Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis... devenit realitate! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/95324-espero-2-0-16v-gsi-turbo-vis-devenit-realitate.html)

ss_seby 14-05-11 20:39

Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis... devenit realitate!

Salutare Esperache , cu ce ne mai incanti despre masina ta? ca doar a venit caldura , ceva noutati ??

marutzu_vti 15-05-11 22:44

Am citit si eu aceste pagini si am ramas uimit ce suflet si bani ai pus in acest proiect ,pacat pentru ce sa antamplat pe final dar asta este se antampla si nu baga invidiosii in seama mergi mai departe si demonstreaza cu masina fao sa mearga cum trebuie bafta an continuare ;)

sony50 16-05-11 22:33

Nu stiu frate ce sa mai zic ,am citit tot topicul si m-am "crucit" ,am si eu un cielo condus vreo 3-4 sute de mii de km ,stiu ce inseamna o masina stiu ce inseamna,mecanic,piese tot ce tine de mecanica si stiu ca nu e asa de usor.Multa munca,timp,nervi,dezamagiri,sperante.....s.a.m.d. Toata admiratia prietene pt ce faci.In primul rind nu esti "normal" asa cum sustii tu ,un om normal sau cel putin 90% din ei habar nu au de unde sa cumpere piesele care le-ai pus tu pe masina dapai la ce folosesc ,80 % din ei (cu toate sacrificile) nu au posibilitatea sa faca asa ceva .Apoi stai extraordinar de bine cu nervi ,esti de admirat,nu in ultimul rind e PASIUNE si intradevar cu "P" mare .Felicitari si multa bafta sa iti termini visul,chiar e un vis realizat si unul frumos inca. :)

P.S.Un sfat .nu in special pt tine ci pt toti cei ce puneti suflet in masini si in ce faceti,am observat ca sunteti multi "cunoscatori" pe aici uni pe bune alti in ghililmele ,pt cei pe bune ,de ce nu lasati orgoliile deoparte si nu va ajutati intre voi,cred ca ati castiga mult mai mult, daca ati da un sfat in loc sa aruncati o ironie . :)

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 4321062)
Mi-e foarte "nu stiu cum'" sa fiu asa pasiv la mizeriile astea ... dar poate ca asa ar fi mai sanatos.

:D Prietene "Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s amari" ,de ce te complici si intri in polemica? Tu ai inceput un proiect pt tine ,nu cred ca ai bagat atitia bani ca sa impresionezi toti fraeri .Daca ai fi vrut asta ai f...ai o folie ,niste jante ,niste "guta" in difuzoare la maxim ,trei stickere "JBL" si era cea mai "tunata" masina in opinia "lor" .Normal ca e mai sanatos sa nu dai atentie si sa iti vezi de treaba ta .Cine stie cu ce se maninca toata munca asta ,nu o sa vorbeasca niciodata aiurea ,crede-ma!

Esperache 10-06-11 08:52

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 4324982)
Salutare Esperache , cu ce ne mai incanti despre masina ta? ca doar a venit caldura , ceva noutati ??

Momentan nu, pana nu e gata ... totul e surpriza ... si cred ca asa e mai bine ;)
Quote:

Originally Posted by marutzu_vti (Post 4327398)
Am citit si eu aceste pagini si am ramas uimit ce suflet si bani ai pus in acest proiect ,pacat pentru ce sa antamplat pe final dar asta este se antampla si nu baga invidiosii in seama mergi mai departe si demonstreaza cu masina fao sa mearga cum trebuie bafta an continuare ;)

Merci.
Quote:

Originally Posted by sony50 (Post 4330107)
Nu stiu frate ce sa mai zic ,am citit tot topicul si m-am "crucit" ,am si eu un cielo condus vreo 3-4 sute de mii de km ,stiu ce inseamna o masina stiu ce inseamna,mecanic,piese tot ce tine de mecanica si stiu ca nu e asa de usor.Multa munca,timp,nervi,dezamagiri,sperante.....s.a.m.d. Toata admiratia prietene pt ce faci.In primul rind nu esti "normal" asa cum sustii tu ,un om normal sau cel putin 90% din ei habar nu au de unde sa cumpere piesele care le-ai pus tu pe masina dapai la ce folosesc ,80 % din ei (cu toate sacrificile) nu au posibilitatea sa faca asa ceva .Apoi stai extraordinar de bine cu nervi ,esti de admirat,nu in ultimul rind e PASIUNE si intradevar cu "P" mare .Felicitari si multa bafta sa iti termini visul,chiar e un vis realizat si unul frumos inca. :)

P.S.Un sfat .nu in special pt tine ci pt toti cei ce puneti suflet in masini si in ce faceti,am observat ca sunteti multi "cunoscatori" pe aici uni pe bune alti in ghililmele ,pt cei pe bune ,de ce nu lasati orgoliile deoparte si nu va ajutati intre voi,cred ca ati castiga mult mai mult, daca ati da un sfat in loc sa aruncati o ironie . :)

:D Prietene "Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s amari" ,de ce te complici si intri in polemica? Tu ai inceput un proiect pt tine ,nu cred ca ai bagat atitia bani ca sa impresionezi toti fraeri .Daca ai fi vrut asta ai f...ai o folie ,niste jante ,niste "guta" in difuzoare la maxim ,trei stickere "JBL" si era cea mai "tunata" masina in opinia "lor" .Normal ca e mai sanatos sa nu dai atentie si sa iti vezi de treaba ta .Cine stie cu ce se maninca toata munca asta ,nu o sa vorbeasca niciodata aiurea ,crede-ma!

Sunt putini cei care gandesc ca mine, ca tine, etc. ... oricum acest prim proiect a fost o experienta ... hai sa-i zic destul de interesanta pt. mine, si aici ma refer si la categoriile de oameni pe care mi-a fost dat sa-i intalnesc, m-a facut sa ma gandesc de cel putin 2 ori inainte de a-mi alege partenerii de lucru, dar, cel mai important, cred m-a facut sa fiu mai cu picioarele pe pamant in ceea ce priveste punerea in practica a ideilor avute ... mai exact mi-a aratat clar ce diferente enorme exista intre teorie si practica ... oricum, continuarea, respectiv imbunatatirea acestui proiect, nu cred ca va fi decat de bun augur atat pentru mine cat si pentru ceilalti implicati, iar acest lucru va fi confirmat sau infirmat de cele ce vor urma in perioada imediat urmatoare.

Numai bine tuturor !

casp3r75 12-06-11 11:06

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 4387293)
Momentan nu, pana nu e gata ... totul e surpriza ... si cred ca asa e mai bine ;)

Merci.

Sunt putini cei care gandesc ca mine, ca tine, etc. ... oricum acest prim proiect a fost o experienta ... hai sa-i zic destul de interesanta pt. mine, si aici ma refer si la categoriile de oameni pe care mi-a fost dat sa-i intalnesc, m-a facut sa ma gandesc de cel putin 2 ori inainte de a-mi alege partenerii de lucru, dar, cel mai important, cred m-a facut sa fiu mai cu picioarele pe pamant in ceea ce priveste punerea in practica a ideilor avute ... mai exact mi-a aratat clar ce diferente enorme exista intre teorie si practica ... oricum, continuarea, respectiv imbunatatirea acestui proiect, nu cred ca va fi decat de bun augur atat pentru mine cat si pentru ceilalti implicati, iar acest lucru va fi confirmat sau infirmat de cele ce vor urma in perioada imediat urmatoare.

Numai bine tuturor !

esperache ne tine in suspans :lol:
nebunie maxima ce o sa iasa din masina asta :twisted:

Esperache 28-06-11 09:32

Tot ce-i posibil ! ;)

alex.panciu 09-07-11 19:35

FELICITARI.....am stat aproape 2 ore sa citesc tot,respect pentru tot ce ai facut si cati bani ai bagat,dar nu ti-ai pus si tu niste semne de intrebare ca a durat atat si inca mai bagi bani si mai astepti ca masina sa fie gata si sa nu mai "cada"???parerea mea personala ca mai sunt mecanici care se pricep,destul de bine la opel......asta nu inseamna ca ILIE BAUBAU e prost sau nu stie ce face......

ss_seby 09-07-11 21:20

Daca ai fii citit tot postul , ai observat ca dupa ce a facuto , nu prea a avut rabdare sa o menajeze , si in plus , ia dat atunci tare sa vada cat tine , si nu a tinut cum trebuia . Probabil ca o sa o faca , si pana la urma sunt banii lui , noi ce putem face este sa il incurajam !

alex.panciu 10-07-11 04:32

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 4454418)
Daca ai fii citit tot postul , ai observat ca dupa ce a facuto , nu prea a avut rabdare sa o menajeze , si in plus , ia dat atunci tare sa vada cat tine , si nu a tinut cum trebuia . Probabil ca o sa o faca , si pana la urma sunt banii lui , noi ce putem face este sa il incurajam !

ti se pare ca nu l-am incurajat?si daca ai fi citit tot ce am scris ai fi inteles ca am urmarit cu atentie.....nu cred ca ti-a spus tie sa raspunzi in locul lui....am vrut doar sa isi puna intrebarea daca tot a bagat atatia bani,a asteptat enorm de mult timp,a facut absolut tot cu piese noi poate exista o problema si la mecanic,din moment ce masina a mers putin si este din nou la facut......exista si alti mecanici care fac LET-URI si SFI-URI cu piese noi,mult mai putin timp,si masinile se intorc in service doar pentru reglaje si o spun din experienta nu vb.din carti sau din auzite....si treaba cu menajatul....intelegeam daca o rupea cum a iesit cu ea din service si o tinea in fiecare noapte numai in "liniute" dar din cate am citit nu a profitat prea mult de ea......

Maryus96 10-07-11 09:53

Esperache,as vrea sa te intreb si eu ceva,poate s-a mai spus,dar mecanicul tau,Ilie este acelasi mecanic care a lucrat la masina lui RaduERD?(Cielo-ul portocaliu)

ss_seby 10-07-11 11:12

Quote:

Originally Posted by alex.panciu (Post 4454776)
ti se pare ca nu l-am incurajat?si daca ai fi citit tot ce am scris ai fi inteles ca am urmarit cu atentie.....nu cred ca ti-a spus tie sa raspunzi in locul lui....am vrut doar sa isi puna intrebarea daca tot a bagat atatia bani,a asteptat enorm de mult timp,a facut absolut tot cu piese noi poate exista o problema si la mecanic,din moment ce masina a mers putin si este din nou la facut......exista si alti mecanici care fac LET-URI si SFI-URI cu piese noi,mult mai putin timp,si masinile se intorc in service doar pentru reglaje si o spun din experienta nu vb.din carti sau din auzite....si treaba cu menajatul....intelegeam daca o rupea cum a iesit cu ea din service si o tinea in fiecare noapte numai in "liniute" dar din cate am citit nu a profitat prea mult de ea......

In fine , sa nu poluam topicul . Esperache , ce se mai intampla la masina?

Esperache 23-07-11 18:54

Quote:

Originally Posted by alex.panciu (Post 4454234)
FELICITARI.....am stat aproape 2 ore sa citesc tot,respect pentru tot ce ai facut si cati bani ai bagat,dar nu ti-ai pus si tu niste semne de intrebare ca a durat atat si inca mai bagi bani si mai astepti ca masina sa fie gata si sa nu mai "cada"???parerea mea personala ca mai sunt mecanici care se pricep,destul de bine la opel......asta nu inseamna ca ILIE BAUBAU e prost sau nu stie ce face......

Multumesc frumos; ce sa zic: Ilie va fi intotdeauna mecanicul meu preferat, insa, cu tot "respectul", nu elimin varianta de a colabora si cu alte persoane in urmatoarele etape ale proiectului ... ar fi chiar o prostie din partea mea sa nu analizez si alte propuneri ...
Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 4454418)

Quote:

Originally Posted by alex.panciu (Post 4454776)

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 4455067)
In fine , sa nu poluam topicul . Esperache , ce se mai intampla la masina?

Baieti ... nu va inflamati ... chiar nu se merita ! Se poate ? :-) In primul si in primul rand, vina imi apartine mie in proportie de 75% ca am prajit pistoanele, pt. ca am fost atentionat de ineficacitatea soft-ului ... asta e ...

Ma repet: momentan nu mai spun nimic concret despre evolutia proiectului ... toate la vremea lor; crede-ma ... e mai bine asa ...
Quote:

Originally Posted by Maryus96 (Post 4454942)
Esperache,as vrea sa te intreb si eu ceva,poate s-a mai spus,dar mecanicul tau,Ilie este acelasi mecanic care a lucrat la masina lui RaduERD?(Cielo-ul portocaliu)

Da, este acelasi Ilie care a lucrat si la Cielo portocaliu ERD, la Cielo alb AVD, la Cielo argintiu SFI, celebrul Cielo EVO 1 (Sebastian), la Espero NDY, la Espero alb SFI asa zis "MGS Auto", la Kadett SFI alb BAN, la Kadett Turbo negru UGA, la Golf II albastru BPR (aspirat), la Opel Speedster albastru/alb turbo (Pepy), la BMW Urs alb turbo (Sese), la BMW M5 E34 Turbo negru Luca Motorsport (Gollum), la Opel Vectra Turbo OPC - 450 CP (Gollum) si la multe, multe proiecte de succes care nu mi le mai amintesc in momentul asta, dar care s-au facut remarcate in sensul bun al cuvantului prin comunitatea noastra, fiecare la timpul cand a aparut !

TSC-Us 04-09-11 11:52

Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 3641810)
sunt hotarat 100% sa renunt la ECU-ul masinii intrucat consider nejustificata deplasarea tocmai pana in Marl, Germania (sediul celor de la EDS Motorsport) pt. customizarea soft-ului :chillpill

sa inteleg ca ai avut soft facut de eds?

PLOSNITA1 12-09-11 09:55

Un singur cuvant - INCREDIBIL

Esperache 03-10-11 15:35

Quote:

Originally Posted by TSC-Us (Post 4563963)
sa inteleg ca ai avut soft facut de eds?

Da; de ce ?
Quote:

Originally Posted by PLOSNITA1 (Post 4580201)
Un singur cuvant - INCREDIBIL

Sper ca e de bine ... :-)

dany_let 05-10-11 09:56

am citit tot topicul..acum ce sa zic...parerea mea e ca te ai incapatanat...cai multi probleme mari....dar acum fiecare face ce vrea cu banii , timpul si nervii lui . eu sper sa ti mearga , vorbim ceva pe mess de un stand alone , am auzit eu niste pasarici , ma batea si pe mine gandul ...cu toate ca eu NU vreau sa fiu foarte performant...atat timp cat inca ma tin cu Porsche carerra e ok :))

iar ce posteaza diversi maimutzoi fara dinti in gura nu are rost sa bagi in seama !

Laurentiu30 10-10-11 15:10

Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 3307072)
Merci frumos @Mr.Special si ... cred c-o sa ne vedem cat de curand ...

In alta ordine de idei, aseara mi-au ajuns si anvelopele dupa 2 luni de mers cu vaporul din SUA; jantele au ajuns de ceva vreme ... urmeaza si valvele :lol:

Jante : BBS CH style, 7x17" ET 40 - n-a mai fost sa fie "asiatice" ... asta e - (trebuie montate neaparat distantiere)
Anvelope : Continental ExtremeContact DW (North Amercian market only)

Next week : paint job ! :D

See ya !8)

Geniale jantele :X sa le stapanesti sanatos si fara zgarieturi :D

SV25MBN 10-10-11 19:31

Asta e tot ce ai inteles tu din tot acest thread? Jantele?

B-72-RZD 10-10-11 23:16

Si tu ce ai inteles, ca trebuie sa citam posturile anterioare? Ce rost are sa repeti ce au spus si altii?
E bine ca fiecare gandim si reactionam diferit. Espero cu motor ca asta mai sunt, dar cu jantele alea... nu cred :twisted:
Esperache, hai cu ceva noutati!
Pace!

BAMBAKE 11-10-11 00:57

pana la urma de ce s-au topit pistoanele? de la soft sau altceva!?

Laurentiu30 11-10-11 14:44

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 4637283)
Si tu ce ai inteles, ca trebuie sa citam posturile anterioare? Ce rost are sa repeti ce au spus si altii?
E bine ca fiecare gandim si reactionam diferit. Espero cu motor ca asta mai sunt, dar cu jantele alea... nu cred :twisted:
Esperache, hai cu ceva noutati!
Pace!

Bine zis....masina e superba da ce e cel mai unicat sunt jantele ;)

SV25MBN 11-10-11 23:10

1. "Unicat" nu are grad de comparatie.
2. Esperache, eu zic ca nu are rost sa continui proiectul, ca e plin de Espero-uri cu motorul asta. :|

alexbadea12 12-10-11 21:08

dar la nivelul asta mai rar

Laurentiu30 13-10-11 15:25

:)) nu stiam

CT97AMD 13-10-11 18:46

Cred ca avea si ceva ironie acea propozitie cu "e plin de espero-uri cu motoare dastea"

SV25MBN 13-10-11 19:00

Era DOAR ironie. Dar nu ai ce sa-i faci, e plin pe 4Tuning de membri care dintr-un proiect de o asemenea anvergura ca cel al lui Esperache inteleg doar "am mai vazut espero cu motor din asta" sau "cele mai unicate sunte jantele".

CT97AMD 13-10-11 19:20

Jantele nu pot fi unicate pentru ca se cam gasesc pe piata...
De cand e in lucru masina asta si toti asteptam sa vedem rezultatul final
Va face foarte multe victime masina asta si este doar un ESPERO de vreo 300 de caluti asa:D

johnsonxxl 13-10-11 19:31

lasand la o parte jantele unicaturi si alte din astea ce se mai aude de proiect Esperache?

Esperache 09-11-11 17:39

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 4625566)
am citit tot topicul..acum ce sa zic...parerea mea e ca te ai incapatanat...cai multi probleme mari....dar acum fiecare face ce vrea cu banii , timpul si nervii lui . eu sper sa ti mearga , vorbim ceva pe mess de un stand alone , am auzit eu niste pasarici , ma batea si pe mine gandul ...cu toate ca eu NU vreau sa fiu foarte performant...atat timp cat inca ma tin cu Porsche carerra e ok :))

iar ce posteaza diversi maimutzoi fara dinti in gura nu are rost sa bagi in seama !

Da, recunosc ca sunt incapatanat, dar din incapatanarea asta au iesit atat lucruri bune cat si rele ... sper ca in continuare sa fie pt. o cauza buna :rolleyes2
Quote:

Originally Posted by Laurentiu30 (Post 4636136)
Geniale jantele :X sa le stapanesti sanatos si fara zgarieturi :D

Multumesc; a fost intr-adevar o decizie foarte grea si tin sa v-anunt ca nici acum nu sunt pe deplin multumit ... s-ar putea sa mai urmeze inca un set !
Quote:

Originally Posted by BAMBAKE (Post 4637362)
pana la urma de ce s-au topit pistoanele? de la soft sau altceva!?

In prima instanta da ... dar incep sa cred ca are si alte "bube" ... :sad:
Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 4639553)
Esperache, eu zic ca nu are rost sa continui proiectul, ca e plin de Espero-uri cu motorul asta. :|

Asa ma gandeam si eu ... :-P
Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 4643253)
De cand e in lucru masina asta si toti asteptam sa vedem rezultatul final
Va face foarte multe victime masina asta si este doar un ESPERO de vreo 300 de caluti asa:D

Tot ce-i posibil insa sa nu uitam ca lumea curselor autohtone a ajuns la un nivel foarte ridicat din toate punctele de vedere; in orice caz ... acest aspect nu este primordial in dezvoltarea acestui proiect ... ci pur si simplu pasiune curata ... cine crede ... bine, cine nu ... sa fie sanatos !
Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 4643275)
lasand la o parte jantele unicaturi si alte din astea ce se mai aude de proiect Esperache?

Asteapta "bunatatile" de peste hotare ... restul ... ca si pana acum: surprise ! ;)

Esperache 15-12-11 18:53

1 Attachment(s)
O poza cu "frumoasa adormita" ... :wave:

Flow_Flexatu 15-12-11 19:37

frumoasa,frumoasa:D dar sper ca anul viitor sa nu mai doarma atata prin garaj;) bafta

valitataye 16-12-11 15:26

Sta cumintea acolo,asteapta sezonul bun :lol:

ss_seby 19-12-11 11:44

Cum poate sa arate de bine. Esperache , imi poti spune si mie cat te-a costat bodykitul? ca nu vad a scrie prin primele posturi. Un pm sau chiar si pe topic . Daca nu cer prea mult.

pro-aux 19-12-11 19:22

din pacate, in 2008 daca iesea masina pe strada, sa mearga, sa fie fiabila, era ceva deosebit ....un espero turbo cu 3xx cai.
in 2011 , cum zicea si esperache s-a cam avansat, si daca o scoate maine nu prea mai e asa deosebita, deja s-au vazut destule masini puternice de genul asta.
taraganarea al nesfarsit a proiectului si nehotararea in ce priveste piesele necesare atingerii performantelor dorite ma fac sa imi para si mie rau de banii aruncati pe parcurs :( . poate ar fi trebuit sa aplezi la cineva mai priceput sau sa te fi documentat mai mult inainte sa te apuci sa faci comenzi de piese

cred ca erai mult mai castigat daca stateai 1 an sa strangi bani si apoi sa cumperi totul odata(pe parte de motor-crestere putere) si probabil iesea ceva mai bun- a se vedea nissan gtr facut de exelixis in 3 luni cu o caruta de bani :)

bafta, eu chiar sper sa iasa o masina rapida din espero asta, si fara sa fii nevoit sa o tii la mecanic 11 luni pe an.

GTA 20-12-11 02:21

Quote:

Originally Posted by pro-aux (Post 4786129)
din pacate, in 2008 daca iesea masina pe strada, sa mearga, sa fie fiabila, era ceva deosebit ....un espero turbo cu 3xx cai.
in 2011 , cum zicea si esperache s-a cam avansat, si daca o scoate maine nu prea mai e asa deosebita, deja s-au vazut destule masini puternice de genul asta.
taraganarea al nesfarsit a proiectului si nehotararea in ce priveste piesele necesare atingerii performantelor dorite ma fac sa imi para si mie rau de banii aruncati pe parcurs :( . poate ar fi trebuit sa aplezi la cineva mai priceput sau sa te fi documentat mai mult inainte sa te apuci sa faci comenzi de piese

cred ca erai mult mai castigat daca stateai 1 an sa strangi bani si apoi sa cumperi totul odata(pe parte de motor-crestere putere) si probabil iesea ceva mai bun- a se vedea nissan gtr facut de exelixis in 3 luni cu o caruta de bani :)

bafta, eu chiar sper sa iasa o masina rapida din espero asta, si fara sa fii nevoit sa o tii la mecanic 11 luni pe an.

Acum 100 de ani cand ii spuneam lui esperache ca masina nu o sa mearga am fost luat peste picior...sustin aceasta idee si mi se rupe daca voi fi luat din nou peste picior.E mare lucru sa stii sa asculti 2-3 sfaturi cand acestea vin atunci cand trebuie.Bafta cu proiectul chiar daca este mort inca de cand te-ai apucat de el.

Sfatul meu...lasa masina asta si treci la altceva daca tot iti place sa bagi banii in masini.Ai bagat peste 10.000E,o sa mai bagi inca pe atat si o sa te bata un 1.9 TDI.

CT97AMD 20-12-11 12:06

Eu cred ca tu citesti numai ce iti convine :))
A spus CLAR ca el continua proiectul si baga bani in masina din PURA PASIUNE.
Adica mai exact o face pentru el,pentru inima lui nu pentru vreun user de pe forum ca sa se simta bine ca i-a spus nea' caisa "ce forta e masina asta" sau "bengoasa rau".
Deci chiar daca mai sta 10 ani la masina si lucreaza si arunca bani pe fereastra,o face pentru asi vedea visul devenit realitate.
Bafta Esperache cu proiectul.

ss_seby 20-12-11 21:41

Poate masina chiar e gata , mai asteapta o piesa ici colo , nimeni nu stie decat esperache. Fie ca o sa il faca un 1.9 tdi (in vise) o sa fie ceva unicat , inafar de GNT nu stiu alt espero in romania cu LET pe el . Multi au SFI pentru ca e mai fiabil si mai ushor de achizitionat. Si un LET cum este a lui esperache , este demn de toti bani . Si tot nu inteleg de ce nu ai tu incredere ca o sa mearga masina.

dan_eclipse4g63t 21-12-11 13:04

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 4788049)
Poate masina chiar e gata , mai asteapta o piesa ici colo , nimeni nu stie decat esperache. Fie ca o sa il faca un 1.9 tdi (in vise) o sa fie ceva unicat , inafar de GNT nu stiu alt espero in romania cu LET pe el . Multi au SFI pentru ca e mai fiabil si mai ushor de achizitionat. Si un LET cum este a lui esperache , este demn de toti bani . Si tot nu inteleg de ce nu ai tu incredere ca o sa mearga masina.

LET-UL este o platforma slaba pentru putere mare,daca nu pui piese PREMIUM pe el,si asa ,nu este destul de fiabil.dovada este in CALIBRA lui PRIMARU care a bagat foarte multi bani in motor,chiar de 2 ori ,si tot ia cedat.:cry:
acum a trecut pe motor si transmisie de BMW pe caroserie calibra:D.
Nu pot decat sa-i urez bafta lui ESPERAKE ,ca stiu ce inseamna sa bagi bani din pasiune:D.
eu am stat pe forumuri in SUA cam 6 luni pana m-am hotarat ce sa pun pe masina,si chiar nu am facut ECONOMIE cand a venit vorba de interne,chiulasa si electronica.
De fapt ,prima data mi-am achizitionat un STANDALONE si apoi piesele de motor:Din 2007.
SUCCES OMULE ;)

GTA 21-12-11 13:33

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 4788847)
LET-UL este o platforma slaba pentru putere mare,daca nu pui piese PREMIUM pe el,si asa ,nu este destul de fiabil.dovada este in CALIBRA lui PRIMARU care a bagat foarte multi bani in motor,chiar de 2 ori ,si tot ia cedat.:cry:
acum a trecut pe motor si transmisie de BMW pe caroserie calibra:D.
Nu pot decat sa-i urez bafta lui ESPERAKE ,ca stiu ce inseamna sa bagi bani din pasiune:D.
eu am stat pe forumuri in SUA cam 6 luni pana m-am hotarat ce sa pun pe masina,si chiar nu am facut ECONOMIE cand a venit vorba de interne,chiulasa si electronica.
De fapt ,prima data mi-am achizitionat un STANDALONE si apoi piesele de motor:Din 2007.
SUCCES OMULE ;)

Piesele de calitate reprezinta numai o mica parte din reteta.Conteaza enorm cat de bine este facut motorul,ce piese se schimba si la final softul are ultimul cuvant.Daca toate astea nu sunt de calitate maxima atunci se intampla ceea ce s-a intamplat cu majoritatea LET-urilor de pe la noi.

al3xxxXpert 12-01-12 17:41

Am citit tot topicul,respect pentru pasiune,foarte frumos proiect si astept cu nerabdare un filmulet cu masina dupa ce va fi gata(pentru ca va fi gata:D).
Succes !:lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning