![]() |
Re: Discutii despre masini
orice modif la maisnile mai nou trebuie corelata cu modificare de soft. adica poti pune turbina mai mare, intercooler, injectoare, ax cu came, dar toate trebuie impreuna cu soft custom pt motor. ai sa razi, da run soft bun nu e decat 300 d euro. e printre cele mai ieftine modificari si aduce un catsig la turbo de min 25 de cai. max 50, varianta race, dar nu te sfatuiesc.
mai sus ti-am zis cateva pentru turbo-diesel. pentru diesel simplu e ca si la benzina simpla dar muuult mai greu. nu merita. filtru sport nu ajuta, decata daca ai peste 50% de cai in plus. cel putin eu vb de tdi si vag-vw, audi, seat, skoda... evacuare la fel. deci e mai greu la tdi, dar catsigi mai multi cai. mai poti usura masina, scoate catalzatorul...mai sunt, depinde de bani si vointa, si de cat vrei sa uzezi si masina. |
Quote:
|
bogdanwrc, ce ma eu am dizel? :D
|
ti-ai dori tu :P
@doar_tu uite si aici http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=7206 http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=14876 http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=7199 http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=1237 http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=5515 succes la citit :D mai poti cauta pe vortex.com |
Multumesc mult , Bogdan !
|
eu nu prea stiu componentele unui motor :oops:
daca stiti cumva un site cu asha ceva .. :rolleyes2: cu poze , cu scris ... ma puteti ajuta si pe mine ? |
Shantzu, cauta pe wikipedia...iti spun ca am gasit niste chestii superi tari...acu nu am timp, dar cand ma intorc de afara, o sa pun niste linkuri...app, vezi ca au o galerie frumoasa la Diesel! (:mrgreen:thx to Bogdan_wrc!)
|
deci mai bogdane..pan la urma kre sunt astia cu dieselurile de pe forum?io cu u si cu mai cine ................
|
Cu tatal meu ! :D ,nu ?
Ca doar dCi-ul e Diesel,nu ?Pacat ca e Logan:(. |
Quote:
|
Hei:P de unde stii tu ce eforturi a facut tata ? :P glumesc...dar...si daca lua altceva nou,frumos si strain...era dublu...la mana a doua, a zis ca nu ar fi luat...si a luat Golanu...
(nu prea mi-a placut exprimarea "coix"...serios;) ) |
Quote:
|
shantsule citeste asta:
http://www.autozine.org/technical_sc...ech_index.html acu ceva ani cand am descoperit "biblia", am printat-o si am citit-o de vreo 2 ori. acum nu stiu unde am pus-o. :) |
pai si eu asta ziceam...sa evdem cum stam la dizeluri..si mai bagam si ceva benzaire intre noi ..ca putere si greutate sa fie OK... :d
|
mersi tre ! m-am uitat putin pe acolo .... e perfect ;)
|
Quote:
|
Motor de Ford? De care Ford...?
Ne dam ? ? ? :D |
Hopa mah ! :lol: !
|
Aaa, pardon
Te dai intai cu SKAMA ca el e cel mai mic. :lol: |
Quote:
SKAMA ce motorizare ai :?: |
Are la fel ca si mine C20NE :)
Adica motor de 2000cc, 8 valve, 115 CP |
Mi-am facut asigurare si carte verde...
O gramada de bani... 400 RON :)..., ma intreb ... Cei cu motoare si mai mari care le au trecute in acte cat D-zeu or plati? |
vai de steaua noastra cu taxele astea. unii cu 2 masini plus imposit la finante.incepem sa simtim sa suntem in UE :shock:
rovinieta a picat :?::?::?: |
Quote:
Bai Don-ule pai nu e prea mare diferenta mah ! Io am dat pe 6 luni pe sistemul vechi 1.600.000 ceva de genu o crestere cu 400.000 nu e foarte mult dar oricum !:evil: Rovinieta nici ca mai cumpar !:twisted: |
atentie la ce scrieti pe aici ;)
cum nu mare crestere? la mine era 170 rn pe un an, si acum e 360. cu tot cu carte verde. ma intreb cati or folosi cartea verde... rovienta sigur iau :) |
Un tataie d-ala cu dacia 1100 care se duce o data la doi ani la bai de namol, oare acum avand carte verde va merge la bai de namol in... GERMANIA?
Nu stiu exact... obligat-fortzat ti-o baga pe nas si p-asta? Adica iti da carte verde in pretul asta, dar daca nu vrei carte verde tot atat platesti...nu? |
pe langa astea tre sa ai si stingator..trusa ..medicala ..triunghi...vesta.deci alti bani :twisted::twisted:
au inceput filtrele!! |
Pana la urma e obligatorie vesta aia sau e numai pentru camionagii?
|
Quote:
|
obligatorii toate!!!!
si cartea verde!! dei vrei, nu vrei, iesi din tara! dar aia de la tara cu daciile alea cazute, sau aia cu branza cu ARo unde ies ei? sa faca separat. vrei carte verde..sa fie pretul asta, nu vre..sa fie pretul vechi. eu am 2 veste. :P ca a venit si masina cu una. LE: panaitescud, cu cine ai vb? mie nenea militianu mi-a zis ca e obligatorie. eu zic sa va luati vesta, ca e ieftina si scapati de prob. vedeti ca in Vest degeaba o tii in portbagaj ca tot iti iei amenda. tre sa fie "in cabina". adica daca te dai jos, sa fie pe tine. oricum e buna si aia..candva. |
Vesta este recomandata ptr. toata lumea si obligatorie de la 3.5 t in sus !;)
|
vand vesta portocalie. 10 ron :)
|
Quote:
|
pana la urma pt 7 RON nici nu merita sa risti ;)
insa cu asigurarea eu nu prea sunt de acord , pt ca nu toata lumea o sa iasa din tara , trebuia sa fie de doua feluri cu si fara carte verde , si daca vroiai sa iesi afara din tara si nu aveai asigurarea cu cartea verde nu te lasa sa iesi ;) simplu... |
Quote:
|
Quote:
|
O mare porcarie asta cu cartea verde, platesti degeaba, un mare *** tara asta, ce plm ne trebuie carte verde, cine vrea sa isi faca, cine nu ,nu ei ti-o baga pe gat oricum ,bulangi mari guvernantii astia
|
pai eu stiam ca cei care au 3 prezoane la masina nu pot sa iasa din tara ;) deci nu cred ca or sa plateasca carte verde ;)
|
ei pey noi suntem cu 3 coaie ...noi astia romanii...cele mai jegoase legi le avem ,da' strazi din ****.....
|
Aici zice "discutii despre masini" .. nimic de cartea verde :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning