![]() |
Re: Accidente Baia Mare
1 Attachment(s)
cind veneam spre casa am vazut masina si ma miram ce geamuri aburite are, apoi am vazut ca-s airbag-uri.
|
roata din fata parca e rezemata acolo...
|
Din ce in ce mai multe accidente, nasol inceput pe 2009:???:...ce parere aveti?
|
Quote:
naspa |
pai... eu zic ca mai bine sigur decat mort. Oricum nasol cu accidentele. Drive safe !
|
Prea mult offtopic http://www.emaramures.ro/Stiri/19009...gheraus-VIDEO-
|
ce poti sa spui in cazurile astea. pacat si RIP.
nu vreau sa mai comentez nimic legat ca inca o maimutza la volan nenoroceste atita lume (vezi cazul cu baietul de la Milton .... ) PACAT!!! |
8-| Chiar trist ... cutia aia e chibrite e un cosciug pe roti ... la fel ca orice masina din categoria ei.
|
Quote:
|
Quote:
|
Oricum masini de genu sunt nesigure din fabrica. Sunt masini de mers la cumparaturi nu masini de drum lung. Sunt instabile, sunt foarte usoare pt ca au tablarie slaba etc. Dupa cum zicea TRX "cosciug pe roti"
Nu cred ca as conduce una. Daca ar fi sa aleg intre o pitica de asta si un Logan, as lua Loganu... |
Quote:
|
stai linistit soche, mai exista o variabila importanta in ecuatie, anume soferul.
trx, ti-am "vinat" masina prin oras sa vaz "grozavia". slab de tot din fericire. si la vremea asta murdaria ascunde bine (crede-ma ca asa e si la mine, noroc cu murdaria). bafta |
Ieri dimineata un S klasse s-a oprit pe franele mele la trecerea de pietoni din fata de la biblioteca :arrow: suport senzori parcare spart si bara zgariata bine:???:..
|
http://www.emaramures.ro/Stiri/19219...ia-Mare-VIDEO- incredibil...
|
doamne fereste ... sa'i fie tarana usoara ... poate daca purta centura de siguranta avea ceva sanse ...
|
:) Acolo se circula cu viteze mai mari decat cele legale ... si toata lumea stie asta. Dat fiind faptul ca a depasit , eu zic ca a trecut de suta .... Viteza la care s`a realizat impactul e viteza BMW`ului + viteza Vento`ului. Legea fizicii spune ca puterea impactului e viteza plus masa :) Avand 2 masini , avem 2 viteze si 2 mase care se aduna. Nicio centura de siguranta idn lume nu te scapa:)
|
si iar am sa fiu acuzat de amici ca-s misogin, nu?
multa lume crede ca sofatul e o joaca .... dar se insala RIP si Doamne fereste! |
cica bmw avea circa 150 km/h,dansa care era la volan a zis la politisti ca avea 80
|
TRX te contrazic, soferita bmw'ului traieste nu? pe ea de ce nu a afectat'o la fel de rau impactul?
|
Quote:
P.S. o cunosteam pe soferita din bmw |
Si in accidentul cu Peugeotul de a intrat in panou' de la habitex l-au salvat airbagurile si constructia masini ca centura nu avea... so... cum ti-e norocu'
|
am vb cu un preten, zicea ca a stat ceva timp la o coada din cauza unui accident catre cavnic.
din fericire fara morti de data asta, dar masinile "sifonate" bine. |
in ziua in care a fost si accidentul de la itasofa,s-a rasturnat un tir la iesire din lapusel,nu au fost victime,cred ca a adormit sofer,a iesit pe contrasens pana s-a rasturnat in sant.
|
nu stiu exact cand sa intamplat si nici poze nu am facut, dar dimineatza la 6 -7 in sensu giratoriu de la real era un ford cu numere straine facut praf.....din cate am vazut nu mai avea roti era zdrobit bine.....nush cum sa produs....era "proptit" in gardu de protectie de la ATP
|
1 Attachment(s)
L-am prins in direct... eram chiar in spatele celui cu audi. In dacie erau 5 persoane, din care 1 bebe:D si un baiatel. Nevasta domnului cu Dacia a inceput sa boceasca pacolo dupa saraca ei Dacie in loc sa fie bucuroasa ca au scapat cu bine . Se vede in poza cum se tinea de capota.
|
da-l incolo de metal,plm, in cazuri de astea vorba ta, te bucuri ca ai scapat cu viata!
|
Quote:
|
Quote:
|
bine ca nu a fost mai rau.
misto cu nenea ala: hat, daca a venit ca bolidurile si nu oprit ca eu virez..... el este de vinuri... stiu muuuulti din astia care se baga sau nu-s atenti si cind reusesti sa te opresti la citiva centi de ei , tot ei te injura ca nu te uiti ca ei vireaza sau iti taie calea ?!?!?! sucks |
Un coptil ce se fatzaie pe acolo mi-e coleg de faculta, cred ca era pasager in dacie ca il vad pe langa ala cu dacia.
|
Nu, nu era in Dacie, nu stiu eu cat avea cel cu audi dar nu prea cred ca avea 100, efectiv nu a avut cum sa-l fereasca pe domnu putin ungur cu dacia. La minutul 4.25 apare si senzationescu :)))))
|
Era pasager in dacie ca azi am avut examen si am povestit cu el si a zis ca da, taicaso era cu dacia.
|
Si maicasa era aia care urla dupa dacie? cati au fost in dacie? 6?
|
Nuj era cam suparat omu, a zis doar catre mine ca daca am vazut cat de sparta e masina. N-am intrat in detalii ca nu e frumos.
|
1 Attachment(s)
.....azi pe gutinu....
|
ciudat, azi noapte pe la 2, 3 nu era pe acolo :P
|
Astazi cand mergeam la lucru am vazut ca urca dezcarcerarea, acuma stiu si de ce ..... http://www.emaramures.ro/Video-Maram...a-in-Baia-Mare
|
Quote:
|
imi pare rau nu m-am uitat la data......
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning