![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
s-ar putea :lol: :lol: :lol: mai e mult pana la aia
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .,......doamne deci pur si simplu nu ma mai pot opri din ras,am stat si m-am uitat la toate pozele si nu mai pot de ras,deja ma doare burta,multe masini din cele prezentate pana acuma ar trebui cand le vezi pe strada sa arunci cu pietre in ele,pur si simplu isi bat joc de ele:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
nu ai cum sa faci asa ceva .. ptr k ... propietari au investit bani .. si poate pasiune in acea mashina si poate lor le place sa aiba o dacie cu fanioane ... o dacie cu nike si boss pe spate .. si etc ..
|
chiar ma intreb, oare cum isi privesc ei masina?
cred ca le creste inima in ei cand se uita la ea si o vad facuta asa "frumos" :) |
2 Attachment(s)
Most wanted Dacia
|
eleronu` ala ii din lemn ? :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In loc sa ingrijeasca si el pragurile alea,isi baga eleron facut la fierastrau. Buna idee!!!
|
2 Attachment(s)
Se intampla tuning...
|
mai bne lasa opelu` asa cum o fost el ...
in facea cumva si iesea ceva chiar frumos ... o masina clasica ... ;) da asa .. :( logan mania .... yak .. |
jalnic...logan style...
kiar jalnic.. |
lol.... am vazut hot dog-ul in realitate acum 2 ani pe expressway aici in chicago.
http://www.uwm.edu/People/alkolata/moblie.jpg |
5 Attachment(s)
Tuning ARO.
|
urat urat urat. c o fi in mintea unora?
|
pacat de saracul ARO ... mai bine il lasa cum era el stock si nu isi mai batea joc de el ... cat de nebuni pot fi uni oameni frate :lol:
|
2 Attachment(s)
ultimul tip de anvelope pirelli:D
|
ba asta cu anvelopele e PENALA !
|
Quote:
mada'faca'san'a'va'kitsh :shock: |
3 Attachment(s)
Tuningul numai este ce era la inceput...fenomenul in sine a evoluat , oamenii deja vor mai mult decat un kit de spoilere si jante...isi pun un kit motor putere iar la dacii arhicunoscutul swap cu modestul motor de pe Renault M3
|
deci este vorba de un renault m3....interesant :))
|
astea cu schimbatu` de marca de la dacie la m3 ... relnault .. bmw si orice altceva a devenit aproape la fel de obisnuit ca si semnul nike pe luneta ..
cat despre setul de anvelope .... cel mai penal pusibil ...OMFG :shock::omfg: |
:D ala e tare cu 4x4 ala cica Tunetul Negru hahahaha,mare tie gradina Doamne:D
|
4 Attachment(s)
kitch ??!?! am gasit-o la eforie .. mie unu asa mi se pare ... (dacia )
si faimoasa mashina a celui mai adevarat rapper din romania .. gasita la costineshti :) |
dacia cred ca mai trebuie lucrata...
si cine e faimosu rapper? ps:voi pune poze cu o dacie la noi modificata... are plasa si peste faruri..nu doar faruri..ci dintr-o parte in alta gen muscle,farurile ascunse..si are prin capota iesit nu stiu ce .. eu spun ca e un compresor.. ce dracu o face cu aeru nu stiu ... stopurile sunt 3 semnalizari de solentza..bara de batut covoare.. rotile pe spate sunt mari ...alea fata mici.. sincer sa fiu zici ca e o bestie de la departare..o bestie murdara dar cant te apropii si vezi tot ce trebuie e un gandac de rahat ! :))) sa le scot de pe tel si le voi pune aici pozele |
de pe dacia aia rosie...daca da jos parasolarul alb, acele dungi albe, si acel eleron de pe capota spate...arata foarte OK.
rapperu` cu viperu`?:):):) |
Quote:
|
da frate nu stiam de unde mi se pare numerele cunoscute,....:)) bine asa stiam ca am mai vaz pe undeva..:)) taree rau rapperu
|
:lol: ms omule...
vai doamne ce e asta frate... oare el si-a pus acolo filmu? :))) asa faimos incat n-am auzit niciodata de el .. apropo: ce beton se aude motoru in film zici ca are sute de cai.. si derapajele alea date pe rapid..super ! gata SUNT FAN ! :lol: :lol: |
talent si valoare fara numar sa moara dusmanii. o fi rap da' mesajul e de manea ;)
dar vai golf 4 dar vai vere6 elemente dar vai ce dungi retro dar vai ce neoane dar vai ce drifturi ametitoare. incredibiil |
offfff atata vorbarie....da` unde sunt poze noi???uhhhhh
|
Vorba lunga saracia omului.....
PS:Faza cu rapperu m-a facut sa ma p** me mn de ras vere 6 elemente daca aude faza asta cineva care are un golf de genul ala ii sparge capu lu tipu asta.Mai bn se facea manelist. |
am in telefon un cielo cu ... sticker 4 tuning de hunedoara .. modificat .. asa .. si are pe ... masca fatza ... semnu de la aa... skoda turbo :)
|
am vazut azi prin CT o dacie 1310 cu faruri de VW BORA... imi pare ft rau nu am reusit sa ii fac poze... :(
|
deci este foarte terminat omu
|
2 Attachment(s)
Cine nu a observat ...in ultimul timp taxiurile sunt cele mai tunate masini :)) nu le'am prins inca pe alea din cta cu 15-20 de stikere pe ele :P
|
aham .. si dak ii taxi inseamna ca e kitch ? :confused2
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning