Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Masini din Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/51195-masini-baia.html)

botdriver 01-03-10 19:55

Re: Masini din Baia Mare

Quote:

Originally Posted by FQ320 (Post 3133104)
daca aia e bestie ! inseamna ca nu ai vazut masini care merg cu adevarat:-P

ce fain iti pusca toba in frana de motor,te vad zilnic si de mai multe ori pe zi :-P

cristi.mk4 01-03-10 20:13

nu jtiam ca domnu` are EVO si face comparatie intre masina lui si audi.....oricum parerea mea Acel audi SSS e mortal la clasa lui :X:X:X:X

FQ320 02-03-10 22:21

Quote:

Originally Posted by 55srt (Post 3134591)
.1. masina lui mircea merge bine de tot ...mai nou:D, ;)
.2 daca discutia voastra a privit un s8, nu as fi asa de critic raportat la ~masini care merg cu adevarat~ pe autotrada...evo-ul/sti-ul va fi spulberat de s 8....
asa ca, entuziasmul lui mircea...va fi cel putin temperat, daca nu cumva stirbit, atunci cand va vb de astfel de masini....
...sunt o groaza de masini care merita respectul necesar;)..ce zici mircea?

Si eu zic ca merita respect dar nu cred ca o limuzina sportiva poate fi considerata bestie ,si eu ma uit dupa un s8 si admir o asemenea masina doar nu o consider bestie .Ce zici ?

Claudiumxg 02-03-10 22:54

nu e o bestie avand in vedere gabaritul si masa(handicap de handling) insa e un monstru avand in vedere ansamblul motor transmisie frane, si la regim de viteza mare si sustinut, pe autostarda nu prea are multi concurenti

55srt 03-03-10 00:13

Quote:

Originally Posted by FQ320 (Post 3140806)
Si eu zic ca merita respect dar nu cred ca o limuzina sportiva poate fi considerata bestie ,si eu ma uit dupa un s8 si admir o asemenea masina doar nu o consider bestie .Ce zici ?

o si inca ce bestie mircea...ai sa o consideri...cand ai sa vezi ce dif mareeee e intre masina ta si a mea de altfel si acele bijuteri monstruoase....
mircea masina ta intre masini nu e bestie...e un pui...sper ca realizezi asta...ca altfel esti intr-o grava eroare in domeniul asta.....
asa ca poate ai o bestie intre gti-uri rs-uri si opc-uri insa la clasa mare cred ca nu joci...si din pacate s8 cam joaca....
e adev ca sunt concepte si filosofii diferite...insa nu uita mircea ca in zona masinii tale sa invart ttrs, s. 2000-urile ce sunt avioane...insa discutia poate e interminabila cam la fel ca cea cu evo vs. sti...asa ca e bine sa o lasam asa...insa totusi inainte de toate hai sa cascam ochii si sa vedem pe ce lume traim si unde ne aflam pozitionati in ea...evident automobilistic vorbind...eu zic ca e mai bine asa mircea ce zici?

mircea masina ta are o mare calitate care nu o poate pun la indoiala nimeni, in afara de a fi masina ta:D:lol:,...are un potential de upgradare foarte foarte mare...deci cu o suma considerabila de bani poate deveni o bestie;)...pana una alta...e o masina sport la care din copilarie visam...de fapt la sti, insa nici evo nu e departe de inima mea...
pt.tine, pt noi, ea e arma suprema gandindu-ne la zona, relieful si sportul care ne place, insa sa nu uitam ca pe lume exista arme absolute in toate sporturile cu motor...iar in raliuri...wrc-urile, acum s 2000-urile(care costa muuult) sunt acelea....nu sti si evo...sau cel putin, nu acelea configurate putin peste serie cum e a ta...
salutare!

FRITZ605 03-03-10 17:04

Comparatia facuta e fara rost S8 vs EVO :!:
Va rog reveniti-va

55srt 03-03-10 18:13

Quote:

Originally Posted by FRITZ605 (Post 3143099)
Comparatia facuta e fara rost S8 vs EVO :!:
Va rog reveniti-va

caline eu zic sa te mai uiti odata pe posturile la care te referi..poate asa realizezi ca nimeni nu facea vreo comparatie...vorbeam de respect datorat unor monstrii sacrii ai automoto...si de epitetul de bestie ce poate fi acordat unei masini in functie de scopul si terenul in care joaca...
asa ca....un pic de atentie ca nu strica;)...și mai usor cu rugamintile eufemistice...!1:D
te salut din orasul tau preferat;)

FRITZ605 03-03-10 18:27

fie cum zici tu...
Quote:

Originally Posted by 55srt (Post 3143371)
caline eu zic sa te mai uiti odata pe posturile la care te referi..poate asa realizezi ca nimeni nu facea vreo comparatie...vorbeam de respect datorat unor monstrii sacrii ai automoto...si de epitetul de bestie ce poate fi acordat unei masini in functie de scopul si terenul in care joaca...
asa ca....un pic de atentie ca nu strica;)...și mai usor cu rugamintile eufemistice...!1:D
te salut din orasul tau preferat;)

FQ320 03-03-10 22:07

Quote:

Originally Posted by 55srt (Post 3141254)
o si inca ce bestie mircea...ai sa o consideri...cand ai sa vezi ce dif mareeee e intre masina ta si a mea de altfel si acele bijuteri monstruoase....
mircea masina ta intre masini nu e bestie...e un pui...sper ca realizezi asta...ca altfel esti intr-o grava eroare in domeniul asta.....
asa ca poate ai o bestie intre gti-uri rs-uri si opc-uri insa la clasa mare cred ca nu joci...si din pacate s8 cam joaca....
e adev ca sunt concepte si filosofii diferite...insa nu uita mircea ca in zona masinii tale sa invart ttrs, s. 2000-urile ce sunt avioane...insa discutia poate e interminabila cam la fel ca cea cu evo vs. sti...asa ca e bine sa o lasam asa...insa totusi inainte de toate hai sa cascam ochii si sa vedem pe ce lume traim si unde ne aflam pozitionati in ea...evident automobilistic vorbind...eu zic ca e mai bine asa mircea ce zici?

mircea masina ta are o mare calitate care nu o poate pun la indoiala nimeni, in afara de a fi masina ta:D:lol:,...are un potential de upgradare foarte foarte mare...deci cu o suma considerabila de bani poate deveni o bestie;)...pana una alta...e o masina sport la care din copilarie visam...de fapt la sti, insa nici evo nu e departe de inima mea...
pt.tine, pt noi, ea e arma suprema gandindu-ne la zona, relieful si sportul care ne place, insa sa nu uitam ca pe lume exista arme absolute in toate sporturile cu motor...iar in raliuri...wrc-urile, acum s 2000-urile(care costa muuult) sunt acelea....nu sti si evo...sau cel putin, nu acelea configurate putin peste serie cum e a ta...
salutare!

Florin tu nu ai inteles ceva , eu nu am comparat nici o secunda un S8 cu un Evo singurul lucru care l-am spus ,ca nu o consider bestie, nimic altceva si nu cred ca mai auzit vreodat sa ma dau important cu ce masina am sau alte magarii. Masina care o am este placerea mea ,cat mi-am permis eu si nu am coparat-o cu alte masini mai ales cu masini din alte clase.
Sincer ai inteles gresit ce am vrut sa zic cand am afirmat ca S8 nu il conside bestie

55srt 03-03-10 22:31

Quote:

Originally Posted by FQ320 (Post 3144470)
Florin tu nu ai inteles ceva , eu nu am comparat nici o secunda un S8 cu un Evo singurul lucru care l-am spus ,ca nu o consider bestie, nimic altceva si nu cred ca mai auzit vreodat sa ma dau important cu ce masina am sau alte magarii. Masina care o am este placerea mea ,cat mi-am permis eu si nu am coparat-o cu alte masini mai ales cu masini din alte clase.
Sincer ai inteles gresit ce am vrut sa zic cand am afirmat ca S8 nu il conside bestie

mircea,stai putin..eu niciodata nu mi-as permite nici macar sa insinuez ca te-ai dat important cu ceva...la fel ca si lui calin iti spun ca nici un moment nu am comparat acele doua masini...si nici nu ar avea rost cum bine zicea calin...daca recitesti posturile mele ai sa intelegi asta sper...
ce vroiam sa scot in evidenta e ca tu ca si cunoscator si mai ales proprietar de astfel de masina, ar trebui sa fi printre primi care sa respecte asemenea bijuterii..bestii pe terenul lor si nu numai zic eu, unde spulbera masini muuuulte inclusiv evo si sti...din pacate;)
nu prea e relevant ce e s 8 pt mine , pt tine pt altul, ce conteaza cu adevarat e ca e o mega masina...fapt recunoscut de toti cunoscatorii piloti,media de specialitate etc. nu stiu daca ai condus una vreodata, eu am condus acum doua saptamani si am ramas profund impresionat...bestie e butin spus....v 10-le e incredibil ..doar vine de la lamborghini...;) de suspensie si mai ales frane ceramice de serie nici nu mai vb...tre sa bagi multi bani in evo sa ai asa franare belive me...

M I V E C 06-03-10 18:39

4 Attachment(s)
de acesta JUCARIE ce parere aveti??? Mitsubishi Delica (pajero 2800 tdi+ L400):evil:

3SGE 06-03-10 18:48

F tare! Monstrulet! :twisted:

eMH 06-03-10 20:57

E foarte tare! E a ta?

vlad_:P 06-03-10 21:51

am vazut-o astazi in jurul orei 16:30 la spalatoria de pe podu viilor :D foarte tare "monstruletul"

cristi.mk4 07-03-10 08:34

frumoasa masina....credca e a lui un cowboy :D

Dany.bilan628 07-03-10 11:30

Quote:

Originally Posted by M I V E C (Post 3154164)
de acesta JUCARIE ce parere aveti??? Mitsubishi Delica (pajero 2800 tdi+ L400):evil:

asteptam sa vedem cum se misca offroad

FQ320 07-03-10 12:41

Quote:

Originally Posted by M I V E C (Post 3154164)

foarte tare ,nu sti la ce sa te astepti cand o vezi in trafic

cristi.mk4 07-03-10 13:30

Quote:

Originally Posted by FQ320 (Post 3156250)
foarte tare ,nu sti la ce sa te astepti cand o vezi in trafic

la asta ma astept eu cand o vad in trafic....sa iasa fum dupa ea ca, dupa tren :))..inafara ca, e ca un monstru..nu ma sperie..da oricum e frumoasa

jozsi555 07-03-10 18:19

7 Attachment(s)
astazi prin oras. ce ml amg are nea patron de la ukro
seat-ul are niste jenti late pe spate.. iar dacia la fel, cu jante interesante.

Mimi17 07-03-10 19:07

vazut un Ford Mustang negru cu 2 dungi rosiii in parcare la fostu Imbiss(langa Bucla)

razvy_91 07-03-10 20:23

1 Attachment(s)
Asta ?

Mimi17 08-03-10 19:18

Da...arata foarte tare cu capota prelungita

adriano9 09-03-10 15:12

pe ML ukro l-a lovit un taxi joi sau vineri pe decebal

botdriver 09-03-10 15:39

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 3164233)
pe ML ukro l-a lovit un taxi joi sau vineri pe decebal

ce tare suna ml-ul ala....monstru

jozsi555 09-03-10 15:50

atunci doar Q7-le ramane inca neatins?? x5-ul a fost lovit....

jozsi555 13-03-10 19:21

7 Attachment(s)
din baia mare.
acel passat toata saptamana stationa la sto vis-a-vis cu robot

Paco4golf 13-03-10 19:32

Silvia e a lui unu de la sala . Cipri
Opelul omega e 2.2 dar trage slab de tot, la sprint ma refer am fost cu el si stiu cum merge

razvyrulz 13-03-10 20:06

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 3179216)
Silvia e a lui unu de la sala . Cipri
Opelul omega e 2.2 dar trage slab de tot, la sprint ma refer am fost cu el si stiu cum merge

mai slab ca golfu? :)

CJ-01-WOB 13-03-10 21:57

faaaain s14 -le.
cred ca printre putinele inmatriculate in RO

Paco4golf 14-03-10 06:58

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 3179347)
mai slab ca golfu? :)

compari motor de 2.2 cu motor de 1.4 , e clar b0ss

teen.ager 14-03-10 09:32

Poi da dar ziceai ca 2.2 e terminat pe cand 1.4 al tau e in toate mintile (I think so...)..

razvyrulz 14-03-10 09:40

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 3180708)
Poi da dar ziceai ca 2.2 e terminat pe cand 1.4 al tau e in toate mintile (I think so...)..

eu glumeam :) axp'ul de 1.4 de pe golf nu se compara cu cel de 2.2 de pe omega :). Plus de asta nu numai motorul conteaza :P intreaba'l pe Paco care e viteza maxima pe care o poate atinge in momentul de fata cu golful:)

Paco4golf 14-03-10 17:01

adik ce vrei sa insinuezi?

razvyrulz 14-03-10 17:13

ia ghici :D :)) u know :D

cristi.mk4 16-03-10 12:12

vazut prin oras un prelude rosu visiniu cu nr straine:)

cipricipri 16-03-10 19:48

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 3189344)
vazut prin oras un prelude rosu visiniu cu nr straine:)

Cunoscatorii stiu cine e !!8)

cristi.mk4 16-03-10 20:19

Quote:

Originally Posted by cipricipri (Post 3191157)
Cunoscatorii stiu cine e !!8)

daca ejti amabil, si sti, si daca vrei..spune si la altii sa stie`...am vazuto de mai multe ori masina aia..si prin lapusel....:X

yoyo1 16-03-10 22:18

Quote:

Originally Posted by tuner_cata_05 (Post 3130527)
Da e un 730i v8 , a trecut saptamana asta pe la noi pe la service si a zis ca vrea sa isi schimbe motorul cu unul de 3.0 diesel , ca nu e multumit de consum...:lol::lol::lol:
Si mie imi place foarte mult modelul asta de seria 7 ;););)

nu este motor de 3 litri v8.......nu stiu unde lucrezi si cum te-a aburit alaa dar e o aberatie ceea ce spui motorul de 3litri de la bmw este 6 cilindri in linie atat diselul cat si benzina!!!!

Quote:

Originally Posted by M I V E C (Post 3112970)
am fost astazi cu un G 55 AMG din 2008,,, si sunt impresionat, foarte impresionat. nu am crezut ca o masina cu un LOOK asa spartan poate sa mearga asa grav.

ala care a spart o skoda pe centura?cu 4 iesiri la toba sub praguri?

Quote:

Originally Posted by plummer_07 (Post 3067790)
salut, de ceva vreme un coleg de munca si-a achizitionat un golf 4 1.8 GTI de la ceva fotbalist de la cj si zice ca are undeva la 200 de calutzi :) se poate? am vb cu el si s-ar putea sa am sansa sa-l testez un pic :D masina este alba si capota si plafon negru. acum are genti de tabla de iarna da cele de vara sunt pe 18 :D arata bine si suna bine :)

spune-i sa vina intr-o zi insorita pe la atelier sa ne dam o tura sa vedem cum mere!

tuner_cata_05 16-03-10 23:03

Quote:

Originally Posted by yoyo1 (Post 3191893)
nu este motor de 3 litri v8.......nu stiu unde lucrezi si cum te-a aburit alaa dar e o aberatie ceea ce spui motorul de 3litri de la bmw este 6 cilindri in linie atat diselul cat si benzina!!!!

Mai documenteaza-te un pic despre motoarele de bmw si spune-mi te rog daca M60B30 este in V...

scuze de off topic...;);)

PhattBoy 17-03-10 07:03

Quote:

Originally Posted by tuner_cata_05 (Post 3192093)
Mai documenteaza-te un pic despre motoarele de bmw si spune-mi te rog daca M60B30 este in V...

scuze de off topic...;);)

730i exista si in varianta cu motor inline 6, 12V (cod M30), cat si V8 (cod M60), dupa informatiile mele.

All times are GMT +2. The time now is 17:16.

- Copyright 2026 4Tuning