![]() |
Re: BZ 88 CVM
Quote:
|
Arata bine Siko`s!
Esti pe drumul cel bun pana acum. Ce mai ai in cap cu verzulia? |
the best dacia ...no comment 10 pentru poze
|
o dacie foarte reusita .!
|
ar fii super masina dar nush dc nu imi plac stopurile spate..arata cel putin ciudat..oricum asta tine de gustul fiecaruia..numai bine..si cat mai multi km fara probleme
|
Re: Bz 88 Cvm
Quote:
|
Re: Bz 88 Cvm
Quote:
|
Am terminat shi fetele de ushi shi ambele scaune... Broscoiu' se apropie de forma finala... Sper sa revin cu poze cat de curand... Numai bine!
|
De ce esti rau Sica si nu vrei sa mai raspunzi la telefon?:lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
pacat ca e de vanzare:(
|
Hai sa vedem euglena:)
Asteptam pozele. |
7 Attachment(s)
...cateva poze... Da, mashina ramane in continuare de vanzare. Pentru cei interesati... 0760230089
|
Quote:
frumos broscoiul sika, scaunele vin super bine...poate te razgandesti si nu o mai vinzi...bafta cu masina;) |
te-am vazut..sau cel putin am vazut masina saptamana trecuta in com.pantelimon ai trecut prin centru pe acolo
|
vinzi scaunele?:D
|
Quote:
totusi parca defuseru ala nu isi are locul acolo pe bara spate, e prea rotund pt masina asta! inca o remarca..rotile cativa cm in exterior si e perfect:) |
nu dau nimic de pe masina... va dati seama... toate la un loc alcatuiesc Broscoiu'... sper sa reusesc sa mai vin cu niste poze in curand... maine masina va fi in targ... :( Aveti grija de voi!
|
Quote:
|
e pacat ca ai de gand sa o vinzii..dupa atata munca si un rezultat pe masura..poate prinde un proprietar care cu putin talent o sa reuseasca sa-ti bata joc de ea..
oricum masina de nota 10 cu putine defete:-) |
chiar arata de nota 10 cu plusuri :D, pacat ca o vinzi inloc sa o pastrazi.
|
foarte frumoasa masina.
nu dai o fuga la braila sambata sa o vad si eu mai de aproape? |
...shi o veste nu tocmai buna... mashina s-a vandut... :(( Noul proprietar a promis ca va intretine in continuare pagina shi va avea grija de mashina... o sa caut prin "arhiva" sa mai vin cu ceva poze... Aveti grija de bijuteriile voastre!
|
Quote:
|
si care a fost pretul de vanzare? :lol:
|
cu cat ai dato
|
Quote:
Cam cat mai ajunge un bolid ca asta?:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Să sperăm că broscoiul a picat pe mâini bune .
|
2 Attachment(s)
.............
|
Mulţumim pentru poze... Măcar e cineva care ne mai ţine la curent cu cate o poză !
|
Quote:
Gabi, nu a vb nimeni in numele lui Sika chiar el a zis ca noul proprietar a promis ca ne informeaza ce se intampla cu masina.Sper ca nu te superi si nu se supara nimeni.Nu am zis cu rautate. Bafta! |
5 Attachment(s)
Broscoiu' s-a dat pe 6ooo lei, noul proprietar asa a promis, vom vedea daca se va tine de cuvant... am mai vazut masina shi personal am ramas placut impresionat de felul in care are grija de ea... daca cineva doreste in mod express acest lucru, poate sa inchida topicul, dar cred ca nu este cazul... cateva poze cu broscoiu' in forma in care s-a vandut shi doua cu hodorogu'... stiu ca locul lui nu e aici, dar intreba cineva ce am acum...
|
Place Hodorogu` asta.
E ok. Destul de frumos. Un topic si pt el nu crezi ca e necesar? Ce planuri ai pt el? Hai sa vedem ce iti iese cu el. Spor. |
Cum de te-a lasat inima sa vinizi CVM-ul?....cand veneam acasa era o placere sa o vad...xcum cand iese HCK-ul din leasing poate ma ajuti sa fac cva frum p el la interior.
PS:i-am gasit un defect la CVM...nu are un semn mare de la nike pe luneta...glumeam e impecabila :D |
S-a facut topic Hodorogului
Nu mi-a fost usor sa renunt la Broscoi, da' am fost nevoit. Asta e... mergem mai departe... Facem shi HCK-u'.. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning