![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
Mda...chiar zilele trecute te=am vazut in miscare :).Acum ce sa-i mai faci,cum zicea si colegul de mai sus...vorba aia, tot raul spre bine,daca o bagi la tinichigerie si vopsit 8)
Bafta si sa iasa bineee! |
Quote:
lasa Alex ca nu ii grav macar o faci toata brici ;) |
Pai nuanta va fi ceva Verde de la VW/AUDI , azi m-am uitat pe paletarul de culori si era frumos. Sa vedem acuma
|
1 Attachment(s)
Ceva shimbari de planri. Astept OK ul ca sa pot sa imi schimb culoarea , si atunci masina probbil va fi Albastru REDBULL. Culoarea de la VW Golf 5 R32 . Intre timp m-am ales cu 2 stopuri LED
|
Quote:
"Insanatosire grabnica" a masinii ... |
ei stimabile, aia ii o culoare car emie personal chiar imi place :D
sper sa-ti iasa figura da nu stiu ce accept vrei, o vopsesti, apoi mergi la RAR. |
Daaa , numai si eu sunt ca si tine. Motoare schimbate si nah :). Trebuie cineva sa te vegheze din spate , nu ? :D
|
1 Attachment(s)
Printre altele am reusit sa comand si prizele pentru arpipi :X
|
Quote:
|
Quote:
da daca tie iti plac... :) |
Valex - undeva la 150 Lei
Radu , mie imi palce foarte mult cum arata pe aripi. Chiar foarte foarte mult |
mah ficior ce faci? ceva nou?
|
Pfiuuu s-a cam pus praful pe aici. Nu am mai scris de ceva vreme
Ca noutati , nimic :)) . Am incaltat-o cu rotile de la caruciorul de butelii 14" . EEEE senzatie cu rotile astea jur , inca nu a venit zapada , si incet pot sa mai imi caut un set de gume de iarna pentru fata :)) . Cum scap piciorul pe pedala aia mai lunga , cum se aud ceva scartaituri , nu stiu ce se intampla exact :)) Consumul este acuma de DIESEL. Nu mai bate nimic , nu mai troncane :). Dar si masina arata ca o vai de mama ei :) Cum da caldura si ma pot lipsii de masina , o bag la tinichigerie dupa care o vopsesc , sa o prinda vara pregatita in hainute noi. Daca totul merge ok , anul viitor va primii si un fratior sau o sora. VW GOLF 4 1.9 TDI ARL 150CP sau SEAT LEON FR 1.9 TDI ARL 150CP . Dupa care UMBAU intra la pastrat pentru zile insorite doar :D |
Masina intra la vanzare.
Daca primesc 1.500 EURO pe ea pleaca , daca nu ramane la mine |
Masina si-a gasit un nou proprietar !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning