![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
:)) da da... pune un + acolo :D
|
mi ati sters posturile...ba ce oameni....intradevar postam offtopic da nu din cauza mea;)
SUPER SWEET MASINA !!!! ca sa nu fiu offtopic ahaha |
9 Attachment(s)
s-au montat stergatoarele/barile fatza-spate/janta fatza dreapta,miliarde de chedere si bandouri si capacele si suporti si alte cacaturi,si mai sunt inca nush cate miliarde de suportuletzi si capacele si mochete si bandouri si chedere de pus :(
o iau razna cu masina asta are cineva sau unde gasesc si eu .... capacele de la stopuri,stopuri late ... cu becuri si alea alea.. ? ptr e30 stopurile dupa `88 incolo .. |
:D
am gasit stopurile :D ce bine e sa ai prieteni :D mersi nosule :D |
bv bro :D...
|
super, super.. bv.. bafta in continuare.. ;)
|
3 Attachment(s)
:D am primit cadou niste stopuri,negre , frumoase rau :D
le-am facut si poze.. mersi nosule :D astept sfaturi , masina o sa aibe 2 culori pe ea, laguna seca si negru , farurile o sa le iau smoked, mai incolo,cand gasesc comoara plina cu aur si bani si etc.. d`aia ma bate gandu` sa merg pe stopuri negre .. :D |
o intrebare jenanta...cum se fac negre stopurile? am mai citit ca ori cu folie ori cu vopsea, ori cumparate de`a gata...
iar off: eu astept sa ma duc sa ridic permisu :P |
1 Attachment(s)
eu le-am luat asa :D
nu stiu cum se fac, dar presupun ca folie .. habar n-am :D inca o poza cu javra ( poate sare vreunu ca am jignit fieru` .. :???: ) :D |
hmm...tind sa cred ca e vopsea...imi spusese cinva dar am uitat, fiind folie, pe dinauntru ar trebii...sa dai jos capacu de stopuri...mai greu...tind sa cred ca vopsea dar nusht ce tre sa iau...
f misto ursu, poate un eleron cva, la luneta ;) |
E30
dau bine pe negru 'stoapele'.. .. cu alea portocalii din fata tb sa faci neaparat ceva.. arata.. urat.. prea urat.. :) .. daca ai in planuri faruri smoked.. atunci merg alea tot smoked.. ;)
Asteptam sa gasesti comoara.. |
maine la ora 14 se da telefonu ptr numere...
mi s-a spus deja ca se cauta ceva cu evl .. un 77 ... un 99 .. ceva :D din nou cu ocazia asta as vrea sa-i multumesc si eu omului din umbra, caruia nu-i dezvaluim identitatea :D se stie el :D ms mult de ajutor :D maine aflam si ce numere luam :D p.s: ms tom ptr pontu` cu rezervarea,habar n-aveam :D p.p.s: da,semnalele tot negre le facem .. :) |
salut . se vede foarte mijto cu stopuri negre . ;) . am vazut un urs tot un albastru asemanator , si avea stopurile negre . marfa rau . bafta .
ps. stopurile sunt facute cu spary .exzista pe la targ un spray negru + lac si le face asa :-P |
01 , 23 ,69 ,77 , 89 , 99 E V L
sau B 84 C R Y ptr cine cunoaste.. si a iesit din umbra domnul care ma ajuta la maxim cu toata treaba asta :D :twisted: :twisted: |
se stie k 69 va fi :D
|
Quote:
|
-"Omul din umbra"......aaa omul negru...inteleg....am sa i fur jantele alea "n pentagon......transmite i caldurosu "l ........."spala"mai"... din partea mea !!!!
|
oricare cu evl , daca nu , cry`u mi-a zis ca-mi da numerele lui,si adevarat e o onoare sa am numerele cry la masina :D
plm ... eram copil ... saream peste sinele de tramvai de frica sa nu ma curentez cat cry`u rupea cauciucuri pe urs ... :D maxim respect 8) daca stau bine sa ma gandesc... le-as cam da pe alea cu evl la o parte... :) :oops: cry suna bine rau :D doar ca. . cry e doar 1 |
1 Attachment(s)
Quote:
nu-i fura jantele , te rog eu asta seara m-a fericit rau de tot ne pregateste 2-3 surprize mari cry`u :D mari mari :D vis !!!!!!!!!!!!!!! o buzitzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D frumoasa rau , care ne-o doream si n-o gaseam :D si altele :D ms cry ms nos ms florica and so on .. :D pffff ce seara |
Trebuie sa-i dam o mana de ajutor sa-si indeplineasca visul.Eheeee Florica apropo spalamai:))
|
nu stiu dak te-a intrebat vreodata p topicu asta ..cineva in ce club vrei sa te inscrii..
scz de intrebare dak inscrierea intr-un club nu este o prioritate... bafta |
este inscris de mult la anonimi
|
nu stiam ms ..nu am vazut la usergroup ..ms inca odata...
bafta in continoare cu ursu ;) |
3 Attachment(s)
yup,sunt inscris de un an si 9 luni si 6 zile in Anonymous Motorsport :D
fratii mei :D :twisted: |
A iesit chiar beton, super marfa ... da bine tot pe ea ... Dar, n-o sa ai ceva probleme la RAR cu stopurile alea negre !?! Ca eu stiam ca e permis asa, cu spray ...
In legatura cu numarul, parerea mea este sa-i lasi omului numarul, sa-i lasi istoria pe care si-a facut-o cu mana lui ... Incepe tu alta istorie ... 69-EVL ar fi cel mai KEWL numar pt tine ... sau poate 68, cine stie ... |
foarte frumoasa.sa ai grija de ea.bravo pt efortul depus.ai muncit ceva.
|
vezi ca e spray special de ti le face fumurii :)
|
"My Bmw E30 m20b25 Laguna Seca Uni - Coupe ( WorkInProgress ) 95,2% ready .." si acum unde ai ajuns? eu am 99% azi ma duc sa-mi fac esapamentul sa nu mai iau foc si la ploiesti :) bafta
|
noi mai avem, o sa schimbam distributia,placutele pe spate, plus ca mai avem de pus pe ea,inchizatori,si etc :)
|
B 89 E V L
:D ms mult cry`u :D plus alte surprize ... revin mai pe seara cu poze si alea alea :D |
hai cu pozele!
iti pica bine un 69 cum mi-a picat mie :)) t pupa fratili tau! |
5 Attachment(s)
buza rieger,b 89 evl,stop negru
|
arata foarte bine cu stopurile negre si felicitarii pt numere :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
spray cu vopsea "fumurie" scrie pe ea ca e speciala ptr innegrirea stopurilor...etc
|
Quote:
Te pup Santos, hai ca mai e un pic |
Am si eu nevoie de un set de broaste , locul in care intra cheia .. :) ptr un e30 coupe, usa stanga/dreapta si portbagaj , plz plz plz ,cine are sau stie de unde pot lua , hlp , nu ma trimiteti la kns`u ca n-are .. 10xz
|
o sa arate bine . . . bravo :D
mai ai de montat pe ea la interior ca mi se pare cam inalta ? :rolleyes2 era bine daca reuseai sa faci shadow line-u' de acum , mai tarziu o sa fie mai greu :-) |
azi am luat cureaua de distributie , rola intinzatoare, am cumparat becuri ptr stopuri , merg toate :D , am vbit cu omu sa facem contractu de vanzare-cumparare ...
am mai pus un cheder , etc ... :) deci e cam gata.. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning