![]() |
Re: Club MATIZ
hihihi frumos :wink: !! dar va fi si mai frumos cand vom avea si stikerele MatizClub :D :shock:
|
Deci, si prin urmare... ramane pe la 3 intalnirea, pe data de 11 aprilie, in Piata Constitutiei? :) Ca nu mai zice nimeni, nimic...:(
|
oks voi fi acolo :D :wink:
|
Da. Ora 3 Piata Constitutiei, pe 11 aprilie. :)
|
Pana acum suntem 3! Mustang, Aditza si eu ... :( Mai vine cineva...?
|
EU....................
|
O sa fiu si eu prezent !
|
5 momentan.
Luati-l si pe DXR... pe mitzy... si gagicile cu buburuze ... si o sa fim 8-9. :) |
Ar fi prea frumos sa fim macar 10 ... :)
|
cine aduce stickarele?
|
trebuie sa le facem :D!!!
robert pls boss poti face rost de stikeru in format vectorial ? |
prezent si eu cu cele 2 fete ( buburuza si iubita ) ... :rolleyes2 11 aprilie ora 3 ...
|
te-ai uitat de eleron bubule?
TZN 85 BUB te-ai uitat de eleron??? |
Quote:
|
Sunt 2 fete care si-au prezentat masinile aici. :)
Tot cu Matiz. :) |
eu o sa incer sa ajung pe 11 chiar vreau sa vin dar....din pacate am niste probleme de sanatata ce se rezolva doar prin operatie si nu stiu daca o sa pot dar fac toto posibilul vin cu perfuzile dupa mine=))
|
Man, sanatatea e mult mai importanta...:)
|
Quote:
oks mitzy vezi ce poti face! Noi te asteptam :wink: |
1 Attachment(s)
Am rezolvat cu cineva cu stikerele,e din bucuresti, e coleg de forum aici ramane sa ne alegem cum vrem scrisul MatizClub si sa ii comunicam detaliile!
Alegeti acuma din poza aceasta un model!Problema e ca trebuie comandate minim 10 bucati,dar nu cred sa fie problema daca le impartiti la event pe 11 si oricum asa se scutesc taxele de curierat!8) |
eu votez pentru cel ALB e super si scrisu :wink:
PS Multumim Robert ai un CICO :wink: |
Alb ar merge. :)
|
ALB ... :rolleyes2gasca intrebare de baraj pentru cei bucuresteni... eu sunt din galati, si bucurestiul nu il stiu absolut deloc, dar am un gps... ce adresa bag ca sa ajung la piata constitutiei pe 11 aprilie... ? :oops:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Si eu tot 2 stickere vreau. |
si eu tot 2 bucati :D
|
Bagati id acesta pentru a comanda stikere stiker.auto,deja am vb cu respectivul si stie,numai ca se face comanda minima de 10 stikere cu 5 lei bucata sau 30 de ron cine vrea stikeru in format vectorial!
|
Eu zic sa ne strangem astia din Bucuresti, sa dam comenzile pentru 10 persoane. Unul face cheta si da comanda.
Ce zici Adita? |
1 Attachment(s)
Salutare,
Felicitari pentru Club... sper sa aveti cat mai multi membrii. Pentru stikere pls contact: YM: stiker.auto sau e-mail: [email protected] Atasat aveti 2 sigle, nu stiu care o sa ramana... Astept comanda ferma din partea voastra... Succes |
da gabi e ok hai sa ne hotaram ce model abordam primul sau al doilea? apoi vb si de comenzi :wink:
eu votez pentru cel de sus :wink: NR 1 :D |
eu votez pentru NR.2 :-)
|
Din cele 2 prezentate de userul sticker.auto (pe care il salut si ii multumim pentru efortul de pus), eu aleg sigla 2. Mi se pare destul de reusita si chiar ar prinde bine pe luneta.
Din fericire, eu nu voi pune sigla pe luneta. :D |
Nr 2 si eu ... nu imi ia si mie cineva va rog doua...? :( Ii dau banii pe 11 .. :( Va rog! :???:
|
Nr 2 e super ok e chiar stikerul meu:lol:si mai bine ca se vede super cand se reflecta!Abea astept sa fie pe toate Matizurile:joy:
|
clar NR.2 pana acuma e 4-1 in favoarea numarului 2
|
haideti sa facem o lista cu numarul de bucati care se vor face. lista va fi completata ulterior de fiecare membru!
va ramane modelul numarul 2 :wink: aDytZa- 2 bucati |
Coman Razvan - 2 bucati
|
va ramane modelul numarul 2
aDytZa - 2 bucati Coman Razvan - 2 bucati mustang - 2 bucati <va rog sa completati lista - adaugati-va numele dupa persoanele care exista deja pe lista> |
Dr3adLord - 2 bucati
Adytza - 2 bucati Coman Razvan - 2 bucati Mustang - 2 bucati |
Dr3adLord-2buc
Adytza-2buc Coman Razvan-2buc Mustang-2buc Gabi Boldeanu-2buc TOT PT. NR. 2 VOTEZ |
Gata! S-au facut 10 deocamdata! Deci se poate da comanda fara probleme! :)
Sa vedem cine mai vrea! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning