![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
vom vedea ce voi reusi . . . pana atunci insa sa ne auzim numia de bine
|
Daca vrei sa ne spui si ce masina ai? sau poti sa vii vinerea de la 20:00 in parcarea din fata de la Heat!;)
|
Hai ca nu va zic de masina, cine ma vede primu are o bere de la mine a da si sa posteze pe forum. P.S. E rosie, tuning audio am mai vazut la model, exterior nope, da urmeaza :p ... hai ca poate ne vedem vineri, da nu promit :D . Apropo Ovi are sanse sa va zica ce masina e cu bh-87-gli pt ca mai bea cafeaua unde o beau si eu .
|
Quote:
|
Gligan Andrei , cafenea Coco bar, coltz cu beserica sf Andrei (wow :lol: :lol: :lol: ) student la drept`u stangului
permis din 30.11.2005 Fiat Punto ELDS Kilometraj: 90.500 km Putere: 60 CP (44 kW) Data : 03/2002 Culoarea: Galben uşi: 4/5 Combustibil: Diesel Consum: 5,00l/100km, in tara din martie 2006 astept berea ca daca ma enervez pun poze si cu tine si cu masina |
pardon am gresit masina , am dat paste la altceva
Peugeot 107 rosie (cred ca de la ce esti fan stelist ....:lol: ) cu berea cum facem ? vin direct in Escape ? :lol: :lol: :lol: :lol: |
Robi Robi ... citeste si tu chestiile mai noi :p cu durere in suflet, tre sa te contrazic, adik sa iti deschid ochii, ma refeream la cei care chiar ma vad in trafic, nu cei care da-u 2-3 clickuri. Si apropo de Escape, recunosc am lucrat in acolo, insa acu numai ... P.S. Poate ma vezi prin oras si promit ca fac berea ca nu ma face 50 de mii pe o bere
|
hai ca oricum era o gluma ..... vroiam sa vezi numa vigilenta de care am dat dovada ....:-P
|
... sunt unu pus pe fapte mari...... obsedat de masini... sunt la liceul mihai viteazu ..... cls 10 ..... am 16 ani ...17 pe vitor ..fac anu asta ... ..:):):):))):);)
|
Quote:
apropo indicativ logan albastru :D o sa fiu in fiecare seara in fatza la tunuri...in statzia de taxi :D haidatzi la mine :P |
opoa nu imi mere tst nush ce are
deci indicfativ 131 :D |
ce nr ai la logan
?? |
BH 62 GRI
logan albastru :D |
Quote:
|
:):):):):):):):)
|
Ciky esti sufletul forumului de vrei sa reinvii thread`urile ? ;)
|
...eu nush,dar p mine poate conta,daca asta era intentia lui!;)
nu cumva sa creada lumea k nu se mai misca nimeni si nimik la Oradea!!!;) |
pute`ti conta si pe mine ;) un subiect bun si il dezbatem 1 luna :)
|
...salutare tuturor...hai sa ma prezint si eu...stufosu,am 20 de ani...am un logan rosu...imi plac tare mult bmw-urile e30 (ursuletz) si in toamna sper sa iau si un urs...pace
|
Quote:
|
Si vinerea de la ora 8 seara in parcarea din fata de la heat;)
|
...de obicei veneam...nu totdeauna cu masina mea...si na...dak nu ai masina tuningata,nu esti observat... ;) n-am avut timp sa mai vin de ceva vreme...si am vazut k de knd cu frigu asta,nici baietzii nu prea veneau...
|
Nu trebuie neaparat sa ai masina modificata! poti sa vii linistit poate vei deveni si membru al clubului!;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cel mai important ii sa nu fiti timizi :)
|
da mai ales cu un gti in portbagaj;)
|
si cu 2 seturi de gti in usi ;) ca mi`o terminat usa de modificat :D
|
asa te vreau....bulaaan;)
|
abea astept sa si sune .. ca deocamdata ma uit la ele ce bine arata :D
|
da zi-i la grasu sa le faca....
|
Quote:
|
hello all :) ..i`m the new guy :))... si am pus si ceva poze pana acuma:P .. https://forum.4tuning.ro/showthread.p...372#post801372 :) like ? :D
|
Mai zi ceva de masina aia 8)
|
it`s just cool 8)
|
Pai vad.. is oachese 306 astea :D
|
Quote: