![]() |
:shock: :D
|
pei ca sa manance si ei ceva ... ca atunci cand nu se intampla nimic interesant in romania sau daca altu isi omoara sotia ei prefera sa scoata poezii noi despre noi la tv
|
dar a mi fost vreun reportaj de la Antena 1, in afara de cel de la National TV?
Ca am citit mai sus cv de genul asta (am citit in alta sectiune a forumului, la Life style). Daca il are cineva, sa il dea si pe forum! |
Re:
Quote:
PROSTU DRAQ CA NU POT SA MA ABTIN si aia de la antena 1 alte vrajeli cica \"PARIORII\" |
Re:
Quote:
Auzi ce zice cica \"POLITIA A FOST ANUNTATA DAR NU S-AU SINCHISIT SA VINA\" pai cum draq sa nu se puna calare garda acum pe port |
Ce ziceam ca e nevoie de tapu ispasitori?
|
aaa deci se cer masuri drastice ... dorim ca cel ce a fost filmat sa fie luat de ciucurel si scos in fatza la careu :)
|
Pai adica daca unu face show si unu il filmeaza cu telefonul.........asta inseamna ca tre sa fie tras la raspundere
Asta se intelege din ce zici u Psycho |
:bored: :blahblah: :rockon:
|
OFF TOPIC
Nu stiu daca ati vazut aseara pe Discovery, a fost de la 22.00 la 23.00, o emisiune noua cred, eu unul nu am mai vazut-o, si ma uit detul de des la Discovery, se numea \" STREET RACERS - A Night ON Earth \". Super marfa emisiunea. Arata cum se dau baietii de pe 3 continente. Americanii (New York) cu drag-urile lor, japonezii (Tokyo) cu drifturile, englezii (Londra) si mexiacanii facea curse normale... Marfa de tot. Si culmea e ca garda nu le facea nimic, statea langa ei, ei se opreau din curse, si se uitau unii la altii. Cand se plictiseau se mutau pe alta strada. Si aia chiar o faceau pe bani, pe mii de dolari. ASA CA romania e mic copil pe langa ce e afara! |
da tata dar e america,alta gandire ,alta mancare ,alte capatani de creta asa ca nici la varful unghiei nu ii jom ajunge vreo data in orice domeniu.
|
Re:
Quote:
|
Mai avem de mancat ceva pana ajungem ca ei. Cred ca mult de tot mai avem de mancat.
|
neh , e vba de bani , au bani si cu asta fac tot , misca piese masini etc , k tot din europa si japonia au piesele si etc , parerea mea! si recunosc , au talent americanii la masinile mari k majoritatea sunt ale lor! cu banii care ii au americanii tot respectu pt ce fac! imaginatie bogata nu gluma
|
Au bani, OK!
Dar ma referam atat la ei, la astia care isi fac masinile, cat si la Politie, care nu se ia de tine degeaba. Iti zic ca statea garda si nu zicea nimic. Pur si simplu statea langa ei. Nici nu ii felicitau pentru masini, dar nici nu se luau de viata lor...[/quote] |
Re:
Quote:
si pe aia cu drift pe circuit |
De aia cu drift pe circuit stiu ca e veche, dar de aia de aseara, sincer, e prima oara cand o vad...
|
atunci nu mai scrie topicuri si uitate la discovery aaaaaaaaa da vezi ca imaginile din documentar de la americani de fapt sunt dintr-un film parca 2 fast 2 real for hoolywood
|
Re:
Quote:
Oricum ce mai kalumea emisiune este pymp my ride....si cea mai tare revista..romana despre tuning....se stie *** |
OFF TOPIC
DA pimp my ride e cea mai tare emisiune....dar mia placut mult emisiunea de pe discoverii cu ,cursele ilegale.......acolo e ff misto cand se strang aia la ilegale ..si acolo se strang si multzi frate...... |
Re:
Quote:
unii fac masini (pimp my ride) si altii fac curse(aia de pe discoverii) |
emisiunea aia in care faceau concurentza audio alpine cu cei de la pioneer! scopul era sa dea un aspect cat mai futurist masinilor si un sunet cat mai spectaculor si perfect! alpine a cashtigat
|
si ce legatura are emisiunea aia cu portul tomis si cu ceea ce mai e sau nu mai e in el? :wink:
|
Pai daca nu mai merge nimeni prin port, ca e clar ca nici dracu nu mai da pe acolo, ce sa facem, sa lasam topicul sa moara?
|
Re:
Quote:
|
Dar nu ti-am atras atentia, pur si simplu am zis si eu asa....
|
Johnny_C nu vbeam cu tine , era vorba de GABBY sau cum ii zice
|
mama ce sar romanii frate de parca eram dupa revolutie si ziceam ca sunt comunist.ce naiba ,uitam de unde am plecat cand faceam blatul pe tramvaie si faceam cheta ptr haleala pe care o cumparam la scoala ? :lol:
|
Re:
Quote:
|
are legatura gabby k nu iti scot ochii cand postezi o mica paranteza care nu`i legata de subiect! avem moderatori pt asa ceva ! numa bine
|
esti fericit daca de 3 sapt ai vazut numai fofo :)))))
|
Re:
Quote:
tu cu cine te certi ma aici ? :) |
cu zet-evo
|
bine ma caine .. :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sa arunc si eu o parere... portul tomis a devenit un centru de intalnire pt baietzii sa puna mana la fofo la fete... de cateva sapt doar asta am vazut! :lol:[/quote]
Locul indragostitilor...:)).....aia la national tv ziceau ca acolo veneau baietzii de bani gata sa isi impresioneze pritenele ca au masini puternice....deci toate trag la fofo.:peace: :peace: :peace: :yes: :chick: |
clar :twisted:
|
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
aseara a fost ceva in port k am trecut p`acolo si nu era nimik p jos ... :) ati facut ceva sau era ceva ashtia care ati coborat mai devreme in port ?!?!?
in alte partzi a fost treaba :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning