Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

Spark 05-06-06 16:35

Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

eventual sa si filmeze cineva cabd bagi pedala de frana la fund si sa nu iti blocheze rotzile ...
da poate si atunci o sa zica ca nu o fost pana la fund si din astea ... :D

neXus 06-06-06 11:36

Lasa mah, sa puna filmul sa vedem si noi cu ochii nostri necredinciosi :-P

SirNenea 06-06-06 17:17

pai cel mai bine il chemam pe Sergiu Nicolaescu sa faca un filmulet pe tema franarii ce ziceti ???

br01tim 15-06-06 11:45

fratilor tot mai credeti ca cielo are ABS?eu tot am cautat unu dar din pacate nu am gasit :)

BAD_MF 15-06-06 14:04

Eu stiu ca nu are dar nu ma crede nimeni vad..

goodboy 16-06-06 08:57

nu va mai .... atata pe voi...cielo...ramane daewoo(care e de *** de cand o inceput constructzia masinilor in romania)....shi Dacia tot Dacie ramane...asha ca is 2 mashini de ***..numai ca una are motor de renault...mai bun..shi alta e un motor de acuma 11 ani...daca vretzi sa va certatzi pe sit..incercatzi un testDrive cu ambele mashini....cielo e mai aerodinamic...dar de ***..dacia arata ca draq dar e reushita shi la motor shi la interior...chit ca exteriorul lasa mult de dorit..:)

Bmw_E30dak 16-06-06 09:19

Quote:

Originally Posted by br01tim
fratilor tot mai credeti ca cielo are ABS?eu tot am cautat unu dar din pacate nu am gasit :)

am eu 1 prieten q cielo q abs ce voi chiar credeti k cielo e ultimul junghi de masina care sa nu aiba abs??

awos_rap 21-06-06 08:57

imi pare rau da cielo e aceiasi si la motor si la caroserie si dotari (in afara de gpl) de 11 ANI!!!!!!! logan desigur de 1.6 daca nu chiar de 1.5dci

seerkan 25-06-06 18:37

Cielo NU ARE ABS !! Cele fabricate in romania nu au avut nici optional ABS-ul .Au fost versiuni pt vest care aveau un airbag si abs optional.

hu guta 26-06-06 09:27

e de *** loganu.e mare si urat mai ales in spate.cielo e super tare

Xel'Naga 26-06-06 12:00

eu pot sa zic doar atat ... CIELO o sa rupa norma ... la mine in CLUB exista deja o disputa care se va concretiza foarte curand printr-o liniuta ...
DACIA LOGAN 1.6 MPi ( GGD INSANE ) si CIELO ( The Red Devil - Radu INSANE = probabil singurul CIELO maro din Romania modificat frumos ) ... :lol:

Spark 26-06-06 12:06

nu`i din gresala o nuantza de portocaliu ?

Xel'Naga 26-06-06 12:09

da spre MARO chiar ... mai mult MARO ... am fost si la 4 Tuning pe 1 aprilie :lol:

NWZeu 26-06-06 21:20

tu te referi la ERD sa inteleg ;)

Xel'Naga 28-06-06 00:22

da DESIGUR ... RADU ... el este :lol:

reyes 29-06-06 15:34

am si yo o intrebare la voi .....nu am decat 16 ani ...fac 17 anu asta si sunt curios cum pot sa imi modif un cielo sau un espero ...cu un motor de calibra pe el ...sau ceva k sa fuga mai tare.....ce pot sa le fac la masinile astea si cat sa investesc k sa arate si sa mearga misto :D

SirNenea 30-06-06 01:10

Quote:

Originally Posted by reyes
am si yo o intrebare la voi .....nu am decat 16 ani ...fac 17 anu asta si sunt curios cum pot sa imi modif un cielo sau un espero ...cu un motor de calibra pe el ...sau ceva k sa fuga mai tare.....ce pot sa le fac la masinile astea si cat sa investesc k sa arate si sa mearga misto :D

dute si u frumos la daewoo si deschide si u un topic separat in care zici ce vrei u k??
aici e vb despre logan si cielo care e ceea mai buna dintre ele si nu despre ce modificari putem sa le aducem acestor masini
multumesc
p.s. daca o ti tot asa sar putea sa observi ca posturile iti sunt sterse sau poate chiar si mai rau

evill 30-06-06 08:31

Eu lucrez la un service dacia (practicant). Si pot sa zic ca este plin service-ul de Loganuri. Cum este reprezentanta va dati seama ca vin numai masini noi care sunt in garantie, fiindca romanul nu prea are bani de piese originale ( cu holograma :D ). Si multe dintre ele au probleme destul de mari.. nu stau sa le enumar. Deci incercati sa va dati seama ca daca o masina in garantie iti creaza probleme majore peste ani ce o sa se intample ? Problema asta mi-am puso si eu Logan vs Cielo fiindca vreau sa imi iau pe viitor o masina pentru firma. Si am ajuns la concluzia ca mai bine imi iau un kalos care are si siteme de siguranta, si confort, aspect mult peste logan poate si cielo iar ca pret destul de apropiat.

fuzzy 30-06-06 10:27

cielo...... fata de logan are optionale mult mai bune si motorul este mai bun si oricum este superior din orice punct de vedere.....

BAD_MF 30-06-06 17:11

Ce optionale are frate cielo ?? :)) Cred ca le confuzi putin, sa-ti enumer doar cateva optionale care le are logan si cielo nu : airbag/abs/computer de bord/oglinzi electrice cu incalzire/telecomanda pe cheie/cdplayer etc...

The_Mask 01-07-06 09:20

oricum te kci in el de logan, la un impact frontal degeaba ti`au pus cei de la Dacia Airbag din moment ce masina se face pachet toata, mai bine fara airbag dar cu ranforsare ca la cielo, cati au scapat din cielo si cati din logan...

BAD_MF 01-07-06 09:28

Mask mai intereseaza-te si ai sa vezi ca siguranta din logan functioneaza, am vazut multe exemple de logan facute varza iar pasagerii cu 2-3 zgarieturi. E gandita sa absoarba impactul si de aia arata varza dar pasagerii sunt protejati, bineinteles intr-o anumita limita doar nu-i mercedes sau nu stiu ce masina, pana la o anumita viteza ai sanse sa scapi in logan.

SirNenea 01-07-06 20:06

Quote:

Originally Posted by evill
Eu lucrez la un service dacia (practicant). Si pot sa zic ca este plin service-ul de Loganuri. Cum este reprezentanta va dati seama ca vin numai masini noi care sunt in garantie, fiindca romanul nu prea are bani de piese originale ( cu holograma :D ). Si multe dintre ele au probleme destul de mari.. nu stau sa le enumar. Deci incercati sa va dati seama ca daca o masina in garantie iti creaza probleme majore peste ani ce o sa se intample ? Problema asta mi-am puso si eu Logan vs Cielo fiindca vreau sa imi iau pe viitor o masina pentru firma. Si am ajuns la concluzia ca mai bine imi iau un kalos care are si siteme de siguranta, si confort, aspect mult peste logan poate si cielo iar ca pret destul de apropiat.

dane si noua cateva ex cu ce vin proprietarii de logan la service plsss

DB 64 MIS 25-07-06 15:05

Quote:

Originally Posted by florin83
Cielo!

am avut un cielo un an si jumate, timp in care am facut ~40.000km fara sa schimb nimic la ea. Cand am luat-o i-am schimbat amortizoarele, atat! in rest ulei, filtre, bujii, placute de frana..si atat... consumabile:)
nu cred ca un logan la ~100.000km mai poate sa mearga inca 40.000 (cazul meu cu cielo) fara sa schimbe absolut nimic la ea..

Coobra: parca vroiai sa o mariti...:D. Gabita la cat e de bolnav cu rechinii sigur ramane cu ea. o baga la muzeu mai tarziu:))

FLORINE IMI PARE RAU CA TE DEZAMAGESC DAR MHAY AM IN AFARA DE LOGAN SI O BERLINA DIN 99 ACUM ARE 200.000 KM LA BORD FARA SA UMBLU IN MOTOR SAU SA SCHIMB PIESE IMPORTANTE CE ZICI ACOLO DESPRE LOGAN NU ESTE ADEVARAT...ORICUM CU BERLINA AM CARAT MARFA SI ARE CUM AM SPUS 200.000 KM SI DACA MA CREZI LA TURATIA DE 2800 IN VIT A 5 A INCA MHAY IA 100 KM PE ORA

DB 64 MIS 25-07-06 15:10

Quote:

Originally Posted by The_Mask
oricum te kci in el de logan, la un impact frontal degeaba ti`au pus cei de la Dacia Airbag din moment ce masina se face pachet toata, mai bine fara airbag dar cu ranforsare ca la cielo, cati au scapat din cielo si cati din logan...

LOGANUL E MODEL MHAI NOU DUPA 2000 IAR CIELO A APARUT PRIN 90 SI CEVA .......CARE CREZI CA E MHAY BUN ...O RABLA DE 10 ANI SAU O MASINA NOUA....CIELO DUPA CE CA CONSUMA F MULT MHAY E SY LAUDAT CA AR FI MASINA BUNA SI PE DEASUPRA UNI AU CURAJUL SA AFIRME CA E MHAY BUN DECAT O MASINA NOUA.......

DB 64 MIS 25-07-06 15:16

Quote:

Originally Posted by BAD_MF
Ce optionale are frate cielo ?? :)) Cred ca le confuzi putin, sa-ti enumer doar cateva optionale care le are logan si cielo nu : airbag/abs/computer de bord/oglinzi electrice cu incalzire/telecomanda pe cheie/cdplayer etc...

NU AM AUZIT DE OPTIONALE PE CIELO ASA MARI DECAT DE CENTURA DE SIGURANTA.......hhhhhh!!!!:-) :D :o :rolleyes2

NWZeu 25-07-06 18:29

DB 64 MIS - cred ca ar trebui sa citesti acest thread complet si sa vii cu argumente ... exista discutii referitoare la consum, siguranta, la solutii tehnice, citeste-le ...

reyes 03-08-06 09:34

loganu e masina ?..as ar trebui sa va intrebatzi nu sa incepetzi sa o si comparatzi ....sincer acuma...decat un logan mai bine o masina straina la sh din 1900 toamna k stiu k tot e mai misto si are performantze mai mari ...poate nu stitzi cum isi injura taximetrsitii loganurile in constanta....loganu e o bataie de joc.....asta cred k a fost gluma anului ......yo inca nu am carnet sa scriu ca totzi de aicea ce masina am .....dar stiu sa conduc...adica am pus mana pe chei de la 12 ani ...dar sper sa ma pot lauda cu un bmw 325.. :D

reyes 03-08-06 09:42

Quote:

Originally Posted by BAD_MF

.................si cu ce te ajuta pe tine ca ai oglinzi si telecomanda pe cheie.....nu iai vazut pe aia la stiri ...au intrat cu 11o in depasire si sau rasturnat.....dao naibii de treaba ....loganu nu e masina...cielo are computer de bord ;)

DB 64 MIS 04-08-06 12:57

ha haaaa nai habar azi am luat o curba cu 115 si nu are nimic

reyes 04-08-06 13:00

Quote:

Originally Posted by DB 64 MIS
ha haaaa nai habar azi am luat o curba cu 115 si nu are nimic

te respect atunica frate...inseamna k u chiar nu ti la viata ta si pt asta te respect...acuma depinde ce fel de curba..car de stransa...asta nu pot sa stiu cat de stransa era la tine si ce fel de drum era....oricum ....te respect dar nu mai face asta nu se fac reduceri la sicrie

Alfa_band 04-08-06 17:53

Bah iatzi draq carnetu' si dupa aia mai pune mana pe tastatuta.Mai spunetzi ce avem cu voi ,cei care nu aveti carnet.Pai daca veniti cu gura mare e asa si asa si voi nu stiti ce e ala pivot.Ce sti despre Logan?Catzi km ai condus un Logan?Eu am 42 de mii de km cu masina asta si dupa cate vezi sunt in viata.

reyes 04-08-06 17:56

Quote:

Originally Posted by Alfa_band
Bah iatzi draq carnetu' si dupa aia mai pune mana pe tastatuta.Mai spunetzi ce avem cu voi ,cei care nu aveti carnet.Pai daca veniti cu gura mare e asa si asa si voi nu stiti ce e ala pivot.Ce sti despre Logan?Catzi km ai condus un Logan?Eu am 42 de mii de km cu masina asta si dupa cate vezi sunt in viata.

vad k deja teai apins si din moment ce sunt mai mic doar din respect cedez..dar parerea nu mio ptzi schimba....logan nu e masina ....e doar alta sursa de probleme pt romani ....poate peste 1 an nu o sa mai fi asa aprins si cnd am si yo carnet putem vedea ce face loganu tau ;)

NWZeu 04-08-06 20:16

faza cu 110 km pe ora se stie deja , cititi posturile, eventual un search pe forum cu loganul rasturnat in judetul Constanta in jur de 1 mai 2006.

siadimet 04-08-06 22:50

pe 1 septembrie organizam la buzau concurs de viteza-indemanare si pe 2 liniute.invit propietarii de cielo cu pretentii de masini turbate sa participe pt a demonstra puterea coreeana.pana atunci,renault e campion la formula 1.

siadimet 04-08-06 22:57

1 Attachment(s)
cu asta eu merg la vtm,si nu m-am rasturnat pana acum.

reyes 04-08-06 23:35

Quote:

Originally Posted by siadimet
pe 1 septembrie organizam la buzau concurs de viteza-indemanare si pe 2 liniute.invit propietarii de cielo cu pretentii de masini turbate sa participe pt a demonstra puterea coreeana.pana atunci,renault e campion la formula 1.

o fi renault ce zici u dar Dacia nu e ....si scuzama ..golanu nu e nici renault nic dacie....e un hibrid ;)

siadimet 06-08-06 00:42

1 Attachment(s)
acum il am pe asta,si ma dau oricand cu un cielo,si pe traseu si la liniute.

NWZeu 06-08-06 11:36

La primele legale mai mult ca sigur vei gasi cel putin un Cielo la start.

legat de VTM - ce modificari are masina la suspensie ?

Quote:

Originally Posted by siadimet
masini turbate sa participe pt a demonstra puterea coreeana.pana atunci,renault e campion la formula 1.

- asta aduce a gluma de copii, legatura nu exista, doar umplutura ce se indeparteaza de subiect.

siadimet 06-08-06 14:39

deci ne vedem in septembrie la buzau?pe 1 si 2?masina (cea verde)are suspensie H&R.

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning