Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

SEBASTIAN 07-02-07 22:22

Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU

Nu e aluzia aia de care crezi.
TRIFAZICA...

bluey 07-02-07 22:27

Hmmm...
Tu cum vroiai sa-i zica???Tristagica????

MariusM 07-02-07 22:32

conform dictionarului trifazica = trifazat -> trifazat = (despre masini electrice) care functioneaza cu un circuit electric trifazat . nu am idee :(

bluey 07-02-07 22:36

Da ma dar la o masina cu mai multe stage-uri cum o sa ii zica???
Mai ales daca e in prima "faza" si vrea sa ameninte cu ultima???

ROSSI 46 08-02-07 00:02

tare trifazica asta...ma pun pe studiu...o sa dezbat adanc problema in lung lat shi pe adancime shii ii arat yo sarbului aluia k tot romanii fac treaba mai buna...mama lui dara

George_P. 08-02-07 00:25

Imi place cum suna...."cel mai modificat Subaru din Romania":lol: :lol:

Asa o fi...

SEBASTIAN 08-02-07 16:32

T R I F A Z I C A
=> care merge cu 380
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pe bune scrie in ziar, sau unii merg cu cioara vopsita?

ERY 08-02-07 18:11

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 738560)
T R I F A Z I C A
=> care merge cu 380

Hai ca acu chiar ai fost comic....:lol: :lol:

Aelius 08-02-07 19:04

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 738560)
T R I F A Z I C A
=> care merge cu 380

chiar scrie.vezi poate mai gasesti articolu pe net.

criss 08-02-07 20:19

Quote:

Originally Posted by savdragos (Post 735482)
Hahahahah super tare articolul din Libertatea aruncati un ochii aici super tare
http://www.libertatea.ro/index.php?s...ategorie&cid=4

de fapt acum e aici,cred ca despre acesta se discuta nu? ...penibil...no coment

http://www.libertatea.ro/index.php?s...iva&sid=172311

thor 08-02-07 20:42

:shock: mach1 :rolleyes2

SEBASTIAN 10-02-07 08:54

Cred ca altceva e aici de discutat dar vad ca s-a derapat rau de tot de la subiect.

Aelius 10-02-07 13:36

Cine credeti ca era azi dimineata mare VIP la promotor?
Ati ghicit.Ala cu trifazica!:lol: Numa ca azi zicea ca a mers maxim cu 350 cu motoru si cu masina 370. Si pe langa faptul ca tre sa fii mare campion ca sa ia macar in cosiderare o cursa cu tine, ne anunta ca in aprox 3 luni masina sa va fi cu 300cp mai puternica si 400kg mai usoara.:shock: What's the point? din moment ce a anuntat ca nu mai participa la curse si se dedica raliului.:arrow:
In tara asta e foarte usor sa devii vedeta.Cateodata e de ajuns sa fii penibil.:no:

SEBASTIAN 10-02-07 14:29

Quote:

Originally Posted by Aelius (Post 742162)
Ati ghicit.Ala cu trifazica!:lol: Numa ca azi zicea ca a mers maxim cu 350 cu motoru si cu masina 370. Si pe langa faptul ca tre sa fii mare campion ca sa ia macar in cosiderare o cursa cu tine, ne anunta ca in aprox 3 luni masina sa va fi cu 300cp mai puternica si 400kg mai usoara.:shock: What's the point? din moment ce a anuntat ca nu mai participa la curse si se dedica raliului.:arrow:
In tara asta e foarte usor sa devii vedeta.Cateodata e de ajuns sa fii penibil.:no:

Din gura multe poti sa faci.
Eu voi face STI atat de rapid incat sa nu poata fi ajuns de nici o masina europeana cu 1000cp.

bbm 10-02-07 17:55

Quote:

tare rau postul asta :)

lascarica 10-02-07 18:00

Tare ...adevarat ce spune in el....:(...
Cred ca ar trebui alcatuita pe forum o Galerie a Penibilului ce Frizeaza Grotescul...;))...cu toate aparitiile in media ale personajului ce din cate constat,NU ARE nici macar un prieten ci numai suflatori in c_r, altfel nu inteleg cum de nu i-a atras nimeni atentia ca mai are un pic si apare la cascadorii rasului...;))
Numai bine tuturor:)

ROSSI 46 10-02-07 18:04

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 742222)
Din gura multe poti sa faci.
Eu voi face STI atat de rapid incat sa nu poata fi ajuns de nici o masina europeana cu 1000cp.

asa satzi ajute Dumnezeu...

are cineva repeortajul??? de la pro motor...

Aelius 10-02-07 18:22

Deja incepe sa ma agaseze acest "prim forjor" al tarii.Nu el ca persoana pt ca nu il cunosc personal si ar fi aiurea sa zic ca e asa si pe dincolo,dar modul si intesitatea in care se promoveaza sau este promovat, asta este enervant si penibil.
@bbm: cu el nam nimic,dar promovarea si aberatiile (vorba lui lascarica) frizeaza grotescul,pt penibile se vede ca sunt de la o posta.

SEBASTIAN 10-02-07 21:39

Un stupid care a incercat toate cursele posibile si mereu pleaca indoit cu coada intre picioare.
Acum spune ca se duce la altele mai ... dar pentru cine nu stie a mai fost de trei ori cu rezultate dezastruase si cand spun 3 ori ma refer la ani distincti.

metal_militia 10-02-07 21:59

Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 742492)
are cineva repeortajul??? de la pro motor...

uite AICI :rolleyes2

alex_g 10-02-07 22:49

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 742812)
Un stupid care a incercat toate cursele posibile si mereu pleaca indoit cu coada intre picioare.
Acum spune ca se duce la altele mai ... dar pentru cine nu stie a mai fost de trei ori cu rezultate dezastruase si cand spun 3 ori ma refer la ani distincti.

Stupidul ala nu prea sufera de el baiatul,e de gasca!

SEBASTIAN 11-02-07 10:00

Nu ai mai spune asta daca l-ai cunoaste.Si eu am crezut alt ceva dar ...
Eu nu pot sa spun de bine unei persoane care cheama presa, persoana cu care stabilesti ceva si face exact pe dos.

MariusM 11-02-07 12:45

si eu am vazut emisiunea si n-am fost foarte incantat de declaratiile lui . adica sa zici ca " se trezeste si unu dupa ce 2 ani a stat pe terasa la o bere " (sau ceva asemanator, nu tin bine aminte) nu mi se pare ceva foarte sportiv :( . . .

SEBASTIAN 11-02-07 13:17

agarici era cuvantul din emisiune...

MariusM 11-02-07 13:22

meltumesc pentru completare . . .

shadowro 11-02-07 18:26

cand ma auzit ultima replica ... nu mi-a venit sa cred ce aud. parea de treaba omul...

mikafly 11-02-07 20:30

Valoare=0 absolut......nu poti sa te exprimi asa pe un post national.

ROSSI 46 11-02-07 21:37

intrebare : de unde 300 bhp in plus shi 400 kg in minus???

Aelius 11-02-07 23:22

Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 744384)
intrebare : de unde 300 bhp in plus shi 400 kg in minus???

Habar nam.El o zis numa ca sio comandat deja ceva scaune sport porsche:shock:
NU sunt expert in porsche da ma gandesc ca pe masina aia tre sa fie cele mai sport scaune care "le face" porsche.Mai sport de atat numivin in cap decat recaro,sparco...........
Din ce o aratat in emisiune interioru parea stock,asa ca are de unde slabi da nu stiu daca chiar 400kg.Si oricum pt ce? Ca doar dupa cum zice el, de acum nu mai participa la curse.Asa ca pt ce ar mai baga bani in masina?cat despre cp nu stiu exact cat a modificat si ce se mai poate face.

Calimero2003 11-02-07 23:53

Quote:

foarte bine spus.....CATEODATA E DEAJUNS SA FII PENIBIL....:no:

baghy83 12-02-07 00:36

am si eu o intreabare.era beat,drogat sau chiar asa vorbeste el? penibil

RAZvan15 12-02-07 04:18

din cate am inteles interiorul vrea sa al faca din carbon, poate mai face si capota ... dar 400Kg nu prea cred ca are de unde sa scoata .....
Putea sa fie si el mai baitzas (macar la tv) , si nu vb k pe camp.. : " eu nu vb cu totzi Agaricii care s'au gandit si ei la o bere in terasa sa ma provoace " ...
in rest, tot respectul pt ceea ce a facut la masina ...
Bafta..

SEBASTIAN 12-02-07 07:24

Quote:

Originally Posted by baghy83 (Post 744699)
am si eu o intreabare.era beat,drogat sau chiar asa vorbeste el? penibil

Din pacate asa gandeste.

SEBASTIAN 12-02-07 07:26

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 744774)
din cate am inteles interiorul vrea sa al faca din carbon, poate mai face si capota ... dar 400Kg nu prea cred ca are de unde sa scoata .....
Putea sa fie si el mai baitzas (macar la tv) , si nu vb k pe camp.. : " eu nu vb cu totzi Agaricii care s'au gandit si ei la o bere in terasa sa ma provoace " ...
in rest, tot respectul pt ceea ce a facut la masina ...
Bafta..

Oricum daca scoate kg de pe botul masinii isi ia zborul.
Cred ca nici alea de DTM nu-s cu 400kg mai usoare, dar daca crede ca o usurare il costa cat a dat pe dua spoilere...

ERY 12-02-07 16:26

Deci...ultimele 3...4...pagini ii sunt dedicate lui Ono, fara nici macar o trimitere la STI lui Seby....macar modificati titlul topicului.

Aelius 12-02-07 18:16

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 744799)
Oricum daca scoate kg de pe botul masinii isi ia zborul.
Cred ca nici alea de DTM nu-s cu 400kg mai usoare, dar daca crede ca o usurare il costa cat a dat pe dua spoilere...

interesant e ca nu a pomenit de altceva decat de carbon.Ori din cate stiu eu usurarea usilor si inlocuirea geamurilor alaturi de scosul scaunelor sunt printre primele lucruri care le faci cand vrei sa usurezi masina atat de extrem.Plus ca mai sunt o gramada,unele care aparent nu au nici o importanta.Ciudat pt unu care pretinde ca e mester in masini mai ales ca inainte a incercat sa dea cat mai multe amanunte despre modificari.cand a venit vb de usurarea cu 400kg a zis doar de scaune si carbon.ma indoiesc ca va scoate mai mult de 80 kg din treaba asta.

yknot 12-02-07 22:04

unde mai pui si porumbelul ala... "lambo doors"....ajuta la usurarea masinii???.... nu merge si cu .... si cu sufletul in rai....

SEBASTIAN 12-02-07 22:54

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 745665)
Deci...ultimele 3...4...pagini ii sunt dedicate lui Ono, fara nici macar o trimitere la STI lui Seby....macar modificati titlul topicului.

Subiectul e subanteles si era o discutie in antiteza.:lol:

Aelius 12-02-07 22:54

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 746318)
unde mai pui si porumbelul ala... "lambo doors"....ajuta la usurarea masinii???.... nu merge si cu .... si cu sufletul in rai....

Corect.Uite de lambo doors am uitat.Si pe mine ma socat:shock: cand a spus-o.

Cum am mai spus intr-un post mai sus,sa fii penibil e de ajuns.Avem si un exemplu excelent: FIZZ:lol: :evil: :weee:

23boy 13-02-07 00:31

stie careva la ce turatie face la un subaru STI de serie turbina presiune varf ?

All times are GMT +2. The time now is 19:51.

- Copyright 2026 4Tuning