![]() |
Re: comenzi piese auto import - online
Quote:
PU 936 x - 85 lei HU 719/7 x - 25 lei C 35 154 - 50 lei WK 613 - 35 lei g12 - 25 lei/1,5 litri livrabile maine dupa ora 9.30 |
O oferta pentru 5L ulei Castrol Edge Turbo Diesel 5W40 (505.01) poti sa imi faci?
|
Quote:
|
Salut , m-ar interesa plasa gen cum are WV GOLF V GTI. Eu as vrea grila fara emblema ptr POLO 9N .Ast un rasp
|
Quote:
|
mar interesa suporeul de la vasul de expansiune pt un 320i
codul piesei 17111436250 . |
Quote:
|
Multumesc pt promtitudine.
|
bielete directie laguna 2, 2.2 DCI, fabr. 2002, tampon motor cel de sus de la distributie. preturi?
|
Quote:
|
Salut,
As vrea si eu bieletele de directie pt Laguna. Poti trimite prin curier? Tamponul de motor nu este? MS |
Quote:
nu stiu exact care suport de motor vrei |
suportul de la motor de sus din dreptul distributiei. este prins de motor si undeva linga telescop pe caroserie. daca este nevoie pot trimite o poza.
oricum bieletele le vreau dar sper sa fie cit de cit de calitate pt ca mi se par prea ieftine. datele mele: Stan Valentin, Caracal, str. Intrarea Muzeului, bl 2, sc 1, ap 7, jud Olt, tel 0728043204. MS |
Quote:
ma juata mult seria depe el din pacate nu am programul original de renault ca sa pot identifica piesa si o poza e buna |
miine o sa fac o poza si o trimit. oricum cu suportul nu este urgenta. daca nu il identificam poti sa trimiti bieletele.
MS |
sal un proiector pt clio symbol ce de pe stanga cat costa sau daca nu poti aduce doar unul un set la ce bani e?:lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
I-ti trimit poze cu tamponul de motor de laguna.
Poti sa-mi trimiti totusi bieletele de directie. MS |
Salut, pentru bmw 520i e39 din 09.2001, 170cp, discuri frana fata sport gaurite la ce pret sunt? daca ai mai multi producatori sa spui la fiecare pretul in parte.Multumesc
|
Quote:
|
salut. cat ma costa kit-ul de distributie pt renault laguna benzina 1.6 16v 2001(inclusiv pompa de apa)
ma mai intereseaza si consumabilele ( ulei filtre) fara placute de frana mai exact toate piesele pt revizia de 60 000 (eu am de fapt 70 000) fara placute de frana ca p'alea le-am schimbat multumesc |
Quote:
pompa apa - 145 lei HEPU GERMANIA pentru laguna 2 motor 1.6 16v 79 kw |
preturile mi se par ok
sunteti din bucuresti? daca nu, cum pot intra in posesia lor? ma mai intereseaza traductorul de turatie de pe volanta tot pt aceeasi laguna.. daca il aveti si cat costa + filtru de aer, filtru de ulei, filtru de benzina(daca e cazul) si nu stiu daca pt climatronic daca trebuie sa schimb vreun filtru multumesc |
Quote:
|
radiator pt bmw 524td din 90,cu racire pt.ulei cutie autoamata?ms
|
Quote:
|
Pt 316 e36 compact 11/94 becuri faza scurta din alea cu tot cu soclu de plastic special,cat e setu si sunt si de putere mai mare de 45wati?Sau ceva asemanator ,compatibil sa intre in far
|
Quote:
bec hb4 +50% lumina- 35 lei |
Pai ma intereseaza 2 bucati hb4+50% cum se face comanda,cum se livreaza?
|
pt un rover 25, an 2001, benzina 1400cmc, 75kw, ac, ma intereseaza toate filtrele inclusiv polen, eventual mai multe variante de pret si marca
|
Quote:
filtru combustibil -- 75 lei MANN sau 40 lei ALCO filtru polen -- 150 lei MANN sau 55 lei ALCO filtru aer -- 25 lai ALCO |
unde te pot gasi sau un nr tel
|
le vreau pe toate marca alco..mersi se site nu pot trimite comanda asa ca iti spun aic..tel meu 072139276 mugur
|
salut..sticla far BMW E36 ?
|
Quote:
geam far5 91-95 - 40 leilei/buc |
Salut
piesa asta la ce pret se poate aduce :7M3820803A e un compresor de clima multumesc |
Quote:
2.150 lei BEHR sau 2850 lei pe original termen de livrare 4 zile |
Quote:
|
Quote:
e diferenta intre cele 2 modele de faruri la un model e doar sticla, la celalat este cu rama |
Quote:
nu am id de mess ma poti contacta pe pagina web care este in profil |
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning