...indiferent ce facem cred ca de DACIE... daca sunt pasionati nu scapa!!! :)))multumesc
Quote:

Originally Posted by lord_sith (Post 4722258)
Ce crezi, s-a reactivat WRC-u' de Valcea !! :D

Bravo man, sa te bucuri de ea!

merci din nou!

gabrielwrc 20-11-11 02:05

SALUT, postez din capul strazi ...gata intr-un final masina a ajuns la mine ne-am cunoscut bla bla! Sunt foarte incantat de ea aveam emotii dar totul a iesit ca in plan. Distractia abea incepe sunt multe de facut ptr a circula pe drumuri publice, specific o masina pregatita sumar( doar pt competitii sportive) restul dupa interventiile facut asupra ei, multumesc!

bolidu' 20-11-11 09:07

Si poze cu ea in Anglia nu pui?:D

gabrielwrc 20-11-11 10:18

Postez mai tarziu dupa ce o sa o spal si mai schimb una alta pe acolo!
Multumesc...

gabrielwrc 20-11-11 19:58

6 Attachment(s)
Noua impresie! Nu ceva artistic dar usor se impune ea si la LONDRA!
Mulumesc!

R.Equinox 20-11-11 20:23

Quote:

Originally Posted by gabrielwrc (Post 4728612)
Mulumesc!

Ce bine arata:shock::shock::shock:..

Ai de gand sa o inscrii pe Anglia?;)

darck_angel64 20-11-11 21:22

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4728682)
Ai de gand sa o inscrii pe Anglia?;)

Ar fi tare...:D

gabrielwrc 20-11-11 22:02

3 Attachment(s)
Salut, as vrea sa nu ma intelega nimeni aiurea dar masina asta a fost luata din pasiune...mai am una facuta dar care momentan nu o folosesc e un alt proiect! Iar legat de numere eu personal ma aflu aici ca am alte sanse sa fac ceva mai bun decat in Romania, in nici un caz nu imi este ruSine ca sunt ROMAN masina va purta cu capul sus acele numere de ROMANIA si va face cat se poate de mult si performanta cu tricolorul pe ea, multumesc!
Quote:

Originally Posted by darck_angel64 (Post 4728837)
Ar fi tare...:D

ELE cele care sunt acum impreuna! :))

morcov_ssl 20-11-11 22:03

Quote:

Originally Posted by gabrielwrc (Post 4728612)
Mulumesc!

... foarte tare... sunt mandru ca masina la care am muncit eu si baietii din DRT a ajuns la Londra...

cand m-a sunat prima data si mi-a propus schimbul eu am crezut ca face misto...acum inca nu imi vine sa cred ca dacia a ajuns asa departe....

morcov_ssl 20-11-11 22:09

Quote:

Originally Posted by gabrielwrc (Post 4728938)
Salut, as vrea sa nu ma intelega nimeni aiurea dar masina asta a fost luata din pasiune...mai am una facuta dar care momentan nu o folosesc e un alt proiect! Iar legat de numere eu personal ma aflu aici ca am alte sanse sa fac ceva mai bun decat in Romania, in nici un caz nu imi este ruSine ca sunt ROMAN masina va purta cu capul sus acele numere de ROMANIA si va face cat se poate de mult si performanta cu tricolorul pe ea, multumesc!

ELE cele care sunt acum impreuna! :))

pasionat de legende.....

gabrielwrc 20-11-11 22:22

1 Attachment(s)
Salut pa calea asta iti multumesc foarte mult VALENTIN si celor ce au pus mana si chiar celor care au facut umbra in garaj cand ati construit aceasta dacie...nu voi inceta pana ce va ajunge acolo unde orice pasionat viseaza (uni mai sus altii foarte sus) si daca voi fi norocos pana la capat( ca ma consider destul de norocos), aceasta masina va intra acolo unde nu au multe marci de prestigiu ACCES! multumesc...
Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 4728942)
... foarte tare... sunt mandru ca masina la care am muncit eu si baietii din DRT a ajuns la Londra...

cand m-a sunat prima data si mi-a propus schimbul eu am crezut ca face misto...acum inca nu imi vine sa cred ca dacia a ajuns asa departe....

LUCI BV 89 WRC 20-11-11 22:46

felicitari Wrc-ule cum spunea si Bolidu unii se dau peste cap sa aduca masinile din alta tara aici si tu o duci acolo :0 foarte tare bravo sper sa reusesti sa o duci unde nu a apucat sa ajunga !acum morcovmobilu nu va mai fi neglijat,spune-mi te rog si mie un lucru eu unu pana acum nu stiu absolut nimic despre dacia ta WRC decand o stiu o poza sau 2 am vazut cu ea atat!ascunde ea ceva de sta asa bine ascunsa!mai pe scurt sunt atent la o descrie detaliata a ei :D multumesc

gabrielwrc 20-11-11 23:30

3 Attachment(s)
Salut va multumesc celor care postati dar si celor care doar cititi...dacia mea care sa nu fiu impertinent cred ca a fost una din singurele omlogate rar cu alt motor (pa benzina) a incercat de la un 1.4-1.6 alpine carburatoare la un moment dat avut un mtor de 5gtt cu un t28hibrid si un wastegate mic mic...mic...in proiect era un 1.7 turbo cu o axa schimbata si multa presiune cu un td05L MITSUBISHI dar acele timpuri au apus si raman la un sudor bun (care nu e ptr moment) si platforma cea mai desteapta 4x4 SUBARU WRX STI MODEL 93-00AN cand? sau ani -luni-zile-minute-sec nu stiu dar candva va iesi o dacie pa platforma de subaru cu siguranta! Ragalia donatoare de organe e acolo pa fundal lasata JOS, SUB PRELATA IA MICA de vb urat candva cu participantii la trafic pa DN1 ii lua la misto fugind mai tare ;)...:)))) multumesc

Bafta cu babele LUCI!
Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 4729032)
felicitari Wrc-ule cum spunea si Bolidu unii se dau peste cap sa aduca masinile din alta tara aici si tu o duci acolo :0 foarte tare bravo sper sa reusesti sa o duci unde nu a apucat sa ajunga !acum morcovmobilu nu va mai fi neglijat,spune-mi te rog si mie un lucru eu unu pana acum nu stiu absolut nimic despre dacia ta WRC decand o stiu o poza sau 2 am vazut cu ea atat!ascunde ea ceva de sta asa bine ascunsa!mai pe scurt sunt atent la o descrie detaliata a ei :D multumesc

BR-02-UUT 21-11-11 05:52

sa o stapanesti sanatos si fara incidente arata belea :D8)

Nastase Bogdan 21-11-11 07:57

Felicitari pentru ambitia ta si pentru faptul ca ne faci sa fim mandri ca suntem romani:!:
Si eu am ramas surprins cand am citit si am vazut ca a ajuns in Londra..f tare, cred ca va intoarce multe capete pe strada8)

Succes cu amandoua Dacioarele, sa iasa cum iti doresti.

Petyy007 21-11-11 08:24

Nu cred ca isi permite oricine sa-si detina chiar doua Dacii in Londra, sa ai grija de ele, poate ajungi la top gear cu ele;)).... Bafta in Continuare!

gabrielwrc 21-11-11 08:57

Salut, nu isi mai "PERMITE" nimeni...asta e o MAXIMA :))) alti aici isi iau la ce am renuntat eu aici in detrimentul daciei! :)))

CINE ARE DE VANZARE O EVACUARE DE F7P FACUTA PTR DACIE SA POSTEZE POZE SI PRET, MULTUMESC
Quote:

Originally Posted by Petyy007 (Post 4729365)
Nu cred ca isi permite oricine sa-si detina chiar doua Dacii in Londra, sa ai grija de ele, poate ajungi la top gear cu ele;)).... Bafta in Continuare!

bolidu' 21-11-11 10:53

Daca aveam masina de zi cu zi ma riscam sa o dau pe a mea jos sa am unde croi alta..dar asa e nasol..nu de alta dar mai am comanda de o astfel de galerie.:-P

BR-02-UUT 21-11-11 13:58

pe ce`a alba ce motor ai ?:D

cretzucyo 21-11-11 18:53

Felicitari pt achzitie,sa nu uiti sa mai postezi si tu pe aici,(sa ne spui cum e vremea pe acolo):))

LUCI BV 89 WRC 21-11-11 20:01

[QUOTE=gabrielwrc;4729102]Salut va multumesc celor care postati dar si celor care doar cititi...dacia mea care sa nu fiu impertinent cred ca a fost una din singurele omlogate rar cu alt motor (pa benzina) a incercat de la un 1.4-1.6 alpine carburatoare la un moment dat avut un mtor de 5gtt cu un t28hibrid si un wastegate mic mic...mic...in proiect era un 1.7 turbo cu o axa schimbata si multa presiune cu un td05L MITSUBISHI dar acele timpuri au apus si raman la un sudor bun (care nu e ptr moment) si platforma cea mai desteapta 4x4 SUBARU WRX STI MODEL 93-00AN cand? sau ani -luni-zile-minute-sec nu stiu dar candva va iesi o dacie pa platforma de subaru cu siguranta! Ragalia donatoare de organe e acolo pa fundal lasata JOS, SUB PRELATA IA MICA de vb urat candva cu participantii la trafic pa DN1 ii lua la misto fugind mai tare ;)...:)))) multumesc

Bafta cu babele LUCI!

multumesc Frumos asemenea si tie,multumesc si pt explicatie insa nu cred ca am inteles exact ce motor ai reusit de a omologa?
ganduri mari si din ce vad eu acolo observ ca incet incet vor deveni realizabile!

RENAULTts 21-11-11 20:51

Salut! Dacia aia alba ''teroriza'' cu ceva ani in urma Regia. A facut senzatie pe acolo o buna perioada de timp. Chiar ma intrebam ce s-a mai intamplat cu ea ... dupa ce a fost vandut motorul de Alpine. Cum arata motoru ala cu carburatoarele orizontale ....

1300 21-11-11 21:20

[QUOTE=LUCI BV 89 WRC;4731081]
Quote:

Originally Posted by gabrielwrc (Post 4729102)
Salut va multumesc celor care postati dar si celor care doar cititi...dacia mea care sa nu fiu impertinent cred ca a fost una din singurele omlogate rar cu alt motor (pa benzina) a incercat de la un 1.4-1.6 alpine carburatoare la un moment dat avut un mtor de 5gtt cu un t28hibrid si un wastegate mic mic...mic...in proiect era un 1.7 turbo cu o axa schimbata si multa presiune cu un td05L MITSUBISHI dar acele timpuri au apus si raman la un sudor bun (care nu e ptr moment) si platforma cea mai desteapta 4x4 SUBARU WRX STI MODEL 93-00AN cand? sau ani -luni-zile-minute-sec nu stiu dar candva va iesi o dacie pa platforma de subaru cu siguranta! Ragalia donatoare de organe e acolo pa fundal lasata JOS, SUB PRELATA IA MICA de vb urat candva cu participantii la trafic pa DN1 ii lua la misto fugind mai tare ;)...:)))) multumesc

Bafta cu babele LUCI!

multumesc Frumos asemenea si tie,multumesc si pt explicatie insa nu cred ca am inteles exact ce motor ai reusit de a omologa?
ganduri mari si din ce vad eu acolo observ ca incet incet vor deveni realizabile!

LUCI, masina asta facea senzatie pe la inceputul 4tuningului, pe cand multi din noi eram copii.

bolidu' 21-11-11 21:48

Quote:

Originally Posted by RENAULTts (Post 4731225)
Salut! Dacia aia alba ''teroriza'' cu ceva ani in urma Regia. A facut senzatie pe acolo o buna perioada de timp. Chiar ma intrebam ce s-a mai intamplat cu ea ... dupa ce a fost vandut motorul de Alpine. Cum arata motoru ala cu carburatoarele orizontale ....

Cred ca fiecare generatie din Regie are cate un tzacanit dinasta cu Dacie mai asa...in special pe la 14-15 pe acolo:-P

gabrielwrc 22-11-11 11:27

4 Attachment(s)
Salut wrc-ul a fost omologat RAR cu proiect ca masina cu motor provenienta RENAULT...nu se specifica capacitate cilindrica! Da a fost in regie...mult timp!

Aseara am fost la o intalnire RENAULT cu "BABA" la FAIMOSUL ACE CAFE LONDON, care a facut senzatie...
da ce masina este asta?...aveti invitatie
nu cred ca mai are nevoie de invitatie este un R12...;):D:!:
pe viitor poze mai bune...sunt facute in mare viteza, multumesc.

gabrielwrc 22-11-11 11:38

AM UITAT SA SPECIFIC ASEARA A FOST ACOLO SI UN AMARAT DE RENAULT 5...ASTA http://passionford.com/forum/picture...1-8-lb-ft.html
BAIATUL ESTE SCOFF UN IRLANDEZ TAMPIT...SANTA POD RACEWAY `10.539SEC SI VITEZA EXIT ...232KM/H PA UN AMAR DE RENAULT 5 :!::D

https://www.youtube.com/watch?v=4i5DHKiIsrQ

Nastase Bogdan 22-11-11 12:38

Quote:

Originally Posted by gabrielwrc (Post 4732507)
Salut wrc-ul a fost omologat RAR cu proiect ca masina cu motor provenienta RENAULT...nu se specifica capacitate cilindrica! Da a fost in regie...mult timp!

Aseara am fost la o intalnire RENAULT cu "BABA" la FAIMOSUL ACE CAFE LONDON, care a facut senzatie...

Bun asa, sa inceapa sa o cunoasca lumea de p'acolo:-)
Cat despre acel R5..WOW..:shock:

B XX ADI 22-11-11 13:17

Quote:

Originally Posted by gabrielwrc (Post 4732507)

iubesc r5-ul ala:)...l-am vazut pe un alt forum, cat despre omologarea aia de pe dacia alba ai putea da mai multe detalii poate mai sunt si alti nebuni ( in sensul bun) care ar dori sa faca asa ceva:).....mult succes cu masina in continuare!

gabrielwrc 22-11-11 13:43

Salut, wrc-ul a fost omologat de un inginer RAR care a costruit un proiect ptr masina cap coada (cu ce era pa masina la ora aia) a facut poze si findca motorul nu avea serie a trecut (de provenienta RENAULT)...Am platit in jur de 300E in 2006( nu mai stiu exact), dupa care masina a intra la rar si in afara de noxe(carburatoarele dellorto), a iesit cu brio! UN inginer atestat RAR poate omologa orice masina daca ea corespunde tehnic!

bla bla nu bagati ca nu are rost...sunt obligati sa puna in circulatie orice masina care corespunde tehnic contra cost! (e politica peste tot), multumesc

1300 22-11-11 13:49

4 Attachment(s)
ea este sub prelata....

morcov_ssl 22-11-11 17:53

Quote:

Originally Posted by gabrielwrc (Post 4732766)
Salut, wrc-ul a fost omologat de un inginer RAR care a costruit un proiect ptr masina cap coada (cu ce era pa masina la ora aia) a facut poze si findca motorul nu avea serie a trecut (de provenienta RENAULT)...Am platit in jur de 300E in 2006( nu mai stiu exact), dupa care masina a intra la rar si in afara de noxe(carburatoarele dellorto), a iesit cu brio! UN inginer atestat RAR poate omologa orice masina daca ea corespunde tehnic!

bla bla nu bagati ca nu are rost...sunt obligati sa puna in circulatie orice masina care corespunde tehnic contra cost! (e politica peste tot), multumesc

doar ca la noi in tara nu cunoastem legile si imediat astia de la rar tio arunca pe aia ca te costa 40mil si ca trebuie sa faca nu stiu ce teste ei... etc.... dar daca esti destept ii scoti legile dupa net si il bati cu ea, ca teoretic daca s-a mai omologat pe o alta masina acel tip de motor nu mai trebuie sa platesti o carca de bani... platesti o taxa modica......

adrian_YLI 22-11-11 18:05

Quote:

Originally Posted by gabrielwrc (Post 4729419)
Salut, nu isi mai "PERMITE" nimeni...asta e o MAXIMA :))) alti aici isi iau la ce am renuntat eu aici in detrimentul daciei! :)))

CINE ARE DE VANZARE O EVACUARE DE F7P FACUTA PTR DACIE SA POSTEZE POZE SI PRET, MULTUMESC

sal
DOMNUL GABRIEL
FELICITARI PT MASINA ACHIZITIONATA
cu parere de rau o spun dar vad ca lumea vb de masina asta
dar au uitat cine a facut-o:cry: bun numai conteaza
eu sunt acela care am facut galeria aceea si te mai pot ajuta cu alta care este montata tot pe un F7P
IMI CER SCUZE DAR POZE NU AM
maine am sa ii fac poze
cu pret te pot ajuta 350 lei

BlueAngel 22-11-11 18:16

Frumoase rau jantele care le avea daciana ;)

aditza579 22-11-11 18:48

Cu 1300 Frantuzoaica ce ai de gand sa faci acolo in Londra? Sa uimesti lumea? Cred ca asta ai reusit sa faci deja.

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning