Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5688-femeia.html)

Sasha_z 19-09-06 20:51

Re: Femeia ...

iti spun sigur k la 16 ani nu ti sepoate intampla mare lucru....dk nu are 16 impliniti atunci e nasol.....(din surse sigure)...;)

DolusD 19-09-06 21:07

La ce sa combin o tipa de 16 ani (sa stau X luni cu ea pana se hotaraste sa se frece cu mine ??? in cazu in care mai e virgina). Oricum tot nu as combina una de 15-16 ani ca nu o duce capu la 2 m in fatza ochilor (nu toate suna la fel ma refer la celelalte 90%) Ce ai putea discuta cu o fata de 16 ani ??? prea multe nu (in primu rand ca nu are libertate de la parintzi,vrei sa o iei cu tine la munte 2-3 zile si itzi zice ca nu o lasa masa cu tasu si itzi vine sa-ti dai pumni singur pt ca tu vrei sa mergi si esti solo mai ales daca preteni tai is cu femeile dupa ei ) Asa ca mai bine una mai mare cu care ai ce vb si o lasa masa cu tasu sa mai uble si ea pe la munte sau la mare nesupravegheata de ei (in cazu in care are fata peste 21-22 ani si are parinti cu capu pe umeri) !

BLinKY 19-09-06 22:27

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 560026)
La ce sa combin o tipa de 16 ani (sa stau X luni cu ea pana se hotaraste sa se frece cu mine ??? in cazu in care mai e virgina). Oricum tot nu as combina una de 15-16 ani ca nu o duce capu la 2 m in fatza ochilor (nu toate suna la fel ma refer la celelalte 90%) Ce ai putea discuta cu o fata de 16 ani ??? prea multe nu (in primu rand ca nu are libertate de la parintzi,vrei sa o iei cu tine la munte 2-3 zile si itzi zice ca nu o lasa masa cu tasu si itzi vine sa-ti dai pumni singur pt ca tu vrei sa mergi si esti solo mai ales daca preteni tai is cu femeile dupa ei ) Asa ca mai bine una mai mare cu care ai ce vb si o lasa masa cu tasu sa mai uble si ea pe la munte sau la mare nesupravegheata de ei (in cazu in care are fata peste 21-22 ani si are parinti cu capu pe umeri) !

ai zis bine, chiar asa....nu mai sunt fete frumoase peste 18 ani? hai ca aia care au 18 ani cu 16 ani mai zic, ca poate se cunosc mai de mici, dar cei de 20 de ani, ce vad la alea de 16ani si nu vad la ale de peste 18 ani???

bluey 19-09-06 22:37

Quote:

Originally Posted by ScAcKi (Post 560110)
ai zis bine, chiar asa....nu mai sunt fete frumoase peste 18 ani? hai ca aia care au 18 ani cu 16 ani mai zic, ca poate se cunosc mai de mici, dar cei de 20 de ani, ce vad la alea de 16ani si nu vad la ale de peste 18 ani???

Adica eu daca am fost imbarligat cu o tipa de 32 de ani sunt defect????

Gabi 19-09-06 22:44

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 560123)
Adica eu daca am fost imbarligat cu o tipa de 32 de ani sunt defect????

Nu, eu ma pot numi defect ca am fost combinat cu o tipa de 32 :lol:

pheerya 19-09-06 22:53

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 556425)
femeia ... gasesti minore d'astea la 13 ani cu un corp de iti pica fata ... femeie ZIS :D
mare dezamagire cand aflii varsta ei reala ...
si tu iti faceai un plan ... domne ... poate poate ...

sunt trecut prin ea de vineri ...
m-am uitat la ea...m-am bagat in taclale cu ea...pana m-a intrebat ce varsta am ... i-am raspuns prin intrebarea celebra : "da' tu?" ... la care ea mi-a raspuns clar si raspicat ... 13 !!!!
am ramas mut...nah...ca sa ma asigur am intrebat cativa tovarasi care o cunosteau si mi-au confirmat...

zic eu ca imi sta bine in libertate...=))

lasa frati miu k o sa ti gasesti si tu odata perekea...o gagica buna de vreo 40 de ani :lol: ...si da..intr adevar...ce v ati face fara noi?:lol:

pheerya 19-09-06 22:59

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 560130)
Nu, eu ma pot numi defect ca am fost combinat cu o tipa de 32 :lol:

n ar trebui sa te simti defect...ci ar trebui sa te simti norocos...pt ca femeile de 32 de ani nu mai sunt pustoaice..stiu ce vor...si stiu sa si faca ce vor;) inseamna ca ai cva de oferit daca la varsta ta s a uitat la tine o tipa de 32 de ani...esti mai mult decat perfect functional:-)

bluey 19-09-06 23:01

Hahaha...
Ea zice ca sunt obsedat si defect.
Si stiu pustoaice de 19 ani care ar putea sa-i dea lectii....

Gabi 19-09-06 23:06

Pentru mine nu prea conteaza varsta, ci mai mult ce-i in cutie, dar sincer sa fiu, prefer maturitatea si experienta de viata, decat ***aiu', placerea, in general. Placere poti sa ai atat cu una de 19 ani, cat si cu una de 30, dar este o mare diferenta intre cele 2!

pheerya: nu ma consider nicidecum defect; era o aluzie la mesajul lui bluey! :wink:

bluey 19-09-06 23:14

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 560175)
Pentru mine nu prea conteaza varsta, ci mai mult ce-i in cutie, dar sincer sa fiu, prefer maturitatea si experienta de viata, decat ***aiu', placerea, in general. Placere poti sa ai atat cu una de 19 ani, cat si cu una de 30, dar este o mare diferenta intre cele 2!

pheerya: nu ma consider nicidecum defect; era o aluzie la mesajul lui bluey! :wink:

Lasa ca te consider eu defect...Ca sa te simti si tu in randul oamenilor normali.Perfectule!!!:twisted:

Gabi 19-09-06 23:16

:lol: :lol: :lol: :lol:

Hai s-o spun altfel: daca la 20 (respectiv 27) de ani stai cu o tipa de 32, nu inseamna ca esti defect! :P

pheerya 21-09-06 22:20

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 560196)

Hai s-o spun altfel: daca la 20 (respectiv 27) de ani stai cu o tipa de 32, nu inseamna ca esti defect! :P

yo iti tin partea dupa cum observi...;)

bluey 22-09-06 09:43

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 560196)

Aaaa pai nu mai stau...M-am plictisit dupa o luna jumate...
Gata!! next flower :)

Spark 22-09-06 13:29

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 560770)
Aaaa pai nu mai stau...M-am plictisit dupa o luna jumate...
Gata!! next flower :)

ce albinutza ocupata mai esti u ;) umblii din floare in floare :lol:

bluey 22-09-06 13:36

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 561004)

In ultimul timp mai ocupata decat ar trebui...Cred ca o sa imi iau o pauza...M-am cam destrabalat dupa ultima suferinta:twisted: Da imi placeeeee....

pheerya 22-09-06 13:40

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 561004)

nu e albinutza..e bondar...:lol: no offence

bluey 22-09-06 13:50

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 561014)
nu e albinutza..e bondar...:lol: no offence

Bondaru nu intzeapa...Doar bazaie :D :idea:

pheerya 22-09-06 13:52

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 561022)
Bondaru nu intzeapa...Doar bazaie :D :idea:

pai albinutzele il folosesc doar pt imperekere...asa ca...esti tare omule:D din punctul asta de vedere:lol:

bluey 22-09-06 14:21

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 561028)
pai albinutzele il folosesc doar pt imperekere...asa ca...esti tare omule:D din punctul asta de vedere:lol:

:?: :?: :?: :?: :?: :?: Bizz bizzz???

ct77pia 22-09-06 14:33

16 Ani E Bineeeeeeeeeeeeeeeeeeee La Mine Avea 13 Ani .... Libertate Dulce Libertate

bluey 22-09-06 14:37

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 561059)
16 Ani E Bineeeeeeeeeeeeeeeeeeee La Mine Avea 13 Ani .... Libertate Dulce Libertate

Daca te kinuiai putin puteai sa-i fii tata...

George_P. 22-09-06 21:11

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 561064)
Daca te kinuiai putin puteai sa-i fii tata...

Asta a mea are 16 ani si nu ii sunt tata...

Cel putin eu asa stiu :lol:

aleks 24-09-06 04:58

revenind la topic...
spuneti, cum ati defini femeia?
o... corvoada? o... placere? o obligatie? o necesitate? o dorinta?
u name it...

EMaiL 24-09-06 07:22

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 563022)
revenind la topic...
u name it...

doar femeie

pheerya 24-09-06 12:22

Quote:

revenind la topic...
u name it...

kiar sunt curioasa ce raspunsuri se vor da la acest topic:lol:

DolusD 24-09-06 12:30

Una e sa definesti femeia pe care o doresti si una e sa definesti femeia :)) Oricum o necesitate ma refer ca nu poti traii fara femeie decat daca esti homo :))

bluey 24-09-06 19:16

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 563255)
Una e sa definesti femeia pe care o doresti si una e sa definesti femeia :)) Oricum o necesitate ma refer ca nu poti traii fara femeie decat daca esti homo :))

Lasa man ca mai sunt unele care te fac sa-ti doresti sa fi fost homo...
Raman doar la placere deocamdata.

DolusD 24-09-06 19:45

Quote:

Lasa man ca mai sunt unele care te fac sa-ti doresti sa fi fost homo...
Raman doar la placere deocamdata.
E tare faza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Acilea ai dreptate !

Gabi 24-09-06 20:28

Quote:

revenind la topic...
u name it...

Femeia e o placere dorita de fiecare dintre noi, o necesitate fata de care nu trebuie sa ai obligatii :)

bluey 24-09-06 20:30

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 563775)
Femeia e o placere dorita de fiecare dintre noi, o necesitate care fata de care nu trebuie sa ai obligatii :)

Te inteleg in ceatza!!!

Gabi 24-09-06 20:35

Febra e de vina ! :lol:

bluey 24-09-06 20:40

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 563781)
Febra e de vina ! :lol:

Da` ce bre de la vin faci febra???Ca eu nu am baut altceva :)
Cu femeia ai rezolvat ceva??In ce stadiu esti?

pheerya 24-09-06 21:40

Quote:

Femeia e o placere dorita de fiecare dintre noi, o necesitate fata de care nu trebuie sa ai obligatii :)

o perspectiva frumoasa...dar tot o sa te lovesti de cva obligatii pe parcurs...:lol:

aleks 27-09-06 12:08

Quote:

he heee, tare definitia ;):lol:

Mustang 27-09-06 13:45

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 563887)
o perspectiva frumoasa...dar tot o sa te lovesti de cva obligatii pe parcurs...:lol:

daca nu foloseste prezervativ ... ai dreptate :lol: :lol: :lol:

pheerya 27-09-06 22:21

nu era asta ideea neaparat...dar poti sa pui si asa problema...oricum obligatiile apar dupa ce relatia devine ca de cat mai serioasa...tre sa te implici la un moment dat...ca doar nu stai asa toata viata...baietelu' lu' mamica:-)

bluey 28-09-06 08:31

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 567653)
nu era asta ideea neaparat...dar poti sa pui si asa problema...oricum obligatiile apar dupa ce relatia devine ca de cat mai serioasa...tre sa te implici la un moment dat...ca doar nu stai asa toata viata...baietelu' lu' mamica:-)

De ce nuuu???8)

aleks 28-09-06 15:14

asa ma intrebam si eu, da' nu... baietelul lui mamica, ci doar... de capul meu asa... la 26 d anisori nu vad niciun motiv sa fie altfel :D:D

bluey 28-09-06 20:17

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 568482)
asa ma intrebam si eu, da' nu... baietelul lui mamica, ci doar... de capul meu asa... la 26 d anisori nu vad niciun motiv sa fie altfel :D:D

Sincer nici eu nu prea ma vad cu puradei in urmatorii 10 ani si nici cu spaima care sa ma astepte acasa cu tigarea in coltu gurii sa-i aduc bishtaru de vodca :D

pheerya 28-09-06 23:39

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 568482)

mey...dep de fiecare om in parte...nici yo nu ma vad cu copii pana pe la 30 de ani...si yo sunt genul mai libertin...kiar daca am o relatie destul de lunga cu un tip...dar ma gandesc ca acum nu pot sa am grija nici macar de mine...dar de copii?:???: si oricum voi barbatii va maturizati mai greu...cred ca asa vreti voi...nu?

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning