![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S.1 E cumva M3 CSL de zici ca are 360 ? editia limitata in 1400 bucati ? nu de alta dar M3 are 338 si parca se zice ca e "stock" (doar evacuarea modificata) ... P.S.2 Sincer nu stiu ce "destept" schimba evacuarea la un M3 sau se crede mai destept decat inginerii de la BMW ?... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
da dar provocarea a fost ceva de genul eu i-am spus la IonutMFF ca a ar fii interesant sa ne dam o data de doua trei ori, mi-a comunicat pozitiv ca a vorbit cu respectivul si am asteptat cam vreo 2 ore sa vedem marea liniuta, si totusi nimic , nu a mai venit nimeni, inafara de un baiat care ne-a spus ca este:lol::lol: VINEREA MARE:lol::lol: si ca nu este voie sa faci liniute in acea seara. ce sa zic poate cu alta ocazie. SI rog pe MarcCorneliu sa nu mai faca remarci de genul cu evacuarea de M5 ca sunt cam imposibile, hai sa zici maxim 20-25cp |
Quote:
|
3 Attachment(s)
salutare lume,
pentru cei curioshi: mashina e un m3 din 2003 cu 343 cp , smg2, j19 , interior carbon. Am mashina de 2 saptamani si nu are tobe schimbate ci numai ieshirile(cele 4 tips-uri) originale au fost schimbate cu altele mai largi si de inox . Va rog sa vorbitzi cu mine daca avetzi ceva nelamuriri si nu prin intermediul altor persoane. Nu palnuitzi nimic ce are legatura cu mine sau mashina mea daca nu atzi vorbit cu mine personal. Va dau numarul meu cu placere trimitetzi numa un messaj . respectele mele, cristi roman |
Quote:
|
Quote:
|
Sisteme de evacuare care dau mai multi cai exista si pentru Ferrari , Lamborghini si asa mai departe ....pentru BMW M3 sunt mai multe variante
|
criminala rau masina asta
|
Quote:
|
Quote:
|
poi cred ca filmuletele vorbesc singure si laudele ar fii de prisos.
|
imi place motto-ul lui MIVEC
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=FCjxp7u6sWU |
am auzit ca nu sunt asa grozave cauciucurile Pirelli, si mi-am pus Pibunni, ca se incalzesc mai greu.
|
Quote:
|
Power is nothing without control...:lol::lol::lol::mrhappy::evil_laug;)
https://www.youtube.com/watch?v=ecHlM...eature=related |
tare capra, chiar beton
|
se pare ca un golf ti-a "furat " locul de parcare de la birou in seara asta (MIVEC)
|
Quote:
|
mi se pare "normal" :lol::lol::lol:
hai ca e numai o seara. Tot acolo e biroul....si parcarea de la EVO (deja rezervata) |
Quote:
am avut un evo 7 si stiu ce poate mashina, am respectele mele pentru evo de la 5 pana la 9. In comparatzie cu m3-ul nu stiu ce sa zic, dar cred ca evo sare la start in fatza ......... chiar ash fi curios de diferentze . Lasa numarul tau(evo9) si cand ajung in bm te sun.........oricum vreau sa lamurim unele treburi in legatura cu aranjamentele ce sau facut fara stirea mea. Numai bine, cristi roman |
Quote:
|
Quote:
Tin sa le multumesc si ,, DUSMANILOR" care au fost aseara. |
bravo mai bravo!!
|
un rezultat frumos nici nu ma asteptam la altceva.
|
nu ii frumos din partea tengu-ului k nu vin in baia mare pe aeroport, si merge in cluj mare pacat :(:(
|
Quote:
asa dar, mai bine iti vezi de NFS si de jucariile tale |
MIVEC eu nu sunt in masura sa comentez, k eu nu am o masina nici macar permis, dar pot sa ma dau cu parerea nu???
|
Quote:
|
Quote:
La motor sunteti cam egali (daca bmw-ul e stoc)...putin peste 300 cp la amandoi. Care e diferenta de greutate dintre bolizi ? Mi se pare normal ca evo l-a luat . Poate te-ar fi luat cu un M6...da sa nu ne largim de la tema! EVO rules!!!:!: |
Re: Intalnirea Baimarenilor !
4 Attachment(s)
stiu akum.ms pt indicii.imediat vin la bm k maine voi fi prezent la show :P apropo baieti am un prieten aici in orash care are o masina modificata super fain da mai are d aranjat cate ceva pe ea shi nush cum sa fac sa il conving sa vina cu masina, maine vine dar fara ea :(
datimi o idee.nu pot sa va pun poze pe forum k mno..da care vrea sa o vada dati un pm :) am pus cateva poze pana la urma k a trebuit sa plec la bm shi nu v-am trms pe mess..pozele is facute cu telu shi nu se vede prea bine.e ford mondeo din '93.benzinar 1.6,2 evacuari, de le auziti cum suna ai d ***..are shi sonorizare cat de cat.pacat k nu vrea sa participe cu el, cica ''nu e masina de expo'' asa mi-a zis shi nu reusesc nici cum sa il convig :(.ne vedem maine va salut |
Spatele merge cat de cat, in schimb fata parca e pregatita pentru o speciala la wrc de noapte :weirdface:
|
cred ca sunt de acord cu tine
|
mda, si eu sunt de acord cu tine... farurile alea de ceata sau ce or fi, dupa parerea mea sunt prea pari ... :-?? oricum, keep on :peace:
|
angel eyes baieti :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning