![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
Quote:
|
cam ce stickare ??? cu ce? :D
|
Quote:
|
dap aveti dreptate masina ... este nefinisata corect :) ... am eu o parte de vina ... nu am mai avut chit de fibra :) .... imi cer scuze . dar maine daca tovarasu dog cumpara fibra de chit ;)) .... o sa arate super .
|
credeam k ai comandat alte stickare
:P:)) bafta cu capota ;) |
Quote:
|
Quote:
|
foarte frumos au iesit pleoapele ...! am vazut-o ieri live ...! nu mai trebuie decat sa o speli ..ca zici ca plange saraca..! :))
|
3 Attachment(s)
in seara asta ,s-a intins si fibra pe capota.maine sper sa o finisez daca nu sambata.;)
|
Quote:
|
din ce in ce mai rea :)
|
o sa iasa ceva frumos ... si baddddd baddddd :P:) si o sa mai revenim si cu surprize :P:) gandite in seara asta ... dar o sa vedem .. ce iese :) .
|
Bravo Domnule,n-o mai vinzi ai???Stai man liniştit ţine-o acolo una e NUT pe forum ...;) aştept să o văd finalizată :D:lol:8)8)8)
|
azi am taiat fibra(dat forma la capota)am trantit o mana de kit de fibra,slefuita dar mai de munca.in general se vede bestial.
azi mi-am cumparat aripi noi de uzina,buji dacia renault,fise la fel,1 litru de rosu imperial sa vopsesc capota dupa ce o termin cateva maruntisuri pe la articulatie,am lasat si amortizoarele spate la intarit,vreau sa o las mai jos de spate. bafta tuturor,plec pe la oltenita la plimbare:) |
gata caine te-ai apucat ?
|
Quote:
capota a iesit mortala ,mai e de frecat la ia;) bafta |
8 Attachment(s)
poze cu capota ;)
|
ni s-au lungit urechile de la cat am asteptat pozele astea:lol:...
Arata marfa...finisata si data o vopsea cum ai dat si pe usi unde ai avut clapetele, si va arata bine bine (asta pana o vopsesti total:D) |
Ce pot sa spun... INSPAIMANTATOARE masina... Bravo boss... bine lucrat!...
|
in sfarsit cainnnneeeeeee sunt fericit broooo .... extrem de fericit a iesit exact ce ti-ai dorit ... " dupa inima omului " super marfa sunt super fericit ... ca am putut contribui si eu cu o mica mana de ajuto . te-am pupat sa fi fericit .
|
Ce avacuare potentă are nenea:shock:,cāţi mm are frăţioare:lol: zici că e de evo 9 japan style;))8)
|
Foarte misto o sa arate cand va fi gata, bravo nut-ule
|
bestiala masina :D fotzaaa
hai noroc mult succes. |
Quote:
Quote:
Quote:
bafta |
dogg..., pot sa zic ca te-ai inspirat din vt-ul meu ?:D :rolleyes2 , cu capota
|
imi place cum a iesit capota ;) Cand te legi de restul masinii ( schimbat aripi , bari...revopsire completa) ?
PS. Trebuie multa atentie la detalii !! |
Quote:
Quote:
|
tu-i cascavalul masii ca asta ne opreste pe toti din actiune.... :)
|
Pai la noi in Romania asta a devenit singurul obstacol, ca oameni pt tuning sunt, acuma depinde de cat cascaval detine fiecare. Frumos nutule, astept sa o vad finisata ;)
|
Quote:
Quote:
|
A iesit belea capota "dog"!!!
Felicitari si spor la treaba in continuare!!!:-P |
ba mie nu imi place capota:))) glumeam masina sta prin cartier pe la noi si contra cost as putea face orice tuning doriti de la lichid de frana pe plafon pana la pene=)) sa nu auda dog ;)) Bafta cu proiectul in continuare si sper sa te ajut cu cat pot si eu maine sa ma trezesc la 1 sa ma duc sa iti iau amortizoarele de la intarit leai spus la baieti ca o mai lasi 4 cmm:))
|
multumesc gyde de ajutor;)
da,o las mai jos de spate sa aibe si ia o linie calumea.bafta |
o dacie care sta bine pe rotii.. si nu sunt rele jantele o vopse si ai masina.. bv tie boss e frumosa!!!
|
zilele astea sa lucrat din greu la masina,s-au schimbat saboti,amortizoare intarite,scoase inaltatoarele alea de cauciuc jos(masina a mai coborat vreo 4-5cm de spate)pe fata rulmenti bucse etc schimbate si s-a mai schimbat si coroana ,ambreiajul ,rulmentul de presiune ,soarele schimbat si bendixul pff si inca cateva maruntisuri.....
multumiri domnului NPAului care ma ajutat cu rampa sa;) |
in sfarsit ai facut-o si tu calumea :)) de la cap la coada :) eeee ne vedem pe strazi .... cand va fi cazul :)) .
|
Ai umblat la aripi daca zici ca ai lasat-o asa mult de spate?
|
Quote:
|
poze noi ceva? sunt curios ce ai mai facut la capota aia:D si mai finisat ceva? sau a ramas ca in ultimile poze?
|
va zic eu dog e plecat la militie ca ia arestat electromotorul ca fura curent si ultima faza tare a lasato mai jos de spate si a trecut un tir peste ea ca nu a vazuto:( mai multe detalii de la proprietar:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning