Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

dexter_20 14-05-09 08:28

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

5 Attachment(s)
Poze mai recente

Andrey_FL 17-05-09 00:26

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

23 Attachment(s)
sa mai pun eu niste poze cu masini din Onesti membre CTR
1.Golf 3 + Rechinul MON
2.Bora
3.Passat

+ Golful lui Sageata...
mai am poze si cu alte masini..revin maine

Bmw_Rulllzzz 18-05-09 19:42

a cui este bora aia ?

un_strain 22-05-09 20:39

a lu unu ianau din tuta :D are taicasu firma de transport persoane ungraia italia... :D misto masina... bravo lui ... dar parca tot a lu radu imi place mai mult de si mai are de lucrat la ea.. bv radule.

Bmw_Rulllzzz 23-05-09 23:17

mie mi se pare super aiurea...toata masina. spoilerul pe spate e urat in draci, spoilerul pe fata era o treaba acum vreo 3-4 ani iar de "jante" :lol: no comment. in loc sa-si fi pus spoilerele alea urate mai bine isi lua niste jante

dexter_20 23-05-09 23:49

Nu toata lumea incepe tuning-ul masinii cu jantele...

Bmw_Rulllzzz 23-05-09 23:57

da asa e...dar majoritatea cu asta incep iar daca ai capace atunci ar trebui urgent niste jante. in fine....urata masina (parerea mea, mie nu-mi place absolut deloc)

aleks 24-05-09 01:54

Eleronul ăla e frate cu eleronul de pe pisica din Bacău :lol:
Am dat poza şi altora atunci cānd a postat-o Andrei, a fost subiect de miştouri Passatul īn ziua aia :)

extrm 24-05-09 08:25

si grila aia de la bora zici ca e de tractor :lol: am vazut`o si pe la kitch :twisted:

dexter_20 24-05-09 09:09

2 Attachment(s)
Ca tot veni vorba de jante...ma laud si eu putin cu ultima achizitie pentru sportiva: set de jante(model aro 10). Nu vor ajunge pe masina decat dupa ce vor fi sablate si vopsite in alb...

real_speedmasters 24-05-09 19:40

...deci u incepi tuning ul cu jantele first ?!
rezolva intai cu tabla, si vopseaua..
succes.

dexter_20 24-05-09 21:08

Totul pleaca de la jante (parerea mea). De sportiva abia dupa licenta ma apuc. Am profitat de ocazie ca le-am gasit destul de ieftine.

Bmw_Rulllzzz 24-05-09 21:40

zici ca nu toata lumea incepe de la jante.....apoi zici ca totul pleaca de la jante

dexter_20 24-05-09 23:44

Dap. Nu toata lumea impartaseste ideile mele si ale tale in tuning. La asta ma refer.Sa nu crezi ca acum o dau la intors.

Andrey_FL 25-05-09 10:13

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2346347)
Eleronul ăla e frate cu eleronul de pe pisica din Bacău :lol:
Am dat poza şi altora atunci cānd a postat-o Andrei, a fost subiect de miştouri Passatul īn ziua aia :)

pai eleronul e luat din Bacau cu 200 de euro

aleks 25-05-09 11:04

Ghinion... Eleron de Supra pe Passat tedei.... :lol:

CiprianGTG 02-06-09 15:56

1 Attachment(s)
dex are dreptate,totul pleaca de la jante,si eu am facut la fel cu tigra,prima oara jantele si apoi restul(ma rog,nu puteam sa refuz oferta)

TheFasterMan 02-06-09 17:15

Quote:

Originally Posted by CiprianGTG (Post 2374509)
dex are dreptate,totul pleaca de la jante,si eu am facut la fel cu tigra,prima oara jantele si apoi restul(ma rog,nu puteam sa refuz oferta)

arata bine masinuta...:lol:

Bmw_Rulllzzz 02-06-09 21:20

sa intelegem ca ti-ai luat masina ciprian ?

TheFasterMan 02-06-09 21:22

da...are de ceva timp masinuta,in aprilie cand am fost la bucuresti la salon,a venit cu ea:D

Andrey_FL 06-07-09 15:19

2 Attachment(s)
2 poze si cu Manta lui Ady

dexter_20 06-07-09 20:10

4 Attachment(s)
Bolnavioara mea

TheFasterMan 06-07-09 20:14

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 2466490)
Bolnavioara mea

abia astept sa o vad pe strada...mai ales sa o vad la linii.....ca tot iau vacanta imediat...hai sa ne apucam serios de ea...:lol:

dexter_20 06-07-09 22:42

E mai complicat...unii mai si lucreaza in Brasov....si masina e la Filipesti...

TheFasterMan 06-07-09 22:54

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 2466884)
E mai complicat...unii mai si lucreaza in Brasov....si masina e la Filipesti...

de parca n`as stii ca lucrezi:lol::lol:pai cand ai nevoie de om sa te ajute...ma anunti...

Andrey_FL 06-07-09 22:54

sopr la treaba Dex.daca ai nevoie de ajutor ai numarul meu...

johnyvip79 25-09-09 07:05

4 Attachment(s)
Va salut,
sunt mai nou pe aici .
Cam asa arata masina mea cu un pic de modificari optice pana acum.Ar mai urma bara fata,spate,eleron dar inca nu m-am hotarat de care .
O sa mai fac cateva poze cat de curand si o sa le postez.

dexter_20 25-09-09 19:06

Multe salutari!!! Daca nu esti inca hotarat in privinta modificarilor...eu am cateva oferte pentru VW Golf IV. Daca esti interesat, da un semn.

Bmw_Rulllzzz 03-11-09 19:05

5 Attachment(s)
la 2 zile dupa ce am vazut reportajul la televizor, ca a fost lansat in romania l-am vazut trecand prin onesti. frumos tare. doar ca eram cu dacia si nu prea m-am putut tine dupa el, asta-i motivul pt care pozele se vad aiurea, am folosit zoom-ul aproape la maxim.

Andrey_FL 04-11-09 15:59

24 Attachment(s)
Crazy Team Racers Onesti - Tuning Show 25.10.2009 (Piatra Neamt)

Sl1V3R 06-11-09 15:31

5 Attachment(s)
Cu dedicatie fara numar, fara numar pentru Laurentiu :lol:.

Daca ar fi sa ma intrebati care ar fi cea mai tare masina din Onesti, as raspunde ca asta este. Poate or fi si altele mai tari de care eu nu stiu, dar mie imi place tare mult asta fiind cat se poate de simpla si functionala. Cat despre proprietar, unii spun ca ar fi Stigul onestean, dar nu stiu ce sa spun despre asta :rolleyes2.

TheFasterMan 06-11-09 21:49

he...he....asta da dedicatie....sunt curios ce motor are....desi ma gandesc la 2.5 sau M.....arata foarte bine masina,pare impecabila....merita mai multe poze....:D

Andrey_FL 06-11-09 22:32

unde se gaseste masina????e frumoasa tare..Lau , parcheazo la tine in fata

Sl1V3R 07-11-09 08:28

Masina e in parcarea reprezentantei Dacia. Poze i-as fi facut 1000, dar nu prea avem cum, avand in vedere spatiul in care se afla.

TheFasterMan 07-11-09 09:13

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 2786815)
Masina e in parcarea reprezentantei Dacia. Poze i-as fi facut 1000, dar nu prea avem cum, avand in vedere spatiul in care se afla.

cand am sa dau de "STIG" din Onesti,am sa il rog sa scoata masinuta la o sedinta foto,deci Silver...sa ai pregatita aparatura:D

celino 13-11-09 15:25

Șmecher BMW„ul!

Sl1V3R 29-11-09 10:48

23 Attachment(s)
http://timesquad.ro/forum/images/smi...rn/001_tt1.gif <- Dexter cand se uita la masina de mai jos :D.

dexter_20 29-11-09 16:06

Tot frumoasa e...chiar si asa

Andrey_FL 29-11-09 16:09

dar unde e masina acum?

dexter_20 29-11-09 17:23

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 2846738)
dar unde e masina acum?

Strict secret. E bine pazita de un catel mare si rau.

All times are GMT +2. The time now is 19:33.

- Copyright 2026 4Tuning