![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
1 Attachment(s)
sa nu uitam "Chestia" asta
|
da, doar ca incepuseti sa va contrati cam dur si erati pe langa subiect, in rest eu stau tare linistit :)
|
cred ca din ura pentru fiat bagati voi albea ca masina urata... chiar nu inteleg , albea nu-i deloc o masina urata , daca gusturile nu se discuta nu inseamna ca e neaparat urata... toata lumea are ceva cu albea , pentru o masina de familie e chiar frumoasa ;) si cineva mai zicea ceva de linea , un logan mai rotunjit , hai sa examinam putin fiat linea care are mai mult forma unui coupe daca ne uitam din toate partile la ea... iubiti-va voi conservele (vb lui Ionut) si noi ne iubim masinile ;)
PS: Aleks sper ca nu incalc vreo regula , nu am injurat nu am zis nimic rau , sper... |
nu haituiesc pe nimeni, de aia e forum, sa ne exprimam parerile liber, dar in cazul de mai sus stiu eu cat de "flexibili" sunt protagonistii si era o discutie.... never-ending, am experiente anterioare :lol:
|
Opel agila este de departe cea mai urata !
|
Quote:
|
Audi A2 aka Audi A Fail:
http://www.autocult.com.au/img/galle...eOmata2140.jpg |
Daca are designul mai ciudat nu inseamna neaparat ca e ugly. Mie personal mi se pare simpatc A2-ul. Deasemenea si clasa A de la Mertz mi se pare ok.
|
A Klasse e o bijuterie pe langa avortonul asta. Cred ca lacatus-mecanicul care a desenat-o era luat pe ciuperci.
|
urat nu e ... dar .. e pentru fete au incercat sa il inghesuiasca :))
|
1 Attachment(s)
Dar de "tentativa" asta ce parere aveti? Rusii...:rolleyes2
|
Quote:
dar tot nu se poate numi "masina frumoasa"...:-) |
cine a zis ceva de fiat linea e chior... aia chiar e masina super frumoasa! pacat ca au motoare slabe. Albea chiar e naspa rau.
|
Quote:
|
1.4 77 CP
1.4 T-Jet 120 CP ( care abia l-au introdus acu .. inainte nu era motoru asta pe ea...oricum e slab ) 1.3 Multijet 90 CP Asta e gama de motoare pentru o masina ce poate concura cu usurinta cu octavia 2 sau alte masini din gama ei. Masini care au si ele motoare decente de 140 cp macar sau daca nu mai bine! Ionut..sincer la inceput imi placeai dar deja ai dat-o pe aratura rau de tot! Orice masina nemtoaica pentru tine e praf , pulbere .. proasta! ma da ale dracu..fiaturi , lancia, si alte italiene toate's tari la tine! Nu zic.. unele sunt chiar superbe , frumoase si foarte bune.. si bat multe masini cu pretentii. Dar deja exagerezi luand apararea la Fiat Linea.. maine poimaine o sa vii sa zici ca Fiat 500 Abarth e mai tare ca M3 sau ca Mini Cooper S LE: ... fi si tu mai obiectiv naiba ! |
adica acel fiat 500 abarth cu 200 de cai pe 930 de kg e mai slab ca M3 sau Mini Cooper S ? fiatu are nevoie de 4 pistoane 5 maxim sa faca masini de fuga ... e ceva rau in asta ? fiat linea are acel t-jet de 120 de cai care trage bine pentru un simplu 1.4 de 120 de cai , fie el si turbo are 120 de cai nu mai mult si chiar este o masina frumoasa... nu are nici in ruptul capului ce cauta macar ca simpla comparatie aici , iar albea o tineti toti ca e urata , mie unu chiar imi place dar nu`s adeptul masinilor de familie... si Ionut nu a zis de orice nemtia ca-i urata , cu A2-ul chiar are dreptate , e prea butucanoasa , arata a masina inghesuita in lift ... si oricum , ce treaba au motorizarile cu aspectul ? in RO oricum nu exista toate motorizarile , in afara exista si albea 1.6 16v , mai exista si 1.4 150 cp , 1.4 180 cp pe grande punto 1.4 200 cp 500 assetto corse etc.
|
omule.. vad ca ai fiat..esti impatimit.. eu nu's asa impatimit de vw sau merc , nu vin sa dau la lume in cap ca frate de ce nu iti iei mercedes cu motor de 90 de cai, intelegi ?
ideea e ca 1. nu stiam ca abarth are 200 de cai.. eu stiam ca are undeva la 120 , dar daca tu stii mai bine inseamna ca asa e ! nici nu m-a interesat f mult. 2. Doar acel t-jet de 120 cp e mai rasarit DAR TOT SLAB E ! .. la o masina de talia ei trebuiesc niste motoare mai mari si mai puternice! .. am o intrebare: de ce se pune pe bravo acel 1.4 tjet de 150 cp sau acel 1.9 diesel de 150 cp , iar la linea nu se pune?! 3. linea e foarte frumoasa, cum am scris mai sus! nu inteleg de unde ai dedus tu ca am declarat ca e urata. Chiar nu stiu cine a adus macar in discutie asa ceva! 4. Intr-adevar.. vechiul Aklasse, A2-ul si inca ceva nemtoaice chiar sunt hidoase! |
1 Attachment(s)
Quote:
Lista de motoare a lui Linea,cu mentiunea ca ultimele doua motoare sunt doar pentru Brazilia.Linea e un model facut de Fiat pentru europa de est,brazilia si alte tari mai slab dezvoltate.De aceea nu are o gama de motoare mai larga. O alta masina urata mie mi se pare a fi Superb 2.Fata de Passat dar spatele e urat de tot.Se pare ca echipa de design era beata cand au facut masina aia.Althel interiorul e ok,gama de motorizare la fel,lucrata bine dar urata foc. |
Quote:
Cu superb 2 sunt de acord .. chiar e oribila ! insa britanicilor le place la nebunie!. on: o masina care mi se mai pare urata este toyota PRIUS insa e eficienta si e scuzata, si nu in ultimul rand VW TIGUAN care n-are nici o legatura cu vreun hatch sau vreun SUV . |
Fiat Linea e chiar frumos :) Albea e mai hidos asa,A2-ul de asemenea este foarte urat dar nu poate fi comparat cu A-klasse sa fim seriosi ! Salut !
|
Quote:
http://www.uglycars.co.uk/uglylist.asp Citeste comentariile,unele sunt chiar mortale. Prius chiar ca este urata,parca nu-i facuta de Toyota. |
1 Attachment(s)
o masina tot din aceeasi "oala a sedanurilor chinuite"...suzuki sx4
|
Sedanul e urata ,mai bine arata SX4 ala clasic.Am vazut un sedan din asta live si nu e tocmai oribil,genul 206 sedan,e destul de bine proportionata.
Deh,ce sa-i faci daca sedanul e ''trendy'' acuma,fiecare incearca sa mai aduca niste clienti in ograda sa. |
Eu zic ca e chiar dragut fata de alte specimene...
|
chiar e draguta
|
printre cele mai urate eu an nominaliza C4 sedan
|
asta ca asta dar ssang yong rexton chiar e frumos ,bine e putin cam tzuguiat dar am condus un raxton cu cutie hidramata si sunt chiar multumit de marca asta la 150 la ora k un ditamai jeepu se opreste chiar prea bine..are motor de 3.2 4 cilindri si ajunge sa consume 7 la suta cu cutie hidramata..uratenie ca uratenie da rexton e reusit din gama ssang yong.mie c1 mi se pare cea mai urata!
|
C1 si implicit clonele lui, nu?(Aygo, 107) Mie mi se pare simpatic C1, mai ales ca am si condus, interiorul este fain...
|
Dacia Sandero - o masina foarte urata(masina mutant,nu are si ea o forma...nu stiu cum sa zic...intelegeti voi) si Chevrolet Crossfire mai e urata !!!
|
Re: Cea mai urata masina a momentului
Dacia Sandero seamana cu noua Ibiza :)) cam uratele ambele :|
|
2 Attachment(s)
Quote:
mai uita'te odata la poze si asteptam rezultatele...:???: |
Quote:
ma asteptam la altceva de la seat cu noua Ibiza... dar si-au batut joc de ea... in ceea ce priveste Sandero, nu aveam pretentii... |
Sandero seamana cu tampenia aia de la Nissan de fac aia reclama cand pune frana si vine un maimutoi la o juma de ora in parbriz! nu mai tin minte cum se numea masina.. ceva cu T
|
daaa... o stiu si p-aia... :))) caterinca de reclama.... oricum... si masina aia era urata
|
Quote:
|
In general ce ati nominalizat voi aici,vine ca raspuns al unor producatori de a creea o masina Ieftina si utila,ptr pietele din Estul Europei,sau America Latina.LA sase-opt mii de euro,nul poti tocmi pe giuggiaro sati deseneze produsul finit,sa fiim seriosi.Asta e dorinta unei cote anume de piata,sa aibe motor,caroserie,roti,si un portbagaj in care sa intre damigeana cu zaibar,sacii cu varza,cratitele cu jumeri,soacra,socru,nasii,finii...ma rog,tot arsenalul.CE e ciudat,in Romania,am vazut poate sute de astfel de masini, ca si masina de firma,de serviciu,stiu ca aveam o flota de Albea in intretinere,si numai eu stiu cata bataie de cap poate sa dea un mutant de asta unui piesar,din afara retelei Fiat...deci,clienti asi gasesc,poate mai multi ca si modele de prestigiu din Europa.Ca sunt urate,e drept,dar nu asta a fost scopu lor,ci acela de a fi o masina ieftina,accesibila tuturor,cu minusurile de rigoare,desigur.Numai bine.
|
eu nu am inteles nimic din ce ai scris acolo.. citeste si tu inca odata ca sa vezi daca intelegi! ca ai niste greseli destul de mari !
Si daca ar fi facut masina "doar ca sa iti faci treaba cu ea, ca sa fie ieftina si tot asa" de ce a trebuit sa o faca urata? ca nu inteleg.?! fieru e mai scump daca e mai frumos sau cum? |
A vrut sa zica ca producatorii de masini nu au platit un designer renumit sau unul care face o masina frumoasa sa schiteze masina,ca masina e foarte ieftina si ei vor sa scoata profit. Si ca scopul masinilor ieftine,nu e sa fie frumoase.
Cel putin asa am inteles eu. |
si eu am tras aceasi concluzie :)
si are dreptate :) |
pai stai putin.. noi avem cativa copii de 12-15 ani pe forum care daca le dai sa schiteze o masina ti-o fac destul de frumusica! producatorii astia chiar atat de saraci sunt in talente ?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning