Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

50mps 15-12-06 16:04

Re: Club Renault 5

Quote:

Originally Posted by NICK_Renault5 (Post 660983)
se straduie careva sa raspunda si la postu meu adika speram sa obtin ajutor din partea vostra dar vad ca nici macar nu sunt luat in seama totusi astept si eu un raspuns multumesc

0724 790 164 dar este din ploiesti si nu lucreaza scump, mi-a luat 30 lei sa-mi puna placute de frana si sa-mi schimbe cilindrul de frana care era cam varza.

villytzah 15-12-06 16:46

Quote:

Originally Posted by NICK_Renault5 (Post 660983)
se straduie careva sa raspunda si la postu meu adika speram sa obtin ajutor din partea vostra dar vad ca nici macar nu sunt luat in seama totusi astept si eu un raspuns multumesc

Ti-am mai zis de vreo 2 ori :
Dak vrei la mana a doua www.lemofrance.ro - acum o sa zica baietii k i-am facut reclama francezului, cu toate k nu am nici o treaba cu el, dar de cate ori am postat link-ul cred k s-au saturat si ei......sau pe Giurgiului nr 30 la DAN.

Dak vrei noi nu prea stiu ce sa-ti zic si nu cred k se merita sa iei noi ......SUCCES...

Miez 15-12-06 18:00

da da da .. stim noi ca ai intelegere cu francezu :D..
macar le iei si tu la juma de pret ;)

villytzah 15-12-06 18:23

Da-l in ***, s-a bulangit cand mi-am luat caseta de directie, mi-a dat-o fara un pivot si cu o bieleta stramba si nu a lasat deloc la pret, iar cand am mai fost la fel nici vb de reducere de fidelitate..........

Miez 15-12-06 18:42

:)

mie imi cam bate o planetara ... da nush dc merita sa iau de la el.. nu e practic acelasi lucru ?

b99gif 15-12-06 19:44

un vopsitor?

Cunoasteti un vopsitor meserias? Ceva mai cu preturi ....nepiperate! Vreau sa-mi vopsesc si eu bubulina! Pls un pic de ajutor! Un meseriash sau un centru mai ieftinache! Ms

b99gif 15-12-06 19:46

P.S. Pt. parbriz

Cine are beleau cu parbrizul spart, sa stranga vreo 3 milioane (atat a costat unul nou- cu tot cu montaj)! La dezmembrari nici vorba de parbriz, doar luneta avea unul singur , iar la Dan de pe Giurg. .....370 ron (eu zic ca omuletzul acela face preturile dupa cum il taie capul)! Vreau si eu un sticker PLS

Miez 15-12-06 19:55

Re: P.S. Pt. parbriz

Quote:

Originally Posted by b99gif (Post 662255)
Cine are beleau cu parbrizul spart, sa stranga vreo 3 milioane (atat a costat unul nou- cu tot cu montaj)! La dezmembrari nici vorba de parbriz, doar luneta avea unul singur , iar la Dan de pe Giurg. .....370 ron (eu zic ca omuletzul acela face preturile dupa cum il taie capul)! Vreau si eu un sticker PLS

Parbriz si eu tre sa schimb ... de unde l-ai luat la bani astia ? si a venit si cu "cheder" sau cum i se mai zice inima :rolleyes2 ... ?

cat despre stiker ... ce culoare ?

b99gif 15-12-06 20:10

Re: P.S. Pt. parbriz

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 662277)
Parbriz si eu tre sa schimb ... de unde l-ai luat la bani astia ? si a venit si cu "cheder" sau cum i se mai zice inima :rolleyes2 ... ?

cat despre stiker ... ce culoare ?

Parbrizul l-am montat si luat de la EURO-GLASS, Iulian 0722375740, dar vezi ca imi cerea 350 ron prima oara! Mai jos de 320 n-a vrut sa lase! E lipit parbrizul daca ai super 5, daca nu, e pe cheder si e mai ieftin! Oricum, suna-l si in 4 ore il face :P Despre sticker ce sa zic, as vrea unul albastru! La ce pret e?

villytzah 15-12-06 23:34

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 662156)

mie imi cam bate o planetara ... da nush dc merita sa iau de la el.. nu e practic acelasi lucru ?

Eu stau mai rau cu planetara stanga : cand merg normal nu e nici o problema merge si cu 120km/h,dar cand iau viraje:
-dak stau pe loc si brachez la maxim si incerc sa ma deplasez tre sa o fac usor pt k-mi troncane de o ia dracii.
- dak nu e bracata la maxim si incerc sa ies intr-o strada principala pe un viraj stanga si fortez un pic face la fel de urat cred k e de la capul dinspre fuzeta (fuzeta care a fost schimbata la randul ei).Cred k e de capul de planetara si stau in dubii sa-l schimb cu unu nou sau sa iau planetara cu totul de la francez,mai degraba a doua varianta k ma scapa de multe si oricum eu sun multumit de ce am luat de la el pana acum.

Cat despre Dan de pe giurgilui nici nu vreau sa aud : imi cerea 600 mii p un rulment stanga si gasisem nou cu 800, asa k omu face pretul k sa mai lase la el,dar totusi e exagerat,de la lemo am luat fuzeta cu totul cu 500 mii-nu am mai stat sa ma chinui sa gasesc mecanic pun rulmetnul..........Hai k am scris cam mult...:D....
P.S.: O sa vreau si eu un sticker,o sa ma hotarasc si ce culoare,dar vreau sa vad mai intai exact cum o sa arate pe o luneta(la dimensiuni si pozitie ma refer :D)

Miez 16-12-06 13:35

<<P.S.: O sa vreau si eu un sticker,o sa ma hotarasc si ce culoare,dar vreau sa vad mai intai exact cum o sa arate pe o luneta(la dimensiuni si pozitie ma refer )>>

practic vrei sa vezi la alti - cobai .. :)

villytzah 16-12-06 14:39

NU neaparat cobai ...... dar nu prea am inteles care emblema cu R5 o sa fie pe stickere si nu prea pot aprecia cat de mari sunt,avand in vedere k masina mea e rosie mi-ar placea asta a ta de la semnatura.....dar nu prea pot aproxima dimensiunile ei ...:P....si cum o sa vina pe luneta ....Ma gandeam sa o pun stanga sus pe luneta,cred k asa o vor pune toti...:D

Miez 16-12-06 14:53

1 Attachment(s)
pai la asta ma gandeam ... iar locatie ori luneta .. oriunde.. ori geam spate intr-un colt undeva ...

villytzah 16-12-06 16:22

Parerea mea e k ar trebui sa fie in 2 culori ca sa se vada bine, adik R5 club sa scrie cu alb,iar fundalul sa ramana to rosu sau invers la fel k in semnatura ta si locul ideal e stanga sus pe luneta k sa o vada toti dupa ce vor fi depasiti :D, sau in timp ce ne depasesc ...:P....k sa nu fiu rau ...>:D

Miez 16-12-06 20:00

Ingenuncheata

2 Attachment(s)
da ... e de vazut cu stikeru ...
eu oricum vreau cum am pus ultima exemplu... da dc e poate facem si unu ca in semnatura sa vedem cu iese :D

btw. o mica modificare la masina poza 1 cand am luat masina poza 2 acum :D "ingenunchiata"

e mult mai bine acum, inainte era cam "fericita" de fata la viteza ... multumesc tm8bnz ;)

:!:

Indy 16-12-06 20:50

Re: Ingenuncheata

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 663696)
da ... e de vazut cu stikeru ...
eu oricum vreau cum am pus ultima exemplu... da dc e poate facem si unu ca in semnatura sa vedem cu iese :D

btw. o mica modificare la masina poza 1 cand am luat masina poza 2 acum :D "ingenunchiata"

e mult mai bine acum, inainte era cam "fericita" de fata la viteza ... multumesc tm8bnz ;)

:!:

Scuza-ma..., dar eu chiar nu inteleg diferenta..., ce e schimbat?

Miez 17-12-06 00:16

pai in perioada cand am facut prima poza puteam sa bag lejer un pumn intre roata si aripa ...
acum .. max 2 degete... :D

DnI 17-12-06 12:39

ai lasat`o si de spate ? ce arcuri ai pus pe fata ?

Miez 17-12-06 12:42

de spate e la fel cum era .. sunt in dubii .. parka ar fi ok da parka as mai lasa-o un dinte

arcuri rosi de la tm8bnz

b99gif 17-12-06 12:48

cunoasteti un electrician?

vreau si eu un electrician bun! si un vopsitor! Sper sa nu cer prea multe! Ms

DnI 17-12-06 13:33

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 664327)
de spate e la fel cum era .. sunt in dubii .. parka ar fi ok da parka as mai lasa-o un dinte

arcuri rosi de la tm8bnz

ai putea sa o mai lasi si de spate putin... mai aproape de strazi si cartier ! ;)

tzorrro 17-12-06 15:43

villitzah si io tot ca in semnatura lu miez imi fac, tot rosu, o sa-mi fac sa mi-l lipesc pe interior... fa si tu o poza la luneta ta, posteaz-o si iti fac io virtual tuning

b99gif 17-12-06 16:05

Huse

De unde iau si eu niste huse pt. r super5? aveti idee? voi cum le-ati achizitionat? Sau de la ce masina se potrivesc?

villytzah 17-12-06 22:04

Quote:

Originally Posted by tzorrro (Post 664539)
fa si tu o poza la luneta ta, posteaz-o si iti fac io virtual tuning

Am sa postez o poza cu spatele masinii imediat, dar nush dak o sa mearga k eu cam am probleme cu netul,apropos ti-am vazut masina la piranha in politehnica,cred k tu erai - frumos vopsita si ingrijita...:D

Pt b99gif : eu am huse din alea de se gasesc in carrefour,ei zic k se potrivesc pe orice model, dar sunt un pic cam mari pt r5 meu dar merg adaptate dak stii sa le pui cum tre si costa cam 700 setul parca ...succes

villytzah 17-12-06 22:21

1 Attachment(s)
AM atasat o poza cu masina vazuta din spate, multazam tzorrro, sa vedem ce iese ..:D

b99gif 18-12-06 06:41

Ai mai baieti, chiar nu aveti un electrician bun?? Vreau si eu sa-mi faca instalatia electrica ca e facuta "varza"

Piry 18-12-06 10:24

emil (miez), orice dificultati intampinati din punct de vedere grafic, va stau la dispozitie, ti-am dat vectorialele. tot . pe 4 culori diferite, fa la fiecare ce "da" mai bine pe masina.

praz 18-12-06 13:39

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 660117)
tzorrro, nu vreau sa pun carb de dacie, ca totusi....vreau ca masina sa mai si traga, ca merge foarte bine, nu am chef sa ma faca daciile la drag :P plus ca sa nu mai vorbim ca ma tin bine si dupa opel tigra de 90 de cai (mi-a dat o masina)

b99gif, sa o stapanesti sanatos, daca tot is vopsite macar vopseste-le culoarea masinii. eu am prins usor cu amea 140 :D dupa care m-a oprit politia. cu cat ai luato?

salut. in legatura cu carburatoru de dacie. io vreau sa-ti zic k am pus pe a mea (1.4) carburactor de 1300 si trage mult mai bine decat cu ila vechi. aveam un monocorp inainte.
si am si io o intrebare. ca io sunt nou pe forum: cand se fac intalniri se anuntza pe undeva pe mail? messinger ceva? ca vreau sa vin si io.
[email protected]

Miez 18-12-06 16:45

legat de intalniri se anunta aici .. te mai uiti pe forum ..

o sa dau si un meil pt tine ;) dc e ceva

Miez 18-12-06 16:47

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 665437)
emil (miez), orice dificultati intampinati din punct de vedere grafic, va stau la dispozitie, ti-am dat vectorialele. tot . pe 4 culori diferite, fa la fiecare ce "da" mai bine pe masina.

multumesc Piry, din ce am intelez de la tzorro poate face stikerele pe o singura culoare .. mai vb pe mess dc e .. ;)

Indy 18-12-06 22:18

Baieti.., cu foarte mare durere in suflet trebuie sa anunt ca vreau sa vand Bubulina!

Daca stiti pe cineva care sa o vrea..., sunteti primii pe lista!

Piry 19-12-06 09:02

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 665934)
multumesc Piry, din ce am intelez de la tzorro poate face stikerele pe o singura culoare .. mai vb pe mess dc e .. ;)

se pot face si pe 2 culori, ca si cele 4tuning

Miez 19-12-06 10:30

Quote:

Originally Posted by Indy (Post 666466)
Baieti.., cu foarte mare durere in suflet trebuie sa anunt ca vreau sa vand Bubulina!

Daca stiti pe cineva care sa o vrea..., sunteti primii pe lista!

why ? ?

ce ti-a facut ? ?

b99gif 19-12-06 13:46

Am si eu o mare mare problema! PLS HELP ME! Mergand la verificarea identitatii masinii la RAR a avut loc un scurtcircuit langa farul dreapta si am taiat si eu firul din care iesea fum! Acum, dupa 4 zile timp in care am fost la "electricieni" am farurile mereu aprinse cand pun cheia in contact (maneta pt. faruri e in "pozitia OFF")! Am fost la doi electricieni si nici unul nu stie de unde e! Pls ajutati-ma ca nu vreau sa merg cu farurile aprinse mereu! Daca nu stiti de unde este, macar un electrician bun, dar bun! Ca asa amatori am destui!

P.S. Daca tot nu gasesc un meseriah, ma apuc eu sa tai firele si le lipesc apoi pe cele bune si tot gasesc problema! Dar, asta in ultima instanta! Multumesc pt. rabdarea acordata!

praz 19-12-06 14:03

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 665926)
legat de intalniri se anunta aici .. te mai uiti pe forum ..

o sa dau si un meil pt tine ;) dc e ceva

mersi frumos, astept intalnirea

Indy 19-12-06 18:27

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 666968)
why ? ?

ce ti-a facut ? ?

O sa radeti de mine..., am primit cadou un Golan :(...

Miez 19-12-06 18:53

bun bun .. orice e cadou e super bun .. :)

da dc sa vinzi 5-u ?? nare rost :D ai masina de chinuit in trafic adica golanu
si masina de we ;) 5-u :D

Miez 19-12-06 18:55

tabla de iarna

ca tot o sa vina si iarna .. vin si eu cu o intrebare ..
cine mai are in plus un set de jante de tabla 13" sau 14" sa pun si eu gume de iarna ..

astept un pret studentesc ;)

valir5gts 20-12-06 13:56

baieti,care are de dat o aripa dreapta fata fara semnalizare?...as fi foarte recunoscator....m-a lovit un taximetrist si se pare ca nu e nimeni vinovat.

DnI 22-12-06 19:41

cred ca la dezmembrari ai gasi mai repede decat aici :) se posteaza cam rar...

All times are GMT +2. The time now is 13:49.

- Copyright 2026 4Tuning