![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
1 Attachment(s)
Ceva nu este aici in regula.
|
Chinezii sunt bazaaa !! Tiguan aka Touran :)))
|
Am si eu o intrebare : toate masinutele hotwheels sunt la aceeasi scara?
|
Quote:
|
Am intrebat ca oriunde am vazut machete de la Hotwheels le'am vazut la scara mica si am crezut ca se fabrica doar la o scara.
Mersi Cruizer :) |
1 Attachment(s)
Quote:
1:1 scrie bine pe masina. Ma gandeam ca Tiguanul o fi Touranul la chinezi, dar e tot Touran:-P |
1 Attachment(s)
Ştie cineva dacă va face cineva modelul de Volkswagen XL1 pe la 1:18 ?
|
Nici nu am vazut conceptul asta pana acum. E posibil sa apara mai repede 1:43 de la Spark poate , ei cam fac concepte. 1:18 nu cred sa se indure careva
|
Nu am vazut forumul in asa situatie de 2 ani de cand intru aici, zi de zi aproape. Nu stiu ce v-ati propus sa faceti, dar nu pareti simpatici si nici amuzant nu mai e. In afara de a sterge postari, ati mai observat ca este o invazie de copii cu ale lor jucarii, sau macar pe aproape, se prezinta casute si decupaje de hartie pe sectiunea de modelism? Useri care postau MACHETE nu mai posteaza aici?
Cum e posibil ca topicuri ca cele aparute in ultimele 2 zile, la Machetele mele sa nu fie sterse si dezinfectat dupa? |
Si eu am observat asta MC, si cam asa e...Pe langa thred-urile cu jucarele(nu ca as avea eu cine stie ce colectie) sunt si cateva zeci(sau sute) de alte thread-uri vechi de cand sectiunea, complet nefolositoare.
Eu m-am propus odata pentru curatenia asta generala,dar n-am avut norocul sa fiu selectat:lol:. |
Quote:
Sunt perfect de acord cu tine:!: |
Mda... Am intrat pe la 4 dimineata pe forum sa vad ce si cum (ma anuntase un user pe mess ca se face "caterinca" pe anumite topicuri), am citit si eu tot ce s-a "discutat" pe acolo si m-am apucat de sters. Am sperat ca astazi va fi o zi linistita si voi discuta cu ceilalti moderatori mai spre seara in ideea unor schimbari in regulament, vad ca nu e cazul; primul topic pe care l-am vazut pe sectiunea de Tuning a insemnat si primul warn pe care l-am dat azi. Inca nu am intrat pe sectiunea de prezentari, dar sunt sigur ca voi mai da cateva cartonase azi.
Pe aceasta cale va rog sa ne mutam pe sectiunea privata (in felul acesta vor participa la discutie userii cu vechime si care stiu cum era sectiunea odata si cum e acum), voi crea un topic acolo si va rog sa veniti cu sugestii (pe cat posibil argumentate): ce ati dori sa se schimbe, cum ati proceda pentru cresterea calitatii sectiunii. |
Quote:
|
Uitati un site frumos:lol: Pentru fanii Lamborghini in special;)
http://www.lambodiecast.com/list.php?c=1/18 |
Vreau sa stiu
Vreau sa stiu si eu daca pot gasi o platforma la 1/24 !
Daca nu imi puteti spune cum sa o fabric , ce materiale sa folosesc sau sa imi Dati un anume Tutorial ? |
Re: Vreau sa stiu
Quote:
|
Re: Vreau sa stiu
Quote:
Vreau pentru o pisica si vreau sa o leg la o masina 1/21 respectiv Ford SVT da-ti si mie va rog ideii (nu am stiu exact unde sa postez rog modelatorul sa ma scuze ) |
Modelatorul iti spune sa te uiti pe site-ul Motormax (ei fac remorca la 1:24). Daca nu ma insel avea si 2010 de vanzare niste remorci la scara mare (nu mai stiu daca 1:18 sau 1:24), vezi pe sectiunea vanzari-cumparari piese poate gasesti anuntul.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Semnatura lui este un video de fapt, care ruleaza pe youtube, se numeste robotzi. Adica si-a trecut in semnatura ce zic aia in video... :) Probabil ca i-a placut foarte mult, video-ul este misto :-P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E ca si cum ar zice Arnold : "I will be right back" in loc de "I'll be back" :):):) E usoara paralela, daca nu reproduci exact nu are farmec..... |
Cine īmi poate da nişte detalii despre firma MAJORETTE PLATIUM la 1:18 ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu se poate face un topic cu "CE AM CUMPARAT ASTAZI"? ca sa vedem cu ce ne mai laudam si noi :D
|
Quote:
|
de ce?
|
Pentru ca abia s-au sters vreo 10-20 de topicuri de genul asta, nu e nevoie sa mai apara unul.
Daca vreti sa impartasiti cu colegii vostri noile achizitii le prezentati in topicurile de la "Machetele mele" respectand regulamentul sectiunii. |
ok, am inteles !
|
10 Attachment(s)
Da voi ce parere aveti despre modelele facute la JADA TOY ?
Cum au trecere la colectionari, cum sīnt apreciate, ce e la produsele JADA de obiectat? Īntreb ca eu nu ma pricep, nu m-am ocupat de machete si uite ca acum, om la 48 de ani, am primit doua masinute la scara 1:24 cadou deoarece persoana respectiva stiaca ma ocup de conversii hardware si credea ca le pot folosi īn acest scop. Iata pozele cu ce am primit. Un Hummer si un Nissan Z. Ambele facute de JADA : |
Nu prea sunt conforme cu scara, dar au si modele reusite (S-Klasse-ul imi vine in minte acum).
|
Quote:
|
Īnseamna ca JADA-urile astea pot sa l-e bag pe ebay sa ma scap de ele sau sa l-e modific / transform īn carcase de hard disc extern USB (2,5" ), mergīnd pe considerentul ca valoarea lor este minima si pot fi sacrificate pt. asa ceva.
Mi-a picat cu tronc faptul ca nu au directie. Burta masinilor este īnchisa, o bucata mare de plastic ca la orice jucarie. Īn magazinele de regula am vazut unele 1:18 de la Burago puse de show, desfacute din suport. Pe burta se vede ca la o masina normala si le merge si directia. Facīnd comparatia asta mi-am dat seama ca aici ceva nu-i īn ordine de aceea si īntrebarea mea. Multumesc pt. recomandari si sfaturi ! |
Pe scurt: Jada au detalii la nivel de Maisto, putin mai bune, la motor putin mai buni, la interior putin mai buni etc. Insa cu unele machete isi cam bat joc, punandu-le roti&jante mult prea mari, cateodata uita sa se opreasca cand incep sa puna crom (poate or fi beti atunci, habar n-am) , si pun boxe & tuburi nos pe unde nu trebuie :-)
Avantajul lor e ca unele machete (cele la care nu fac ceea ce am spus eu mai sus) , arata foarte misto si au unele modele pe care alti producatori nu le fac (Mustang GtR, Ford Coe, si multe alte lowridere ,hot-rod-uri sau pickup-uri. |
Da. NOS, difuzoare, monitoare, jenti imitatie "big rims" apartin de moda tuning americana si se pare ca aici au succes cu aberatiile astea fiind prea putin atenti la detaliile masinilor concentrīndu-se mai mult spre "scena tuning" cu parti vizibile.
Oricum, eu sīnt mai mult orientat spre RC-uri de scara mare si mai putin sprte machete din astea mici. Am devenit putin curios datorita cadoului cautīnd īn oarecare masura sa le estimez valoarea. Azi fiind cu cīinele pe afara, am vazut din astea īn vitrina unui magazin, īn oferta cu pret redus la 15 EURO bucata. L-e consider destul de ieftine īn comparatie cu burago care sub 49 EURO nu-l iei. Īn fine. Īntr-e timp ma gīndesc ce sa fac cu ele. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning