![]() |
Re: Accidente
Quote:
Eu am o alta intrebare. Cand vor disparea masinile parcate pe trotuar (cu 4 roti), si cele parcate pe coltul strazilor si blocheaza circulatia/vizibilitatea? Fraieri ce sunt cei care parcheaza acolo. |
cand Romania va fi o tara civilizata.....
|
In seara aceasta pe la ora 19, in fata la Cocosul de Aur din manastur, un Matiz de la Chio Chips a lovit o fetita care cred ca trecea drumul neregulamentar. Cand am ajuns acolo, atunci ajunses si salvarea si pompierii....mai ramasese pe strada un pantof si ceva posetuta. Masca la Matiz cu capota erau indoite bine.
|
detalii la ora 5 la protv.
si aseara pe dorobantilor la ultima trecere de pietoni era plin de masnii de taxi, unu era intos cu roata rupta capota indoita, politie vreo 3 masini...probabil o fi lovit pe careva. da cert ii ca masinile de taxi stateau de la biserica pana aproape de teodor mihali (cehoslovacia) |
3 Attachment(s)
astazi am avut de umblat prin oras destul de mult.....drumuri in care am vazut un camion ars in spate la Facultatea Dimitrie Cantemir, inca iesea fum dinn el, pe horia, la capat, langa gara, un tramvai a intrat intr-o masina, era blocat total traficul acolo iar la fabrica de bere o octavia a schimbat banda si a acrosat lateral o toyota....dupa care au ramas pe mijlocul drumului....
pozele cu camionul |
Quote:
|
marti noapte pe la ora 1 si ceva au terminat de stins ..... cand am trecut pe acolo mai fumega usor, soferu era semidezbracat in masina politiei, probabil ceva scurt care l-a surprins dormind caci era foarte buimac .....
|
Quote:
|
|
Quote:
cap-tractorul e maxim 30 000 de euro...iar remorca era aproape neatinsa..... |
mah eu miercuri am fost p la faculta si l-am vazut;) si 150.000 de e e cam exagerat!
|
Quote:
|
http://www.targde**********/index.ph...ASC&sort=cpret
vlad uita`te umpic si vezi ca pana la 30 de mii iti cumperi inca o masina asa de vreo 4-5 mii |
http://www. targde**********/index.php?pag=oferte-masini&vehicul=4&marca=MAN&model=&an=&pret=&rulaj= &ord=ASC&sort=cpret
|
acel Iveco Eurostar nu costa mai mult de 30 000 de Euro, e model vechi care nu se mai fabrica....
http://mobile.de/SIDvTa1AzD4qMW4VMbx...0&doSearch.y=0 Nici modele noi din 2007, cum ar fi Iveco Stralis nu trec de 100 000 de euro ;) http://mobile.de/SIDBzZS2F5-wvCClHJB...al=GN&top=241& la remorci nici nu ma apuc sa va insir, ca sunt si la 1000 de euro remorca cu prelata izoterma si toate cele :) asa ca acei 150 000 de euro sunt inventii de jurnalisti, si apa pompierilor cu motorina din rezervor adaugata la pret si nu treci de 40 000 euro pagube :lol: |
hai mah oamenii ala are asigurare.....dak nu i tampitel.........in fine pariez ca ala nu se uita pe forum la ofertele pe care le ati pus.........funny joi lucrau doi la el mai luau ce se poate de pe el =)))
|
2 Attachment(s)
inka un accident la intersectia muresului cu siretului:sad: din ce am auzit au fost implicate 3 masini,si un seat ibita care nu am poza,eu am trecut tarziu pe acolo
|
seatul l-au dus cu platforma,chiar cand am trecut pe acolo,in orice caz s-au lovit rau....parca ii blestemata intersectia aia....
|
ieri am avut ocazia sa vad un accident in direct.
mergeam pe strada cu ares, cred ca brancoveanu ii aia, sa dau in gheorgheni. in fata mea o dacie papuc cu termopane. cand sa ajunga in gheorgheni ii vine din stanga unu, ii face varza fata si merge mai departe. ala s`o oprit dupa 300 de metrii. ala cu dacia rotile din fata, radiator..ehe...multe + numa sticla pe strada. vine ala cu cealalta masina apoi domle asta e mergem la politie :P da super relaxat omul fara nici o problema. ce vroia sa faca? ce`o patit la masina? nu am idee, cert ii ca o facut o manevra pe care nu aveai cum sa o faci fara un accident deoarece in intersectia aia sunt masini cam tot timpul si si daca nu sunt masini tot te izbesti de-o alta masina din cauza balansului. in fine, aseara dacia era tot acolo |
cum se numeste strada pe care`i loganul?
|
Marti seara pe la ora 19 pe Feleac inainte de sensul giratoriu din Zorilor, vizavi cu benzinaria MOL, un Ford KA a lovit o persoana care trecea neregulamentar....masina arata destul de rau, a venit descarcerarea si pompierii, iar traficul a fost blocat la intrare in cluj.
|
aaaaaaaaahhhhhhhhh oribil!!!!!!
totusi, ceva detalii? |
inka un accident la intersectia muresului cu siretului,nu am poze,am vazut cioburi multe si un gard rupt,al 3lea pe saptamana asta ca a mai fost unu dar minor,no coment:shock:
|
seat ibiza,logan si opel corsa?masinile astea erau implicate in accident?
|
era ford fiesta nu opel corsa......ala era unu din accidentele de sapt asta,azi o fost alte masini
|
Quote:
Vineri am vazut un accident in fata Teatrului National. Un Ford Fiesta sau ce era:?: a venit dinspre P-ta Cipariu, iar un ML nou l-a lovit din stanga si l-a aruncat intr-o alta masina parcata. Nu le-am vazut can s-au lovt, dar cred ca ML trecea regulamentar. Nu stiu, dar foarte multe accidente se produc in ultia vreme. Nu trece o saptamana sa nu vad una. |
se duc pe ideea ca ei merg inainte deci ii drum cu prioritate,semnele nu conteaza,au ei regulile lor (unii dintre ei) si se ajunge unde se ajunge....am ajuns sa ne ferim sa nu ne omoare unu' deasta......
|
3 Attachment(s)
in someseni....nu stiu detalii
|
Accident azi seara in intersectia Paris cu B-dul 21 Decembrie... O masina a lovit o Dacie pe partea soferului... Dacia arata foarte rau, toate geamurile sparte, volanul indoit spre afara, pavilionul era taiat de pompieri, etc... Stie cineva detalli?
|
Quote:
Dacia a iesit de pe PARIS pe cedeaza in fatza BMW-ului shi poc... |
Quote:
poze aici: http://www.citynews.ro/all_galery.php?aid=2094&pid=7181 |
nu imi merge.. site-ul
|
incearca asta http://www.citynews.ro/Accident-in-l...-Gilau+20+2094 , daca nu, intra pe citynews.ro si scrie la cautare, ''accident''
si asta s-a intamplat de cateva ore.... Quote:
|
*ieri
pe motilor inainte de semaforul de la fortele de munca 5-6 masini s-au ciocnit in lant ( cel mai probabil ele fiind oprite la semafor ) si o conducatoare auto cu o Lancia a lovit masina din fata (un ML de spania ) dupa care sirul de tamponari a continuat. circulatia foarte dificila pentru o perioada in zona *azi intre Gherla si Apahida pe o portiune de drum drept ( cel mai probabil noaptea trecuta cand a fost o ceata extraordinara) un camion a parasit carosabilul sfarsint culcat pe o parte in sant *o dacie 1310 zacea in santul din fata unei case fiind tamponata pe mai multe parti ( probabil rasturnata) prin unul din satele de pe langa DEJ |
strada baladei.
drum drept 2 benzi pe o parte si 1 pe cealalta. 2 masini, o dacie 1300 si un logan de taxi se lovesc frontal. la oras 15.45 fix in fata porti a postului ncn. soferul daciei 1300 a avut nevoie de ingrijiri medicale taximetristul doar un cucui a avut la frunte. nu`mi pot imagina cum s`au putut lovi frontal pe un drum drept unde erau doar ei 2 :P cand s`a intamplat tocmai intram pe strada. politia a ajuns in mai putin de 5 minute iar salvarea in 8 minute pe ceas a fost acolo. descarcerarea a ajuns dupa 10 minute sa`l scoata pe soferul daciei afara ca usile erau cam sifonate si au trebuit taiate. nu am avut aparatul la mine dar cautati pe ncn.ro poate au reportajul poate au fost pe faza si au filmat ca eu am plecat dupa ce a plecat salvarea cu soferul daciei |
4 Attachment(s)
grav accident de circulatie in bunesti aproape de intrare in Dej, vineri seara in jur de ora 23. Fata aflata la volan a decedat pe loc. Pacat de ea avea doar 19 ani!!!
|
cum s-a intamplat accidentul?
|
ba voi nu sunteti oameni ma jur...
|
whats your problem? e topic de accidente, ce ar trebuii sa se discute aici? daca te deranjeaza, sterge-l sau lasa-l in pace.
|
depasire in curba 120 la ora si hop direct sub tir......R.I.P
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning