Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

grigore89 30-01-11 16:49

Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4034999)
ce aveti mai cu ha benzina/ motorina, nu va inteleg, daca aveti bani sa bagati si masini pt modificari sau sa le cumparati modificate gata inseamna ca aveti bani si de restu, ce va tot plangeti,
ORI SUNTETI GOLANI ORI NU MAI SUNTETI.

sunt golan knd vreau , knd pot dar asta iar e treaba mea :lol:

mai bn am una kre consuma , e unica pe oras , impune respect si face multe masini chiar prea multe si cine stie cunoaste asta , decat sa am o masina care seamana cu toate din orash mai bine una care impune respect si cand sta pe loc . diferenta este k masina mea a participat la king of europe si are un loc bun luat acolo ....deci nu cara bagaje ca altele sau sa ma duc cu ea la tara sau sa imi platesc facturile ......

aa o am pe bg fratzie sunt smecher o calc kt vrea plm si niki garda n- are ce imi face :lol::lol:

DJBOSS 30-01-11 16:50

Nu toata lumea are salariu de 15-20 de milioane si are bani de aruncat pe fel si fel de chesti pentru tuning, uni isi permit sa-si faca si la cat au iei bugetu si sa iese ceva frumos .
Legat de benzina nu stiu pe care din voi multumeste chestia ca sa scumpit ...

robby_sev 30-01-11 16:57

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 4035353)
nn eu am stiut cat consuma . e problema mea asta si nu te priveste , am si alte planuri nu doar sa *** la benzina. oricumn nu faci u km cati fac eu intro luna :lol::lol::lol:
asta ca sa nu mai vb in necunostiinta de cauza
:lol::lol:

ai si u dreptate, nu fac km cat faci u intr-o luna, fac mult mai mult si asta pot sa ti-o dovedesc :))) acum fac mai putini ca nu mai am masina, dar eu nu prea te-am vazut pe tine zi de zi in oras cu masina, eu cel putin ies zilnic si cam in fiecare seara ...

ovidiu89 30-01-11 16:58

Ba ati innebunit?

robby_sev 30-01-11 17:00

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 4035339)
ce nu inteleg eu ...kre e problema frate , poate masina mea mananca cat 3 la un loc , dale tale dar fuge pe masura iar iti pot demonstra ca masina mea ca sa faci 100 km / oras iti manaca juma de salariu , cand nu cunosti mai bn asculti . e vreo problema ? , merg mai putin si gata dar niki q 7 nu imi sta in fatza si nici seria 5 pisicutzele niki vorba . eu nu am comentat la adresa nimanui asa k dak aveti cv de spus hai sa o punem pe asfalt sa vedem dak sunt mai smecher sau nu , va dau avans si 200 m si pun si pariu cu voi k sa vedetzi ca nu imi trebuie mai mult de 20 de secunde sa trec pe langa voi lejer fara sa ma stresez prea mult . asa ca va rog sa va abtineti la adresa altora si la masinile lor . eu unu nu m-am luat de nimeni si de masina lui pana akm deci cer acelasi lucru

vreau sa o vad si pe asta cum ursu tau face q7 si seria 5 =))))) pisicutzele te mai cred dar totusi sa nu aberam =)))) la consum se poate sa le faca dar daca te tragi cu ele niciodata .... asta iti garantez si pot pune pariu cu tine pe cat vrei si pe ce vrei...

robby_sev 30-01-11 17:00

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4035386)
Ba ati innebunit?

nu nu :))) doar vbeam si noi discutii ;)) daca altii innebunesc nu ma bag :)

grigore89 30-01-11 17:39

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 4035396)
vreau sa o vad si pe asta cum ursu tau face q7 si seria 5 =))))) pisicutzele te mai cred dar totusi sa nu aberam =)))) la consum se poate sa le faca dar daca te tragi cu ele niciodata .... asta iti garantez si pot pune pariu cu tine pe cat vrei si pe ce vrei...

pierzi pariu . boss stie intro seara m-am dat cu q 7 .3.0 negru culoarea e din mh are SEK la nr l-am facut praf , si multe masini au incercat pana akm si iti garantez eu k pierzi pariul :lol::lol:

DJBOSS 30-01-11 17:45

Haideti sa ne auzim in trafic si cu asta basta :)) :lol::lol:

ovidiu89 30-01-11 18:03

Fara sa va suparati dar voi va auziti ce vorbiti?
Nu se poate compara un urs care are maxim 1tona cu un Q7 care are peste 2 tone sau cu un seria 5 care iara e foarte greu.
Grigore eu te inteleg ca masina ta trage bine, dar ca sa spui ca tu ii faci pe toti e iara o alta aberatie pentru ca nu stii peste ce masina dai.
O pisicuta nu are motor numai de 1.6 pe ea, exista si cu motoare mai mari sau turbate sau orice alta masina despre care nu poti sa stii cum trage.

P.S: nu sunt adeptul motorinei dar sa stii ca exista 1.9 Tdi-uri care alearga multttt mai bine, intradevar cu bani multi bagati in motor dar asta e alta discutie

robby_sev 30-01-11 18:23

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 4035532)
pierzi pariu . boss stie intro seara m-am dat cu q 7 .3.0 negru culoarea e din mh are SEK la nr l-am facut praf , si multe masini au incercat pana akm si iti garantez eu k pierzi pariul :lol::lol:

adik omu ala vrei sa spui k s-a tras cu tine nu ?:)) ok si boss-u ma face cand sunt cu omega daca stam putin paralel dupa care eu continui sa merg incet si sa ma plimb, iar el o calca pt ca se grabeste :) va salut si aveti grija ce vbiti ;))

florin_andrey86 30-01-11 18:38

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 4035532)

acel omu cu MH??SEK, are multe masini si masini, e un om foarte serios nu face el liniutze prin oras, daca cumva l-ai vazut mergand mai tare prin oras, o facea pt ca se grabea,
asa pot sa spun si eu ca m-am tinut dupa un aston martin DBS, dar cand baga picioru-n ea se ducea de nu o mai cedeai...... si hai sa nu vb ca-i faci pe toti din oras, asta poti sa ti-o spui tie cand te uiti in oglinda pt a te incuraja, sunt masini mult mai puternica ca a ta si o sa mai apara.
da, e unicata in oras, e singura si nici nu o sa mai apara alta, bv a fost king, dar acum nu mai e sau cel putin nu in mainile tale,
eu nu ma cert nu nimeni pt ca nu am dece.

nxtaz 30-01-11 18:41

Grigore, ce motor are mașina asta a ta ?

DJBOSS 30-01-11 22:47

3 Attachment(s)
Pana una alta voi va certati... eu mai postez cate ceva ce mi-am achizitionat saptamana trecuta. M-au costat 55 lei nu cum mi-au cerut uni 100 ron pe bucata

florin_andrey86 30-01-11 23:59

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4036569)
Pana una alta voi va certati... eu mai postez cate ceva ce mi-am achizitionat saptamana trecuta. M-au costat 55 lei nu cum mi-au cerut uni 100 ron pe bucata

auzi ma dute tare de aici cu fetentele tale obosite si cu burlanu tau, daca faci tuning fai ceva unicat si fati cu capu tau, nu copia pe alti
de fente si de vise sunt satul vreau sa vad fapte, fapte frumoase, de bun gust, nu toate "zorzoanele"

DJBOSS 31-01-11 00:05

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4036799)
auzi ma dute tare de aici cu fetentele tale obosite si cu burlanu tau, daca faci tuning fai ceva unicat si fati cu capu tau, nu copia pe alti
de fente si de vise sunt satul vreau sa vad fapte, fapte frumoase, de bun gust, nu toate "zorzoanele"

Din cate am vrut am obtinut, am vrut sunet am obtinut am vrut triple de care mi-am dorit obtinut, si credca toba o so dau special pentru tine jos si o sa-ti dau niste ochelari sa vezi ca, chiar scrie pe ea borla si este .
Pai pe cine copiez in severin arata-mi o dacie care are triple dinastea ?

robby_sev 31-01-11 00:05

Quote:

florine esti suparat ?:))) te oprii moco ? vazui k avu ceva cu audi-urile in seara asta :)))

florin_andrey86 31-01-11 00:13

ba nu-s suparat, de asta, dar plm cand ii vezi ca viseaza cu ochii deschisi iti vine sa-i iei la 2 randuri de palme sa-i trezesti la realitate
filtru sport + toba sport = 7milioane de cai
curse intre o bunicutza de bulgari si masini de 2009 +, din care iese castigatoare bunicutza.
si tot felul de fente, eu acum vreo 2 ani am zis o vorba pe care o mai tin si pe la status si pe care o sa public aici
CAND UNI NU AU BANI DE MOTORINA, NOI NE CUMPARAM MASINA :)) SI CAND ALTI NU AU BANI DE BENZINA NOI NE TUNARIM MASINA.....

robby_sev 31-01-11 00:16

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4036842)
ba nu-s suparat, de asta, dar plm cand ii vezi ca viseaza cu ochii deschisi iti vine sa-i iei la 2 randuri de palme sa-i trezesti la realitate
filtru sport + toba sport = 7milioane de cai
curse intre o bunicutza de bulgari si masini de 2009 +, din care iese castigatoare bunicutza.
si tot felul de fente, eu acum vreo 2 ani am zis o vorba pe care o mai tin si pe la status si pe care o sa public aici
CAND UNI NU AU BANI DE MOTORINA, NOI NE CUMPARAM MASINA :)) SI CAND ALTI NU AU BANI DE BENZINA NOI NE TUNARIM MASINA.....

=)))))))))))))))))))))))))))) granny =))))))))))))))))))) si aia cu statusu e chiar tare :))))))))

florin_andrey86 31-01-11 00:22

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4036823)
Din cate am vrut am obtinut, am vrut sunet am obtinut am vrut triple de care mi-am dorit obtinut, si credca toba o so dau special pentru tine jos si o sa-ti dau niste ochelari sa vezi ca, chiar scrie pe ea borla si este .
Pai pe cine copiez in severin arata-mi o dacie care are triple dinastea ?

dj boss, poti sa-i pui tu si scaune de bentlei continental gt imbracate in piele de peste, DACIA TOT DACIE ESTE....

DJBOSS 31-01-11 00:24

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4036867)
dj boss, poti sa-i pui tu si scaune de bentlei continental gt imbracate in piele de peste, DACIA TOT DACIE ESTE....

Mda aici iti dau dreptate....

ovidiu89 31-01-11 00:31

Sa imi dau si eu cu parerea cu toate ca nu prea le am eu cu masinile:D
Eu stiu asa ca daca ai gust poti sa faci si un lucru de bazar sa arate frumos pe masina, degeaba e vreun element de firma daca acel element vine ca p... pe masina.

robby_sev 31-01-11 01:27

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4036905)
Eu stiu asa ca daca ai gust poti sa faci si un lucru de bazar sa arate frumos pe masina, degeaba e vreun element de firma daca acel element vine ca p... pe masina.

foarte corect si bine punctat ;)

grigore89 31-01-11 07:30

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 4034987)
dar a dat caldura ... mai bine asteapta sa se ieftineasca benzina =)))

nujtiu dak intradevar a dat caldura .....poate la tine in zona ta, stai cumva in spania? eu nu cred:lol::lol::lol: , poate la tn e vara dupa cate vad dar eu din cate observ inca este frig . daca la tn la - 11 grade a dat caldura ...nu mai am nimic de spus . o fi dat caldura dak tu zici . eu inca raschetez la geamuri la mine inca nu a dat caldura . si ce ot sa spun este doar atat , nu am chef de cearta si sa te lamuresc pe tn in legatura cu masina mea sa a altuia , dar iti spun doar atat incearca sa te abtii sa comentezi la adresa altora si la masinile lor atata timp cat nimeni nu a comentat la adresa ta sau a buzunarului tau , nu k m-ar interesa dar dak ai fi vreun cunoscator al tuningului as mai zice dar atata timp cat nu sti decat sa critici si sa te iei de altii inseamna ca tot ce poti sa ne demonstrezi prin tot ceea ce spui ca esti doar un invidios si nu un cunoscator sau pasionat iar asta nu ne da decat satisfactie <inseamna ca avem ceva valoare nu ?> . nu-i de mirare k nu a rezistat la noi nsl , si dak ar mai exista vreodata 3 ca tine ar strica toata treaba:oops::oops::oops:. iar referitor la pretul benzinei ti-am spus daca tie iti convine da-mi tu slariul tau si iti demonstrez ca nu imi ajunge decat 2 saptamani, ca sa nu mai vorbesc de schimbat gumele pe care le fac praf in 10 min si u poate le tii 2 ani sa nu mai spun placute si alte vrajeli . in viatza omul mai face si altceva cu banii ca nu manaca benzina , nu doarme in masina, toate se impart azi bag bani in casa , maine in masina, poimaine poate am chef sa imi duc prietena in excursie . poate pe mine nu ma tine mama si tata in spate si niki nu mi-au dat bani pt masina si niki nu m-am dat mare cum ai zis tu referitor la masina " ca isi cumpara masini modificate pe BG dar se vaita ca nu au bani de benzina" :oops::oops::oops:. asa ca te rog de acum incolo sa te abtii . daca poti sa dai un sfat folositor e bn daca nu tine pt tine ca nu ne intereseaza :paper::paper::paper: . nu am chef de cearta p forum , ma lucruri mult mai importante decat sa ma cert p-aci cu tn

grigore89 31-01-11 07:58

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 4035660)
adik omu ala vrei sa spui k s-a tras cu tine nu ?:)) ok si boss-u ma face cand sunt cu omega daca stam putin paralel dupa care eu continui sa merg incet si sa ma plimb, iar el o calca pt ca se grabeste :) va salut si aveti grija ce vbiti ;))

corect s-a tras cu mn si ma trag si cu tine pt k nha frate e 2. 0 12 v dar trage ca un 2.5 turbat , nu ma crezi ?uitate ce zice lumea pe topicul meu , adevarazti cunoscatori si care stiu ce poate masina, ce are in motor , cutie s.a , si nu lalaie din gura aiurea . momentan singura masina kre ma face si care are adevarat tuning pe ea dar si sub capota este ursul ala alb de bucuresti care e 2.5 turbo benzina si mi-o da original , sunt 2 sau trei pisici in oras una de bg si 2 inm care stiu foarte bn ca ma fac, va fi calibra lu olly care stim foarte bn ca a bagat ceva bani in motorul ala si va fi fortza masina si mai sunt cativa colegi pe forum care stiu cat au muncit la masini si le-au adaugat imbunatatiri , au investit timp , bani , si pasiune si pentru care am un deosebit respect . in rest kte masini au ceva adaugat tuning sub capota , frectii k eu nu prea am mai vazut , a dat criza nu ?

grigore89 31-01-11 08:06

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4036905)

tuning inseamna doar aspect la tn? cn face tuning nu cred ca isi cumpara din bazar, eu zic ca daca tot baga un ban, il baga intr-un lucru bun si de firma . eu nu imi cumpar placute de frana din bazar , nici gume SH, nici ulei sau alte consumabile , bucsaraie sau alte chestii si nu ma zgarcesc la bani atunci cand vreau calitate si sa am pretentii sa ma tina acel lucru:lol: si nu cred k un lucru de firma nu vine bn pe masina , bn poate dak sta rau acea persoana cu imaginatia cu bunul gust este posibil si asta:D

grigore89 31-01-11 08:28

Quote:

frate nu iti convine , nu te uita la ce face omul cu masina lui . de ce zici de el ? . omu face de cat are bani . vad ca il iei la misto si asta nu e bn . hai k iti zic si eu akm una gen la misto . ce as vrea sa ma fac un surub pe langa tine cand te duci cu masina le revizie , , crek dak ai putea ai face schimbul de ulei cu 20 lei dar asta e nu se poate . desi te dai mare pe forum dar in realitate bag mana in acid sulfuric ca te vaitzi mai ra ca noi :lol::lol::lol: terminati odata cu porcariile astea . nici aia la gradinitza nu se mai cearta ca deja sunt baietzi mari :lol:

ovidiu89 31-01-11 08:50

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 4037229)
tuning inseamna doar aspect la tn? cn face tuning nu cred ca isi cumpara din bazar, eu zic ca daca tot baga un ban, il baga intr-un lucru bun si de firma . eu nu imi cumpar placute de frana din bazar , nici gume SH, nici ulei sau alte consumabile , bucsaraie sau alte chestii si nu ma zgarcesc la bani atunci cand vreau calitate si sa am pretentii sa ma tina acel lucru:lol: si nu cred k un lucru de firma nu vine bn pe masina , bn poate dak sta rau acea persoana cu imaginatia cu bunul gust este posibil si asta:D

Ma refeream la toba aceea borla. Dar in fine.
Sa stii ca tuningul poate fi de mai multe feluri, nu exista numai tuningul la motor.

grigore89 31-01-11 10:02

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 4035704)

i-am facut odata prezentarea dar nha . blocul e de 2.0 original care avea 129 cp dar tot ce e in motor este 2.5 incepand de l adimisie s.a si inbunatatit spre limita deci nu stiu la ora actuala cati cp are dar o sa o pun la varumiu cand ajung la bucuresti pe dyno si o sa iti aduc graficul ca masina asta e preparata de el si ajutat de colegii lui din clubul din care face parte si omul iti repara si prepara ce vrei u . o sa iti aduc atunci rezultatul si pe ala o sa il afisez in geam cum a si spus andrey in dicutiile anterioare ca sa stie lumea ca e a mea si at sa vad daca mai poti spune ca o masina stock mi-o da mie . poate numai dak ori sunt drogat , ori mort de beat incat sa nu-mi raspunda reflexele . orice cunoscator isi da seama k ce spuneti voi sunt niste aberatii . si mai are multe ascunse inafara de motor kit ambreiaj - Placa de presiune Heavy Duty stage 2
1 Disc ambreiaj staqe 2 carbon kevlar
2 rulment
3scula de aliniere , rezista pana la 300 CP si plm dak ii atasez o turbina o ridic si la atat dar momentan stau cuminte k nu e timpul inca:lol:
4 Filtru + Traseu dublu inox cu o evacuare pe masura de te scoala si din somnul de veci
5.Suspensie Sport FK
6.Discuri Frana Fata Ventilate ZIMMERMANN + spate normale
7 . kit bari + praguri +evarzari aripi ACS ( AC SNITZER)
si multe altele care nu mai stau sa le enumar ca nu vreau sa zica lumea p-aici ca ma laud dar trebuie sa detaliez tot ca sa va inchid odata gura . gen cum ma ia robby cu aston martin al lui . de parca am si avea asa ceva prin oras . nu mai zic nimic ca ma uimiti , si nu de alta dar ma bufneste rasul . preparati-va masinile makr atat cat este a mea si dupaia mai vorbim sau ne masuram in paralel . valabil pt cei cu care am avut discutiile in contradictoriu . nu am treaba cu ceilalti sa nu fiu inteles gresit :D si cu asta sper sa terminam odata tigania pe forum

grigore89 31-01-11 10:10

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 4035704)

i-am facut odata prezentarea dar nha . blocul e de 2.0 original care avea 129 cp dar tot ce e in motor este 2.5 incepand de l adimisie s.a si inbunatatit spre limita deci nu stiu la ora actuala cati cp are dar o sa o pun la varumiu cand ajung la bucuresti pe dyno si o sa iti aduc graficul ca masina asta e preparata de el si ajutat de colegii lui din clubul din care face parte si omul iti repara si prepara ce vrei u . o sa iti aduc atunci rezultatul si pe ala o sa il afisez in geam cum a si spus andrey in dicutiile anterioare ca sa stie lumea ca e a mea si at sa vad daca mai poti spune ca o masina stock mi-o da mie . poate numai dak ori sunt drogat , ori mort de beat incat sa nu-mi raspunda reflexele . orice cunoscator isi da seama k ce spuneti voi sunt niste aberatii . si mai are multe ascunse inafara de motor kit ambreiaj - Placa de presiune Heavy Duty stage 2
2 rulment
3scula de aliniere , rezista pana la 300 CP si plm dak ii atasez o turbina o ridic si la atat dar momentan stau cuminte k nu e timpul inca:lol:
4 Filtru + Traseu dublu inox cu o evacuare pe masura de te scoala si din somnul de veci
5.Suspensie Sport FK
si multe altele care nu mai stau sa le enumar ca nu vreau sa zica lumea p-aici ca ma laud dar trebuie sa detaliez tot ca sa va inchid odata gura . gen cum ma ia robby cu aston martin al lui . de parca am si avea asa ceva prin oras . nu mai zic nimic ca ma uimiti , si nu de alta dar ma bufneste rasul . preparati-va masinile makr atat cat este a mea si dupaia mai vorbim sau ne masuram in paralel . valabil pt cei cu care am avut discutiile in contradictoriu . nu am treaba cu ceilalti sa nu fiu inteles gresit :D si cu asta sper sa terminam odata tigania pe forum

robby_sev 31-01-11 11:02

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 4037649)
2 rulment
5.Suspensie Sport FK

daca vrei sa termini tigania nu mai scrie nimic ... deja aberezi si acum fara sparare ai aberat tot timpul ...ai dat bani multi pe o masina care nu mi se pare cine stie ce ... ti-a zis si florin... o fi fost KING dar i-a trecut vremea ... nu te mai da atat cu masina ta care sti k o ia de la mult mai multe masini ...sa ma refer doar la BMW sunt 2 care ti-o dau fara drept de apel iti spun doar numerele CNC si VEM. hai te rog sa terminam cu prostiile astea de copii... si nu te mai da mare k ti-ai luat masina pe banii tai pt ca stim toti ce ai facut de ti-ai luat ursu asta ... ai avut un golf 3 cumparat de parintii tai care l-ai facut bardaf si ai tras nu stiu cat de asigurari ca sa iti iei banii si abea atunci ai putut sa iti iei masina asta. te rog sa imi arati si mie cati bani au fost bagati de tine in masina asta ... si nu ma refer la cei maxim 200 RON pe care i-ai bagat in benzina de cand ti-ai luat masina. spuneai ca are un sunet excelent si nu mai stiu ce. :-J nu ma incanta deloc. nu imi place nici cum trage. daca nu iti place sa iti critice lumea masina nu mai posta pe forum. uite eu nu am postat, eu am o masina normala ca tot omu, nu am zis k sunt vreun impatimit al tuningului. imi place dar nu in exces. ceva frumos si finut. in fine, nu mai conteaza acum. nu intru in polemici cu tine. daca vrea cineva sa se ia de mine si de masina mea as dorii sa se ia cineva care totusi si-a permis sa isi inscrie masina pe ROMANIA. va salut. o zi buna

DJBOSS 31-01-11 11:56

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4037366)
Ma refeream la toba aceea borla. Dar in fine.
Sa stii ca tuningul poate fi de mai multe feluri, nu exista numai tuningul la motor.

Cand ajungi in severin ovidiule cautama sa-ti arat live cum se aude ca de vorbe aci sunt satul..

ovidiu89 31-01-11 12:13

Eu nu am zis nimica de cum se aude am zis ca nu da chiar asa de bine. Stii tu critica te face sa fi mai bun si numai asa poate ajungem si noi la nivelul de afara.

DJBOSS 31-01-11 12:17

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4038044)
Eu nu am zis nimica de cum se aude am zis ca nu da chiar asa de bine. Stii tu critica te face sa fi mai bun si numai asa poate ajungem si noi la nivelul de afara.

Mdaa nu da bine ca este vopsit cu rosu de asta zicid ar o sa-l fac negru + ca o sa cumpar si cot special borla si o sa-l sudez pe ala in loc de asta

ovidiu89 31-01-11 12:21

Pai asa frate vezi, ce ti-am zis critica e constructiva

florin_andrey86 31-01-11 12:54

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 4037639)
2 rulment
5.Suspensie Sport FK

eu am zis de aston martin dbs, am zis ca am mers in spatele lui, nu ca m-am tras cu el in severin.
zic bine oameni astea pe aici, LAUDATE CU CE I-AI FACUT TU LA MASINA CU CU DOTARILE CU CARE AI LUATO.
nu mai spune ca ai pe masina piese de 2.5, pt ca toata lumea stie ca 2.5 e in 6 pistoane nu in 4.
si sunt de acord cu ce zice si ROBBY SEV...... CNC SI VEM +++++ m3 MAN si lista poate continua, adevarat nu cu sutele de masini dar cu 10-20 de masini......daca chiar vrei sa vezi o evolutie adevarata in orasu asta, cauta-l pe BITZU (NSL) el are ce sa-ti arate sau urmareste-mi mie topicul cu audi-u
eu am invata si am muncit mult sa ajung sa lucrez acolo unde lucrez, nu va tine nimeni acasa, daca vreti sa faceti bani MUNCITI NU STATI ACASA, CA NU PICA BANI DIN CER........ si mie mi-ar place sa stau acasa sa ma tina parinti, dar daca as face asta, nu as mai avea bani de "goange".

LA MUNCA NU LA INTINS MANA SI LA DAT DIN GURA. CAND O SA INVESTITI VOI IN MASINILE VOASTRE CATI BANI AM BAGAT EU IN ALE MELE SA MA ANUNTATI SI PE MINE. SI MAI ALES LA CAT DE MULT AM MUNCIT LA ELE.
STIMA SI RESPECT

grigore89 31-01-11 13:32

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4038174)
eu am zis de aston martin dbs, am zis ca am mers in spatele lui, nu ca m-am tras cu el in severin.
zic bine oameni astea pe aici, LAUDATE CU CE I-AI FACUT TU LA MASINA CU CU DOTARILE CU CARE AI LUATO.
nu mai spune ca ai pe masina piese de 2.5, pt ca toata lumea stie ca 2.5 e in 6 pistoane nu in 4.
si sunt de acord cu ce zice si ROBBY SEV...... CNC SI VEM +++++ m3 MAN si lista poate continua, adevarat nu cu sutele de masini dar cu 10-20 de masini......daca chiar vrei sa vezi o evolutie adevarata in orasu asta, cauta-l pe BITZU (NSL) el are ce sa-ti arate sau urmareste-mi mie topicul cu audi-u
eu am invata si am muncit mult sa ajung sa lucrez acolo unde lucrez, nu va tine nimeni acasa, daca vreti sa faceti bani MUNCITI NU STATI ACASA, CA NU PICA BANI DIN CER........ si mie mi-ar place sa stau acasa sa ma tina parinti, dar daca as face asta, nu as mai avea bani de "goange".

LA MUNCA NU LA INTINS MANA SI LA DAT DIN GURA. CAND O SA INVESTITI VOI IN MASINILE VOASTRE CATI BANI AM BAGAT EU IN ALE MELE SA MA ANUNTATI SI PE MINE. SI MAI ALES LA CAT DE MULT AM MUNCIT LA ELE.
STIMA SI RESPECT

ma nea omu in caz k nu stiai am 6 pistoane nu 4 ok mai citeste odata , si e masina mea si ma mandresc cu ea , asta te roade ? ca nu am bagat eu bani in ea dak ai fi bagat tu bani in masini kti am bagat eu in masinile mele crek te lasai de soferie de mult .:lol: si la munca ma duc de mult gajiu eu dela 16 ani muncesc in caz ca nu stiai , cand tu dormi eu atunci ma scol noaptea si plec la munca frate dupa cum ti-am spus nu vorbi atunci cand nu sti iar ma bufneste rasul si cine ma cunoaste stie ca nu vorbesc prostii dar cand vad ce tot scrii p-akia ma tavalesc pe jos . ce te deranjaza in final ? e ceva neadevarat ? e masina modificata de varumiu asta k sa vezi k asta mi se trage din neam cu pasiunea pentru masini . o sa vedem la vara kre e smecher pe 4 roti acolo vorbim . masian e preparata de varumiu si nu te compari u cu varumiu din bucuresti unde acolo chiar modifica masini si vin smecherii smecherilor cu adevaratzi cunoscatori si pasionatzi , el le viseaza si noaptea in somn nu ii trebuie schitze si sa intrebe pe altii despre masini si tuning cum banuiesc ca faci tu deci nu te poti compara cu el si cu munca lui la capitolul tuning niki de akm in 3 miliarde de ani. aaaa stai frate tu crek mai intai il intrebi pe unu la o linie dak a bagat el banii in masina ? nu frate dak te tine si vrei sa aratzi ceva te dai si cu asta basta ca la legale dak sti ca ai cu ce . e problema mea ca am dat atat pe ea dar nu regret nici makr 1 euro , isi merita toti banii .si hai ca deja incepusi ca nicolae guta "cati bani am facut , ce-am facut eu cv de genul nimeni nu-i mai smecher ca tine nu ? , mai lipseste sa ne spui ca ai construit-o u ca prototip in locul celor de la audi :blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahblah: :blahblah: . nustiu care abereaza mai mult . daca consideri ca ai masina smechera hai sa ne dam ca vad ca altfel nu ma inteleg cu tn . frate ne dam sa vedem dak tot ce ai muncit tu la ea face fatza la a mea ca tot te roade faza cu masina mea si dak ma iei tu pe mine cu vrajeala k u te tii cu doar 90 cp dupa un aston martin inseamna ca eu intrec TGV-ul din frantza kre merge cu peste 400 km /h hai sa fim seriosi . ti-am vazut topicul si akum ma iau si eu de masina ta dak u te-ai luat de a mea ok ca sa fim chit . nu-ti dau dreptul sa te iei de lucru meu pt ca nu vreau si pentru ca spui numai prostii p-aki te iei de lume si de bunurile lor , le spui tu ce sa faca , te iei de motorul meu si spui ca are 4 pistoane cand el are 6 deci pe bune ma uimesti . .si nu te mai da mare ca nu mi se pare cu nimic mai deosebita a ta decat toate celelalte 50 de masini A4 sau poate mai multe. NU E UNICA a ta . vrei un audi mijto fal cel putin ca ala care are AUR la nr e din mh fal cel putinla aspect si dupaia ai dreptul sa te iei de lume . atunci sa imi spui mie si celorlalti frate ce ai facut , ce ai muncit . ca inafara de faruri , triple si o clima ce mare smecherie ti se pare ca ai facut? . aaa ai inaltzat-o in loc sa o cobori ce e range rover? . o fi si asta tot tuning . ma rog eu am facut mai multe la dacia prima mea masina si la golf la fel , am facut mult mai multe decat te lauzi tu ca ai facut . deci hai sa o lasam moarta, nu mai avem ce discuta vad ca nu am cu cine sa ma inteleg poti sa mai spui ce vrei tu si cu robby ca eu nu imi pierd timpul sa ma cert p-aki cu voi . ai cv de demonstrat ne auzim la linie dar cu a ta tata si gata . voi 2 nustiu frate dar observ ca va place sa fiti invidiosi , sa va certatzi cu lumea care vedet ca are ceva mai bun . din gura stiu si eu sa dau dar, dau ce trebuie sau arat in fapte . hai sa vedem cat ne manaca pedala . si cu asta am incheiat nu o sa va mai raspund k deja chiar imi pierd timpul cu voi 2 . vorbesc cu oameni care ma apreciaza si care imi dau sfaturi utile despre masini si despre pasiunea comuna dar nu cu invidiosii;) k voi. sanatate:lol:

madalinu12 31-01-11 16:08

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 4038278)
ma nea omu in caz k nu stiai am 6 pistoane nu 4 ok mai citeste odata , si e masina mea si ma mandresc cu ea , asta te roade ? ca nu am bagat eu bani in ea dak ai fi bagat tu bani in masini kti am bagat eu in masinile mele crek te lasai de soferie de mult .:lol: si la munca ma duc de mult gajiu eu dela 16 ani muncesc in caz ca nu stiai , cand tu dormi eu atunci ma scol noaptea si plec la munca frate dupa cum ti-am spus nu vorbi atunci cand nu sti iar ma bufneste rasul si cine ma cunoaste stie ca nu vorbesc prostii dar cand vad ce tot scrii p-akia ma tavalesc pe jos . ce te deranjaza in final ? e ceva neadevarat ? e masina modificata de varumiu asta k sa vezi k asta mi se trage din neam cu pasiunea pentru masini . o sa vedem la vara kre e smecher pe 4 roti acolo vorbim . masian e preparata de varumiu si nu te compari u cu varumiu din bucuresti unde acolo chiar modifica masini si vin smecherii smecherilor cu adevaratzi cunoscatori si pasionatzi , el le viseaza si noaptea in somn nu ii trebuie schitze si sa intrebe pe altii despre masini si tuning cum banuiesc ca faci tu deci nu te poti compara cu el si cu munca lui la capitolul tuning niki de akm in 3 miliarde de ani. aaaa stai frate tu crek mai intai il intrebi pe unu la o linie dak a bagat el banii in masina ? nu frate dak te tine si vrei sa aratzi ceva te dai si cu asta basta ca la legale dak sti ca ai cu ce . e problema mea ca am dat atat pe ea dar nu regret nici makr 1 euro , isi merita toti banii .si hai ca deja incepusi ca nicolae guta "cati bani am facut , ce-am facut eu cv de genul nimeni nu-i mai smecher ca tine nu ? , mai lipseste sa ne spui ca ai construit-o u ca prototip in locul celor de la audi :blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahblah: :blahblah: . nustiu care abereaza mai mult . daca consideri ca ai masina smechera hai sa ne dam ca vad ca altfel nu ma inteleg cu tn . frate ne dam sa vedem dak tot ce ai muncit tu la ea face fatza la a mea ca tot te roade faza cu masina mea si dak ma iei tu pe mine cu vrajeala k u te tii cu doar 90 cp dupa un aston martin inseamna ca eu intrec TGV-ul din frantza kre merge cu peste 400 km /h hai sa fim seriosi . ti-am vazut topicul si akum ma iau si eu de masina ta dak u te-ai luat de a mea ok ca sa fim chit . nu-ti dau dreptul sa te iei de lucru meu pt ca nu vreau si pentru ca spui numai prostii p-aki te iei de lume si de bunurile lor , le spui tu ce sa faca , te iei de motorul meu si spui ca are 4 pistoane cand el are 6 deci pe bune ma uimesti . .si nu te mai da mare ca nu mi se pare cu nimic mai deosebita a ta decat toate celelalte 50 de masini A4 sau poate mai multe. NU E UNICA a ta . vrei un audi mijto fal cel putin ca ala care are AUR la nr e din mh fal cel putinla aspect si dupaia ai dreptul sa te iei de lume . atunci sa imi spui mie si celorlalti frate ce ai facut , ce ai muncit . ca inafara de faruri , triple si o clima ce mare smecherie ti se pare ca ai facut? . aaa ai inaltzat-o in loc sa o cobori ce e range rover? . o fi si asta tot tuning . ma rog eu am facut mai multe la dacia prima mea masina si la golf la fel , am facut mult mai multe decat te lauzi tu ca ai facut . deci hai sa o lasam moarta, nu mai avem ce discuta vad ca nu am cu cine sa ma inteleg poti sa mai spui ce vrei tu si cu robby ca eu nu imi pierd timpul sa ma cert p-aki cu voi . ai cv de demonstrat ne auzim la linie dar cu a ta tata si gata . voi 2 nustiu frate dar observ ca va place sa fiti invidiosi , sa va certatzi cu lumea care vedet ca are ceva mai bun . din gura stiu si eu sa dau dar, dau ce trebuie sau arat in fapte . hai sa vedem cat ne manaca pedala . si cu asta am incheiat nu o sa va mai raspund k deja chiar imi pierd timpul cu voi 2 . vorbesc cu oameni care ma apreciaza si care imi dau sfaturi utile despre masini si despre pasiunea comuna dar nu cu invidiosii;) k voi. sanatate:lol:

Frate ce tot ce lauzi cu un cazan !!!
si masina de care zici tu .. MH..AUR ..este un chici ..deoarece este o copie nereusita .. pur si simplu a vrut sa copieze si el pe cei de la MTM .. (MOTOREN TECHNIK MAYER) .
Si A4 lu Florin ... este UNICAT .. deoare nu mai este nici una ca a lui .. ca sa intelegi ..(o deosebesti de celalalte masini )
Respect Florin pentru ce ai facut ..8)
frumos si Golfu'

florin_andrey86 31-01-11 16:13

-ma daca tot ce spui la adresa varului tau e adevarat, bv lui, il felicit din toata inima,
-dar noi aici nu vb de ce face varul, tata, bunicu, matusa tamara si alte neamuri, noi vb de ceea ce facem noi, fiecare la masina lui, ca asa si eu pot sa zic de tata ca a fost primu din oras ca a pus motor diesel pe dacie sau ca a avut dacie cu motor si cutie de la gordini, dar nu o fac, nu a zis nimeni ca se tine cu 90 de cai de aston maritin, ci doar ca omu mergea incet ca nu stia drumu iar la depasiri el zbura si eu stateam
-masina s-a ridicat atat din cauza jantelor pe 17 a lipsei de suspensie sport
-nu am spus ca e unica, ci din contra am spus ca a ta e unica
-bv tie ca lucrezi de la 16 ani si ca iti merge bine
-tu ai dat pe masina ta 1.700 de euro, eu atat am dau pe tot exterioru la a mea
-momentan nu mai am 90 de cai, ca am pus si eu un filtru sport + toba sport = 93 cp
-si app, nu uita ca NSL - MEHEDINTI a fost dor cu numele, nu acte, nu contracte, nu stampila, nu multe
-intradevat sunt 100-200 de audi a4-b5 in oras in momentul acesta, dar cand am luato eu erau doar 2, a mea fiind a 3 in oras
-nu trebuie sa insir aici toate piesele ce au fost cumparate si care-mi mai trebuie sa vina si tot planul cu audiul meu, pt asta am facut un topic separat si am sa postez periodic pe el, pt ca de cand am luat masina si pana in prezent am tot modificat la ea
- ovi, jan, nyc, chioru zburator, lau, micutzu, nitzu si lista poate contiunua mult si bine, ei sunt uni din oameni care stiu ce am de gand sa fac cu masina.
-respect

florin_andrey86 31-01-11 16:14

Quote:

Originally Posted by madalinu12 (Post 4038749)
Frate ce tot ce lauzi cu un cazan !!!
si masina de care zici tu .. MH..AUR ..este un chici ..deoarece este o copie nereusita .. pur si simplu a vrut sa copieze si el pe cei de la MTM .. (MOTOREN TECHNIK MAYER) .
Si A4 lu Florin ... este UNICAT .. deoare nu mai este nici una ca a lui .. ca sa intelegi ..(o deosebesti de celalalte masini )
Respect Florin pentru ce ai facut ..8)
frumos si Golfu'

madalinu12, nu stiu cine esti dar iti multumesc ca-mi apreciezi masinile
respec......

madalinu12 31-01-11 16:23

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 4038278)

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4038769)
madalinu12, nu stiu cine esti dar iti multumesc ca-mi apreciezi masinile
respec......

nu ai pentru ce frate ..
tot respectu'
poti da add la id lamistomada

All times are GMT +2. The time now is 07:59.

- Copyright 2026 4Tuning