![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
Faci ce vrei. Puneti bricheta aia.. si du-te si plimbate cu ea pe unde sunt oameni si sa-mi zici daca lumea o sa rada de tine sau nu. :) Si eu acum 6-7 ani imi pusesem beculete de craciun pe roata.. si erau lipite pe spite si exact unde e aparatoarea de la pinioane pe partea cealalalta am pus o bucata de fier si una de cauciuc sa faca legatura firelor care erau conectate la dinam si cand bagam viteza seara ziceai ca imi lua roata foc.. de la distanta era superba, dar cand te apropiai.. era praf. Gandeste-te de 10 ori inainte sa pui vreo porcarie pe bicicleta. |
6 Attachment(s)
Quote:
3-ul in primavara-vara.. si 4 la anul pe vremea asta salutare... bft... bonus.. o poza de sezon... creatie proprie.. a mai fost pe aici...:P si repet.. pe gheatza... nu intra.. dar se simt totusi.. dar pe zapada batatorita.. face MINUNI... nu poti sa pleci cu "demaraj" pur si spl se infige.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Te-ai muncit ceva la ea nu? |
Quote:
deci munca.. 2 zile:-?? plimbare... vreo 10=)) ca am rupt un set de roti (cel din imagine) .. pe urma am pus unele de plastic cu care ma rasuceam.. 180...360... intrari pe strada de-a latul...(m-au tinut o zi alea)... iar acum am unele de tomberon pe spate=))) dar cred ca le dau jos si montez skiuri=))) filmul asta e devina pt toate cele intamplate https://www.youtube.com/watch?v=3pAfJMKGCzA salutare.. bft:) |
Quote:
Daca poti sa gasesti la un spital ceva sau daca ai vreo cunostinta. Stiu ca avea unchiul meu la spital niste roti care mergeau pe pegasul meu.. cu care am invatat sa merg. Si era mic mic. Si mi-a pus roti de carucior ( ca un fel de targa ) si.. erau cu camera si cauciucul este foarte rezistent.. la tara daca ma mai duc si acum pot sa ma plimb cu ea. |
sincer.. am fost f multumit de alea de plastic... dar erau si tocite.. si am facut si o prostie eu cand le-am montat.. a fost si vina mea.. + caldura de afara... pana mea.. pe viitor stiu ce sa nu mai fac :P
rotile erau roti de spate (de plastic) de la tricicleta deaia pt copiii mici:) astea de cauciuc.. sau mai stiu eu ce.. nu aluneca... oricum... a trecut nebunia:)) urmeaza alt proiect.. in primavara:) la alegere.. ma gandesc eu pana atunci ce si cum:D ca ns ce sa aleg... am mai multe obtiuni:) |
1 Attachment(s)
:lol: Una proaspata. :D
|
1 Attachment(s)
vin si eu cu a mea :-), un Leader Gooter :D
|
Eu sunt foarte multumit de ea :D chiar daca nu are cine stie ce piese de firma
Pentru oras e foarte buna si e buna chiar si la teren accidentat, dar fara exagerari :-) Si specificatiile :D Cadru: Leader Gooter Furca suspensie: Zoom Bravo CH 381 DH Amortizor spate: cu arc :lol: Jenti: Alloy Double Wall Cauciucuri: Kenda Butuci: Diatech disc Frane: spate Promax disc 160 mm, Fata Avid BB7 disc 185 mm Schimbatoare: Shimano Tourney TY 31, Manete schimbatoare: Shimano Revoshift Lant: KMC Pinion: Shimano MF-TZ21 7 Speed Sa: bassano Defender Angrenaj: Cyclon Daca ii voi mai face modificari, voi posta :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza recenta:D.
|
Ti-ai schimbat cadrul prietene?cum de?
|
Frmos cadru!Sa-l stapanesti sanatos;).
|
Foarte, foarte misto!! Felicitari pentru noua achizitie! Sa te bucuri de ea! Ai grija sa nu iti rupi ceva..
|
Mersi mult baieti:D!
Mareo,l-am schimbat ca vroiam altceva,cu alte unghiuri. Denees, l-as ca nu mor eu asa usor:lol::lol:. Si, la multi ani!!! |
La multi ani si la multi bani!
Sa avem de un trial Si la anu care vine Sa ne dam cu totii bine Sa avem asfalt uscat Bike-ul trebe respectat ! crek va place, facuta la minut :)) |
salut baieti,da aleyx oltcit,mie unu' imi place foarte mult:D in ceea ce priveste asa zisul "tunarit" pe bicicleta mea, mi-am dat seama ca e munca in zadar:cry:varianta cu trialul imi cam face cu ochiul;)am sa il rog pe (!8Y_M sa imi dea id-ul lui daca vrea sa ma ajute,daca nu imi da toate datele aici pe forum(dimensiuni si alte chestii,mentionez ca vreau sa imi iasa ceva la fel ca a lui daca imi da acordul,daca nu...........)
|
LA MULTI ANI BAIETI!!!
da roberto... ai mana libera.. nu ma supar... ai id-ul pe pm... chiar ma bucur ca ai trecut pe drumul cel bun:D |
s-a facut gogule ai add de la mine pe mess;)ms mult ca ma ajuti
|
Quote:
Nu eu nu m-am pus sa fac drifturi si cerculete. :lol: Am iesit la zapada cu ea ca aveam chef sa mai imi misc picioarele si tregeam un prieten dupa mine care era pe sanie.:crazy: |
2 Attachment(s)
hai sa mai pun si eu niste poze recente
P.S. de vanzare! |
Quote:
|
chiar si cu un dhs?:lol: lol
|
Quote:
lasa vrajeala |
a fost o gluma ca mi-am dat seama ca dhs nu e bike
|
Quote:
|
Buna !
Am si eu o bigicleta 'vtt' :arrow: am cumparato cu 300€ si as vreau sa o vopsesc. Cadru e din Aluminu, am demontat toate piesele de pe ea, am dat vopseaua jos, :-) era rosu cu alb... si as vrea sa pun o vopsea mat, inca nu mam hotarat ce culori :rolleyes2 Cineva mia spus ca inainte de a o vopsi trebuie sa o dau cu nustiu ce fel de spray exact cum se face si la masini...:twisted: ca sa nu sara vopseaua o spus ca dak o vopsesc direct asa pe aluminiu cum o ating putzin mai tare sau o zgariu sar bucati de vopsea... probabil e adevarat :-) si bineintzeles ca as vrea sa nu sara vopseaua de pe bicicleta :lol: sa pun vopseaua intrun pistol sau direct din tub de vopsea ? multzumesc mult celor care vor sa ma ajute :D /cristi\ |
Quote:
Pune şi tu poze cu bicicleta. La câţi bani ai dat pe ea eu zic că o arata destul de bine nu înţeleg de ce vrei să o vopseşti. Dacă vrei să iasă treabă calumea eu zic să ţi-o vopsească cineva care se pricepe. Înainte să o vopseşti în culoarea care doreşti trebuie să speli toate piesele care le vopseşti şi cadrul ca să înlături grăsimile ca să ai aderenţă când dai cu grund şi după cu vopsea. După ce speli dai cu un strat de grund şi după vopseaua. Eu aşa ştiu că se face. Mai aşteaptă şi alte păreri.. |
inainte sa vopsesti curata cu diluant si da cu grund sau cu spritchit am auzit eu ca se mai da ,,dar nu bag mana'n foc, apoi vopsea ,,parerea mea
|
1 Attachment(s)
Quote:
Salut :D Asa arata doar ca era pe rosu, dar akuma ii demontata si arata naspha si nu iam mai fakut poze:-) inca dau jos vopseaua de pe ea cand am timp. Multzumesc de ajutor tuturor Attachment 1247793 |
poi D.Y. .....AI PM!!!
|
poti folosi dupa ce s`a uscat vopseaua si lac intaritor pt masini ...il gasesti la magazinele auto sub form ade spray ajunge pan ala 20 max 30 ron...dar trebuie sa il dai dupa ce s`a uscat bine vopseaua......bafta..asteptam poze cu ce iese ( vreau si eu sa ii dau vopsea dar astept sa se incalzeasca si ma apuc de ea)
|
Quote:
Arata fain si inainte dar mam fost saturat sa o vad asa:rolleyes2 este vreo vopsea Speciala pentru aluminiu ? sau :?: si sa pun vopseaua in Pistolu de vopsit :?: sau sa cumpar tuburi 'bomba' de vopsea mat. |
O sa pun poze dupa ce o voi termina va dura ceva pana o fac cam o luna jumate, nu prea am timp de ea... am in fiecare zii scoala de la 8 la 17 ajung acasa pe la cinci jumate, dar in weekend am toata ziua la dispozitie cam la sfarsitu lu februarie o so gat :-)
|
daca ai posibilitate , fao la pistol
|
in leg cu vopseaua nuj ce sa zic....chiar nuj ce vopsea poti pune pe aluminiu... ce am stiut tzi`am spus...bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning