![]() |
http://shermix.com/videos.php?id=piaf :arrow: dupa pisica oare cine urmeaza??? 8) 8)
|
Singura honda pe care mi-as lua-o si una dintre putinele japoneze
http://www.autoscout24.de/home/index...id=pnjwlhqwrkc |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
heya people :wave:. cand o sa mai fie curse la Arad sau in apropiere? :chew:
|
Re:
Quote:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=11138 :wink: |
In legatura cu cele intamplate... imi cer scuze....
Dar tot ceea ce am scris am scris in cunostiinta de cauza... Neorx4 a facut de 2 ori afirmatzia cu amantzii... eu nu am facut decat sa reproduc ce a scris el.... am crezut ca este luata ca si o gluma si am actzionat ca atare..... imi pare rau ca s-a ajuns pana aici.... |
5 Attachment(s)
:lol:
|
4 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
:lol: :lol:
|
5 Attachment(s)
:arrow: 8) :drunk:
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
|
:ballbounc
|
2 Attachment(s)
|
Re:
Deci si prin urmare...cine e dornic sa vina la Oradea?
Sa ma anuntati pe ym sau la tel!!! Vrem show!!! 8) :evil_laug :dance: :evil_laug :dance: |
ce show vreti :?:
|
Re:
Quote:
Deci doritori din Arad? Ca Oradea si-a manifestat dorinta!!! |
liniute, cerculetze si....tot tacamul :D :D :D :roll:
|
1 Attachment(s)
|
bhwahhahaha :D :D
|
Care mai vrea sa deschida ,,usa''??? :evil_laug :evil_laug
|
:arrow: :arrow: INTRATI AICI www.zeus.home.ro
|
nu intrati e destulde enervant :evil:
|
Re:
Quote:
|
5 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
|
4 Attachment(s)
pictures
|
Erau 666 posturi si am zis sa mai fac unul :lol:
|
Re:
Quote:
|
Stii sigur ca esti \"de-al nostru\" daca: * tot ce maninci are gust de ceapa si usturoi * incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hirtia de la cadouri si folia de aluminiu * stai linga cele mai mari doua valize din aeroport * ajungi la petreceri cu una - doua ore intirziere si ti se pare normal * copiii tai au porecle care suna departe de numele lor real * dupa ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti * parintii tai nu arunca niciodata nimic si daca reusesti sa arunci ceva la gunoi apare in mod misterios inapoi. * ai perdele de dantela * ai fata de masa din macrame si un mileu pe televizor * ai covoare care acopera fiecare centimetru din casa ta * ai sau ai avut covoare pe pereti * mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg * ai draperii macar la o usa din casa * mama ta recicleaza pahare de plastic, farfurii din carton si pungile de la sandwichuri spalandu-le * ai fata de masa din vinyl pe masa din bucatarie * folosesti sacosele primite la cumparaturi pe post de pungi de gunoi * raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla * parintii te striga diminutive animale cind ii enervezi * mama ta spala rufe la 40 C la masina * cind gatesti nu folosesti ustensile de cintarit * nu poti pleca in calatorii decit daca te conduc macar 5 persoane la autobuz, tren sau aeroport * parintii te suna si intreaba daca ai mincat, chiar daca e miezul noptii * paritnii tai nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatati si atunci cind suna in strainatate inca urla la telefon * ai cuverturi uzate pe canapea doar ca sa nu se murdareasca tapiteria * nu cunosti mai mult de jumatate din invitatii de la nunta ta... pentru ca parintii i-au invitat * copilul tau poarta caciulita si 3 pulovere in Septembrie desi sint 25 de grade afara * porti palton din septembrie pina in mai * daca vezi pe cineva in pantaloni scurti in decembrie zici ca e nebun, desi sint 20 grade afara * cind vin in vizita rudele din provincie stai cu ochii pe televizor (butelie) * te gindesti ca daca bei lapte si maninci fructe (in special prune) te ajuta sa gasesti toaleta mai repede * crezi ca \"urda\", \"mamaliga\" \"parizer\" \" sunt feluri internationale de mincare * cind vin straini la tine in vizita te distrezi dindu-le cea mai tare tuica din casa ... si cind reusesc sa bea un pahar le mai torni... * cind ai musafiri si ii intrebi daca servesc ceva si ei spun ca \"NU\" la tine inseamna ca \"DA\" |
*ai gresie pe tavan... :D
|
ar120cp bah cand mergi la botosani ??
|
Joia viitoare. Intereseaza-te de unde pot lua ... pt masinuta ta 8) .
Oricum ne mai auzim pana atunci. |
Ema..vezi ca drumul Cluj-Vatra Dornei...e ,,drumul plangerii pt telescoape''...prin martie-aprilie cand am fost eu drumul era distrus....distrus este putin zis...arata ca dupa bombardament !!!!! :roll:
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: da mah vezi...de asta am uitat :lol: precis morghen tine minte :wink: 8) |
Re:
Quote:
merci oricum :wave: |
1 Attachment(s)
Posta Romana..... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
AI scaner? si io am
|
Re:
Quote:
|
woaaaa :woowoo: