![]() |
Re: Machete stock!
8 Attachment(s)
Seria Kentoys se inchide cu:
Nissan 350Z Toyota Cellica Scara :1/24 |
Quote:
|
Re: Mici, dar deosebite...
6 Attachment(s)
2 machete la 1/39
Porsche 911 carrera Ferrari F40 |
Quote:
15lei? 15ron, pai vreau si eu! si eu sunt mort dupa subaru! am versiunea 2002 si 2006 in scara 1:24! dc poti face rost de cea din 2004 esti beton;) da PM! |
10 Attachment(s)
Porsche 911 si Bmw 120i :D 1/18 welly amandoua
|
=p~ bmw =p~ .... sunt super :P
|
32 Attachment(s)
4.
Marca: LAMBORGHINI Model: GALLARDO SPYDER Scara: 1/18 Fabricatie: BURAGO 5. Marca: LAMBORGHINI Model: GALLARDO Scara: 1/18 Fabricatie: MAISTO |
13 Attachment(s)
---am si eu 2 masinutze pe care le-am primit cadou acum vreo 12 ani---
---din pacate la bugatti a venit un copilash la mine si mi l-a aruncat cand s-a jucat cu el si am pierdut chestia aia de la grila din fatza--- ~bugatti atlantic (1936) & bmw m3 ambele la scara 1/24~ ~by burago~ |
fromus BMW-ul ala:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pilula20 nu vinzi bmw ala sau dai la skimb?:D
gasisem si eu unu identic acum 3 saptamani in mall vitan da nush de ce nu l am luat..si dupaia mia parut rau,..nu il dai? |
Quote:
|
Godless si eu sunt fan lambo...m-ar interesa Gallardo-ul coupe de la Maisto. De unde l-ai achizitionat si cu cat? De asemenea daca stii unde as putea gasi Gallardo Superleggera si Murcielago LP640 (Coupe/Roadster) 1:18 binenteles.
poti arunca o privire la colectia mea aici: https://forum.4tuning.ro/37-cluj/2352-tuning-jucarii/page-9.html https://forum.4tuning.ro/37-cluj/2352-tuning-jucarii/page-7.html |
Mix ..data viitoare ori ii trimiti pm ori vezi ca exista alt topic pentru ce ai intrebat tu! Citeste regulamentul!
|
5 Attachment(s)
Marca:Chevrolet SSR (used under license)
Scara:1/25 Producator:Maisto (made in Thailand) |
7 Attachment(s)
Marca:Nissan SkyLine R34 GT-R
Scara:1/24 Producator:Maisto Attachment 420920 Attachment 420921 Attachment 420922 Attachment 420923 Attachment 420924 Attachment 420925 Attachment 420926 |
Fa-i ceva poze mai clare si o pun undeva unde merita :roll: :D
|
este pusa deja in acel loc;)
|
Noua regula: Nu aveti voie sa puneti mai mult de 15 poze de macheta!
|
13 Attachment(s)
6.
Marca: LAMBORGHINI Model: COUNTACH Scara: 1/18 Fabricatie: KYOSHO |
Frumoase machete ai adunat tu in baia mare :D
|
12 Attachment(s)
Marca: LOTUS
Model: ELISE type 49 Scara: 1/18 Fabricatie: JADI MODELCRAFT |
2 Attachment(s)
Quote:
Iete ca abia acuma am descoperit threadul asta! Am si io o colectie de 1:18 modesta. Acuma insumeaza approx 60 de modele de diverse make-uri insa stau prost cu pozele, desi acuma ca am descoperit asta poate mai fac si la altele :). Am totusi doua snapshoturi rapide de la ultima achizitie : Marca: Mitsubishi Model: Pajero Scara: 1/18 Fabricatie: Solido |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Dodge Challenger Concept
1:18 Maisto Primita cadou azi :D de la cineva drag :love: ( poze facute cu tel :( ) |
Quote:
|
Am si eu o Impreza WRX STi, fabricatie MaiSto, scara 1/40, o PC5G (??? :lol:), tot de la MaiSto, scara 1/64, o masina de Formula 1, un fel de Ferrari no-name, o masina pusculita si una scrumiera. Deocamdata n-am poze cu niciuna :lol:
|
6 Attachment(s)
Mercedes CLS
Scara: 1/18 Maisto Il pun la machete stock cu toate ca are o mica modificare putin vizibila: este mochetat de mine, inclusiv portbagajul.:oops: |
5 Attachment(s)
Dodge Challenger Concept
Scara: 1/18 Maisto La fel ca CLS, are interiorul mochetat. |
13 Attachment(s)
Marca: FERRARI
Model: 599 GTB Fiorano Scara: 1/18 Fabricatie: Hotwheels Elite |
si o macheta de Honda nu are nimeni? :(
|
5 Attachment(s)
frumoasa colectie ai strans GODDLES ie super misto;)
Marca:Infinity FX45 Scara:1/24 Producator:Maisto:arrow: :arrow: :arrow: Attachment 423180 Attachment 423181 Attachment 423182 Attachment 423183 Attachment 423184 |
10 Attachment(s)
Ferrari 348 TB
1/18 Bburago |
@ Jojosmoke - e misto infiniti-ul...bv tie! am vrut si eu sa il cumpar! dar ar fi fost singurul jeep pe scara 1:24...am preferat alta macheta! oricum e misto rau!
@tzutzu.2009 - man te-am prins...ne dam...poll?...challlange?? pune masina la propuneri dc vrei ;) |
7 Attachment(s)
Hummer tunarit 8) 1:32 cred:rolleyes2 de la Bburago
|
9 Attachment(s)
Marca:Chrysler
Model:300C Hemi Scara:1/18 Fabricatie:Maisto(kit) Culoare:alb perlat Nu am terminat de finisat interiorul Mai multe poze cu masinuta..sper sa va placa |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning