![]() |
Re: Masini de gagici
Quote:
Ca sa nu fiu total off-topic imi continui ideea prin a spune ca exista persoane care isi cumpara masini frumoase, puternice, rare nu pentru ca le-ar placea ci pentru ca "da bine", dar numai faptul ca esti membru pe acest forum cred ca exclude apartenenta la o astfel de categorie. |
Quote:
|
atat de importanta culoarea masinii conduse de o femeie???????????????????/
Doamneeee conteaza ce masian conduce (punct) |
de cate ori cineva indrazneste sa contrazica o fata, sau sa-i spuna ca parerea ei nu e perfecta, magnifica, minunata, unica si deosebita acel cineva devine automat paria, si in mod sigur devine dusmanul fetei respective, din simplul motiv ca sunteti obisnuite sa vi se dea vesnic dreptate si sa fiti vesnic laudate de diversi disperati de pi_da care ar face si ar spune orice numai sa va intre in gratii cu speranta indepartata si neimpartasita ca la un moment dat, prin perseverenta vor ajunge in patul vostru. era un banc mai vechi care spunea daca ti se da intotdeauna dreptate ori esti einstein ori esti director. se pare ca nu e nevoie, e suficient sa fii femeie si sa ai in jur suficient disperati. imi mentin parerea referitoare la faptul ca va doriti masinile pe care le-ati pomenit doar pentru imaginea pe care o sa o aveti la volanul lor, si nu pentru calitatile masinii in sine, asa cum o fac si fetele pe care le injurati, cu suv-urile. nu e rau sa fie asa, numai ca va simtiti ofensate degeaba si sariti la mine. imi pare rau, nu imi modific parerea dsoar pentru ca va suparati pe mine. |
Refuz sa comentez ce spui tu din simplul motiv ca...nu-mi pun mintea.
|
multumesc frumos pentru ingaduinta
|
Quote:
PUNCT |
ok, sa consideram discutia incheiata atunci...
|
Hummer H1 pentru unele si Toyota Supra pentru altele...
|
de ce h1 pentru o fata?
ce legatura are cu o fata un h1? |
din cate am observat in trafic sunt 2 tipuri de soferitze :
1: tipa care nu are absolut, dar absolut nici o tangenta soferia si asta dupa parerea mea merita H1 pentru ca e o masina cat de cat inceata si sigura pentru ea 2: tipa care e mai schumacher decat fisichela so... am i wrong? |
daca ii dai h1, si ea e pamant, mai bine sa nu fii pe strada cand iese ea, decat daca vrei o dauna totala si nu stii cum s-o obtii...
|
Quote:
gandesc spre binele ei... :lol: |
masinile de gagici sunt toate acele masini pe care si le permit baietii din spatele gagicilor.parerea mea ...
|
Quote:
|
masinile fara ambreiaj si cutie automatica...toate's anemice in fata ambreiajului ! aud pe drumuri n faze cand nu apasa ambreiaju cum trebe si caraie ca un tractor universal(cunoscatorii stiu) sau o raba.....astazi era sa ma calce una bucata blonda cu v6 touareg :lol: mai bine s'ar lasa toate de condus si ar merge cu taxiul ! iar venind vorba de dimensiunile masini..tin sa va anunt ca in timisoara pe linia 42 e o Soferita pe autobuz(transport in comun)..deci cu aia e crima cand merg la scoala..se baga,injura.. pe toti..claxoneaza.. ii baga si ii scoate pe toti !
|
Quote:
cu cate te-ai plimbat tu in masina ca sa spui ca toate sunt anemice in fata ambreajului? |
cam vreo 15..si toate avea carnetu de ceva ani buni)4-5..(dar o dam in off-topic) totusi cutia automatica e cea mai buna pt toate !
|
esti misogin, iti dau o multime de exemple de soferite bune fara sa ma gandesc mai mult de 3 secunde.
acum nu mi-ar cadea bine daca in urma postarilor tare si a inca vreo cativa useri la fel de hotarati ca tine de pe aici fetele care citesc topicul asta sa spuna ca toti barbatii sunt superficiali si misogini. |
nu toti :D, doar unii...de faptnu barbati mai mult copii..
|
Quote:
aaa...si cum ti-ar pica odata sa citesti tu,poate si aici,postat de o femeie dezamagita,afirmatii de genu' :voi toti sunteti niste porci nesimtiti...sau orice,ce crezi tu ca nu esti.(rog pe TOTI in afara de el,sa nu ma ieie in serios,ca incerc doar sa ii demonstrez cum e sa vezi situatia din partea cealalta),si daca crezi ca te-ar deranja asta numai un pic,te rog frumos sa ne instiintezi prin a te abtine de la postat.multumesc frumos. |
:lol::lol::lol::lol:
am impresia ca swift e masina de fete... cu tupeu, nu gluma :) |
Quote:
dacă esti aşa mai lasa-mă să te las iţi iei H1 :lol: .. esti mai copilaroasă iţi iei ceva pink , dacă vrei să iesi in evidenţă iţi iei ... mustang P.S. Orice asemănare cu personajele de faţă este pur intāmplătoare .. |
si eu, si eu, si eu??? :?
|
Quote:
Daca vrei PUTERE, iti iei mustang! Nu puteam sa nu te corectez! Quote:
|
si s-a declansat jihadul :lol::lol::lol::lol:
desigur, bogdan regreta postul acesta, si toate cele spuse de el vreodata... condoleante mai friend |
Inteleg ca voi ati inceput sa va "razboiti" cu mine. Nu v-am calcat pe bataturi, nu v-am jignit cu ceva, nu inteleg de unde atitudinea asta!
Mi se pare de-a dreptul prostesc! PS: n-ai decat sa-ti iei si popcornul. Meciul s-a terminat! PA, La revedere! |
eh, uite, te-ai suparat :)
ce fel mai sari la noi, cand eu incercam sa spun doar atat: o masina ca aia (mustangul din 69) ti se potriveste tot atat de bine cum mi se potriveste mie un polo roz, de exemplu. singurul motiv pt care tu ai putea sa iti doresti o masina ca aia e pentru imaginea pe care ti-o confera. reactia ta puternic agresiva de dupa postul meu mi-a confirmat ca te deranjeaza asocierea cu ideea asta. altii se pare ca au sesizat si ei chestiunea intre timp, si a devenit subiect de glume disputa noastra. intelege, nu e nimic personal, nu are nimeni "boala" pe tine, dar ideea aia e... hmmm... |
Quote:
N-AI CU CINE! ;) |
uite, voalat sau mai putin, ma faci taran pt a 3-a oara...
de ce iti doresti masina aia? iti place cum miroase in ea? iti place cum schimba cutia de viteze? ce anume te face sa-ti doresti un mustang din anii aia? sa-ti explic asa, pe indelete: tu nu poti nici pleca de pe loc cum trebuie cu maina aia, nu poti sa o strunesti cum trebuie in curbe, nu ai capacitatea fizica, esti o pisica de casa, nu un sportiv de performanta, aia e o masina serioasa, greu de strunit, de pe vremea cand masinile erau din fier si femeile erau fericite, vorba lui jay leno. tu n-ai putea folosi niciodata masina aia la capacitate maxima, nu ai sti s-o pilotezi, nu ai sti ce se intampla sub capota cand ceva nu toarce rotund, pentru ca nu e o masina nou plina de computere(nu ca alea sunt mai bune) pentru ca nu te pricepi la asta, probabil nici eu nu as putea,si nici multi din cei de pe forum, si tocmai de asta nici nu batem campii ca aia vrem, ca e inutil. nu-mi iau vila cu 40 de camere daca eu locuiesc singur, decat daca vreau sa demosntrez celorlalti cate ceva. asta ca sa intelegi analogia. eu unul mi-am dorit o masina pentru imaginea ei i pentru imaginea pe care mi-o da, de aia nu mor de placere sa merg cu dacia si prefer sa merg cu bmw-ul, desi le posed pe amandoua, iar dacia mi-e draga pentru alte motive, nu pentru imaginea ei si recunosc asta, spre deosebire de altii |
Quote:
Dar acest mustang cu tradiţie ,care este si maşina mea de suflet (si a lui mustang)si in genneral toate old school au alt tratament ,parcă numai sunt aşa masini de la care sa le ceri/impui ca vrei putere .. si mai ales ca nu ai unde, pe strazile din bucuresti.., să nu mai zic ca iti iei un exemplar unicat ,din care mai există 10 in toată lumea..si tu dai cu el liniute ilegale la miez de noapte ,sau partipi la vtm... Mustangul nu este pentru dorinţa de a vrea putere !!! |
pink 4 me????? :>
P.S. Incetati plsss cu mustangu' din '69, fiecare ne dorim o masina pe care probabil nu o s-o avem niciodata, fiecare are un vis al lui... ca avem, conceptii diferite despre masini asta e partea a 2`a... gata... STOP JOC:) Revenind la subiect.... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Poate imi doresc sa mor la volanul unui Mustang, mai stii? =)) Quote:
Repet: nu am nici o afinitate pentru masinile noi! ce ai impotriva?? Te deranjeaza ca nu-s ca majoritatea femeilor? Am inteles: pentru tine exista doar 1 tipa care stie sa conduca si are tupeu, nu am nimic impotriva, dar nu te lua TU de mine cand nu stii cu ce-mi ocup timpul. Cred ca am petrecut mai mult timp decat multi de pe aici in ultimii ani prin garaj. Quote:
Quote:
Quote:
Sa inteleg ca tu iti iei o maisna buna doar ca sa faci liniute?(ca mi-e rusine sa adaug VTM cand e vb de asa o masina). Va stiam altfel! ... Raman uimita dupa fiecare comentariu rautacios cu care imi raspundeti.... PS! nu aveti decat sa raspundeti la nesfarsit fiindca am raspunsuri pentru toate rautatile voastre, la NESFARSIT! Acum am alta treaba mai buna de facut decat sa-mi toc nervii cu voi! E ceva de neinteles pentru barbati, probabil. PENTRU UNII! Cum spuneam: LA REVEDERE! |
da, in anii 60 la fel ca si azi, era putin probabil ca o domnisaora sa poata struni un mustang, si sa-l si piloteze cum trebuie.
atunci era o masina noua, tot ce era mai bun pe piata, si cu toate astea putine femei ai fi vazut la volanul unuia. nu sunt mama omida, nu ma lua degeaba la misto, spuneam ca fizic vorbind e greu de condus cum trebuie un mustang, altfel la ce bun sa-l mai iei? doar pentru ca e frumos si da bine printre baieti sa le arati ca ai asa ceva? asta spun, nu iti contest calitatile de soferita, departe de mine gandul asta, stii ca sunt un fan al femeilor la volan (la plural, nu doar al uneia, cum rautacios observai) stiu ca te descurci cu volanul, nu esti picata de pe luna, si mai stiu si ca iti palc masinile clasice, din discutiile noastre mai vechi si din ceea ce spun altii. mustangul clar insa nu e o masina de gagici, nici chiar pentru o fata pasionata ca tine, asta sustin eu, nu ti se potriveste si nu o poti folosi cum trebuie, doar te ajuta imaginea ei, si asta nu e neaparat un lucru rau. nu numai eu am voie sa iubesc o masina pentru imaginea ei,( acolo in postul meu anterior e gresit scrisa conjunctia: e doar "i", trebuia sa fie "si") deci spuneam ca imi place imaginea pe care mi-o confera, si inca din primul post am spus fix asta: toti iubim sa ne confere o anumita imagine masina pe care o conducem, si eu, si tu, si toata lumea. ca unii vor mai mult o masina pt imagine, ca altii mai putin ,asta e altceva. ce razboi porti tu? impotriva cui? de ce esti atat de agresiva? pur si simplu nu sunt deacord (pentru prima data, de muuult mult timp pe forumul asta) cu parerea ta, si gata... |
Pentru prima data dupa mult timp pe forumul asta, nici eu nu sunt de acord cu voi!
am incheiat... |
atunci sa ne mutam mai departe, trecand peste discutia: "mustangul anilor 60-70 masina de femei sau nu?" , si sa auzim de alte masini de femei (sau nu) :)
|
daca e roz e de femei =))))))))))))))))
(sa vad un zambet mic mic mic mic) :evil::evil: :lol: am dat search pe google womens car primul site :blahblah: prima poza Audi A4 2008 rosu- ce naspa =)))))))))))) |
Quote:
|
Quote:
Last edit.... Sasha , mie imi arată o gramadă de maşini lovite cu un nume sugestiv the one about the all women's car ... ...prima poză .. eu tind şi nu gresesc să nu mă iau dupa google ;) |
iau l'a ce sa ajuns..eu is de vina :D femeile pana la urma nu au ce cauta la volan(unele) mai majoritatea (sa fiu mai rau)..sa mearga domle cu taxiul.. si cu schimbatu la 6500 de ture..si consumu ala imens..mai bine cumperi alta masina..chinui un motor de 1.3..parerea mea (si nu m'am suparat stai linistita) iar domnisoara care vrea un mustang 65'... ar fii ceva sa o vedem la un burn-out :D :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning