![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
nu te`ar incanta mai mult un 300zx..Twin Turbo?
|
cand am zis ca sunt ieftine ma refeream fix la nissan 200 sx aka silvia pacolo si celica aia din anii 80 RWD
oricum bafta cu proiectul! si pe mine ma bate gandu la o jucarie de drift low budget ...sa vedem cum vom sta cu $$ tot bmw va fi ...un cazan bun pe sub el cu un mare 3.5 sub capota . |
Quote:
bafta mc ! |
12 Attachment(s)
MATE felicitari ptr cupa ! am vazut masina la 4tuning si trage foarte bine :D...am un film si cateva poze !
Sper sa iti iei o japoneza la fel de frumoasa ca aceasta pisica ;) Bafta cu vanzarea ! |
1 Attachment(s)
Mi-am amintit k am si eu un video cu tine,mai am cateva, o sa le urc pe forum dar dupa ce le scot de pe camera !! bafta in continuare in tot ce iti propui Razvan
|
Quote:
|
va multumesc baieti pt poze si filme, asa imi pot analiza si eu prestatia :D si sincer vazand acum filmele, a fost cam 60 % din capacitatea pe care o am, insa nu-mi explic de ce nu a iesit 100% probabil lipsa de antrenamente si alinierea planetelor :)))))))))
|
Quote:
|
si Europrojektz ? :( ... felicitari pt prestatie la koe :)
|
europrojektz dak vand masina se va bucura viitorul proprietar :D poate pe viitor imi voi lua si un bmw e36 sa-l fac asa cum imi doresc :D sa-l tin acolo de un salon ceva, dar asta pe f viitor :)) $$$
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ceva pt RRM !
|
10+ Super masina .buna treaba , ai avut noroc sa o gasesti in stare buna . sa ai grija de ea
|
4 Attachment(s)
nea aici prestatie ce a avut :lol:
|
:)) pai bn mah tot tu de dai tot tu schimbi rotile??? :D
|
pai cine sa-mi schimbe rotile :))))
|
Quote:
pai iati si tu un om ......la poze sunt primi da la schimbat de roti.... ar fi mijto sa stai langa el cand o schimba si sa ii cantii ( ho cu tata bizonu invarte roata ) :D |
neee, prefer sa le schimb singur :D
|
Ehh, lui ii este frica, ca nu cumva cel care ii monteaza rotiile sa nu ii stranga bine prezoanele, ca sunt multe rau, 5 pe fiecare roata.... :P
|
Si eu mias schimba rotile singur :) BV lui si respectul meu ;) + te simti si mai implicat cand le schimbi tu cu mana ta...
|
3 Attachment(s)
pai normal ca si le schimba singur, doar nu e vreo blonda cu unghiile lacuite si ciorapii plasa!
Si mai stie sa dea si la pompa :twisted: Si nu e singurul care isi schimba rotile personal ;) Mate, p`aia doi n`am reusit sa`i opresc, acum trebuie sa`ti spun ca Fum`u ti`a umblat la regulatorul de aer si ti`a desurubat un colier de la debitmetru :cry: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oricum...daca se afla cine a fost...iese belea...:rolleyes2 |
Re: E36 - McMate\'s new coupe
Hai sa continuam discutia aici https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/96790-poate.html ...spun asta ca sa nu mai facem offtopic pe topicul lui mate. @mate: vindecare rapida coane...
|
Sunt cat de cat bine, cateva coaste cu durere mare ( nu sunt rupte ) , cateva galme in cap, si o mana cu niste umflaturi... cam atat.Bine ca am scapat pe picioare de acolo.Mai mute detalii gasiti pe linkul de mai sus
|
Quote:
|
MASINA ESTE DE VANZARE !!! http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...4v-234540.html !!!
|
@Mc Mate: Masina ta e intreaga? Ai fost cu ea atunci? Admir masina aia de cand am vazut-o prima oara si nu as vrea sa pateasca nimic. Eu tot BMW de asta sper sa imi iau(imi doresc de mult) si vreau sa il fac cam ca al tau. Cu bad boy look, cu kit de M3 si culoarea asemanatoare. Sper ca nu ceri drepturi de autor.
P.S.: Faza de la BILLA nu e nici o farsa, fiindca am vazut si eu la stiri dezastrul. |
Masina mea nu a patit nmk k ink e la BMW la vopsit, sapt viitoare sper sa o iau.Acum nu mai are bad boy :( de la incidentul cu capota care sa deschis in mers, acum are capota normala.
|
parerea mea....las-o asa normala si punei niste pleoape drepte.
|
Quote:
|
uoaff
|
Quote:
|
Salut!!...laso asha k e mai bine....
|
cat de mult imi palce mie masinuta asta nu iti pot spune....la anu poate ma bag si eu la un 2.5 deocamdata imi e de ajuns 18is.....spor la vanzare ca masinuta merita.....
|
INCA SE VINDE ASTEPT OFERTELE VOASTRE !!!! SE DISCUTA BINE LA BANI ACUM DE SARBATORI !
|
SALUT!!...DA-MI MIE JENTILE TALE SI FACEM SCHIMB CU ALE MELE,.,...NUMAI K SUNT PE CROM SI NAU "J' MARE E DE 7,5 SAU 8 NUMAI SHTIU EXACT...DA SUNT IMPECBILE SI NU ARE NIMENI PRIN BUCURESTI EU UNU NAM VAZUT.....SI MASINA AI VAZUTO E TIPLA LA FEL SI JENTILE...ANUNTA-MA DACA TE HOTARASTI...SI MAI DAU ACOLO O DIFERENTA K SA FIE BINE,,,, :-).. ( MASINA E CEA CU "KAR" LA NR...NE-AM INATLNIT LA MC DONALTDS "BUZESTI"... STII JENTILE....SALUTARE!!!
|
Mi-am dat seama cine esti, insa nu dau jantele.Masina vreau sa o vand asa cum este ea acum, deci nu voi face schimb de jante.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning