![]() |
e facut frumos dar este cel mai complet
|
Am obs in fisa de prezenta ca sunt ceva ploiesteni ..
M-as bucura sa mai puneti si voi materiale intereasante ... masini tari ... caci la capitolu` asta nu a fost deranju prea mare din partea nimanui :roll: |
Re:
Quote:
|
mha alea erau puse la panarama!!! il dam afara de aici dacaisi pune asha ceva pe masina :twisted:
|
cum adica materiale interesante sa punem poze cu masini sau la ce te referi? :D masini de la noi sau orice masini ca pe la noi nu prea mai sunt dar am vazut ca apar acuma
|
pai , masini tari de pe la noi din PL
kitch`uri filmuletze cu ceva interesant de pe la noi (burn,cerculetze .. ) Cu filmu ala care \"l-am turnat\" acu vreo 3 luni ce se mai aude ? la cine e ? eu nici acum nu l-am vazut :evil: |
momo stai frate linistit ca nu imi pun nimic ......vroiam doar sa vad cu arata....curios doar,dar eu vroiam sa vad versiunea lui tng si vad ca se da lovit,putoare de om ce e! :lol:
|
da mha,unde e filmu'!!!a fost turnat la prima intalnire la care am fost si eu :lol:
|
Tng wrote
Quote:
|
ce film?
unde a fost facut? |
am filmat noi,regizorii pamantului :lol:
|
e la mine varianta cu ~5 cadre/sec. si sunet din cand in cand. :D
|
he he, a plecat moderatoru, :twisted: putem sa ne facem de cap... :twisted:
|
am fost si eu cand ati facut filmul!
dar pentru ce l-ati facut? din curiozitate! vreau si eu sa-l vad !!!!!!! |
Re:
Quote:
nici la mine n-a ajuns si tin mortis sa-l vad! |
Re:
Quote:
Raul diseara plec ma ... si termina cu \"ne facem de cap\" :evil: |
Shit.. m-a prins :oops:
|
ce credeti este o idee buna sa fie deschis un topic la concursuri &provocari la care sa castigee cea mai buna idee pt masina si nu cea mai bine finisata masina in photoshop
eu unul sunt de parere ca se pune accentul prea mult pe cum este masina facuta in photoshop si se pierde din vedere idee tuningului astept pareri sincere si nu misto-uri! |
Re:
Quote:
|
daca il mai are ,daca nu asta e tre sa facem altul:))
pe cand mai facem si noi o intalnire dasta mai maricica :D |
ok.. mam intors.. ya sa vedem ce am pierdut
|
De unde? :lol: :D
|
cat de mare este filmu?
|
si cam cand e gata filmul?
vrem sa il vedem si noi! |
bai fratzilor chiar facetzi gimnastica cu nervii nostrii? :lol: punetzi mey filmul ala odata ca cedam nervos!!! :bat:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
yo zic sa facem mai multe cd-uri ca unii poate nu au banda sa ia un film!!!
parerea mea :lol: |
buna ideea :D :D
|
nu e cine stie ce. fac maine o bucatica de cativa mega sa vedeti cum se vede/aude.
|
azi e ''maine''? :lol:
|
a zis ca-l face azi nu ca-l pune azi
hai ca sunt curios :cry: :cry: |
Ghinion cu filmuletul ptr. ca prietenul meu ce-l care a adus camera atunci ! nu are un anumit cablu nush cum ii zice si le-a scos prin usb iar usb-ul pierde mult din calitate !
p.s.: Eu am filmat :oops: |
mha cablu ala se cheama firewire sau cam asha ceva!!! nu are nimeni de unde sa faca rost de el ???
|
Re:
Quote:
o sa iau si eu camera , dar a mea e analogica pe caseta de 8 mm (cum e caseta audio) va mai luati si voi aparate foto digitale si ce mai aveti vreau ca sa ne adunam toti sa fie frumos asa pe final de an o sa incerc sa va fac si o surpriza , o sa incerc .. sper sa iasa totul bine sper ca si voi sa dati curs invitatiei ca sa iasa frumos |
mii de scuze, am uitat complet. incerc zilele astea.
ce fel de caseta are camera aia? |
Exact cablul ala se cheama firewire !!! SI prietenul meu nu are asa ceva :cry:
|
AM SI EU O INTREBARE ! VREAU SA AJUT UN PRIETEN! CARE STITI CARE SUNT CONDITIILE DE IESIRE DIN TARA CU MASINA PROPRIE ! :roll:
|
in primul rand masina trebuie sa fie pe numele lui....
2.actele toate in regula 3.rovinieta 4.carte verde 5.reviziile in regula si nu in ultimul rand multa bafta si bani de aratat la vama :lol: :wink: |
Merci Taz ! cred ca se va descurca de toate astea ! Oricum se duce in Germania ptr. a aduce un motor ptr. masina lui ! Peste foarte putin timp o sa auziti de ea :wink:
|
dar vezi ca ii trebuie nish acte sa il aduca in tara :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning