Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente în Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

RapJustin 05-05-10 22:20

Re: Accidente în Neamţ

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 3336911)
Vorbe :) Stai linstit ... dupa cum spuneam, la accidente se vorbesc multe. Nu e exclus sa-l vedem iarasi pe strazi peste un timp :)

Toate masinile o sa le revedem pe strazi dupa un tmp:) indiferent ca e audi, ford sau vw(microbuzul) dar in cazul celui din urma ma cam abtin din ce am auzit...

Scarto 05-05-10 22:22

Ok.. tu ai auzit (ceea ce spuneam, vorbe). Eu am vazut-o audi-le ... nu arata a dauna totala. Doar daca a strambat sasiul cum se spunea ... atunci poate. Dar ca reparatii, cu ceva bani se poate repara (daca nu e sasiul sau alt element de siguranta bulit). Trebuie doar refacut tot de la bord infata (spoiler, roti, bielete etc, radiator, etc)

RapJustin 05-05-10 22:23

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 3336924)
Toate masinile o sa le revedem pe strazi dupa un tmp:) indiferent ca e audi, ford sau vw(microbuzul) dar in cazul celui din urma ma cam abtin din ce am auzit...

Informatie mai noua.. cu poze mai multe.. http://www.descopera-judetul-neamt.r...-mai-2010.html (am primit si eu pe mess..)

heyladies 05-05-10 22:24

160 km/h avea :)

LIV_Ros 05-05-10 22:30

nasol tare...asa-i cand faci figuri necontrolate ;)

Scarto 05-05-10 22:36

Quote:

Originally Posted by heyladies (Post 3336935)

Prostii !

Acu ca sunt si poze, credeti ca e dauna totala audi-le? :) Saracu microbuz a lui Tudor .. cum a fost el stricat fara vina ..

Lasand asta la o parte, bine ca n-au fost victime.. pe trotuar sau care sa treaca strada atunci (ca pe acolo se trece strada intr-o veselie). Fiarele se repara .. se inlocuiesc ..

imbaplayer 05-05-10 22:38

daca il cunoaste cineva personal, sa intrebe daca il vinde cumva, si la ce pret.
prv.

LIV_Ros 05-05-10 22:45

[QUOTE=Scarto;3336968]Prostii !

Acu ca sunt si poze, credeti ca e dauna totala audi-le? :) Saracu microbuz a lui Tudor .. cum a fost el stricat fara vina ..

hai sa nu il plangem pe tudor acum....ca nu o muri de foame fara un microbus....si nici pe smecherii orasului....fara un audi

LIV_Ros 05-05-10 22:49

Quote:

Originally Posted by heyladies (Post 3336935)

si hai sa fim seriosi si cu 160'ul asta ..........ca trebuia sa ajunga la metalo

Scarto 05-05-10 23:11

Nu plang pe nimeni .. o ziceam in mod retoric :) Microbuzu si fordu se fac pe asigurarea audiului ... iar audile din ce-am inteles are casco... deci toata lumea "castiga" (daca se poate zice asa in urma unui accident)

buddy_lexx 05-05-10 23:16

Quote:

Originally Posted by imbaplayer (Post 3336973)
daca il cunoaste cineva personal, sa intrebe daca il vinde cumva, si la ce pret.
prv.

ce sa vanda ma audi`le?:)))))

lasati asa cum e...

ma da ce mai auziti voi detalii din astea pe care nici proprietarii nu cred ca le stiu...

per total vorba lui liviu ...figurile se platesc . Oricum avea suta da nu 160 clar.
Eu il stiu pe sofer..si ma mir cum de avea viteza ca de obicei merge la impresii cu 30 40..

heyladies 05-05-10 23:31

nu conducea propietarul .. si cei care contesta spusele mele.. :)))) poti ajunge la 160 de km.h de la semafor pana la tic-tac daca cuplezi cutia pe functia S care`nseamna SPORT si apesi pedala la fund. era un reporter in zona care relata ca acul s-a blocat la 160 . nici mie nu mi-a fost usor sa cred .. teoretic la 160 trebuia sa sara din micorbuz pe trotuar si de pe trotuar`n bloc . da cine stie .. poate era modificat vitezometrul :)))))))

buddy_lexx 05-05-10 23:35

Quote:

Originally Posted by heyladies (Post 3337136)
nu conducea propietarul .. si cei care contesta spusele mele.. :)))) poti ajunge la 160 de km.h de la semafor pana la tic-tac daca cuplezi cutia pe functia S care`nseamna SPORT si apesi pedala la fund. era un reporter in zona care relata ca acul s-a blocat la 160 . nici mie nu mi-a fost usor sa cred .. teoretic la 160 trebuia sa sara din micorbuz pe trotuar si de pe trotuar`n bloc . da cine stie .. poate era modificat vitezometrul :)))))))

da era vitezometru de S (supravalorificat) =)))))
app de SPORT nici nu tre sa o calci la fund ca sa ajungi repede la 160 la modelul asta ..si ca sa revin la vorba ta.. la viteza aia facea ca mingea de pinball.

oricum... nasol pentru toate masinile implicate...asta e... tabla se repara !

heyladies 05-05-10 23:47

pe de alta parte e aiurea . din punctul meu de vedere masina e dauna totala.. lonjeronul fiind afectat 100%. bine ca n-au fost raniti . o sa vedem viteza reala`n ziarele de maine.

LIV_Ros 06-05-10 00:26

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3337155)
da era vitezometru de S (supravalorificat) =)))))
app de SPORT nici nu tre sa o calci la fund ca sa ajungi repede la 160 la modelul asta ..si ca sa revin la vorba ta.. la viteza aia facea ca mingea de pinball.

oricum... nasol pentru toate masinile implicate...asta e... tabla se repara !

cam iti trebuie cai sa ajungi la 160 de la semafor...una...
iar masina aia nu cred ca are asa multi cai dupa cum pare in jur de 200 si ceva....iar ca sa prinzi in ziua mare liber iar nu cred...fac si io traseul ala de multe ori pe zi si stiu ce e aia...trec noapte la 2-3 cu 140-150km h dinspre metalo si ma strange in spate cam cat e de periculos...da plm...parerea mea e pana intro suta plus frana ...impactul a fost la un 60 mai mult mai putin...

B16SIX 06-05-10 01:26

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 3337296)
cam iti trebuie cai sa ajungi la 160 de la semafor...una...
iar masina aia nu cred ca are asa multi cai dupa cum pare in jur de 200 si ceva....iar ca sa prinzi in ziua mare liber iar nu cred...fac si io traseul ala de multe ori pe zi si stiu ce e aia...trec noapte la 2-3 cu 140-150km h dinspre metalo si ma strange in spate cam cat e de periculos...da plm...parerea mea e pana intro suta plus frana ...impactul a fost la un 60 mai mult mai putin...

toate 3 cred ca sunt dauna totala,raportate la valoarea de catalog a masinilor si valoarea la care se ridica devizele de reparatie
audiu cred ca avea cam 90 Km/ora in momentu impactului(din propria experienta)

Scarto 06-05-10 06:55

Chestia cu acul la 160 e vrajeala .. pentru ca acul era la 0 (din surse sigure) :)

alios 06-05-10 06:55

microbuzul ala face traseu local.. bloc40-gara

parca vad ca apare in cateva zile pe traseu... eu nu m-as urca in el :D

oricum la audi e dauna totala, casco nu-l mai face... iar la celelalte 2, se pot face, dar microbuzul ramane cu sechele.

heyladies 06-05-10 09:03

A-d-i: . da ai vazut tu ca avea 160?
Adrian: wa eu nu cred ca avea 160
Adrian: da acul in bord la 160 era blocat
A-d-i: ai vazut tu?
Adrian: da ma
Adrian: portiera eu i am deschiso
A-d-i: ))
Adrian: nu stia ce e cu el
Adrian: cand am deschis portiera a tresarit

posibil sa fi avut de`a face cu`n martor mincinos. eu zic sa`l prindem sa`l ardem pe rug :)) acuma sincer.. imi cer scuze pt afirmatiile facute.. este plauzibila varianta cu 160km/h .. da` nu si`n cazu` asta

LIV_Ros 06-05-10 11:15

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 3337360)
toate 3 cred ca sunt dauna totala,raportate la valoarea de catalog a masinilor si valoarea la care se ridica devizele de reparatie
audiu cred ca avea cam 90 Km/ora in momentu impactului(din propria experienta)

propria experienta a fost cu un S parca :lol::lol::lol:

Mi_achi 06-05-10 11:35

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 3337973)
propria experienta a fost cu un S parca :lol::lol::lol:

1. Multumesc pentru recomandarea sitului descopera judetul neamt si vizite.
2. A venit comunicatul politiei - nu se vorbeste de nici o viteza, detalii aveti aici: http://www.adevarul.ro/locale/piatra...256774465.html
3. Oricum a fost ceva viteza pentru ca zgomotul a fost infernal - locuiesc la cateva blocuri mai la vale. Sunt si eu sofer de peste 10 ani si nu se putea produce nebunia aceia la o viteza mica.

Ali_ump 06-05-10 11:41

Un comment din link-ul de mai sus!
"

vasile06.May.10-11:50hs

am fost acolo si am vazut live accidentul. AUDI avea o viteza f.f. mare. in zona unde s-a produs accidentul este limitare de 30km/h. AUDI a depasit pe contrasens ..... si nu exista dubii ... el a acrosat celalat autoturism, a intrat in microbuz si apoi pe sensul celalalt. bineinteles ca politia romana va scoate basma curata pe cel din AUDI. rusine!!!! "

buddy_lexx 06-05-10 11:56

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3338064)
Un comment din link-ul de mai sus!
"

vasile06.May.10-11:50hs

am fost acolo si am vazut live accidentul. AUDI avea o viteza f.f. mare. in zona unde s-a produs accidentul este limitare de 30km/h. AUDI a depasit pe contrasens ..... si nu exista dubii ... el a acrosat celalat autoturism, a intrat in microbuz si apoi pe sensul celalalt. bineinteles ca politia romana va scoate basma curata pe cel din AUDI. rusine!!!! "

nu cred ca`l scoate basma curata...ca n`are de ce...oricum..i`o saltat carnetu + amenda . Daca era proprietarul probabil ca il scotea basma curata ,dar in cazul soferului is slabe sanse.

26WRC 06-05-10 12:44

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 3337068)
Nu plang pe nimeni .. o ziceam in mod retoric :) Microbuzu si fordu se fac pe asigurarea audiului ... iar audile din ce-am inteles are casco... deci toata lumea "castiga" (daca se poate zice asa in urma unui accident)

chair crezi ca regiza cineva un aftfel de accident in oras si cu o viteza atat de mare doar ca sa'si schimbe tudor un microbuz??:lol::lol::lol:

sageata 06-05-10 12:54

gurile rele spun ca........:blahblah::blahblah:
mai vreau sa vad accidente!:lol::lol:

RapJustin 06-05-10 16:34

A scapat sau nu? „Şoferul unui autoturism, care a vrut să întoarcă în capătul staţiei Dărmăneşti, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga şi a acroşat un Audi, care circula regulamentar. Şoferul autoturismului Audi a tras de volan stânga şi a intrat în microbuz şi în alt autoturism, care staţionau la marginea drumului“, a precizat Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

AnDrEiCa 06-05-10 18:47

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 3338934)
A scapat sau nu? „Şoferul unui autoturism, care a vrut să întoarcă în capătul staţiei Dărmăneşti, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga şi a acroşat un Audi, care circula regulamentar. Şoferul autoturismului Audi a tras de volan stânga şi a intrat în microbuz şi în alt autoturism, care staţionau la marginea drumului“, a precizat Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Mda.....e clar.....

Scarto 06-05-10 18:59

Totusi cand stai si semnalizezi stanga sa intri pe strada .. ala din spate nu trebuie sa opreasca in spate si sa astepte, eventual sa treaca pe dreapta daca are spatiu? Nicidecum sa depaseasca cand tu deja semnalizezi stanga.. sau nu semnaliza?

RapJustin 06-05-10 19:00

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 3339311)
Totusi cand stai si semnalizezi stanga sa intre pe strada .. ala din spate nu trebuie sa opreasca in spate si sa astepte, eventual sa treaca pe dreapta daca are spatiu? Nicidecum sa depaseasca cand tu deja semnalizezi stanga.. sau nu semnaliza?

Dupa cum se vede politia a intitulat ca si cum ar fi fost pe prima banda si ar fi vrut sa se intarca spre semafor, nu ca ar fi fost pe a doua banda... :-j

Scarto 06-05-10 20:37

Stai nene putin... ca drumu are o banda pe sens. Ideea e asa:

Era un chevrolet care vroia sa faca stanga pe straduta aia la frizerie ... si de ala zice in articol c-ar fi vrut sa intoarca. Acum problema e ... ala cu chevroletu ..semnaliza stanga sau nu? Ca daca semnaliza, e vina celui cu audi ca nu trebuia sa depaseasca ... daca nu semnaliza, e vina lui c-a virat stanga fara sa se asigure.

dca17 06-05-10 22:18

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 3336946)
nasol tare...asa-i cand faci figuri necontrolate ;)

Te rog frumos nu vorbi tu despre figuri necontrolate.Si ca sa va mai zic ceva ca fapt divers ,in cateva zile va sosi un Maserati Quattroporte.Citez chiar din replica proprietarului S8-ului data pe un site.Nu il plangeti pe proprietar.

LIV_Ros 06-05-10 22:33

Quote:

Originally Posted by dca17 (Post 3340017)
Te rog frumos nu vorbi tu despre figuri necontrolate.Si ca sa va mai zic ceva ca fapt divers ,in cateva zile va sosi un Maserati Quattroporte.Citez chiar din replica proprietarului S8-ului data pe un site.Nu il plangeti pe proprietar.Si orice nebun care se gandeste ca a fost altceva decat un accident mai bine tace.

asta e clar ca a fost un accident....io nu am zis ca nu a fost o intamplare ;)

buddy_lexx 06-05-10 22:55

bla bla bla bla... scrieti un roman despre accidentul asta! chiar va rog!

gata lume ce tot atata tam tam... parca lucrati toti la cercetari ...tot despicati firu`n 20... ok gata... s-au tamponat... s-a stricat un s8 si celelalte masini... tabla se indreapta... ok NEEEXT!

Scarto 07-05-10 07:02

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3340126)
bla bla bla bla... scrieti un roman despre accidentul asta! chiar va rog!

gata lume ce tot atata tam tam... parca lucrati toti la cercetari ...tot despicati firu`n 20... ok gata... s-au tamponat... s-a stricat un s8 si celelalte masini... tabla se indreapta... ok NEEEXT!

Care S8 ?! :lol:

AnDrEiCa 07-05-10 18:26

Chiar,care S8?

heyladies 07-05-10 22:04

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3342000)
Chiar,care S8?

S8-ul diesel :))

dca17 08-05-10 09:30

Quote:

Originally Posted by heyladies (Post 3342528)
S8-ul diesel :))

Cine ti-a spus tie ca masina asta mergea pe diesel?Te inseli.

Scarto 08-05-10 09:31

Cica era 3.5 benzina .. dar nicidecum S :)

buddy_lexx 08-05-10 23:17

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 3343103)
Cica era 3.5 benzina .. dar nicidecum S :)

3.5 benzina?? e motor proiectat de tine?eu n`am mai auzit de motorizarea asta... poate 3.2 ...3.7 ...4.2...

eu cred ca are 4.2 benzina... zic si eu

Ali_ump 12-06-10 09:49

5 Attachment(s)
Acum 5 min in fatza la BCR

All times are GMT +2. The time now is 12:32.

- Copyright 2026 4Tuning