Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

Danutz Bratosin 05-08-09 12:20

Re: My KYS !!

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2535645)
PS2. Nu stiu ce sa mai cred - loganistilor mei din Piatra Neamt nu prea le-a placut masina. Voi imi spuneti altceva....hmm pe cine sa cred ?

Conteaza daca iti place tie! Si mie si multora de pe aici ne place masina:-P e prea frumos facuta si cu bun gust ca sa nu-ti placa dar cand unu iti zice ca nu-i place te mai gandesti si la invidie...:rolleyes2;)

Din partea mea masina e SUPER!!! nota 10+!!!

RyaN- 05-08-09 12:24

probabil au spus asta... ca nu au vazut nimic "special" la masina, adica vreun spoiler sau altceva ce sare-n ochi:lol:

B-61-KYS 05-08-09 12:47

exact Ryan ! daca avea un body kit cat mai maaaaaaare , un eleron imeeeeens si cat mai multe stickere, eram tzeava :) Nu e nimic ! bine ca cei cu Vw , Skoda , Hyundai etc au apreciat-o !
@Valex , Ryan daca sta ploaia, diseara ne vedem 15 min ? :) Alegeti ora si locul. In afara de-o plimbare cu telegondola si una cu carucioru cu fiimea prin P. Neamt , azi nu mai am nimic in program :)

RyaN- 05-08-09 13:11

bine zis daca STA PLOAIA... la cum e afara, mai bine folosesti barca decat masina:shock:
sa vedem ce spune si VLX-ul !

15lda 05-08-09 13:35

arata foarte bine masina felicitari.

GJ 64 GAB 05-08-09 13:58

Frumoasa masina!... Ar fi frumoasa sa-i faci triplele rosii complet!... Felicitari!

VaLeX 05-08-09 14:40

KYS - pe la 19:00 ne poti gasi la MOL (1 mai , cum mergi spre Bacau, pe stanga la sensul giratoriu, asta in caz ca nu stii unde-i) , cat despre ce au zis ce cu Loganurile , nu stiu , dar nu tot ce inseamna impopotonat si bling bling inseamna frumos , un clean look poate atrage mai multe priviri decat o masina incarcata. Incepe sa fie frumos afara, speram sa nu mai ploua, daca e ceva..ne vedem acolo.

quick_silver2 05-08-09 14:42

Loganistilor sunt invidiosi pe tine,e prea frumoasa.
Tu ai finala sau doar tips? Foarte frumoasa, simpla si curata fara prea multe impopotionari.

nitoi 05-08-09 15:22

o idee ,scoate cuiul de tractare dai cu fibra ,cu chit etc si apoi pui o a doua toba in partea dreapta,ar putea sa te ajute cineva cu un vt pe una din pozele de mai sus ,sa vezi daca iti place,in rest fff frumoasa.

VaLeX 05-08-09 15:36

rectific KYS , pe la 20:00 daca ai putea, ar fi perfect :) ne auzim la un telefon ! Salut

B-61-KYS 05-08-09 17:47

@gab - triplele rosii le-am avut inaintea acestora, cand aveam semnalizarea galbena. Am zis ca astea fiind clare, becurile cu leduri pe care intentionez sa le achizitionez ptr semnalizari si stopuri, sa fie de efect. De asta am lasat semnalizarile nevospite.
@quik - am doar tips. Am avut finala sport , dar familist, mai nou si cu bebel , nu ma mai incanta huruiala la drum lung :)
@nitoi - e buna faza cu cuiul insa cu a doua toba nu sunt impacat. E Logan da-l incolo..parca nu merge 2 tobe :) nu sh..voi vedea pe parcurs..
@Valex - voi fi acolo :)

CristiRS 05-08-09 18:02

sa ma anunti cand vrei niste stopuri pe leduri mai deosebite :)

pUmA 05-08-09 21:56

Bag de seama ca iti place prin Piatra :)
Imi place cum da loganul tau......bafta

B-61-KYS 06-08-09 09:34

@cristi - m-ai facut curios :) Sa revin in Bucuresti si vorbim...
@ Puma - ce e frumos...e frumos :) Pacat ca azi plec...

pUmA 06-08-09 10:08

@ Puma - ce e frumos...e frumos :) Pacat ca azi plec...

Drumuri bune sa ai,si bafta cu loganu incontinuare...:D

mihai.ghetto 08-08-09 12:48

mult mai aerodinamica dupa prelungirea de capota... parerea mea!
hīc

Tweety_rzw 08-08-09 13:56

Quote:

Originally Posted by agent smith (Post 2543054)
mult mai aerodinamica dupa prelungirea de capota... parerea mea!
hīc

Adică ce vrei să zici că nu este făcută bine sau ce?

laur200445 08-08-09 13:58

Ba da,,vrea sa zica ca e facuta f bine:D

Relu_GTT 08-08-09 14:11

Pai cum sa zica ca nu e facuta bine daca e facuta de el

Tweety_rzw 08-08-09 14:51

Păi tocmai am crezut că a zis-o ironic,era şi culmea să zică că nu e bine realizat bad boy look'ul :lol::dance:

buddy_lexx 08-08-09 17:54

eu nu stiu ce tot se consuma unii ... din punctul meu de vedere... masina arata impecabil.
Decat sa fi avut vorba lui ...spoilere cat mai mari si nu stiu ce alte zorzoane ...arata mult mai bine asa ,mai clean!
Ca sa nu mai zic ... mai kys`ule esti un super baietas! esti de nota 11 , cam "timid" uneori ( stim noi de ce :))))) ). Ma bucur ca ti-a facut placere sa stai cu noi la un pahar de vorba ... oricum sentimentul a fost reciproc! Sa traiesti si tu si familia ta frumoasa si cat despre invidiosi... un singur lucru iti spun lasa-i in treaba lor ca sunt rupti in carcasa de foame ,n-au o chifla in stomac si se dau mari tuneri!

CristiRS 08-08-09 19:18

astept mesaj de la tine KYS :) ne vedem intr-o zi sa iti spun cam ce idei am eu :) in mare parte am idei demente si bune il poti intreba pe diego :)

Tweety_rzw 08-08-09 20:11

Quote:

Originally Posted by CristiRS (Post 2543747)
astept mesaj de la tine KYS :) ne vedem intr-o zi sa iti spun cam ce idei am eu :) in mare parte am idei demente si bune il poti intreba pe diego :)

Tu īntotdeauna ai fost dement mă:lol:

B-61-KYS 09-08-09 20:38

8 Attachment(s)
Ms ptr vorbele frumoase funny bunny :) De multe ori am fost dezamagit de masinile unora care arata intr-un fel in poze iar in realitate ......valea plangerii. Dorinta mea ar fi ca sa refac micile/marile imperfectiuni pe care masina mea le are astfel ca in realitate sa arate identic ca in poze.
Stiu ca : barile trebuiesc revopsite si finisate, grila fata..la fel , imi trebuiesc cauciucuri..folie omologata..revopsire oglinzi , geamurile farurilor smirgheluite si refacute , in interior am mult de lucrat ( prin repozitionarea tweeterelor , montarea inelelor mdf si izolatia fonica.)
In concluzie , nu ca ma laud , dar in afara de mici imperfectiuni, masina arata ca-n poze. Boooonnn. Trecand la alta fila din poveste :
- azi am achizitionat bece cu leduri rosii ptr semnalizari , prelata ( ptr protejarea vopselei de zgarieturile trecatorilor in timpul saptamanii atunci cand masina nu este miscata) si am vopsit negru mat chestiile dintre scaunele fata ( nu stiu cum se numesc :) )
Va postez niste poze si un filmulet cu becele ( din pacate nu e calitativa imaginea :( )

crazyfornova 09-08-09 20:43

oare nu aratau mai bine daca era vopsita grila gen prestige? interiorul "pare" ca acela de la loganurile cele mai ieftine ....:) e doar o parere nu o lua in serios :P :rolleyes2

B-61-KYS 09-08-09 20:45

:) nu o iau Crazy dar ESTE unul dintre loganurile cele mai ieftine :) In plus faza cu vopsitul a fost din lipsa de activitate. Poate revin asupra culorilor...altor idei...!

crazyfornova 09-08-09 20:48

ai putea sa faci tot interiorul...negru aumite plastice gri ca sa iasa si un contrast bun...acum depinde de ce gust ai.....oricum exterioru e BOMBA!
-Doua intrebari la tine:

cat a costat bara MCV + vopsitul ei..
si vopsitul capotei...

B-61-KYS 09-08-09 20:51

in interior nu am terminat crazy ! urmeaza alte plastice + fetele de usa + plafonul ....Momentan trebe timp...
- bara 150 ron vopsitul ei 40 ron ( de aia arata in halul ala ) la care se adauga suporti proiectoare si grila de jos inca 110 ron. ( de origine )
- vopsitul capotei - pe casco

crazyfornova 09-08-09 20:54

i-ai fentat pe berbecii aia de la asigurare :))))
am vazut clipu cu semnalizarile... super sunt..vreau si eu neaparat.... si daca tot vb vreau si o "plinta de parchet" :)) sau chiar aia a ta!
app dc nu te mai vad pe mes?:rolleyes2

alex_77_marius 09-08-09 21:13

Super mijto ideile astea ale tale KYS-ule.o sa iti copii si eu cateva din ele.
APP prin octombrie cand vin acasa ma pui si pe mine in leg cu cei care ti-au facut portbagajul si capota?Multa bafta

CristiRS 09-08-09 21:38

kys-ule te-ai gandit sa folosesti modelul nou de faruri cu lupa ? cred ca ar da mai bine :)

crazyfornova 09-08-09 21:45

cei (cel) care i-a facut capota & portbagajul e Ghetto Tuning ;)cam scumpisor da face lucru bun

cosmin_cosmin_1 10-08-09 07:46

40 de lei husa de schimbator din piele neagra, cusatura dubla de culoare gri.

B-61-KYS 10-08-09 17:31

6 Attachment(s)
in timpul petrecut la piatra Neamt m-am ales si cu o sedinta foto !! Ii multumesc pe aceasta cale lui stefan88.
Pozne :

Relu_GTT 10-08-09 19:51

Frumos.. pacat ca erau mustele alea pe spoilerul fata

Danutz Bratosin 10-08-09 20:28

Foarte tare!!! arata superb:dribble::yes:

ynp_46 19-08-09 17:22

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2545956)
Ms ptr vorbele frumoase funny bunny :) De multe ori am fost dezamagit de masinile unora care arata intr-un fel in poze iar in realitate ......valea plangerii. Dorinta mea ar fi ca sa refac micile/marile imperfectiuni pe care masina mea le are astfel ca in realitate sa arate identic ca in poze.
Stiu ca : barile trebuiesc revopsite si finisate, grila fata..la fel , imi trebuiesc cauciucuri..folie omologata..revopsire oglinzi , geamurile farurilor smirgheluite si refacute , in interior am mult de lucrat ( prin repozitionarea tweeterelor , montarea inelelor mdf si izolatia fonica.)
In concluzie , nu ca ma laud , dar in afara de mici imperfectiuni, masina arata ca-n poze. Boooonnn. Trecand la alta fila din poveste :
- azi am achizitionat bece cu leduri rosii ptr semnalizari , prelata ( ptr protejarea vopselei de zgarieturile trecatorilor in timpul saptamanii atunci cand masina nu este miscata) si am vopsit negru mat chestiile dintre scaunele fata ( nu stiu cum se numesc :) )
Va postez niste poze si un filmulet cu becele ( din pacate nu e calitativa imaginea :( )

Foarte frumos bre:Dai dat cu ceva pe plasticelea alea inainte sa dau cu vopsea?:?:cat dadusi pe bece;)

B-61-KYS 19-08-09 17:52

am folosit plastic primer inainte si pe bece am dat 30 ron :)

Sonny™ 19-08-09 19:34

super tare masina imi place mult capota si masca de la radiator...ai grija de ea si multi km cat mai uscati....;)

B-61-KYS 22-08-09 22:31

16 Attachment(s)
azi a fost zi de bibilit la masina . Multumesc lui Dsign ptr sfaturi..ajuror si locatie :
- am mutat tweeterele de pe usi pe bord ( la ploaie picurau pe ele , praf mai mult , sunet in exterior)
- vopsit negru mat plasticele de pe langa parbriz..
- facut semnalizarea sa functioneze cum trebuie ( cu bece pe leduri )
- facut cu negru lucios partea de jos a barii ( de sub grila )
- repozitionat bucsele fata ( masina mi s-a lasat de fata cam 1 cm)- asta o consider best off ;)
pozne din timpul muncii

All times are GMT +2. The time now is 07:41.

- Copyright 2026 4Tuning