![]() |
Re: E36 - Project MHT
din ce se vede in poze........iese iese bine de tot!Bafta in continuare fratica cu BM-u'.De motor s-aude ceva?acelasi sau altul mai fortza?
|
Motorul va fi:
tot ce tine de interne de pe m3 {3.2} cutie m, axe cu came sport facut alt soft la master tuner admisia a fost si ea schimbata cu una omp garnitura de chiuloasa schimbata cu una din nu stiu ce aliaj traseul de tobe a fost inlocuit cu teava de inox 80 diametru pana in finala borla de aici scoate omu 230 si ceva de cai... cu motor de 2.5 alezat. Era postul lui Marian Nebunu:D |
hopa........internele de ///M.Viata frate!Deci sa inteleg ca chiar iese fortza treaba asta cu MHT asta!
|
pai ce sa ii uram......bafta si spor la treaba acolo....
|
Bafta fratica.Sa iasa intr-adevar cum vrei tu!
|
motorul va fi un 2.3 24 de valve dublu vanos,ce am scris PDV este o gluma,ma distram eu pe topicul lui horja :D
|
3 Attachment(s)
Quote:
va atasez niste poze cu viitoarea culoare mht,desii nu stiu cat de bine o sa arate pe fibra aia ,dar ma rog este alegerea lui horia...pe sambata vreau sa o dau in fuuler,si duminca sa o vopsesc:D sa vedem |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
va tineti numai de prostii. |
maestru ramane maestru....bafta paul...succes horia...
P.S nu face culoarea aia k si io fac ursu la fel.....ne certam :lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
da,horia va iesii cu 2.5 economic,ca este criza nu de alta=)):D:D:D |
Sincer, inca nu stiu daca asta va fi culoarea masinii mele, am ramas cu amintiri placute de la culoarea albastru opc....vom vedea.
|
lasa lumea sa vorbeasca Respect de la MegabiT:D
|
Si totusi ma straduiesc sa o termin pe a mea inaintea ta :D Succesuri :lol:
|
culoarea aquaris e foarte speciala, cred ca ar da bine.
|
Să vedem proiectul finit mai repejoooor Horiuţăăăă ,hai tati că ne surprinzi mereu cu surprize plăcute:* te pupă rzw'u!
|
horia auzi ma ce zice lumea ca tu dormi !!! stati linistiti horia nu doarme horia vegheaza !!!:D:D:D:D
|
Quote:
|
face el ce face dar face cu cap !! e un fel de fata-i fatah pana fatah si cand fatah , fatah fatah !!! ca draq am vrut sa zic nici eu nu stiu !!:D:D:D:D:D;D;D
|
Pana la urma MHT-ul va avea tot vechiul 2.5 24v cu mici inbunatatiri :-)... cuzineti biela si palieri noi, segmenti sa vedem daca e cazul. Parerea mea, iar daca gresesc sa ma contrazica dany LAF cred ca va fi un 2.5 24v fortza de pana acum...ASPIRAT. Multumiri lui Dany si lui Adi pentru ajutorul lor...stiu ei.......ADI.....SURUBURILEEEEEEEEE :-)
|
si cand preconizezi ca il auzim ???:D:D:D sunt curios sa stiu draq cand chiulesc de la facultate sa vin sa il aud !!!:D:D:D
|
pai ...nu cred ca va fi cazul mai chucky....k o termini :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
horia da acolo acept :)) megabit acili sa
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
prin zapada
|
frumos proiect.....imi place cand vad o pisika modificata la greu:evil:
bafta multa!!!!! |
ce fel arata... :)
|
Cum arată janta dreapta faţă :( buza e cam pa..
jantele astea rămân pe maşină? sau vin altele? |
Jantele de pe fata sunt a lu armand :D
|
prin zapada arata the best...
|
nimic nou sub soare?
|
3 Attachment(s)
Se monteaza motorul :P de 1 mai ar trebui sa fie gata se trage tare pe ea !
|
Asa sper, ca masina sa fie prezenta la linia de start de 1 mai si mai sper sa fie si o masina de grupa, nu doar un 2.5 24v. Vom vedea.....
|
hai sa te impachetez putin k am drum prin bucuresti
|
va urez noroc la realizarea macar partiala a proiectului:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning