![]() |
Re: Live for Speed
Incidentele Etapei cu numarul 1 din LFS Romania Endurance League:
7:00 - Race start 7:46 - 23 - S.Ovidiu(Forza Motorsport) si 18 - C.Cristian(wYk Racing) implicati intr-un accident in intrarea in T1, ambii piloti, penalizati cu drive through. #23 a cauzat un accident, #18 avea Blue Flag. 7:51 - 23 - S.Ovidiu(Forza Motorsport) penalizat cu drive through, deoarece a incalcat regulamentu PITLANE (taierea liniei galbene la iesirea din pitlane) 7:58 - 18 - C.Cristian(wYk Racing) penalizat cu drive through, deoarece a incalcat regulamentu PITLANE (taierea liniei galbene la iesirea din pitlane) 8:01 - 18 - C.Cristian(wYk Racing) penalizat cu drive through, deoarece a incalcat regulamentu PITLANE (viteza peste 79km/h) 8:02 - 69 - R.Vlad(REDSUNS) Disconnect! 8.02 - Race Marshal Disconnect/Reconnect! 8:06 - 18 - C.Cristian(wYk Racing) penalizat cu drive through, deoarece a incalcat regulamentu PITLANE (taierea liniei galbene la iesirea din pitlane) 8:07 - 18 - C.Cristian(wYk Racing) penalizat cu drive through, deoarece a incalcat regulamentu PITLANE (viteza peste 79km/h) 8:09 - 18 - C.Cristian(wYk Racing) penalizat cu drive through, deoarece a incalcat regulamentu PITLANE (viteza peste 79km/h) 8:15 - 18 - C.Cristian(wYk Racing) penalizat cu drive through, deoarece a incalcat regulamentu PITLANE (viteza peste 79km/h) 8:15 - 21 - B.Lucian(prodrive' Racing) penalizat cu drive through, deoarece a incalcat regulamentu PITLANE (taierea liniei galbene la iesirea din pitlane) 8:20 - 18 - S.Cornel(wYk Racing) penalizat cu drive through pentru chat( :) ) 8:21 - 18 - S.Cornel(wYk Racing) penalizat cu drive through, deoarece a incalcat regulamentu PITLANE (viteza peste 79km/h) 8:26 - 18 - S.Cornel(wYk Racing) penalizat cu drive through pentru chat( :) ) 8:31 - 18 - S.Cornel(wYk Racing) penalizat cu drive through pentru chat( :) ) 9:23 - 69 - B.Stefan(REDSUNS) si 21 - C.Maier(prodrive' Racing) incident, rezultand cu contact intre cele doua masini la iesirea din T5, se considera 'racing incident' nu se acorda penalizari. 9:39 - 69 - B.Stefan(REDSUNS) contact major cu peretele despartitor, nici un alt autoturism implicat. 10:01 - 21 - C.Maier(prodrive' Racing) Wins the race, RACE END! Rezultatele finale, maine la pranz! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
some new stuff
|
Rezultatele finale, ETAPA 1:
Pos: Team: Fastest lap: Laps: Pts: ================================================== ====== 1. prodrive' Racing 1.33.69 114 10 2. Forza Motorsport 1.34.19 114 8 3. Redsuns 1.36.89 107 6 4 wYk Racing 1.36.37 106 4 5. Virtual Racing Team(DNSH) n/a n/a 0 Ne vedem saptamana viitoare pe reverse. |
Quote:
a da si am o nelamurire.. conform "23.Echipele care nu termina cursa vor primi DNF = 1pct" echipa Virtual Racing Team ar trebui sa primeasca 1 punct!! |
VRT au primit DNSH(Din Not Start Heat) deoarece nu s-au prezentat pentru cursa. DNF(Did Not Finish) se acorda in cazul in care, participa la cursa dar nu termina.
|
4 Attachment(s)
Quote:
(+ ceva poze) |
Quote:
|
Quote:
mic off topic - are cineva idee de pogram cu care pot colora o nuanta intreaga cu un simplu click - nu numai paint style :?: |
2 Attachment(s)
Felicitari echipelor care au participat la aceasta cursa !!! Good job LFS Romania !!!
In lipsa de preocupatii... |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
The revolution is coming ! ( 2nd Pic )
Dap merge si masina asta la drift. Am reusit sa termin driftul fara oversteer ! ( 1st pic ) |
Quote:
|
Quote:
tu in poza erai in oversteer... asta e in drift... |
Quote:
iar din documentarul despre D1 de la discovery - se intelege de la unul din pilotii "orange team" - sau cel putin asa a declarat - driftul perfect este intre oversteer si understeer - pt ca in oversteer intri in parapetul interior si in understeer in parapetul ext DA' ACUM LA CATE SHTIU EU DESPRE DRIFT COMPARATIV CU SKILLZU' E FOARTE PROBABIL SA FI GRESIT :rolleyes2 |
oversteer si understeer... aluneca fata mai mult decat spatele, sau spatele mai mult decat fata... e greu?
|
Quote:
nush dak ai inteles ce am vrut sa zic...:rolleyes2 :-) gata cu offtopic |
2 Attachment(s)
Prodrive, vine cu 2 poze proaspat developate: Sper sa va placa.
In plus, aveti si un filmuletz de vreo 2 min, cu fazele importante, ale unei etape din liga OLFSL, la care a participat si prodrive. Luand locurile 3 si 8(in clasamente diferite). In aceasta cursa am participat eu (pool 3) si sa fiti atenti, de la 0:38 in sus, veti vedea ce supriza placuta am avut in Lap 1 :). http://rapidshare.com/files/21850109/InTheEnd.wmv Acesta este link-ul. Imi pare rau dar, am incercat sa-l urc pe 4t, dar pur si simplu, forumului nu-i place de mine :P |
Atunci cum sa spun ... nu m-am dus de fund adica am teminat driftul cu bine ! Nu stiu cum sa zic :lol:
|
1 Attachment(s)
Inca o poza...
|
caut membri pt echipa...
pe pm |
Quote:
|
mi-am amintit de vremurile bune... stii tu...
|
Un adversar nou, interesant. Astept sa ne intalnim pe pista, :)
|
da...welcome concurenta=)):P te bagi la campionatu asta??:D:P:>
|
daca mai gasesc 2 coechipieri, ma bag, categoric...
|
Import skillz era p-aici la un moment dat, cauta piloti... deci... vedeti cum va intelegeti :P (ba mai mult) poti gasi cu siguranta, piloti buni pe serverul nostru. (momentan e empty serverul :P )
|
Quote:
|
grip...pt cursa de sambata
|
3 Attachment(s)
Si mai multe poze ... 'NJoy. Deja a ajuns traseul meu favorit ( Jyoto Ring > National ).
|
:) kyoto ring.. intr-adevar e tare rau..
|
ce e asa tare?
daca vreti ceva mai provocator incercati: Aston Historic-grip South City Long REV-drift |
Eh, vrei ceva provocator, iti dau o lista... de nu incape pe forumul asta.
Orice pista, grip cu RAC, LX6 Fern Black Normal/Reversed UFR/XFR Aston Historic Reverse, MRT5 Aston Grand Prix, FZ5(din grip se transforma in drift, clar) MRT5, pe oricare pista. LX4, pe Fern Club, Aston Cadet, South City Sprint 2 si lista contiuna... evident toate grip |
Echipele LFS Ro, mai au, pana la sfarsitul zilei, sa se inscrie/anunte participarea, pentru etapa de sambata.
|
99% intru si io
mua ha ha ha |
Sincer, eu te cred, dar am nevoie de detalii:
numarul de participare, nume echipa numele pilotului 1 numele pilotului 2 numele pilotului 3 |
1 Attachment(s)
+1 ....(at least 10 characters)
|
lasati-va ma de poze...ca nu va da nimeni premiu , pregatiti-va ptr sambata ...si nu numai...
|
peter - use shift+f
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning