![]() |
Re: Desenele mele: blue macca
in fata la BMW Welt si Olympia Stad in plan secund...cand ma gandesc ca am fost acolo :))
extraordinar... |
da ....cam asa este centru atentiei este masina ....trebuie so scoti in evidenta...:)m-am referit sa clarizezi mai mult fundalu sa il faci mai detaliat sa iasa ceva de colo colo
|
blu' cu acest desen ai rupt gura targului,si ai stors chiar si din mine o ..lacrima :D...,aceasta imagine face mai mult decat o mie de cuvinte , ai respectul meu! ....daca dupa concurs te lasa inima ...si sufletul :???:...,sunt interesat sa achizitionez acest desen....am deja un loc liber si gata de pus in rama pentru aceasta opera la mine la birou....:-),daca ceva mai vb mai multe detalii pe private,bafta!
|
Sincer sa fiu, dupa ce ai pus al doilea set de poze cu M1, si eu m-am gandit ca acest desen TREBUIE INRAMAT. Sincere felicitari din partea mea, arata foarte foarte bine ;)
|
18 Attachment(s)
multam fain baieti !
horicutz, foarte bine ca ai ajuns pe.acolo :D cassyus, imi pare rau dar desenul asta nu il vand, daca totusi vrei iti pot face unul asemanator, sau cum vrei tu... radu, desenele mele care ajung sa fie inramate sunt si cele care pleaca :lol: nu am obiceiul asta, nici fondul necesar pentru a.mi inrama orice desen mai ok... pauza asta lunga s.a suprapus cu inceputul scolii... care a constat in... scaune :zombie::weirdface muuulte multe scaune |
nu pot sa spun decat superb si ma bucur mult cand vad asa ceva . Spor la treaba in continuare .
|
mancat-as pana ta...m-ai lasat masca cu desenul asta....e WOW...
...Daca dai meditatii vreau si eu.... Serios acum....daca iti face placere sa imi raspunzi te rog spune-mi daca pe langa talent ai facut si vreun curs de design sau daca esti cumva la arte... Vreau si eu sa desenez asa.Ma pricep cat de cat dar nu in "halul" asta, si vreau sa stiu cum sa fac sa progresez. Daca sti cumva si vreun program de modelare 3d pt un incepator PLZ spun-mi si mie. Te salut cu respect....si da-i bataie in continuare.... |
mi-ai dat idei cu scaunele:Ddaca tot intram la sectia si u deja ai intrat hai sa facem un poll o creatie ciudata de scaun:))doresti?
|
Totusi..suntem pe un forum auto..
|
2 Attachment(s)
geo_bgm, dupa ce ca ai 3 ani in fata mea, tot eu sa dau meditatii ? :lol: da, sunt la arte [si dupa cum spunea cineva odata, asta ar avea o MICA influenta...]
progresul iese din practica multa... modelare... google sketch up [cred ca asa se scrie] milten, mie unul mi.au ajuns pentru inceput 3 saptamani de scaune... si, cerinta ta e un pic cam, nu stiu cum sa zic... vrei creatie ciudata de scaune, nu cred ca mai poti crea ceva in domeniul asta, sa fie si practic, ergonomic, si sa fie si nou... deci, pas :oops: ca se supara silviun95 pe noi:lol: na, forum auto deci desene auto sa inteleg... voi ati vrut.o :arrow: un teaser si o schita... |
4 Attachment(s)
Salutare BLU, multumesc pt desen si nu am uitat de proiectul cu capacioacele de la jante
|
Merci pentru desen ! Nota 10 si pentru executie si pentru caracter ;)
|
6 Attachment(s)
cu mare placere, leo; nici eu nu am uitat insa timpul ne cam face probleme
de asemeni, cu mare placere, razak... hai totusi sa punem si poza clara :) |
La naiba, tre sa-mi fac timp sa termin C123-ul....:x E foarte frumos C124-ul, felicitarile mele.
|
Este un E200 pe caroserie W124
Proprietarul o sa fie mai mult decat incantat cand o sa-l primeasca ! O sa-mi faci multi prieteni fericiti ;) |
chiar ai talent:D tineo tot asha
|
7 Attachment(s)
multumesc, sergini0 si just dany,
razak, ma bucur, si eu iti multumesc ca ma mai pui sa desenez si altceva decat temele de la scoala... vezi tu, cu timpul nu stau prea bine dar in final tot imi gasesc timp de asa ceva. vad ca ultima oara cand am schimbat subiectul de la masini, mi s.a atras atentia :lol: nu.i bai, le tin pentru mine pe restul :twisted: asa ca raman de urcat : |
Foarte misto Suzukiul si Fiatul :D
Cat despre "restul"... Tinand cont ca pe acest forum este o sectiune femei, alta animale de companie... Cred ca putem posta orice, dar preferabil masini. |
2 Attachment(s)
continuam cu 2 'prospaturi'...
|
superb 3.0 CS`u ,1973 o fost un an bun :D
|
3 Attachment(s)
Ms frumos Andrei...
Tigrutza in sedinta foto :P |
2 Attachment(s)
cu placere vera !
urmeaza un Golfulezz :twisted: |
Deci am ramas :| damn cat de bine arata !!
|
Numai tu Silviu,No comment
aaaaaaaa |
Felicitari, foarte tari lucrarile, te respect foarte mult.
Ai putea sa ma ajuti si pe mine cu un desen? |
3 Attachment(s)
multumesc baieti !
opportunity, vorbim noi; scuze de 'dublu'-post, am uitat sa mai urc 2 chestii mai in gluma, mai in serios... |
Foarte misto ultimele :D
Motivul de culoare la ultimul desen imi place (T style) 8) |
golful acela rosu pe ce fel de hartie l-ai facut, sau cum?
|
1 Attachment(s)
pe hartie cu granulatie mare (rosie)
din pacate doar de atat imi mai ramane timp... |
Chiar si sub forma de schita, sunt foarte dezamagit de ultimu tau desen :omfg:
|
4 Attachment(s)
e de rau atunci :sad:
sper sa nu te dezamagesc si cu astea... |
E12`le e de VIS! bine ai revenit! un an nou exceptional iti doresc!
|
3 Attachment(s)
merci mult de tot horicutzWSR ! un an nou cu de toate pozitive si voua !
...nu vroiam sa postez dupa asa putin timp de la ultima postare, dar l.am terminat pe 'iepurile urechila' SeLeSe AeMGhe ... |
mno SLS-ul asta chiar imi place:D
|
1 Attachment(s)
bunicul ginei, taticul z8'ului... BMW 507
|
chiar stii sa surprinzi cu temele astea man...ce frumusete...
|
foarte bine ti-a iesit..imi place foarte mult.. mi-ar fi palcut si mai mult cu jante si roti mai alte.. i-ar fi dat un look mai modern.. dar bv :)
|
1 Attachment(s)
merci fain, horicutz !
shadow, eu apreciez destul de mult si originalitatea pe bmw... hai sa urcam si un desen ce trebuia predat de mult :oops: Swift-ers :twisted: |
pfffauii:D desenu' e crima :chainsaw:
pe ce coala e?cumva A3?? |
5 Attachment(s)
cate ceva ce mai trebuia uploadat...
+tema de atelir... *iar foaia aia lata are dimensiunile de 70x29 cm |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning