![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
sunt golan knd vreau , knd pot dar asta iar e treaba mea :lol: mai bn am una kre consuma , e unica pe oras , impune respect si face multe masini chiar prea multe si cine stie cunoaste asta , decat sa am o masina care seamana cu toate din orash mai bine una care impune respect si cand sta pe loc . diferenta este k masina mea a participat la king of europe si are un loc bun luat acolo ....deci nu cara bagaje ca altele sau sa ma duc cu ea la tara sau sa imi platesc facturile ...... aa o am pe bg fratzie sunt smecher o calc kt vrea plm si niki garda n- are ce imi face :lol::lol: |
Nu toata lumea are salariu de 15-20 de milioane si are bani de aruncat pe fel si fel de chesti pentru tuning, uni isi permit sa-si faca si la cat au iei bugetu si sa iese ceva frumos .
Legat de benzina nu stiu pe care din voi multumeste chestia ca sa scumpit ... |
Quote:
|
Ba ati innebunit?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Haideti sa ne auzim in trafic si cu asta basta :)) :lol::lol:
|
Fara sa va suparati dar voi va auziti ce vorbiti?
Nu se poate compara un urs care are maxim 1tona cu un Q7 care are peste 2 tone sau cu un seria 5 care iara e foarte greu. Grigore eu te inteleg ca masina ta trage bine, dar ca sa spui ca tu ii faci pe toti e iara o alta aberatie pentru ca nu stii peste ce masina dai. O pisicuta nu are motor numai de 1.6 pe ea, exista si cu motoare mai mari sau turbate sau orice alta masina despre care nu poti sa stii cum trage. P.S: nu sunt adeptul motorinei dar sa stii ca exista 1.9 Tdi-uri care alearga multttt mai bine, intradevar cu bani multi bagati in motor dar asta e alta discutie |
Quote:
|
Quote:
asa pot sa spun si eu ca m-am tinut dupa un aston martin DBS, dar cand baga picioru-n ea se ducea de nu o mai cedeai...... si hai sa nu vb ca-i faci pe toti din oras, asta poti sa ti-o spui tie cand te uiti in oglinda pt a te incuraja, sunt masini mult mai puternica ca a ta si o sa mai apara. da, e unicata in oras, e singura si nici nu o sa mai apara alta, bv a fost king, dar acum nu mai e sau cel putin nu in mainile tale, eu nu ma cert nu nimeni pt ca nu am dece. |
Grigore, ce motor are mașina asta a ta ?
|
3 Attachment(s)
Pana una alta voi va certati... eu mai postez cate ceva ce mi-am achizitionat saptamana trecuta. M-au costat 55 lei nu cum mi-au cerut uni 100 ron pe bucata
|
Quote:
de fente si de vise sunt satul vreau sa vad fapte, fapte frumoase, de bun gust, nu toate "zorzoanele" |
Quote:
Pai pe cine copiez in severin arata-mi o dacie care are triple dinastea ? |
Quote:
|
ba nu-s suparat, de asta, dar plm cand ii vezi ca viseaza cu ochii deschisi iti vine sa-i iei la 2 randuri de palme sa-i trezesti la realitate
filtru sport + toba sport = 7milioane de cai curse intre o bunicutza de bulgari si masini de 2009 +, din care iese castigatoare bunicutza. si tot felul de fente, eu acum vreo 2 ani am zis o vorba pe care o mai tin si pe la status si pe care o sa public aici CAND UNI NU AU BANI DE MOTORINA, NOI NE CUMPARAM MASINA :)) SI CAND ALTI NU AU BANI DE BENZINA NOI NE TUNARIM MASINA..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa imi dau si eu cu parerea cu toate ca nu prea le am eu cu masinile:D
Eu stiu asa ca daca ai gust poti sa faci si un lucru de bazar sa arate frumos pe masina, degeaba e vreun element de firma daca acel element vine ca p... pe masina. |
Quote:
|
Quote:
nujtiu dak intradevar a dat caldura .....poate la tine in zona ta, stai cumva in spania? eu nu cred:lol::lol::lol: , poate la tn e vara dupa cate vad dar eu din cate observ inca este frig . daca la tn la - 11 grade a dat caldura ...nu mai am nimic de spus . o fi dat caldura dak tu zici . eu inca raschetez la geamuri la mine inca nu a dat caldura . si ce ot sa spun este doar atat , nu am chef de cearta si sa te lamuresc pe tn in legatura cu masina mea sa a altuia , dar iti spun doar atat incearca sa te abtii sa comentezi la adresa altora si la masinile lor atata timp cat nimeni nu a comentat la adresa ta sau a buzunarului tau , nu k m-ar interesa dar dak ai fi vreun cunoscator al tuningului as mai zice dar atata timp cat nu sti decat sa critici si sa te iei de altii inseamna ca tot ce poti sa ne demonstrezi prin tot ceea ce spui ca esti doar un invidios si nu un cunoscator sau pasionat iar asta nu ne da decat satisfactie <inseamna ca avem ceva valoare nu ?> . nu-i de mirare k nu a rezistat la noi nsl , si dak ar mai exista vreodata 3 ca tine ar strica toata treaba:oops::oops::oops:. iar referitor la pretul benzinei ti-am spus daca tie iti convine da-mi tu slariul tau si iti demonstrez ca nu imi ajunge decat 2 saptamani, ca sa nu mai vorbesc de schimbat gumele pe care le fac praf in 10 min si u poate le tii 2 ani sa nu mai spun placute si alte vrajeli . in viatza omul mai face si altceva cu banii ca nu manaca benzina , nu doarme in masina, toate se impart azi bag bani in casa , maine in masina, poimaine poate am chef sa imi duc prietena in excursie . poate pe mine nu ma tine mama si tata in spate si niki nu mi-au dat bani pt masina si niki nu m-am dat mare cum ai zis tu referitor la masina " ca isi cumpara masini modificate pe BG dar se vaita ca nu au bani de benzina" :oops::oops::oops:. asa ca te rog de acum incolo sa te abtii . daca poti sa dai un sfat folositor e bn daca nu tine pt tine ca nu ne intereseaza :paper::paper::paper: . nu am chef de cearta p forum , ma lucruri mult mai importante decat sa ma cert p-aci cu tn |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sa stii ca tuningul poate fi de mai multe feluri, nu exista numai tuningul la motor. |
Quote:
1 Disc ambreiaj staqe 2 carbon kevlar 2 rulment 3scula de aliniere , rezista pana la 300 CP si plm dak ii atasez o turbina o ridic si la atat dar momentan stau cuminte k nu e timpul inca:lol: 4 Filtru + Traseu dublu inox cu o evacuare pe masura de te scoala si din somnul de veci 5.Suspensie Sport FK 6.Discuri Frana Fata Ventilate ZIMMERMANN + spate normale 7 . kit bari + praguri +evarzari aripi ACS ( AC SNITZER) si multe altele care nu mai stau sa le enumar ca nu vreau sa zica lumea p-aici ca ma laud dar trebuie sa detaliez tot ca sa va inchid odata gura . gen cum ma ia robby cu aston martin al lui . de parca am si avea asa ceva prin oras . nu mai zic nimic ca ma uimiti , si nu de alta dar ma bufneste rasul . preparati-va masinile makr atat cat este a mea si dupaia mai vorbim sau ne masuram in paralel . valabil pt cei cu care am avut discutiile in contradictoriu . nu am treaba cu ceilalti sa nu fiu inteles gresit :D si cu asta sper sa terminam odata tigania pe forum |
Quote:
1 Disc ambreiaj staqe 2 carbon kevlar 2 rulment 3scula de aliniere , rezista pana la 300 CP si plm dak ii atasez o turbina o ridic si la atat dar momentan stau cuminte k nu e timpul inca:lol: 4 Filtru + Traseu dublu inox cu o evacuare pe masura de te scoala si din somnul de veci 5.Suspensie Sport FK 6.Discuri Frana Fata Ventilate ZIMMERMANN + spate normale 7 . kit bari + praguri +evarzari aripi ACS ( AC SNITZER) si multe altele care nu mai stau sa le enumar ca nu vreau sa zica lumea p-aici ca ma laud dar trebuie sa detaliez tot ca sa va inchid odata gura . gen cum ma ia robby cu aston martin al lui . de parca am si avea asa ceva prin oras . nu mai zic nimic ca ma uimiti , si nu de alta dar ma bufneste rasul . preparati-va masinile makr atat cat este a mea si dupaia mai vorbim sau ne masuram in paralel . valabil pt cei cu care am avut discutiile in contradictoriu . nu am treaba cu ceilalti sa nu fiu inteles gresit :D si cu asta sper sa terminam odata tigania pe forum |
Quote:
|
Quote:
|
Eu nu am zis nimica de cum se aude am zis ca nu da chiar asa de bine. Stii tu critica te face sa fi mai bun si numai asa poate ajungem si noi la nivelul de afara.
|
Quote:
|
Pai asa frate vezi, ce ti-am zis critica e constructiva
|
Quote:
zic bine oameni astea pe aici, LAUDATE CU CE I-AI FACUT TU LA MASINA CU CU DOTARILE CU CARE AI LUATO. nu mai spune ca ai pe masina piese de 2.5, pt ca toata lumea stie ca 2.5 e in 6 pistoane nu in 4. si sunt de acord cu ce zice si ROBBY SEV...... CNC SI VEM +++++ m3 MAN si lista poate continua, adevarat nu cu sutele de masini dar cu 10-20 de masini......daca chiar vrei sa vezi o evolutie adevarata in orasu asta, cauta-l pe BITZU (NSL) el are ce sa-ti arate sau urmareste-mi mie topicul cu audi-u eu am invata si am muncit mult sa ajung sa lucrez acolo unde lucrez, nu va tine nimeni acasa, daca vreti sa faceti bani MUNCITI NU STATI ACASA, CA NU PICA BANI DIN CER........ si mie mi-ar place sa stau acasa sa ma tina parinti, dar daca as face asta, nu as mai avea bani de "goange". LA MUNCA NU LA INTINS MANA SI LA DAT DIN GURA. CAND O SA INVESTITI VOI IN MASINILE VOASTRE CATI BANI AM BAGAT EU IN ALE MELE SA MA ANUNTATI SI PE MINE. SI MAI ALES LA CAT DE MULT AM MUNCIT LA ELE. STIMA SI RESPECT |
Quote:
|
Quote:
si masina de care zici tu .. MH..AUR ..este un chici ..deoarece este o copie nereusita .. pur si simplu a vrut sa copieze si el pe cei de la MTM .. (MOTOREN TECHNIK MAYER) . Si A4 lu Florin ... este UNICAT .. deoare nu mai este nici una ca a lui .. ca sa intelegi ..(o deosebesti de celalalte masini ) Respect Florin pentru ce ai facut ..8) frumos si Golfu' |
-ma daca tot ce spui la adresa varului tau e adevarat, bv lui, il felicit din toata inima,
-dar noi aici nu vb de ce face varul, tata, bunicu, matusa tamara si alte neamuri, noi vb de ceea ce facem noi, fiecare la masina lui, ca asa si eu pot sa zic de tata ca a fost primu din oras ca a pus motor diesel pe dacie sau ca a avut dacie cu motor si cutie de la gordini, dar nu o fac, nu a zis nimeni ca se tine cu 90 de cai de aston maritin, ci doar ca omu mergea incet ca nu stia drumu iar la depasiri el zbura si eu stateam -masina s-a ridicat atat din cauza jantelor pe 17 a lipsei de suspensie sport -nu am spus ca e unica, ci din contra am spus ca a ta e unica -bv tie ca lucrezi de la 16 ani si ca iti merge bine -tu ai dat pe masina ta 1.700 de euro, eu atat am dau pe tot exterioru la a mea -momentan nu mai am 90 de cai, ca am pus si eu un filtru sport + toba sport = 93 cp -si app, nu uita ca NSL - MEHEDINTI a fost dor cu numele, nu acte, nu contracte, nu stampila, nu multe -intradevat sunt 100-200 de audi a4-b5 in oras in momentul acesta, dar cand am luato eu erau doar 2, a mea fiind a 3 in oras -nu trebuie sa insir aici toate piesele ce au fost cumparate si care-mi mai trebuie sa vina si tot planul cu audiul meu, pt asta am facut un topic separat si am sa postez periodic pe el, pt ca de cand am luat masina si pana in prezent am tot modificat la ea - ovi, jan, nyc, chioru zburator, lau, micutzu, nitzu si lista poate contiunua mult si bine, ei sunt uni din oameni care stiu ce am de gand sa fac cu masina. -respect |
Quote:
respec...... |
Quote:
Quote:
tot respectu' poti da add la id lamistomada |
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning