![]() |
Re: SKODA vRS
Quote:
p.s.despre vise....cred ca cel care viseaza esti tu! ;) |
eu zic ca toate s-ar rezolva la un 402...;):-P
|
Quote:
1.skoda am vandut-o 2.ii mai trebuie vreo 400 cp in plus fata de ce are pt a se da cu mine (noua masina) pe 402 m ! :oops::lol::oops: |
Quote:
on : naka din cate am inteles nu este in tara, de ce nu asteptati sa vina, sa isi puna toate piesele pe masina si dupa aceea sa vedem ce si cum ? |
imi pare rau ca a iesit asa1.nu am scris eu articolul2 iam dat baiatului lista cu piese care sunt pe masina sau sunt deja achizitionate si in baza asta a facut articolul,3cei 280cp asa iam zis baiatului ca se poate obtine cu softul cu pompa4nu am scris eu articolul repet kiar daca ce e scirs acolo e f adevarat
yoda nu stiu ce te framanta pe u.important ca un ko4 se poate tine cu rs4 din ce stiu eu mai ales daca iese cum o sa iasa si inca ceva u kiar crezi si cu prieteni tai ca in lumea asta se fac softuri doar la mastertuner?doar acolo se pot obtine 280cp din ko3?crezi ca numai am 1000 de euro sa fac un soft kalumea sau mie rusine sa vin la marele mastertuner?eu stiu cum imi merge masina si mai vad ce e si pe la curse unde nam vazut tfsi de la mastertuner sa bata rbn ex cupra alex si inca cate,un prieten al meu care e membru pe forum si daca nu crezi il rog sa scrie a facut marele stage 2 la dimsportul vostru si sia sricat masina,altul face la alta firma si ia bataie de la stok etc.mai daca revo si superchips sunt povesti prin posta cum spuneti voi a ramas pe lume doar master tuner?daca avetieva cu rbn luativa tata de el lasatima pe mine.eu aici nu prezint un soft imi prezint masina si pasiunea mea pt ea.daca nu aveam pasiunea asta nu investeam atat in ea si cu bani care iam bagat peste si o sa mai bag ii luam una deja f tare si gata.la revedere |
sal colegu cu rs ul,naka 66vio,dak tu crezi k esti asa tare cu masina ta,de azi in colo poti sa incerci cu seatul meu,sau mai bine ne int in aceeasi grupa la craiova.:graficul cu fisa dyno la masina o sa apara in max 2-3 zile sa vezi ce inseamna unichip la mstuner
|
Aveti si voi o varsta va certati ca copii aia mici.....ca masinuta mea de jucarie mai tare.....aici este un forum de masini...fiecare face ce vrea cu bani lui, pune piese de care vrea si ce soft isi alege.......(eu sunt de parere ,iti place iti dai cu parerea..nu-ti place nu intri pe topic;))
OT:frumoasa masina ta naka.....spor in continuare la modificari |
Quote:
|
Quote:
p.s.esti asa de sigur ca doar prietenii mei imi laudau masina?vezi ca au fost si cateva persoane cu pregatire in domeniu ce au vazut cum mergea masina!sau poate am asa de multi prieteni incat ar trebui sa fac un fanclub?!nu vezi ca intrau oameni pe care nu ii cunosc si vb de masina?!ce e chiar asa de greu sa intelegi ca LA MOMENTUL RESPECTIV CHIAR ERA CEA MAI TARE!pana sa ma apuc eu ca lumea de TFSI toti se multumeau cu un soft si atat! SI GATA CA MI-AM PIERDUT DEJA PREA MULT TIMP SA INTELEG CE VREI SA SCRII SI SA INCERC SA-TI DAU UN RASPUNS PE INTELESUL TAU! p.s.1.si de unde pisici stii tu sigur ce aveam eu pe masina?!esti un fel de medium ceva?!ia zi cine castiga azi la loto? :lol:si cine ziceai ca m-a batut?!:???: |
pai daca nai nimik cu mine si cu masina ci cu o anumita persoana numai scrie aberatii pe unde apuci ca aberatii pot sa scriu si eu la greu.in fine ia zine ce sa realocat pe o cupra de pe masina ta?si sati dau exemple de tfsi care teau batut?fuscobal,un gti rusu de aici de pe forum,si vb ta poate erai cel mai tare cu ko3s daca asta aveai dar daca aveai masina acum erai mult in urma credema pe cuvant si visele sunt ale tale pt ca u nu stiu ce tot incerci si scri magari daca ai ceva cu rbn sa o zicem pe fatza.poate eu numai am soft de la el.nuti convine numai scrie.de unde sti ca masina mea nu are cai aia?eu iti zic ca are ceva mai multicei.e kiar asa greu crezi ca esti singuru din lumea asta care a reusit asta sau u ai avut vreun motor de gtr sub capota.termina sa mai scrii bazaconii pe unde apuci ca pot sa scriu si eu destule care o parte ar fi adevarat u sti mai bine dar sa o lasam asa....
|
unde vezi u ca ma dau pe net?am zis eu ceva de dat sau alte bazaconii?eu doar am prezentat masina omule.poate nu vreau sa ma dau cu nimeni poate o fac pt mine atat ca sunt nebun.unde am mai scris eu de dat si alte alea?u kiar ai ceva sincer esti penibil.lasama in pace!!!in lok sa dai un sfat o ceva o ti p a ta cu rbn si atat
|
fuscobal?!hahaha!si mai cine?esti comic!iar daca continui cu aberatiile ref la alta turbina nu mai esti comic esti chiar prost!poti sa scrii ce vrei, esti liber, doar e democratie!cine crede, crede, cine nu te ia la misto in continuare!si apropo, ce mai stii legat de mine sau masina?!daca nimereste 2 din 3 am un loc de consilier medium, il dorest?!platesc bine chiar daca am un salariu amarat de doctor, si nu scot intr-o luna cat scoti tu intr-o zi(ca sa te citez)!dar sa fie zi cu soare ca altfel recolta e cam slaba!sleep tight!
|
esti kiar penibil sincer.si referitor la salariu intradevar ai dreptate.vai de noi cu asa specimene.sute ba nene si lasama odata ca sunt scarbit de tine ca de mere acre.nu inteleg ce vrei tu pana la urma?ce doresti si ce te roade?latri ca un caine dala nebun.ai zis odata de doua ori da mai veziti de ale tale ma nene ca eu nam scris la topicul tau vreodata prostii dastea.repet ce sa alocat pe o cupra?
|
naka666vio: pai ai vazut ca am zis eu asa ceva sau alte alea ca fac pe nustiu cine sau ca ma dau cu nustiu cine
yoda_aab: iar despre gt28 si pompa esti pe aratura rau naka666vio: ? yoda_aab: rau rau naka666vio: am vrut sa scriu aberatie cum ai scris si u yoda_aab: k naka666vio: atat yoda_aab: ramai linistit atunci naka666vio: oke |
aaaa, chiar ultimile 2 lucruri :
1.n-am salariu deoarece nu am nevoie (sunt managerul clinicii) 2.acum sunt foarte curios cine este specimenul, penibilul si nu in ultimul rand aberatorul?! cu stima. |
Quote:
|
Quote:
|
Salut.Am vrut sa iti dau un Pm dar nu pot.Vreau sa te intreb si eu cum procedez sa imi cumpar anumite piese de pe superskoda (ca am vazut ca tu ai cumparat de acolo), cat ma costa transportul si in cat timp ajung in tara?Merci frumos
|
salut imi cer scuze ca am raspuns asa greu.deci u am comandat de la superskoda aici in spania si miau ajuns exact min 6 zile.cu transportul oricum am iesit mult mai ieftin ca in romania
|
Quote:
|
suna-ma sa vb. ceva cu tine.0722.911.703
|
ai ca ai fost tare la faza asta;))
|
am montat zilele astea pompa de benzina de la autotech,intercoolerul de s3,am skimbat toate filtrele,uleiul,am montat eleronul de carbon prelungirile bara fata de carbon,xenon faza scurta si proiectoare,placutele ferodo si acum cand am timp sa merg sa fac softul pt pompa de benzina.poze maine ;))masina mi se pare ca merge incredibil de bine dupa 8 luni de stat;))in garajel
|
eu nu astept pozele. eu astept sa ma dai o tura:))
|
9 Attachment(s)
la noi ploua.am incercat sa fac cateva poze in garaj dar nu au iesit cine stie ce.le pun pana cand voi face altele noi afara;))
|
mai e ceva de spus ?:)
super tare rosu-negru sunt curios cum alearga acum |
merge f f bine.si inca am softul pe masina pt masina stok.adica primul soft pt nici o modificare nici macar dupa evacuare nu lam schimbat;))zilele astea il skimb si vedem skimbarea;))mai ales ca multi zic ca dupa pompa de benzina se skimba mult masina
|
hai ma da-o incolo de treaba. ai facut-o prea frumoasa. jantele sunt JOS PALARIA. hai cu tura aia ca nu mai am rabdare:lol:
|
Arata bestial . Sa o pilotezi cu placere :P :)
|
vii la buc pt soft ?
|
F tare masinuta....jantele ii vin la fix....bv
|
Quote:
|
frumoasa!
poate pui o poza, doua, cu ea din fata, sa vad cum arata cu prelungirile de carbon |
10 Attachment(s)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
4 Attachment(s)
si inca cateva
|
wowwwwwwww....cum arata!super
|
Chiar fooooarte frumoasa;). Cat de grav poate sa arate cu Oz-urile alea negre...pfff:twisted:
|
superba. un sfat:D fa=i stopurile negre doar partea rosie. ar arata superb. felicitari
|
Quote:
|
Salut foarte tare vrsu' tau sa il stapanesti sanatos!am si eu niste intrebari se simte ceva cu internele de la pompa shimbate( asa fara resoft ) si poti sa-mi spui si mie te rog de pe ce site ai comandat neuspeedurile si autotechu? Multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning