![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava
La Multii Ani !!! si de la mine, scuze de intarziere dar ieri nu am citit forumul si nu am avut de unde sa stiu din alta parte!
|
scuzele mele heparule pt intarziare, la multi ani si de la mine
|
opa imbatraneste tinereleu!!! :lol:
La Multi ani si din partea mea!!! Better late then never!:-P Numa bine ! Sa treci clasa si sa te umplii de tuning !!! Daca mai sunt urari ce le vrei si le-am omis , considera ca le-as fi zis!!! :twisted: |
niciodata nu e prea tarziu..asa ca..iti urez si eu La Multi Ani heparu` >:D< multa sanatate si tot ce-ti doresti ;)
|
Deci la Bucuresti bem ....................... :drunk: :drunk: :drunk:
|
crazy drinkers club :)
|
Quote:
|
Quote:
|
se pare ca toti s-au dus la buc:D.... se distreaza si pt mine:)
|
Si pt mine :)) ...dak nu sa putut ...:( ...asta e ...mna ..de acum ..ce sa ii faci :(
|
din cate vad chiar s-au distrat;)...vorba lui low...daca nu sa putut asta e:D....see you
|
1 Attachment(s)
V-ati revenit de la bautura si aerul de Bucuresti ? :P:P:P:)))))))))))
Felicitari pentru stand Stefan si echipei , sper ca au iesit ceva contacte bune pe perioada evenimentului ! |
Multumim. Este ceva de treaba. Bafta la voi la Cluj.
|
Stiti ceva de cursa de pe aeroport din luna iunie?Se mai organizeaza?Data exacta daca se poate?
Cu stima. |
Quote:
|
Sa speram k cursa va fi la sf lui iunie ...si speram k totul va fi bine ..:).... sa ma tineti si pe mine paici la curent ..k sa jtiu si eu ce zvon dau :D....sa jtiu ce si cum sa fac urat si paici ...
|
VB sambata seara in Iasi.
|
Sper sa fiu in Is sambata seara :| ...era programat o plecare pana la bucuresti la piatza ...acu sper sa nu fie nevoie de merg pana acolo ..dar ..sper sa gasesc o varianta mai buna sa fiu prezent in Is ...
|
Quote:
|
Nik ..... adik ...nush ..in Is din cate jtiu eu ...nu e nimic ..:)......si cred k raman in Is sambata si sper sa fiu prezent si eu ...mai tinem legatura stef pe mess sau la tel ...ii adun si eu pe ajtia
|
da vad ca pe aici se cam pune prafu' fratilor....nici un post nimica....??....lasand asta ...sa stiti ca o sa imi fie dor de voi:(...vam popat
|
bafta la cursa baietii. mult noroc si sa iasa bine. asteptam poze :D aveti grija de voi :wink: salutari din capitala :D
|
stefane.....vreau un premiu de la u si toy :D
|
Mirciule ...cred k ai sa ai o dezamagire ...dar ...Stefan e cam decis sa nu participe la cursa de la Suceava :(....oricum ...la urmatoarea cursa la care va participa ...cred k vom avea surprize :D...si o sa fim mandri ...nu k nu am fi si acum ....
Sa ne auzim cu bine ... |
inteleg ca are treaba cu organizarea si toate cele.......atunci am sa astept urmatoarea cursa....mult succes
|
astept si yo nijte filmuletze/poze etc cu ,,,,cursa de la suceava......si inca ceva......putina activitate pe forum nu ar strica...;)vam popat cu respect....
copilu' robertzel |
de o luna nu s-a postat =)) au postat mai mult bucurestenii , tare :)
|
opa...lume noua pe net...(adik eu) am chiulit in ult vreme... ceva treburi..cine stie cunoaste..;)
multumin celor din buc ca au sters praful pe aici :P |
In sfarsit am luat si eu permisu din a doua incercare:) prima picat cu 21 acum luat cu 24 :d inca un cd pe strazi... nu ma laud sunt doar bucuros
|
bv stefan ;)
eu crap k dau la anu in primavara si crek dau la sv examenu X( oricum , drive safe :D deci uite chestie misto, dupa 4 luni s-a postat si aici , ce se intampla baieti ? :( |
cu o floare nu se face primavara frate;)....va pupa robert si ne vedem zilele astea la suceava........
|
Salutare baieti :) Pe motiv ca vine mai toata lumea acasa de pe la facultati sau de unde erau plecati, ma gandeam la o intalnire maine(sambata)... am vorbit cu cativa din club si toti imi ziceau acelasi lucru: intalnire, intalnire :) asa ca maine ne vedem la locu nostru "ODN" sau in alta parte pe la un 17:00 Ziua Buna
|
salutare..sunt nou pe aici...as dori sa devin si eu membru CD...las si un id de mess...poate ma ajuta cineva..:)...
id razvan1515 |
am si eu o intrebare... se mai fac intalniri pe la suceava? ca vad ca pe forum e cam liniste...
|
Mantus'e las ca fac eu Trabi sapt asta si iesim pe strazi :))
|
la vara membru nou dak acceptati :">
|
si la mine intro saptamana e gata dacia si ies si eu pe strazi...:):D...sper sa devin si eu membru..:)8)
|
Salut! Nu stiu carei persoane anume sa ma adresez asa ca o fac aici in speranta ca voi primi un raspuns de la cineva avizat. Dati click pe semnatura mea si vedeti despre ce este vorba. In principiu avem nevoie de sprijinul Crazy Drivers intr-un anume proiect. As mai avea rugamintea sa comunicam pe privat, in alt loc sau pe ymsg (SALNTDLCK). Multumesc!
|
Mai veniti si pe acasa ma baieti :) ma refer la stundentii nostrii ... ca sa mai iesim si noi un pic
|
nu da nimeni nici o calibra pana in 4000 eur?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning