![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
alynex nu tai 10 telefoane ci cumpar 10 difuzoare. Ptr 2 lei bucata nu prea conteaza
|
FatX-sunt sigur ca daca ai citi tot topicul de tutorial nu ai mai pune atatea intrebari.Demonstraza-ne ca ai trecut clasa a-2a si citeste-no offence
Vrs-ramai la Lamborghini,unde gasesti difuzoare de 5800 XpressMusic cu 2 lei? |
Quote:
|
Se gasesc de cumparat pe la magazinele de piese, daca ai nevoie imi spui si studiez indeaproape; oricum sunetul va fi...ca de telefon.
|
mah yo st mai greu d cap dq ji trb sa imi explice cnva ca nuj cum pana nu imi arata nu intzleleg ...
|
Quote:
Îţi explic eu cum să intrii frumos la " Reguli de scriere pe forum " |
si voiam sa va mai intreb cum as putea face o plasma pentru un portbagaj la un viper? Ca nu prea am inteles cum adica din joc video?
|
Adica carcasa de jocuri video.
Carcasa de CD-uri, aia cu o fata neagra si una transparenta.Din aia tai forma "ecranului".Apoi lipesti pe ea ce doresti sa fie "afisat". |
multumesc mult alynex apropo foarte frumos viperul tau asa il am si eu pe al meu da este doar vopsit altfel de mn si interiorul este altfel ...voiam sa ii fac o plasma in portbagaj si dasta te-am intrebat
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut,
de cateva zile m-a luat "febra" dupa machete, asa ca m-am hotarat sa ma apuc si eu de "meserie". Am dat o cautare dupa opel vectra b, opel frontera, wv touareg, acum sa vedem ce apare:D acum am o mica intrebare:), unde gasesc "miniaturi" de unelte?:)) adica masini de gaurit taiat, acele unele pentru machete, nu flex sau bormasina:lol: multumesc:) |
Quote:
Vezi ca se gasesc in bricostore, obi, baumax. Eu mi-am luat cu 90 de lei masina ptr machete si gravatde 135W e facuta de CMI |
1 Attachment(s)
Ma scuzati daca s-a mai intrebat odata dar imi puteti spune cum fac geamuri fumurii si cum tai metalul (in imagine)?Ahh, si inca ceva:cum pot face discuri de frana(orice scara)?
|
2 Attachment(s)
la geamuri fumuri depinde f mult de ce fel de plastic este. eu pun folie auto, dar am citit ca sunt persoane care pun banza izoliera, marker, tempera
poti taia ori cu panza de bomfaier sau "mini" flex daca ai!! bafta! p.s. am sieu o intrebare, cum pot lasa mai jos masina daca am prinderea la roti ca in pozele de mai jos? |
Quote:
|
dog 99 mai ai manul ala de la alynex?
|
Cum pot face o cupa ca s-o asez langa macheta?:)
|
poxilina si imaginatie....un cutter mic ..modelezi si decupezi....
|
Intrebare, ce decapant folositi pentru a da vopseaua jos ?Am cumparat astazi ceva la 17 lei (gel ) , l-am aplicat cu pensula pe macheta si am asteptat...dupa 20 de minute nu s-a intamplat nimic . Sa fie prea slab decapantul ?o sa incerc oricum si maine sa dau de mai multe ori , fiind vopseaua originala ma gandesc ca este mai rezistenta ...
|
Quote:
p.s. dureaza peste 30-40 minute pana apare efectul. bafta! |
teoretic ar trebui sa se exfolieze in maxim 10 minute oricum ar fi vopseaua...poate ati pus cam putin...
later edit:spuneam teoretic pentru ca am vazut ca asa scrie si mie cel putin mi s-a exfoliat foarte repede vopseaua. |
Quote:
de exemplu unde am curatat mi-a cazut si pe jos decapant si unde a cazut in 5 minute s-a curatat vopsea si pe masina nici urma.. conteaza cum a fost vopsita masina, daca a avut lac pe ea etc.. |
Trebuie aplicat in strat gros ca sa isi faca efectul.Gros insemnand 5 mm.
Bogdan,gelu ala e cumva albastru? Daca macheta are lac(gros),merge mai greu. Eu am patit la un Murcie ce avea lac perlat.A exfoliat lacul(cam greu),apoi am mai dat odata pentru vopsea. Edit: Decapantul meu are efect instantaneu. |
Cred ca baietii de mai sus se refera la acel gel mai transparent si pe cutie scrie DECANOL...e de la dupli parca.intradevar dureaza umpic si trebuie chiar dat si de 2 ori! sau de cate ori e nevoie!, la unele mi s-a dat jos vopseaua si in 5 minute, la latele si in 2 zile.Adevarat ce zice Alynex, conteaza cum a fost vopsita!
|
E gel transparent , de la Policolor parca . Intradevar , masina avea vopseaua originala pe ea si avea si lac dat . Am dat un strat destul de gros pe masina, insa nu a facut mare lucru . Acum am spalat masina , am uscat-o bine si ma duc sa mai dau un strat :)
|
ASA ma Bogdane....Policolor ii zicea...si scrie Decanol pe el??Al-ai transparent.Asa fac ei eu...decojesc din vopsea, dau jos, apoi spal macheta si inca odata, pana se duce tot, sau cat am nevoie!Mi se pare cea mai buna solutie.Nici cu stratul foarte gros nu merge intotdeauna.
|
1 Attachment(s)
am spart misterul?:lol:
|
Da, asta-i.Adica asta il am eu!Excat! esti multumit de el?
|
cum am spus si mai sus, pe culoare originala este cam greu:(, dar pe vopsea aplicata dupa sau prost aplicata este ideal. Este posibil ca mustangu meu sa fi avut vopseaua bine aplicata si lac gros..
|
Bingo. Asa am cumparat si eu. Am spalat macheta cu apa dupa a doua tura si am dat usor cu un burete cu sarma peste vopsea. S-a luat o mare parte si nici nu a lasat urme pe masina (oricum o sa o dau cu grund) .Acum am mai dat o data cu decapant, sa ramana peste tot doar metalul gol .
|
Am si eu o intrebare........am o macheta burago bmw z8 ......si am probleme cu protierele ...nu stau inchise.Stie cineva cum asi putea remedia asta?va rog frumos...multmumesc.......
imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie...! |
nu ma prea pricep insa cred ca mai trebuie stranse suruburile care prind balamalele usilor .
daca poti sa pui o poza cu sist. de prindere al usilor ... bafta |
Sistemul de prindere al usilor nu e cu surub........e un fel de nit.....voi incerca maine sa pun poze!
|
Va stresez iara, cu ce ii mai usor sa incerc un kit subtil ?Am un Volvo C30 care nu se preteaza la modificari masive . E mai usor sa incerc cu Poxilina sau cu chit ? De asemenea, ce grund imi recomandati ? Inca nu stiu cu o sa vopsesc masina , probabil rosu mat si negru insa nu e batuta in cuie ideea . Multumesc anticipat
|
Quote:
Foloseste chit. E mai usor de lucrat cu el decat cu poxilina si se finiseaza mult mai bine. Foloseste grund gri. Nu maro sau cine stie cate mai is.Cel gri e cel mai ok pt ca nu modiifica vopseaua. Duplicolor,Champion Color, sunt foarte bune. |
Salut! Cu ce pot edita si eu body kit-ul facut din poxilina?
|
Sa-l editezi:???:?
Adica sa il finisezi, nu? Cu smirghel.De 60-100 si apoi pt finisaj neted 1000+. |
Aha! Ok mersi, ca am incercat cu aparatul si e curetu prost, cand faceam era slab si o data a venit si am dat o dunga:(
decanolul are vreun efect asupra poxilinei? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning