![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
la mine din 4... la 2 mam ales cu amenda pt. centura .. :)
pai na... fiind singurul s2k spectacol din city n'au voie sa comenteze... :D apropo, frumos a iesit! bv! |
mersi mult man!!
acelasi lucru il putem spune si despre maisna ta! Felicitari! |
1 Attachment(s)
ms man .. :)
noutati... - maine.. sau cel tarziu poimaine dau jos intercooleru' original... pt. ca trebuie sa-i fac loc "caloriferului" .. (600x300x76) .. - intercooleru' original pleaca la suceava... (are o combinatie pe acolo cu alt "tractoras") - bandouriile vin si ele zilele astea ... iar problema cu nr. de inmatriculare am rezolvato... am dat comanda la un nr. cu font nemtzesc.. format de motor (cel mai mic posibil) .. ca idee... in realitate e mult mai mic si literele sunt altfel aliniate.. eu sper ca o sa arate bine.. daca nu, il pun in portbagaj langa restu'.. (alte 5 nr.) |
Da, dar nu este omologat. Cum rezolvi cu Politia?
|
Superba masinuta...
Unde ai facut comanda de numere cu fond nemtesc.. |
acum citeam posturile. si am vazut faza cu numarul...
modelul asta de font lam mai vazut in suceava pe un HUMMER doar ca era numar drept normal...(banuies ca dak avea omu hummer avea si bani de amenzi si/sau pile ) sau... is legale ?? chiar is curios da bine oricum... .adik iesi in evidenta. |
unde ai dat comanda de numere dalea nemtesti?o adresa ceva?:D
|
e aici in tm un tip care aduce din germania...
da sunt ilegale, nu ai voie si dauneaza grav talonului... |
Dar da bine in poze8)
|
Da, pot fi folosite fara nici un risc, doar la sedintele foto! :D
Eu am gasit sa fac la cineva in Romania cu 50RON placuta. |
4 Attachment(s)
deja era prea bine si puteam zice ca a inceput sa mearga ca pe roate treaba... dar am primit ieri dimineata o "piedica" buna buna....
spal masina dupa vreo 3 saptamanii... totul aranjat, curatat, frumos, dau ceva ture prin oras pe la 00:30.. binenteles primesc aplauze de la public.. (aberez).. in jur de ora 01:30 ajung acasa, pun masina in spatele blocului unde o tin de obicei, lumina, liniste..niciodata nu mi-am facut probleme... Dimineata pe la 9 trebuia sa merg cu un amic la RAR si actele lui erau in masina.. cand ma duc la masina.. zici ca m-a pus cineva pe "pauza" asteptam sa-mi dea "play" ca sa realizez ce s-a intamplat.. Geamu stanga spate spart.. clar mi-a parut putin rau ca nu mi-am luat ramas bun de la cd.. dar lucru care m-a lasat cu gura cascata vreo 5min... a fost ca pe langa difuzoare, cas, si ce au mai luat... m-au lasat si fara volan... :???: baietii nici macar nau deschis usiile de la masina, au intrat pe geamu' spart.. si au lucrat foarte frumos pt. ca nu aveam nici o zgarietura... ce ma deranjat tare ca numa ce spalasem masina si s-au urcat incaltati pe bancheta.. asta am luato drept jignire... in fine.. au venit criminalisti.. si au inceput sa ma linisteasca.. pt. ca nu sunt primu' care a ramas fara volan si sa fiu fericit ca nu mi-au luat si climatronicul si faruriile.. ca de obicei merg asa.. pe "set" .. cu 4 zile inainte s-au furat 11 volanuri de bmw .. toate in aceasi seara.. partea cea mai frumos si de ce sunt asa de fericit.. NU am casco... :???: asa ca am fost si mi-am cumparat alt geam... l-am foliat.. l-am montat... am aspirat cioburiile de prin masina.. si mi-am pus un volan Victor ff mic.. ca sa am cu ce duce masina in service sa dau jos intercooleru' ca tre sa vina caloriferu'... asa ca, fraierii n-au cum sa ma impiedice.. oricum au incercat.. :lol: naspa moment... asa ca amintire... |
nasol, si eu m-am simtit la fel cand mi-au spart celalalt golf ... daca nu aveai folie poate nu se intindeau la atatea piese...sau macar o alarma monteaza ca e utila
|
Quote:
urata treaba.. dar e misto volanul , asa am si eu. |
ce urat :(( pare rau de necaz... sper sa n-ajunga si pe la mine ca departe nu sunt de tine :D o sa stau cu ochii'n 10
|
nasol rau :(
e prima oara cand aud ca au furat volanul. arata ciudat tare cu asta micut. |
nu aveai alarma pe ea ?
|
:sad::sad: naspa moment !! .... ce tupeu au hotii astia ... daca Doamne feriii prindeai in masina !? ,,,,pfff.... bafta in continoare !!! sanatate !!
|
nu vreau sa-mi imaginez cum arata ala dupa... daca il prindeam in masina.....
si partea cea mai frumoasa... POLITIA .. mai exact 2 organe.. dormeau in masina, la coltu' strazii.... la 5:30 dimi... si tot ei vin dupaia la mine si-mi zic... eeee.. asta e... nu esti singurul... ce mai poti sa faci ? nu-ti vine sa le bagi fatza`n cap la morti astia... |
Imi pare rau pentru cele intamplate:sad:
|
Nasol rau si mie mi sa intamplat acum cateva luni chiar la mine la poarta seara pe la 9 ,dar volanul mi lau lasat....:D
|
las bha na asta e se intampla exista si oameni din astia,gandeste-te ce mi so intamplat mie cu passatu ;)asta e frate sa aibe aia parte de lcururile ce ti le-o furat ca si cioburile de pe bancheta ;) oricum sper ca sti ca o fost comanda :rolleyes2
|
Nopatea trecuta a fost nopate hotilor din masini,si in zona "Maria" chiar pe drumul principal au fost sparte 2 masini,una langa alta,la una din ele au spart tot asa un geam din spate iar la cealalta,un Matiz,au indoit pur si simplu rama de la portiera din spate si au fortat usa apoi....groaznic cu hotii astia.Imi pare rau pt cele intamplate tie si bestiei tale.Sper sa fie prinsi hotii si sa primeasca o pedeapsa pe masura
|
:D:D:D ...bun venit in "Bucuresti" 8) ....imi pare rau bro de paguba ...ma bucur totusi ca au lucrat finut"....
|
lau .. asa e, pur si simplu am fost dat in primire de cineva.. cunoscut.. e naspa senzatia cand te gandesti ca ai fost filat de ceva vreme..
adi .. si daca sunt prinsi.. le da drumu si ii cerceteaza in stare de libertate pt. ca nu prezinta pericol din moment ce nu a fost cu violenta.. si se poate lungi un dosar si 7 ani .. timp in care baietelu' poate sa fure in continuare linistit... dar putin mai atent ca e in vizor... prinsi de proprietar.. ca de politie... nu e mare lucru jock .. sa ma kk pe ea "capitala" :) asa liniste si pace era aici... :D |
Quote:
PS:imi pare rau de cele intamplate cu masina,dar asta e...mergi mai departe. |
Caius...imi pare foarte rau de cele intamplate....cred k e super naspaa...nici nu vreau sa stiu...ma bucur k ai remediat repede problema.....bafta in continuare......
|
Waii frate... chiar imi pare rau, dar asta e, traim in Romania, suntem obisnuiti cu chestia asta nu?
Hai ca o rezolvi tu, oricum e kterink sa mergi cu volanu de playstation :)) ;) Oricum ce am avut sa-ti spun ti-am spus la telefon.... Acu ma imbrac sa cobor si eu la a mea, sa vad daca nu cumva...... :P |
mi-a placut mult postul tau ..
ca ai luat-o ca pe o jignire,faptul ca s-au suit incaltzatzi pe bancheta da nu inteleg logica.. nu puteam sa deschida usile ? luand niste... manusi care sa nu lase amprente? cu ei ? era greu ? in fine, probabil niste retardati care atat stiu in viata,da macar asta o fac binisor .. |
Quote:
imi pare rau pentru masina caius...dar e bine ca nu esti prea demoralizat si o iei ca pe o "piedica" nu o tragedie... |
Quote:
ca eu stiu cand mai faceam cate o "caterinca" in masina cu vreo pitzipoanca :)) scoteam cheia din contact si inchideam de la buton (adica inchizi usile normal de la cheie ) si nu mai puteam deschide usile din-nauntru :oops: Ps : cif eu zic ca erai in vizor de mult si un casco nu strica bafta ai o masina superba |
Razvane ... trecem si peste asta... ti-am zis eu.. sa-l prind pe unu ca iau volanu' asta mic si ii crap capu cu el... sper sa nu ai surprize neplacute.. placute gen blonde lipite de portiera.. mai merge... :)
Santos.. nu stiu cat de retarzi au fost de au lucrat asa bine.. ma refer cu nici o zgarietura.. nici o urma.. din cate am inteles... orasu e cam terorizat de astia.. ieri noapte la 2 strazi de mine s-a furat dintr-un A4 volanu', navigatia originala si airbagu' din dreapta... nimeni nu stie si nu a vazut nimic... doryn... asta e.. acu no sa bat pasu pe loc, nu mi-a facut deloc placere si nici bine.. dar incerc sa trec peste... tot am setea aia de al desfigura pe ala care mi-a facuto.... csprrr .. are dreptate.. odata ce ai inchis din cheie.. daca esti in interior nu poti sa deschizi... n-aveam cum sa deschida usiile... asa ca au intrat pe geam... in propria mea garsoniera :D |
Man...si eu am auzit de "Hotii de volane", defapt de airbaguri ca alea se cauta mai mult..Plm..e nasol cu astia daca au inceput sa fure si volanele din masini...Chiar imi pare rau :( si mie mi-a zis Zozo azi
|
Nasola rau situatia.... :( Banuiesc ca te-ai mai ales si cu eroare de airbag in bord dupa toata povestea asta.
|
Quote:
BA POTI... inchide-te in masina.. si vei vedea ca daca tragi de clapeta de la usa... ai sa poti deschide usa.. tragi o data, sare fixu, tragi a doua oara, se deschide usa ;) its an E46, practic nemtii au facut-o cu greseli |
Razvaneeeeeeeeee.... de ce esti ticalos si ma contrazici? :D
te bag in masina.. unde vrei tu.. exclus portbagaj.. si eu inchid usiile din cheie.. tu poti sa tragi de clapeta cat vrei tu ca nu o sa deschizi usiile... cel putin la mine in tractor! |
daca le inchizi din cheie numai merge,razvane tu confunzi cu inchisul din butonu din interior..
una peste alta aseara au spart hotii o masina intr o parcare privata cu camere si etc,nu ma mira pe strada,ma mira faptul ca de unde atata tupeu sa stai 5 minute intr o masina,si sa demontezi la ea.. Vad ca sunt multe comenzi de airbaguri.. Personal,daca as fi eu pagubitul,as bate toti vabzatorii de airbaguri de BMW uri de pe net,din 3 4 tot il bati pe ala care ia pus.:| |
esti frate de suferinta cu mine :(
de dimineata mi-am gasit 2 cauciucuri taiate |
Quote:
Oameni invidiosi, femei.... normal ca nu l-am prins :evil: |
Quote:
DA Ce pusca mea se intampla?? cand s=au intamplat toate astea ?? ca deja incepe sa imi fie frica sa imi las masina parkata pe la prieteni pe strada?? ca sigur sunt oameni invidiosi si retardati incat sa bage un cutit in softop... :-ss |
in ce cartier ai masina?
asteapta 2 3 zile si vezi ce masina parcheaza in locul ala mereu, si fai paguba dubla...toate 4 ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning