![]() |
Re: Kitsch sticking
Tocmai . Nu are nimic in comun . Nici macar tabla nu e la fel de pe ele . Nici sasiul , nici brate , nimic .
|
Quote:
Dar oricum cel mai bine e sa nu pui alta emblema daca nu ai macar un body frumos! |
Quote:
Sper sa revin cu poze finale:D |
4 Attachment(s)
Uitiaici nefese !
cred ca e a lu becali , din tinerete |
1 Attachment(s)
Dacia Logan , "bemve hedition"
|
1 Attachment(s)
valerica boss
|
1 Attachment(s)
Cred ca si asta se incadreaza aici, X5-ul din poza nefiind M. :idea:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un Cayenne 3.2 cu evacuare normala. Dar de....cine nu stie, nu conoaste:)))! Asa ca hai sa pacalim fraierii ca avem Turbo S! Macar bine ca a schimbat bara din fata cu una de Turbo! Daca punea si evacuare de Turbo mai ziceam...dar asa e grotesc rau!
|
Quote:
|
Gresit . Nu stiker M ci BMW Motorsport . Si X5-ul care il observ e Pace car la o cursa :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ete aici taxiu' galactic:lol:
|
Quote:
Se vede ceva galben de forma lui ! :?::?::?: |
Quote:
|
Stiu masina in detaliu, cred ca are vreo 500 de cai in plus de la stickere https://img412.imageshack.us/img412/2961/161829.gif
Acum imaginati'va soferul |
Quote:
edit: nu e sticker 4tuning, am dat cateva pagini in urma si l-am gasit iar pe tip uite https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1272834289 |
LOOL:lol::lol: acuma l-am vazut si io asa....zici ca arata ca ''un taxi vesel din Mumbay'' numa ca nu e Tata Nano......dar pe aproape...:D
|
Quote:
si restu ce rost au? :???::lol: |
Ma bucur ca nu e sticker-ul 4Tuning pe asa ceva :lol:
|
1 Attachment(s)
Doamne.... Trasează-mi calea cu sāngele Tău īnainte să crăpi pentru noi toţi....
Mulţumesc God!! You is das nigga:)) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Q7....
|
Quote:
|
Quote:
Doar e Q7 , are destul spatiu ... |
Quote:
Asta-i prescurtarea de la De Ka***t :D (Ca sa stie toata lumera) :lol: |
Quote:
|
Asta si Drift King :D :D :D :D
Cu roaba asta nu faci drift nici 3 metri ca se rastoarna naibi :D:D:D Pt. drift iei eventual ASA CEVA (vezi video cīnd ajunge mai pe la mijloc) |
1 Attachment(s)
RS6 , dar sa va uitati atent sa vedeti ca e V6
|
Quote:
Looool ce ţăran:))). |
Quote:
e vorba de un magar in povestea lui nu de IISUS |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Manelist obsedat, GIGI pomu de craciun si jupānu NIKE :D :D :D :D
Hai ca astia trei m-au dat pe spate :D :D :D :D Ma tot gīndesc oare ce o fi īn capu lu' oameni astia care fac asa ceva, de unde pot sa scoata atīta prostie? :rolleyes2 Sīnt nu numai de rīs specimenele astea dar si de compatimit. |
Quote:
|
Nu executati ci pusi la panoul rusinii ca pe vremea lui ceasca, masinile confiscate si ei internati īn psihiatrie ca astia pur si simplu fac tara de rīs.
Din fericire nu scapa cu rablele lor pe aici ca chiar ca ar avea vestul ce sa rīda (din pacate) |
Dacia e chiar frumoasa :)) Nea GIGI facu' treaba buna :) , abia protejeaza vopseaua la zgarieturi :)).
Pe bune ... poza lu salamior pe masina ... incultura/prostie/exces de cocalarism/idiotenie ... nu stiu ce sa mai zic .:chainsaw: Nenea GIGI ... no comment! :shock: Jupanu nike... e la inceput :D dar tot urat e :x. |
4 Attachment(s)
RATATI:arrow:
|
Cred ca ar trebui facut un topic special pt. "Ratati" ca astia īntrec orice masura de chici. :D
|
Re: kitsch sticking
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning