![]() |
Re: BR 40 YUL
Iulica sa o stapanestti sanatos.E bestiala.! Nu te supara dar arata mult mai bine cu farurile rotunde ii da un aer specific.Mai vb pe mess cand ai timp s aimi dai niste sfaturi de mecanica ;).Si inca astept barile alea :))
|
7 Attachment(s)
ms mult blue angel.
am facut poze la bari...vb diseara! astazi am fost la dezmembrari in cautare de "comori" cu NIG-ul, si am reusit sa fac poze la jentile alea de care se tot vorbea! din pacate sunt doar 4 jenti, si una din ele e dusa rau... e crapata buza exterioara si nu mai ai ce face cu ea... si cateva chestii care leam mai luat de acolo... |
Oglinzi de LADA :D si eu am avut intr-un timp in cap sa montez pe masina dar am gasit CIPA.Oricum sunt sigur ii sta bine si cu astea.
Bafta! |
In ce loc ati fost sa cautati comori?
|
se pare ca ai cam avut dreptate in privinta prinderii miezului .. greseala mea ...
|
Frumoase jentile...sablate vopsite negru cu alb si cu niste piulite nichelate ar arata divin ! :X....
|
Quote:
Frumoase jantele alea,dar pacat de una dintre ele..si le dadeau doar pe toate 4,altfel nu:rolleyes2 Eu nu am apucat sa fac poze la ceea ce am luat dar cam trebuie sa le ingramadesc sa incapa intr-o poza..:-) |
Ce daca, le luai pe alea, iti trimiteam eu una de-aici. E o dacie langa mine cu 3 jante canada si una de alpine.
|
Iulica ce-ti mai face masinuta ?
|
Quote:
|
sa iti zic io de ce??
|
a batut vantul prea tare,sau a fost sabotat. Doar nu vrei sa insinuezi ca a stricat-o el prin un stil de mers iresponsabil,gen "ARDE-OOOO" =))
|
Quote:
|
Si tu ii faci absolut toate poftele :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
drept exemplu este acest moft...:twisted: |
i-ai blocat
|
NU este ceea ce credeti!!!!
Aia o folosesc pentru o masina de tocat....:D |
o faci si mai rea decat e ;)
|
Quote:
|
bafta multa si spor ! sa o vedem gata cat mai repede !
|
frumos asa.
dar trebuie sa intreb si eu cat a fost ? pret ? si e de r5 turbo, sau ? |
17 Attachment(s)
GATA!
Asa cum am promis, dupa ce termin scarba aia de sesiune ma ocup de masina... Am inceput prin a rupe o planetara...:D din greseala... Oricum trebuia sa dau cutia jos si sa schimb planetarele, pentru ca la cutia care am avut-o din fabrica pe masina s-a rupt stiftul care tinea axul satelitilor in grup, si atingea in priza si pinionul de atac... cu ocazia asta am vazut si ce fel de rapoarte are cutia: este tip 352-07 tr1: 47x13 =3.61:1 tr2: 43x19 =2.26:1 tr3: 37x25 =1.48:1 tr4: 29x28 =1.03:1 Asa pana aici totu bn, dar din pacate cutia care am pus-o in locul acesteia, nu intra tr a 2-a deloc... Dar astazi am schimbat axul satelitilor din cutia originala si saptamana asta am sa o pun la loc. Printre timp m-am apucat si de jenti... le-am roluit pe toate, si am schimbat toate suruburile de la o singura janta, ca maine sa ma duc sa montez un cauciuc pe ea, de proba, sa vad daca am etansat-o bine. Tot maine iau de la dezmembrari 2 jante ca sa pot sa le duc la strung sa le tai si apoi sa le sudez in CO2, ca sa pot sa vad daca iese treaba bine... si daca merge treaba, am sa latesc doua sau 4 din jantele astea! Tot maine iau 4 amortizoare terci, ca sa pot sa le duc la galati sa mi le intareasca si sa le scurteze. Cam atat pentru azi.. va mai tin la curent...:D |
Mult succes in continuare iuli !
|
da iuli succes la rupt planetare:lol:
|
..esti pus iar pe fapte!..bafta :) :P
|
mai stiu io unu care abea astepta sa se termina sesiunea si dupaia a stat toata vacanta de masina...:D
Yulica abea astept sa vad noile jante sus!Bafta in continuare. |
Daaa... nu mai aveam rapdare... stateam cu piesele in atelier si ma uitam la ele... mai ales carburatorul ala dublu, saracu, ce isi flutura clapetele pe raft acolo...:D:D:D
|
vii la craiova???
|
nuu, e prea departe!:D
|
felicitari pt masina....pt a doua oara am vazut cat de frumos merge masina...cat de frumos toarce motoru si nu in ultimul rand cum urca in ture! destul de bine pt o masina de-a noastra romaneasca.... spor la treaba..poate pana de Paste pui si jantele sa o vad live atunci!
|
mane daca pui alte jante daca e le cumpar eu canadele tale pt mine :D daca te gandesti sa mi le dai ma anunti pe privat oricum sirius e superba masina ta si cand vin la braila vreau sa o vad si eu :D
|
4 Attachment(s)
daca ies astea cum vreau eu si nu am probleme cu ele, le vand, ca nu am ce face cu ele...
acum doar ce am terminat de slefuit una din jenti, si ma duc sa montez cauciucul pe ea. sper sa nu am surprize!:D |
ma,de ce esti tigan? ce slefuiala e asta cu rugina pe interior? pune mana si fa-le cu simt de raspundere. Acopera C si 4 ala de pe fata jantei cu ceva...poxipol,nu stiu,ceva...da-i o vopsea...nu e pacat,la cat de frumoase sunt?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si din pacate la vulcanizare nu am reusit nimic... datorita prezoanelor, care au fost stranse f tare de fostu destept care a avut jentile, cauciucul nu putut trece de buza interioara a jantei. se vede in poza! acum nu stiu ce sa fac... cred ca o so duc la roluit si ii spun lu ala sa mai indrepte buza aia... Intre timp am fost sa caut amortizoare... dar nu am gasit... N-am mai dus jentile la taiat pentru ca mosii aia plecasera! maine...!:D Acum ma duc sa schimb prezoanele la o alta janta! |
cauta alta vulcanizare,nu toti se pricep sa le pacaleasca.
asta nu e singurul model de jante care are problema asta,toate cele care au suruburi pe interior au probleme la montarea cauciucului.oricum nu ai nici o sansa sa le montezi fara camere sau daca le montezi nu te tin mult |
Mai fratilor!! dati-mi idei... nush ce sa le fac, nu intra talonu la cauciuc pe buza aia la janta...
Am incercat in diferite feluri... cu benzina.. tras de el, batut, trantit.. nimic! |
daca sunt de 14,incearca cu un cauciuc de 15...macar test
|
frumoase jante mestere :)
|
Quote:
ms FXF sper sa le si urc pe masina...:D |
am zis si eu,nu am dat cu parul...cu idei "nebunesti" s-au realizat multe in lumea asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning