Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   STI - RC (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc.html)

Calimero2003 21-05-09 13:13

re: WRX STI alias "CIELO EVO II" Seby Legal Racing

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2158894)
Daca are cu ce mi se pare normal sa afirme asta...;)

Avion masina:shock:..daca ii pui si niste aripi o vedem pe otopeni la decolari:lol:...Si ceva noutati? Ai terminat-o?:P

app am vazut cu o pagina in urma o poza q interiorul si cu bordul.....si am o intrebare... de cate ori ai dat vitezometrul peste cap?:lol:

Are cu ce sa ce? ... masina aia nu exista .. e doar un vis ... nu a vazuto nimeni niciodata ... daca va iesi vreodata am sa accept o cursa cu el numai daca se califica intai demonstrandumi ca are potential ... batand cateva masini cu putere ... si abia dupaceia am sa accept sa ma dau cu el.

Razvan-CT 21-05-09 22:04

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 2339386)
Are cu ce sa ce? ... masina aia nu exista .. e doar un vis ... nu a vazuto nimeni niciodata ... daca va iesi vreodata am sa accept o cursa cu el numai daca se califica intai demonstrandumi ca are potential ... batand cateva masini cu putere ... si abia dupaceia am sa accept sa ma dau cu el.

https://www.youtube.com/watch?v=NMz2DQDT_J0
https://www.youtube.com/watch?v=JpduH...e=channel_page
https://www.youtube.com/watch?v=8GSCM...e=channel_page
https://www.youtube.com/watch?v=Zovj-...e=channel_page

cat de sigur esti ca nu exista??

fishbone 22-05-09 00:44

Alea da reprize scurte, haha. Ceea ce ma face sa ma intreb, cu riscul de a pune o intrebare de-a dreptul pionereasca. Oare nu ar avantaja motorul, cu evidenta diferenta absolut enorma de putere fata de stoc, de niste rapoarte modificate in conformitate? Pana reuseste boxerul meu sa dezvolte cuplul necesar pentru a termina treapta 1, Sebastian a ars-o deja pe-a treia :lol:

zGb 22-05-09 03:23

alea sunt treptele stock de la cutia de sti de 2.0...jdm style cu a 5-a si a 6-a putin mai lungi pt europa/america nu stiu exact cum e dar e ceva la genu 1-40 2-80 3-120 4-160
la stiul de 2.5 sunt mult mai lungi 1-45 2-95 3-140 4-180 pe acolo +/- 5km la fiecare depinde unde schimbi

bimmer3 22-05-09 08:40

Vai, da` ce mergea Elodia cand traia, domnu` Dan

DEVIL's Style 11-06-09 22:43

Va rog sa mi scuzati tupeul de a posta in acest topic si daca se poate sa mi exprim si eu o mica parere. Sunt vechi pe forum de aproximativ 3-4 ani , il citesc pentru ca incerc sa invat cateceva despre tot ce tine de tuning . Din tot ce am citit pe acest topic am vazut ca masina e modificata din punct de vedere tehnic si nu estetic. Am vazut ca sunt si unele persoane care nu cred ,ca aceasta masina exista si in realitate , ori cele 4 filmulete dovedesc exact contrariu , dar cel mai important e filmuletul cu acea cursa dintre sebastian si ono , unde acel porsche din cate stiu eu are [avea ] aproximativ 700 de cai putere in acel moment si din cate se vede in filmulet , sti ul sa tinut la egalitate cu el. Stiu ca sunt mai multe variabile [ greutate , rapoarte cutie de viteze , etc] , dar totusi se poate face o idee despre puterea sti ului , cu toate ca a trecut aproape un an de cand a fost urcat filmuletul pe youtube.

bimmer3 12-06-09 08:19

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 2400639)
Va rog sa mi scuzati tupeul de a posta in acest topic si daca se poate sa mi exprim si eu o mica parere. Sunt vechi pe forum de aproximativ 3-4 ani , il citesc pentru ca incerc sa invat cateceva despre tot ce tine de tuning . Din tot ce am citit pe acest topic am vazut ca masina e modificata din punct de vedere tehnic si nu estetic. Am vazut ca sunt si unele persoane care nu cred ,ca aceasta masina exista si in realitate , ori cele 4 filmulete dovedesc exact contrariu , dar cel mai important e filmuletul cu acea cursa dintre sebastian si ono , unde acel porsche din cate stiu eu are [avea ] aproximativ 700 de cai putere in acel moment si din cate se vede in filmulet , sti ul sa tinut la egalitate cu el. Stiu ca sunt mai multe variabile [ greutate , rapoarte cutie de viteze , etc] , dar totusi se poate face o idee despre puterea sti ului , cu toate ca a trecut aproape un an de cand a fost urcat filmuletul pe youtube.

my man, nu zice nimeni ca nu exista, exista, a fost ok masina; ideea e ca este in lucru de jpe mii de ani si comparatia cu Elodia (dealtfel foarte reusita, contrar parerii lui Sebastian) vine din faptul ca ambele au existat si tot ambele au disparut fara urma.
Pe urma..`toata lumea` se ia de Sebastian pt ca el este cum este..
Bashini la maxim si nimic concret.
Daca ai observat, cred ca a batut recordul la ban-uri pe forumuri.
Gata, nu mai postez aici pt ca el nu poate replica avand ban probabil si de la Microsoft, sa nu mai poata accesa nimic.

Adevarul e ca noi doar vorbim..dar sa vedeti cand o iesi Elodia cu 19.000 de cai...dar de fapt nici asta nu conteaza pt ca oricum nu se da cu nimeni, ea fiind construita sa fie expusa la muzeul tehnicii.
Bafta multa Sebi, e gata loganul de cupa? sau si aia iese pt sezonul 2033?

DEVIL's Style 12-06-09 19:10

Si tu ai dreptate in ceea ce spui oarecum , ca masina e abia vazuta , sau ca dureaza de prea mult timp proiectul , dar aici e in functie de modul fiecaruia de operare. Am citit topicuri despre masini foarte reusite din punct de vedere mecanic , exemple sunt destule , gen fosta dacie sgm , marius txa , baiatul cu acel coraddo din iasi ,x ray ,uga etc. Cel putin eu sunt impresionat de complexitatea unui proiect decat ca , a cumparat-o respectivul din reprezentanta cu n cai putere sub capota din fabrica , mai degraba urmaresc un proiect cu interes cand se pleaca de la o masina de baza , si prin multa munca , pasiune , efort financiar rezulta un produs final fenomenal din punct de vedere tehnic . Am vazut ca sebastian are un numar impresionant de ban-uri dar motivele exacte nu le stiu. Oricum dupa cum observi si tu pe acest forum oriunde te uiti , majoritatea isi expun masinile ca "proiect" gen o folie , o janta , un eleron , eventual un soft si gata proiectul. Cat despre ce are sebastian de gand cu masinile respective , e problema lui , mai degraba tac si ascult, eventual intreb unde nu am inteles , decat sa mi dau cu parerea gen "da e frumoasa masina" . In fond fiecare om are orgoliul si mandria lui , poate de asta apar si divergente intre anumite persoane.

bluey 13-06-09 20:27

Stiu ca nu e o comparatie foarte reusita dar: aveti idee cati il injura inca pe Ceausescu?
Si el a fost o perioada nr1 si saracu nici dupa ce a murit nu a scapat :D
La fel si Basescu este injurat si mancat de fund de extrem de multi acum si probabil mult dupa ce nu va mai fi la putere.
La Sebastian se pare ca e victima propriului succes (indiferent cat a fost si daca va mai fi ) si a publicitatii extrem de agresive pe care si-o face.
Probabil daca era mai discret cu acel Subaru acum nu mai existau 44 de pagini pe acest topic din care probabil 80% sunt vorbe urate la adresa lui.
Pana una alta masina inca nu a fost distrusa deci orice este posibil :)

SEBASTIAN 18-08-09 16:28

Nu va faceti griji masina este in stare perfecta.
In acest moment nu este la potential maxim insa nu va faceti griji pentru ca noi stim ce avem de facut, indiferent de gura targului pe care o poti astupa doar cu pamant.

fishbone 19-08-09 04:33

Mi se pare o tampenie sa argumentezi de ce masina e un proiect atat de lung. Asta nu inseamna decat ca pur si simplu posesorului ii place sa munceasca pe ea cu dedicatie. O masina e terminata doar atunci cand posesorul decide asta, caci in realitate nu exista limita decat cea dictata de bani, timp si dedicatie. Cand Sebastian trage linie si spune "masina asta e gata" practic inseamna ca e pregatit sa se mute la alt proiect. Si vad ca nu vrea sa o faca inca si, ca posesor Subaru, il inteleg perfect.

SEBASTIAN 19-08-09 07:24

Sa asta era ideea si daca nu ma preseaza nimic sa o fac repede nu am de ce sa ma grabesc ca sa fac compromisuri.

aiurica 20-08-09 11:31

ma bag si eu.....
te-am stimat si admirat la multe curse castigate, insa la partea cu nu ma preseaza nimic, aici nu prea mai sunt de acord cu tine.

au aparut masini extrem de puternice la noi si daca Subaru tau este ceea ce credem majoritatea ca este, ar fi frumos din partea ta sa demonstrezi celor care te contesta ca lucrurile nu stau asa . Exista locuri unde poti face asta , legal.Cred ca si pana o cronometrare oficiala ar spune mult.( daca nu suficient)

pana atunci lasi loc la tot felul de interpretari si discutii interminabile.

SEBASTIAN 20-08-09 18:10

Am trecut demult de nivelul lacare trebuie sa demonstrez ceva cuiva.
Daca are sa fie ceva tentant si de nivel bun cu siguranta am sa fiu la start.

toto.riina 06-12-09 23:58

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2572930)
Am trecut demult de nivelul lacare trebuie sa demonstrez ceva cuiva.
Daca are sa fie ceva tentant si de nivel bun cu siguranta am sa fiu la start.

lumea nu se gandeste cat te-a costat pe tine aceasta masina,si ca mai mult ca sigur e cel mai rapid 4x4 din tara.

DEVIL's Style 07-12-09 16:37

Poate cel mai raid 4x4 din tara nu e ...dar poate cel din categoria lui , tot ce e posibil ..... imi place sa vad o concurenta prieteneasca intre anumite firme de tuning ...dar totul in scopul de a si imbunatati performantele masinii si nu pentru orgoliul fiecaruia ...ca asa nu ajungem nicaieri ... parerea mea !!!!

U_TUNING 07-12-09 22:54

Quote:

Originally Posted by toto.riina (Post 2868075)
lumea nu se gandeste cat te-a costat pe tine aceasta masina,si ca mai mult ca sigur e cel mai rapid 4x4 din tara.

:)))))))))))))))))))))) iti jur ca am ras pe burta cand am citit asta.,....... tu nu intelegi ca masina asta e de fapt o fantasma?????

aviator 07-12-09 22:55

In acest moment se poate considera cu energie zero, proiectul este in dezvlotare.
Dar cu toate astea in urma cu cca 3 ani masina accelra cu mult mai repede decat o poate face vreuna si azi, in Romania:
https://www.youtube.com/watch?v=9AOBPl7d0lE
Ulterior au intervenit alte faze care au permis performante superioare.
A intervenit si un accident tehnic datorat unui cumul de erori mecanice de etansare.
S-a dezvoltat si a cedat turbina.
Acum este in linie dreapta!

toto.riina 07-12-09 23:00

succes .as vrea sa o mai vad pe strada.

aviator 07-12-09 23:03

Si noi vrem asta, doar ca nu se poate rezolva batabd din palme.
Ma bucura faptul ca apar masini puternice si sper sa urce mai sus decat au demonstrat deja si poate o sa gasim un adversar pe masura.

U_TUNING 08-12-09 08:14

Bai voi chair nu stiti cand sa va opriti din aberatii???

KENZO 08-12-09 19:31

Acum am vazut si eu acest topic,nu pot spune decat ca masina asta exista si modificarile precizate anterior de propietar la fel.Este si normal sa intarzie foarte mult munca la o asemenea masina,eu am un prieten cu un subaru asemanator dar cu modificari mai mici decat acesta in lucru si nici pana in ziua de azi nu este gata dupa 1 an de munca,si este departea de a finaliza proiectul.
Bafta cu proiectul!

toto.riina 09-12-09 17:38

Quote:

Originally Posted by KENZO (Post 2873211)
Acum am vazut si eu acest topic,nu pot spune decat ca masina asta exista si modificarile precizate anterior de propietar la fel.Este si normal sa intarzie foarte mult munca la o asemenea masina,eu am un prieten cu un subaru asemanator dar cu modificari mai mici decat acesta in lucru si nici pana in ziua de azi nu este gata dupa 1 an de munca,si este departea de a finaliza proiectul.
Bafta cu proiectul!

asta am zis si eu.ca masina exista, si o sa fie si la Start.

bafta cu proiectul

johnny325 09-12-09 19:07

oare R35-ul de la Exilis nu este tentant?
intreb doar de curiozitate

Gabi 09-12-09 20:19

Nu, pentru ca nu s-a calificat ! :lol:

DEVIL's Style 09-12-09 20:29

Asta da raspuns :)))) ....totusi ar fi o confruntare interesanta !!! asta depinde si de proprietari nu doar de noi :D

zGb 11-12-09 04:35

masina asta ar fi avut sanse sa faca spectacol poate acum vreun an jumate doi...acum nu mai are sanse la ce se gaseste pe "piata"

MadCow 16-12-09 19:14

Quote:

Originally Posted by aviator (Post 2871059)
Dar cu toate astea in urma cu cca 3 ani masina accelra cu mult mai repede decat o poate face vreuna si azi, in Romania:
[

eu zic ca esti penibil cu afirmatia asta! sunt multe masini care merg cu mult mai tare - mai iesiti si voi din casa si o sa le vedeti, ca alea merg pe strada :)
Eu zic ca atunci cand va iesi masina, daca va mai iesi, nu o sa fie nici in primele 3 din tara.
Daca se va dovedi contrariul, o sa imi cer scuze.

pturbo23 01-01-10 20:14

Quote:

Originally Posted by ZoliaT (Post 217739)
o masina foarte controversata care se apropie de stadiul final de tuning :

detalii la :
https://www.4tuning.ro/autotuning/Sub...cing/index.htm

va atasez cateva poze mai recente

:!: Va informez ca nu este agreeata folosirea pozelor cu aceassta masina in nici un fel de material, informativ, documentar sau tehnic ori publicitar, fara acordul meu scris si ca orice incercare de utilizare a acestor imagini este total interzisa.
Cei ce nu respecta sunt pasibili de pedepsele prevazute prin prisma Codului Penal si Civil.
Deasemene orice poza sau imagine cu acesata masina impreuna cu folosirea lor reprezintas un delict, imaginea masinii apartinand exclusiv proprietarului.

Inceput de fraza valabil si astazi!
Din fericire pentru propietar a terminat orice concurenta.:lol:

aiurica 25-01-10 09:36

ok,

KOE in Romania.

Nu ai mai scris de ceva vreme pe aici.....a aparut mai mult decat un concurent care si mai mult vizeaza ( si detine) locul 1 in Romania.

Ai spus ca atunci cand consideri ca o masina te va face sa fii la start, o vei face. Cred totusi ca ne aflam in acel moment.Va fi sau nu prezenta la start in KOE?

HardWorker 25-01-10 23:53

ma macina conceptia asta ciudata.....un forum cu 10mi de posturi si nici macar un timp cronometrat.pacat nici o masina nu rasare dintr-o data cu un timp de 10 secunde.iarasi pacat ca probabil ar fi fost cea mai puternica masina din ro dar acum eu personal ma indoiesc,doar daca ar scoate sub 10 sec ceea ce ma cam indoiesc.
nu dedici un topic unei masini care o tii ascunsa la fel cum nu modifici o masina ca sa demonstrezi ceva.
pe de alta parte e de apreciat munca totusi pacat de conceptie

Razvan_MFV 26-01-10 09:55

Quote:

Originally Posted by aiurica (Post 3012401)
Va fi sau nu prezenta la start in KOE?

....nu.........

aiurica 01-02-10 14:06

ok, Gogu, daca esti in masura( se pare) sa dai raspunsuri pt Sebastian, poti raspunde la obiect si nu in acelasi stil cu care am fost tratat si eu ( de altfel printre putinii inca admiratori) la o intrabare simpla?

IN CAZUL in care KOE va fi in Romania, STI-ul se va afla la start vizand locul 1 ? da, sau nu......

bimmer3 01-02-10 14:32

Quote:

Originally Posted by gogu (Post 3038232)
Sunt de pus la punct aspecte mecanice si electrice-electronice. .

ne-am linistit, inseamna ca e aproape gata

aiurica 01-02-10 14:48

gogu, atunci o luam altfel.....
exista masini care au demonstrat si care functioneaza....asta e o CERTITUDINE....la fel a spus ca va fi la start cand va fi cazul.....

acum poti da un raspuns unei certitudini? va fi la vreun start cu una dintre masinile care au demonstrat ceva toamna asta( si nu numai)....asta ca sa nu dau nume....

repet, nu stiu cine esti si in ce masura poti da tu raspunsuri pt Sebastian....

aiurica 01-02-10 15:47

o sa va suparati pe mine, dar eu nu am vazut STI ul argintiu in nici o competitie de drag cronometrata, deci nu stiu despre ce vorbesti.

sper totusi ca masina sa fie la start, pt ca inca cred ca masina e competitiva. Poate inchide multe guri daca a tacut si a facut.

TM32CIP 01-02-10 19:37

Quote:

Originally Posted by gogu (Post 3039002)
Chiar ar fi curiuos sa vedem o cronometrare al carui timp poate fi oficializat.

cum ramane cu o prestatie in Ungaria, langa un oarecare evo rosu ?
sau si acea masina o incadrezi la " nu creeaza probleme intr-o competitie de genul KOE, STI-ului argintiu. Nici macar nu sunt la nivelul fazelor anterioare de modificare "

intreb din pura curiozitate !
Bafta la finalizarea STi'ului.

Razvan_MFV 01-02-10 19:52

Quote:

Originally Posted by gogu (Post 3038666)
Nici una din masinile care au demostrat ceva pe strada anul trecut nu creeaza probleme intr-o competitie de genul KOE, STI-ului argintiu.
.

Daca vorbesti exact ca Sebastian nu te mai mira ca lumea face misto.
Pe ce te bazezi cand faci afirmatia gratuita de mai sus?
A fost el in paralel cu vreuna din masinile amintite?
Nu mai vorbi din amintiri si din teorie ca sebi..esti frate cu el?
A ZIS CA N-ARE CE DEMONSTRA NIMANUI SI FACE MASINA DOAR PT EL..Atunci de ce creati flame-uri cu posturi ca cel citat de mine..si dupa aia va mirati ca e banat sebi..
Bafta cu proiectul (secular) si vorbiti pe pista nu din carti si din calcule pe hartie.

LE..fac pariu pe orice ca daca se tine KOE la bucuresti, sebi si inca 1-2 care sunt f rapizi in teorie n-o sa apara din motive "f intemeiate" pe care o sa le expuna pe forum drept scuze (patetice).
KOE este f probabil sa se tina la buc contrar parerii celor care oricum n-o sa apara..

Cristi_XP 01-02-10 22:27

Quote:

Originally Posted by gogu (Post 3039609)
Cu siguranta tot acolo se incadreaza si daca vrei vezi ca exista un evo9 facut de RacingCode cel putin lafel de rapid ca si cel rosu.
Oricum evo de care vorbesti are un timp ceva mai prost decat un porsche daca nu gresesc.

nu te cred ca face evo rosu din tm :))

Cristi_XP 01-02-10 22:49

Quote:

Originally Posted by gogu (Post 3039609)
Cu siguranta tot acolo se incadreaza si daca vrei vezi ca exista un evo9 facut de RacingCode cel putin lafel de rapid ca si cel rosu.
Oricum evo de care vorbesti are un timp ceva mai prost decat un porsche daca nu gresesc.

da vezi ca porschele are de 2 ori cilindreea de evo =))

All times are GMT +2. The time now is 21:55.

- Copyright 2026 4Tuning