Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacii Speciale (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/39746-dacii-speciale.html)

B 89 WRC 13-12-07 23:49

Re: Dacii Speciale

iti trebuie si un motor pt toba aia

B 89 WRC 13-12-07 23:50

Quote:

Originally Posted by dracushorul (Post 1245437)
draguta dacia pusa de tunerul (neagra cu faruri de golf) :D:D:D in rest daca as face o selectie v-as dezamagii ... gusturile nu se comenteaza ...

ia fa o selectie sa te vedem ?

GabitzuTHJ 13-12-07 23:52

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1245506)
iti trebuie si un motor pt toba aia

de acord cu tine dar sunt SN care suna bine cu toba sparta eu am dat ceva bani pe ea si mm , mai nimic :)

B 89 WRC 13-12-07 23:58

fa reclamatie la powerful

BlacK_KilleR 14-12-07 00:12

urat...ce sa zic,nu mai dati raspunsuri cu tenta de misto...ca nu e frumos..solutii gen schimba masina/motoru...taie toba baga surubelnita.....veniti si voi cu solutii practice daca tot sunteti pasionati

cmdbass 14-12-07 02:14

ce solutie omule? daca ai o toba cap-coada calumea si un filtru sport cum sa nu se auda?

Hexer 14-12-07 05:36

Sunetul final tine in special de toba si nu de motor.
Daca diametru final e mare, e gros sunetul (diametrul interior tobei min 150-170mm) iesire minim 50mm. Daca asta e goala sau nu e foarte plin o sa ai sunetul dorit.

ps. filtrul nu are de a face nimic!!!

quick_5hifter 14-12-07 10:56

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1245632)
ps. filtrul nu are de a face nimic!!!

Punem pariu? La toate masinile exista 2 variante sa faci masina sa sune bine numai din filtru:

1)scoti capacul de la cutia filtrului (la cutiile de plastic ma refer, cum sunt la Matiz etc.), apoi prinzi filtrul de capac, cu silicon, bine etansat ca sa nu traga aer pe langa, apoi pui capacul la loc lasandu-l deschis 2-3 cm. Asa am eu la un motor de 1.1 si se aude excelent!

2)montezi filtru sport, dar cu traseu rigid! adica nu doar furtun de cauciuc.

Off-topic: ce nume idiot pentru o firma de esapamente...Powerful :rolleyes2

@Gabitzu: scoate catalizatorul daca vrei galagie mai multa! In al doilea rand, asigura-te ca tot traseul de evacuare este etans, imbinat perfect si fara nici o fisura in zonele sudate.
In al treilea rand, citeste si varianta de mai sus, cu filtrul, s-ar putea sa iti placa sunetul :D

Hexer 14-12-07 13:14

Scuza dar asta nu e teritoriul meu..."facem tuning pentru sunet..."
Dumnezoo...unde ne am ajuns...immediat vine DOV-ul pentru aspirat...si flierasul la toba, la targ se gaseste de toate...

GabitzuTHJ 14-12-07 13:55

am filtru sport , etansat , nu asta e problema sudurile ok. cred ca mai multa galagie nu iese din motorul meu.oricum ms pt sfaturi.

quick_5hifter 14-12-07 14:00

Te cred domnu' Hexer! Nici eu nu sunt "sonic tuner", insa nu m-a costat nimic sa bag niste silicon si sa desfac cutia, din moment ce se aude mai bine asa.
Pe langa asta, te rog sa ma crezi ca am un filtru conic in casa, dar nu-l pun nici mort :lol: deci nu iti face impresii gresite.

Pe de alta parte, Gabitzu a cerut sfaturi cum sa-si faca masina mai galagioasa, eu i-am impartasit putin din experienta mea. M-as fi simtit vinovat daca nu o faceam, mai ales ca unii il iau la misto, altii habar n-au si se abtin (sau nu). Eu nu sunt mare cunoscator, nici macar mic cunoscator, insa i-am spus ceea ce am constatat EU prin incercari proprii, nu ce am citit la radio etc. ;)

:peace:

GabitzuTHJ 14-12-07 14:02

3 Attachment(s)
am pus 3 poze sa ma creada lumea :)

GabitzuTHJ 14-12-07 14:09

cat despre "glumeti" , asta este . . mie imi plac glumele dar cand ceri un sfat si iti spune lumea "schimba-ti masina" sau "da-i cu ciocanu` " . . no comment

quick_5hifter 14-12-07 15:03

Quote:

Originally Posted by GabitzuTHJ (Post 1246146)
am filtru sport , etansat , nu asta e problema sudurile ok. cred ca mai multa galagie nu iese din motorul meu.oricum ms pt sfaturi.

N-ai citit cu atentie ce ti-am scris eu, iar traseul filtrului sport vad ca e din cauciuc...de unde rezonanta?
Cat despre galagia data de toba sport, daca la Tico se poate (800 cmc), la tine de ce nu? :rolleyes2 e o problema undeva.
Scuze pentru off-topic! Rog moderatorii sa faca tot ceea ce cred ei de cuviinta cu posturile in plus :D

BlacK_KilleR 14-12-07 15:54

cel mai bine sa raspunda cineva care are super nova si a trecut prin aceste modificari....generalitati stim toti

fiderzen 17-12-07 20:40

toba aia care ai pus-o are site....daca ii scoti sitele o sa urle cum vrei tu:lol: ;)

clau24 29-12-07 20:34

misto dacia... da eu am renutat la ea...mi-am luat super nova ;)

keemo 29-12-07 21:29

Quote:

Originally Posted by clau24 (Post 1267246)
misto dacia... da eu am renutat la ea...mi-am luat super nova ;)

tot dacie e si aia.... :weirdface

ynp_46 29-12-07 23:12

Quote:

Originally Posted by daman (Post 1180923)
de asta ce parere aveti? :lol: imi cer scuze propietarului ca am postat aceste poze aici dar mi s-au parut ........"iesite din comun" :rolleyes2

Spate de 190.... si fara de bmw...nu imi pot da seama ce model....oricum e o tiganie curata:lol: ....pacat de masina...:cry:

new_love_falls 03-01-08 12:39

da e super facuta miam luat sie u o dacie si am inceput sa lucrez la ea dar as vrea sa o band pt ca e breack si vreau o berlina http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...00-110790.html

Rasputin 03-01-08 12:48

Quote:

Originally Posted by new_love_falls (Post 1272578)
da e super facuta miam luat sie u o dacie si am inceput sa lucrez la ea dar as vrea sa o band pt ca e breack si vreau o berlina http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...00-110790.html

Sa mor daca am inteles ce ai vrut sa zici.:-)

new_love_falls 03-01-08 12:50

4 Attachment(s)
[QUOTE=new_love_falls;1272578]miam luat sie u o dacie si am inceput sa lucrez la ea dar as vrea sa o band pt ca e breack si vreau o berlina :rolleyes2

Rasputin 03-01-08 12:51

Pai si cat crezi ca iti iei pe ia.:-)

new_love_falls 03-01-08 12:54

dar nu vreau bani vreau la schimb o berlina chiar si daca e 1300 cu acte in regula si care sa arate cat de cat bine sau golf 1 de ex

fiderzen 03-01-08 13:31

....ai vointa:lol:

DanS22 03-01-08 15:59

totusi sa revenim la realiatate ..acest topic era parca DACII SPECIALE, nu dacii ''tunnigate'' ....ce are atat de special breku asta..scuza ti ma dar e jalnic ,plus mai sunt cateva care nu si au locul aici:yikes:

Rasputin 03-01-08 16:28

Quote:

Originally Posted by DanS22 (Post 1272877)
totusi sa revenim la realiatate ..acest topic era parca DACII SPECIALE, nu dacii ''tunnigate'' ....ce are atat de special breku asta..scuza ti ma dar e jalnic ,plus mai sunt cateva care nu si au locul aici:yikes:

Mare dreptate ai.:-)

mikkai 03-01-08 19:56

ar trebui sa stearga un moderator tot ce e in plus pe topicul asta (posturi si rable) ca sa ramana ca o galerie

Rasputin 04-01-08 21:00

9 Attachment(s)
O dacie la o etapa de raliu(nu participa...deocamdata).:-)

fiderzen 04-01-08 22:08

10 Attachment(s)
dacia aia este pozata de mult,~ 5 ani
uitati aici dacie speciala;)
enjoy!

cipoNCE 05-01-08 02:58

Quote:

Originally Posted by new_love_falls (Post 1272605)
dar nu vreau bani vreau la schimb o berlina chiar si daca e 1300 cu acte in regula si care sa arate cat de cat bine sau golf 1 de ex

arata destul de bine dacia ta, de ce nu deskizi un topic la Masina mea Dacia sa dai si tu mai multe informatii despre ea?

daman 05-01-08 09:15

[QUOTE=new_love_falls;1272595]
Quote:

Originally Posted by new_love_falls (Post 1272578)
miam luat sie u o dacie si am inceput sa lucrez la ea dar as vrea sa o band pt ca e breack si vreau o berlina :rolleyes2

cum poti sa postezi frate masina asta aici.nu ma refer la acest topic ,ci la acest forum.mie mi-ar fi rusine sa merg cu masina aia pe strada.am observat ca cei care isi cumpara cate un junghi de dacie o posteaza repede pe forum sa vada si altii ce carute au ei. sunt o gramada de masini penibile printre care si a ta.mai zici ca vrei sa o dai la schimb....pai eu unul nu ti-as da o 1300 pe masina aia.

daman 05-01-08 09:19

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1238765)
putinele 1300 ramase in viata in stare buna

deosebite domnule.bravo posesorilor.dar sunt toate din suceava?ca asa a vazut la numarul de inmatriculare....oricum sunt f frumoase,impecabile.

IndyGG 05-01-08 09:59

[QUOTE=daman;1275706]
Quote:

Originally Posted by new_love_falls (Post 1272595)

cum poti sa postezi frate masina asta aici.nu ma refer la acest topic ,ci la acest forum.mie mi-ar fi rusine sa merg cu masina aia pe strada.am observat ca cei care isi cumpara cate un junghi de dacie o posteaza repede pe forum sa vada si altii ce carute au ei. sunt o gramada de masini penibile printre care si a ta.mai zici ca vrei sa o dai la schimb....pai eu unul nu ti-as da o 1300 pe masina aia.

nu trebuie sa fi asa de rau cu el ca ii la inceput...si sa speram ca isi vede greseliile...ideea care o vrut sa o faca ii buna, numa ca ce o avut el in cap cu ceea ce o iesit nu o fost la fel...se mai intampla...new_love_falls cine ti-o vopsit masina o vopsito dezastruos si jantele in loc sa le faci albe mai bine le-ai fi facut negre, albu ala parca nare luciu, ii dezastruos,vezi ce faci cu spoileru de peoujo 206,in locu celor 2 gauri pune niste proiectoare nu lasa loc liber acolo ca arata naspa rau de tot...si sincer acuma, daca ar fi sa iti cumpar masina mai mult de 32 de milioane nu ti-as da...daka o vinzi vindeo la un taran din asta care ii place "tuningu" si ii bagi niste vrajeli pe acolo si scapi de ea... Pace omule vezi ce faci cu ea...finiseazo calumea

mikkai 05-01-08 14:26

32 mil? sau 3.2 mil?

cipoNCE 05-01-08 15:04

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 1276164)
32 mil? sau 3.2 mil?

sunt si dacii mai praf, mult mai praf ca a lui, el o avut ceva idei despre cum sa faca masina insa din cate se vede zici ca a fost lucrata numai cu ciocanul, ii lipsesc finisajele.
se vede de exemplu la manerele spate, le`a scos dar nu a mai scapat si de umflaturi, a scos semnalizarile de pe aripi si nu a acoperit gaura, eventual sa puna semnalizari albe, in zona geamurilor la chedere nu e vopsit bine, cu ceva diluant se rezolva numai sa nu scape pe toata masina :lol: ... eleronul nu prea are ce cauta, capota nu este la linie, trebuie fixata... in fine daca stai sa cauti gasesti destule si nu numai la a lui.
fiecare de aici vrea sa faca cate ceva la masina, ii iese prost mai asculta de sfaturile altora mai reface pana la urma iese ceva.
si tratat ca un incepator ia`ti putea zice unde sa posteze ca sunt sigur ca multi dintre voi nu s`au dus din prima la "masina mea" sa`si posteze cancerul plus faptul ca sunt si altii avansati care posteaza numai tigai de dacii aici numai de dragul de a face un post in plus.
mai bine sariti cu un sfat in loc de "eu nu m`as urca in caruta asta" ca e plin forumul de vorba asta, doar nu v`ati nascut toti invatati.
si se mai intreaba lumea de ce atata cearta in loc sa se ajute unii pe altii...

Rasputin 05-01-08 16:28

Ce a postat fiderzen este Dacia MD87.:-)

JUST-DO-IT 06-01-08 01:25

fiderzen,rasputin...este asa ceva real:shock: ????ma refer la dacia aia asemanatoare cu ferarri...!!!!vreau si yo asa ceva..:!: ..unde dau comanda???Damn stiam yo ca e prea frumos sa fie adevarat!:sad:

fiderzen 06-01-08 12:12

a fost un prototip care nu a fost produs niciodata...a fost facut cu ciocanul,flexul si pila:lol:.....insa daca ar fi fost putin gadita mai bine(motor si alta suspensie) ar fi fost competitiva(tractiune spate:D )
mai a fost un prototip: dacia 1300 cabrio cu 6 usi :D

Rasputin 06-01-08 12:54

3 Attachment(s)
..................

All times are GMT +2. The time now is 20:48.

- Copyright 2026 4Tuning