![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
8 Attachment(s)
Salut, 2 baieti harnici si de toata isprava!
|
Arata bine de tot,felicitari!
|
Quote:
felicitari pentru achizitie ! |
;) Salut, nu e rau...dar cu alte setari la suspensie si alte gume/roti se poate misca mult mai eficient...multumesc
Quote:
|
Era vb de acel dric care bate un sky R32...
https://www.youtube.com/watch?v=kAGPu4Z_mng multumesc! :) |
Ce crezi, s-a reactivat WRC-u' de Valcea !! :D
Bravo man, sa te bucuri de ea! |
SALUT, ehe era activ-ist de partid dar din umbra multam de interventie!...indiferent ce facem cred ca de DACIE... daca sunt pasionati nu scapa!!! :)))multumesc
Quote:
|
SALUT, postez din capul strazi ...gata intr-un final masina a ajuns la mine ne-am cunoscut bla bla! Sunt foarte incantat de ea aveam emotii dar totul a iesit ca in plan. Distractia abea incepe sunt multe de facut ptr a circula pe drumuri publice, specific o masina pregatita sumar( doar pt competitii sportive) restul dupa interventiile facut asupra ei, multumesc!
|
Si poze cu ea in Anglia nu pui?:D
|
Postez mai tarziu dupa ce o sa o spal si mai schimb una alta pe acolo!
Multumesc... |
6 Attachment(s)
Noua impresie! Nu ceva artistic dar usor se impune ea si la LONDRA!
Mulumesc! |
Quote:
Ai de gand sa o inscrii pe Anglia?;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut, as vrea sa nu ma intelega nimeni aiurea dar masina asta a fost luata din pasiune...mai am una facuta dar care momentan nu o folosesc e un alt proiect! Iar legat de numere eu personal ma aflu aici ca am alte sanse sa fac ceva mai bun decat in Romania, in nici un caz nu imi este ruSine ca sunt ROMAN masina va purta cu capul sus acele numere de ROMANIA si va face cat se poate de mult si performanta cu tricolorul pe ea, multumesc!
Quote:
ELE cele care sunt acum impreuna! :)) |
Quote:
cand m-a sunat prima data si mi-a propus schimbul eu am crezut ca face misto...acum inca nu imi vine sa cred ca dacia a ajuns asa departe.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut pa calea asta iti multumesc foarte mult VALENTIN si celor ce au pus mana si chiar celor care au facut umbra in garaj cand ati construit aceasta dacie...nu voi inceta pana ce va ajunge acolo unde orice pasionat viseaza (uni mai sus altii foarte sus) si daca voi fi norocos pana la capat( ca ma consider destul de norocos), aceasta masina va intra acolo unde nu au multe marci de prestigiu ACCES! multumesc...
Quote:
|
felicitari Wrc-ule cum spunea si Bolidu unii se dau peste cap sa aduca masinile din alta tara aici si tu o duci acolo :0 foarte tare bravo sper sa reusesti sa o duci unde nu a apucat sa ajunga !acum morcovmobilu nu va mai fi neglijat,spune-mi te rog si mie un lucru eu unu pana acum nu stiu absolut nimic despre dacia ta WRC decand o stiu o poza sau 2 am vazut cu ea atat!ascunde ea ceva de sta asa bine ascunsa!mai pe scurt sunt atent la o descrie detaliata a ei :D multumesc
|
3 Attachment(s)
Salut va multumesc celor care postati dar si celor care doar cititi...dacia mea care sa nu fiu impertinent cred ca a fost una din singurele omlogate rar cu alt motor (pa benzina) a incercat de la un 1.4-1.6 alpine carburatoare la un moment dat avut un mtor de 5gtt cu un t28hibrid si un wastegate mic mic...mic...in proiect era un 1.7 turbo cu o axa schimbata si multa presiune cu un td05L MITSUBISHI dar acele timpuri au apus si raman la un sudor bun (care nu e ptr moment) si platforma cea mai desteapta 4x4 SUBARU WRX STI MODEL 93-00AN cand? sau ani -luni-zile-minute-sec nu stiu dar candva va iesi o dacie pa platforma de subaru cu siguranta! Ragalia donatoare de organe e acolo pa fundal lasata JOS, SUB PRELATA IA MICA de vb urat candva cu participantii la trafic pa DN1 ii lua la misto fugind mai tare ;)...:)))) multumesc
Bafta cu babele LUCI! Quote:
|
sa o stapanesti sanatos si fara incidente arata belea :D8)
|
Felicitari pentru ambitia ta si pentru faptul ca ne faci sa fim mandri ca suntem romani:!:
Si eu am ramas surprins cand am citit si am vazut ca a ajuns in Londra..f tare, cred ca va intoarce multe capete pe strada8) Succes cu amandoua Dacioarele, sa iasa cum iti doresti. |
Nu cred ca isi permite oricine sa-si detina chiar doua Dacii in Londra, sa ai grija de ele, poate ajungi la top gear cu ele;)).... Bafta in Continuare!
|
Salut, nu isi mai "PERMITE" nimeni...asta e o MAXIMA :))) alti aici isi iau la ce am renuntat eu aici in detrimentul daciei! :)))
CINE ARE DE VANZARE O EVACUARE DE F7P FACUTA PTR DACIE SA POSTEZE POZE SI PRET, MULTUMESC Quote:
|
Daca aveam masina de zi cu zi ma riscam sa o dau pe a mea jos sa am unde croi alta..dar asa e nasol..nu de alta dar mai am comanda de o astfel de galerie.:-P
|
pe ce`a alba ce motor ai ?:D
|
Felicitari pt achzitie,sa nu uiti sa mai postezi si tu pe aici,(sa ne spui cum e vremea pe acolo):))
|
[QUOTE=gabrielwrc;4729102]Salut va multumesc celor care postati dar si celor care doar cititi...dacia mea care sa nu fiu impertinent cred ca a fost una din singurele omlogate rar cu alt motor (pa benzina) a incercat de la un 1.4-1.6 alpine carburatoare la un moment dat avut un mtor de 5gtt cu un t28hibrid si un wastegate mic mic...mic...in proiect era un 1.7 turbo cu o axa schimbata si multa presiune cu un td05L MITSUBISHI dar acele timpuri au apus si raman la un sudor bun (care nu e ptr moment) si platforma cea mai desteapta 4x4 SUBARU WRX STI MODEL 93-00AN cand? sau ani -luni-zile-minute-sec nu stiu dar candva va iesi o dacie pa platforma de subaru cu siguranta! Ragalia donatoare de organe e acolo pa fundal lasata JOS, SUB PRELATA IA MICA de vb urat candva cu participantii la trafic pa DN1 ii lua la misto fugind mai tare ;)...:)))) multumesc
Bafta cu babele LUCI! multumesc Frumos asemenea si tie,multumesc si pt explicatie insa nu cred ca am inteles exact ce motor ai reusit de a omologa? ganduri mari si din ce vad eu acolo observ ca incet incet vor deveni realizabile! |
Salut! Dacia aia alba ''teroriza'' cu ceva ani in urma Regia. A facut senzatie pe acolo o buna perioada de timp. Chiar ma intrebam ce s-a mai intamplat cu ea ... dupa ce a fost vandut motorul de Alpine. Cum arata motoru ala cu carburatoarele orizontale ....
|
[QUOTE=LUCI BV 89 WRC;4731081]
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut wrc-ul a fost omologat RAR cu proiect ca masina cu motor provenienta RENAULT...nu se specifica capacitate cilindrica! Da a fost in regie...mult timp!
Aseara am fost la o intalnire RENAULT cu "BABA" la FAIMOSUL ACE CAFE LONDON, care a facut senzatie... da ce masina este asta?...aveti invitatie nu cred ca mai are nevoie de invitatie este un R12...;):D:!: pe viitor poze mai bune...sunt facute in mare viteza, multumesc. |
AM UITAT SA SPECIFIC ASEARA A FOST ACOLO SI UN AMARAT DE RENAULT 5...ASTA http://passionford.com/forum/picture...1-8-lb-ft.html
BAIATUL ESTE SCOFF UN IRLANDEZ TAMPIT...SANTA POD RACEWAY `10.539SEC SI VITEZA EXIT ...232KM/H PA UN AMAR DE RENAULT 5 :!::D https://www.youtube.com/watch?v=4i5DHKiIsrQ |
Quote:
Cat despre acel R5..WOW..:shock: |
Quote:
|
Salut, wrc-ul a fost omologat de un inginer RAR care a costruit un proiect ptr masina cap coada (cu ce era pa masina la ora aia) a facut poze si findca motorul nu avea serie a trecut (de provenienta RENAULT)...Am platit in jur de 300E in 2006( nu mai stiu exact), dupa care masina a intra la rar si in afara de noxe(carburatoarele dellorto), a iesit cu brio! UN inginer atestat RAR poate omologa orice masina daca ea corespunde tehnic!
bla bla nu bagati ca nu are rost...sunt obligati sa puna in circulatie orice masina care corespunde tehnic contra cost! (e politica peste tot), multumesc |
4 Attachment(s)
ea este sub prelata....
|
Quote:
|
Quote:
DOMNUL GABRIEL FELICITARI PT MASINA ACHIZITIONATA cu parere de rau o spun dar vad ca lumea vb de masina asta dar au uitat cine a facut-o:cry: bun numai conteaza eu sunt acela care am facut galeria aceea si te mai pot ajuta cu alta care este montata tot pe un F7P IMI CER SCUZE DAR POZE NU AM maine am sa ii fac poze cu pret te pot ajuta 350 lei |
Frumoase rau jantele care le avea daciana ;)
|
Cu 1300 Frantuzoaica ce ai de gand sa faci acolo in Londra? Sa uimesti lumea? Cred ca asta ai reusit sa faci deja.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning