![]() |
Re: Tipe la volan...
well...momentan nu te recunosc,ca nu circul deloc.:)
stai linistit,ca pe ruta oradea-debretin,retur, am reusit sa fac consum de juma' de rezervor de benzina cu suzie 1 (asta insemnind 22 L approx) asa ca,8-9 m-i se pare decent...:lol: |
La liniute cu tine :twisted:
|
:)) foarte tare consum .. nu credeam ca ii posibil .. :D
|
Quote:
Condu-le si vb dupa aia. Eu unu am prins cu un C1 170KM/h in treapa a IV E fenomenala masina in oras si de asemenea stabila. |
....si asa s-a auzit pana la Bucuresti cum am condus yarisul!:lol:aygo nu mai pup!
C1 nu ma intereseaza deloc...iar in legatura cu viteza aia in a 4-a am eu masina potrivita pentru asa ceva...;) |
Quote:
...nu stiu cum trage Suzi a ta dar eu am ramas foarte impresionat de masinuta numita citroen C1... poate ma duci odata la un testdrive in postura de copilot... |
la test drive soferul e seful!;)
p aygo(vb d benzina) ,avem 1000cmc,acc 14.2,pe yaris avem si 1300 cmc(cu asta am testuit)11.5 sec 0-100,yaris ts 1800cmc,9.3 sec :twisted:......cred ca nu mai avem ce discuta nici de aygo,nici de C1 :) daca vrei test drive ca si copilot,te pot ajuta doar cu suzie.ea 1300 cmc :) (acc 11,0 oficial) |
Quote:
Nu vreau sa ma contrazic sau sa crezi ca te iau peste picior dar am avut masina de servici un c1 si stiu ce poate. Da are minusurile lui dar acceleratia e 10.8sec. |
nici nu am presupus ca ai fi vorbit din auzite,si te cred.comparatie doar atunci poti sa faci si tu si eu,daca le conducem pe toate ;)
|
papuse mica si sexoasa, ai probleme grave cu masinile astea, pe cuvant :lol:
|
zi zau cu limba scoasa!!!:lol:
btw,doctore,ia vezi ce motor are C1! ;) |
o sa ma straduiesc, pe cuvant, sa vad daca-mi iese :lol:
da' cu fabia oare cum o fi? |
well...am o vaga impresie ca am s-o testez,sper din suflet ca in cel mai scurt timp posibil...si va zic!:D
|
mai bine testeaza tu o masina pe masura ta ..COOPER S mica da shmac! :D
|
ai dreptate hori, ce spuneam noi mai sus era o gluma, nu te ambala :)
|
stiu:)) si eu glumeam pt ca pretul de la cooper s nu`i nici pe de aproape de pretul unui yaris sau c1 :D
|
eu as testa noul fiat 500....1.4 16v 100cai
suna interesant, chiar daca aspectul exterior nu imi place in totalitate ar fi o masina foarte buna pentru gagici |
ai dreptate vali....16v cu 1.4 face o combinatie periculoasa,daca este lasata motorul sa se "desfasoare" la ture mari.banuiesc ca nici buburuza aia nu e foarte grea,si cu 100 de cai te mai descurci.
in legatura cu cooperul iara atata pot sa zic,ca la pretul ala deja chiar ca iti iei masina serioasa.buburuzele sunt foarte tari,daca vine vorba de distractie,de sprint,fugareli in oras...dar dupa vreo 60 de km,te oboseste rau....nu are stabilitate,vine un camion si te muta pe asfalt,trebuie sa muncesti la schimbator ca la rantas,si asa mai departe...ca atare ar mai trebui sa iti tii inca una,ca sa nu mai fie problema pe vreme furtunoasa...si nu stiu daca este chiar rational sa ai o a doua masina, care valoreaza cit una serioasa.(asta evident in cazul oamenilor muritori simpli ca noi):-) ei...si sa stii...este UNA BUCATA fabia care TREBUIE testata,cit se poate de repede...if you get what I mean :-P |
testata in ce fel?:):)
i don't get what you mean:))) |
never mind, e cu dedicatie, ca la solenza :D
|
3 Attachment(s)
permiteti-mi va rog sa va prezint o domnisoara,care s-o lasat asteptata muuuult...Suzie! :)
|
si mult asteptatul moment a venit...
felicitari pentru a mia oara :) |
Masina are personalitate :D
|
rog insistent pe toata lumea sa ma flashuieasca linistit in trafic ca nu iau in nume de rau! :)
nu dupa 2 zile sa gasesc diferite mesaje pe haicinci :lol: |
mai culc-o la pamant un pic si ia o curba cu 140 la ora :):) senzatie :)
e frumoasa :) |
cred ca fura zambete masina asta cu gramada :) asa`i Trixi? :)))
sa ai parte de ea! |
Quote:
..horicutz,sincera sa fiu,deseori conduc eu, asa ,cu gindul in alta parte si nu inteleg de ce dracu rad oamenii...:rolleyes2 am mai vazut si un calibra cu nr 69 sxy...doar cind a luat-o la stanga linga mine am inteles de ce este atat de entuziasmat...:lol: |
Quote:
|
multumesc frumos,m-am linistit!era sa beau o bere pe sperietura asta...:lol:
|
astazi am vazut ceva ce ma facut sa rad cu lacrimi ,mergeam pe primariei in jos spre arad era in fata mea o tipa intrun seat mic in fata ei tramvaiul ,incet mergeam dupa tramvai cand vine o blonda intrun E klass negru ne depaseste si nu a vazut ca vine tramvaiul din fata si dintro data se baga in fata seatului fara sa semnalizeze si era so si loveasca daca nu frana seatul ,tipa din seat sa enervat si a inceput sa strige si sa claxoneze si a accelerat a ajuns la intersectie langa E klss si au inceput injuraturile vreo trei minute stateau una langa alta si injurau de nui adevarat ,au iesit oamenii din barul din intersectie si radeau in hohote ,dupa ce nu mai aveau subiect comun amandoua au plecat cu rotile fluierand,a fost interesant :) imi plac tipele la volan:))
|
@ Trixi , suspensie . SI e bomba!
|
hmmm....suspensie,si evacuare,si accelerator,si bodykit,si xenoane...si eventual dupa aia incepe sa semene cu o bomba ;)
|
Quote:
|
daca zici,ca rezisiti fara sa rizi,eu te plimb oricind cu placere!:)
|
Trixi ai gustri destul de bune pt o fata ..:) sper sa vad masia si prin oras,pana acum nu am vazut`o..ai grija de ea..
|
multumesc frumos....e greu sa nu ma vezi in oras ;)
|
nice rims .. and nice ride ;)
tipe la volan zicetia .. sunt unele doamne ajuta .. care folosesc oglinda din mijloc doar sa isi faca machiajul .. dar sunt si unele jos palaria ... |
in numele celor care nu avem reglata oglinda de pe parbriz catre noi,multumum frumos!:lol:
|
Mdea...trebuie sä comentez si eu :lol:
"Tipe la volan..."... pärerea mea ca unele parca sunt batute in cap...:oops: dar sunt si unele jos palaria vorba lu' Psycho.... Sä vä spun doua povestioare :lol: Mama are o prietena...are permis de vreo 20 de ani...conducea inainte o Dacie, acum are un Ford Probe putin modificat...dar jur cand m-am urcat prima data cu dansa in masina mi-a stat inima in loc :sad: Conduce mai bine ca multi barbati !... cine e din Cernavoda stie :-P... Cánd am venit in Germania niciodata nu vazusem asa ceva... päcat ca nu aveam cu ce sa filmez...o fata pe la 19-20 de ani cu un Mercedes S Klase...vroaia sa parcheze...a dat cu spatele...nu stiu ce s-a intamplat ca a apasat accelerati la maxim...s-a dus direct in magazin :-P:-P Eu numai puteam de ras :D Sper ca nu o sa ma injure fetele dupa aici ! :rolleyes2:rolleyes2 |
...stai linistit,nu te va injura nimeni!:)
am zis de mai multe ori,si zic si acuma,in general,daca vorbim de oameni(nu de barbati si de femei)sunt care se descurca bine si sunt care si dupa 20 de ani de condus nu se pot obisnui.sunt oameni care dupa 30 de min de condus sunt obositi de nu mai pot(sunt prea solicitati,ca de fapt condusul ar trebui sa devina o rutina) toata treaba este,ca la noi in tara este prea tare batuta in oameni preconceptia asta ca femeia sigur e proasta la volan si barbatul sigur e mai bun la volan.este departe de mine sa neg,ca sunt unele donsoare care intr-un minut imi provoaca soc hipotensiv...(masina mica rosie cu traditionala ANI,ANK,MYR la numar)dar tot asa ma urc pe pereti cind vine domnisorul cu beemer argintiu cu numere 84,85,86 RIN,RAN,RUN la numar si crede el ca nimeni nu poate fi mai tare in parcare (si pe asfalt evident)ca si el... petrec mult timp in germania in ultima vreme.oricine,orice ar zice de oamenii aia,am putea invata TOLERANTA de la ei.masina este o necesitate acolo unde oamenii locuiesc approx la 20 de km de la locul de munca,si normal ca si domnisoara de 19 ani are nevoie de o masinuta sa se deplaseze,sa mai faca un ban...sau sa mearga la scoala..ma rog...si cind mai face vre-o prostie,oamenii nu rid,nu isi bat joc de ea,ci inteleg...ca fiecare dintre noi are alte capacitati,dar trebuie sa traim si sa lasam sa traim si pe altii. acolo,fara cod rutier,TOATA lumea aplica legea "fermoarului" adica in cazul in care intram pe o singura banda vine una-una,si nu se agita nimeni,nu injura,nu se baga(doar daca vine romanul de pe banda de urgenta,care imediat incurca treaba),acolo nimeni nu iese din coloana care sta sa depaseasca ca sa traga pe banda 1 si apoi sa se bage cu forta inapoi pe banda de depasire,cauzand deseori tamponari (numai daca vin oameni ca si stimatul nostru coleg "dolb" care este ferm convins ca restul sta de fraier ce e la rand sa depaseasca) si asa mai departe.... trebuie sa intelegem toti,ca nu poate fi fiecare om un schumacher mic...dar de aia toti trebuie sa ne invatam sa ne descurcam si sa ii lasam si pe altii,fara sa distrugem vieti. tolerez mult mai usor o manevra proasta,dupa care soferul/soferita isi cere scuze,decit o manevra idioata,dupa care omul de la volan se uita la tine ca la un rahat,si este ferm convins ca te-ai nascut ca sa il incurci pe el/ea(ca nici astea cu suvurile lor nu sunt mai bune,probabil se misca mai greu ele de greutatea aurului si nu au cum sa se uite in oglinda in timp util) eu te rog frumos,sa nu abordezi modul de gindire din tara noastra.suntem un popor cu o cultura mai modesta in ceea ce priveste cultura de pe asfalt.in scurt timp,la noi in tara s-au cumparat masini prea multe,infrastructura e proasta,iar oamenii inca nu au avut timp sa se acomodeze,spre deosebire de alte tari unde un barbat prefera sa i se zica ca nu mai are ce arata la pat,decit sa i se zica ca nu stie sa conduca masina,si vechimea autostrazilor depaseste media de varsta al userilor de pe acest forum. numai bine!:) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning