Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

Robbert 05-06-07 18:22

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 934519)
Eu stiu ca imi spunea maica-mea cand eram mic si ieseam afara cu prietenii ca intre 15.00-17.00 sa nu facem galagie ca e program de liniste.

acum esti mare rau ah? :lol:

TigerGTS 05-06-07 18:26

Pai cu Rodajul cum ramane Geo??? Totul ok acum?...:D

CaDDy 05-06-07 18:27

hai ma da`o reaq de treaba ... de sambata pana aku nu ati fost in stare sa punetzi nishte filme pe youtube sau aici k sa le vedem si noi ? ce reaq parka ati fi nishte mici Steven Spielberg .. stati sa le montati atata ... HAI CU FILMELEEEEEEEE

Aaronnel^ 05-06-07 18:34

Ba Caddy ... crezi ca toate se fac asa simplu? Mai avem si scoala si nustu cum e la voi la liceu ... dar la mine in generala acum se pun note si se dau lucrari pe ultima suta de metrii. Eu i-am promis lui Geo ca duminica va avea film cu Corrado;) Asa ca asteptati.;)

TigerGTS 05-06-07 18:38

Vino ma cu un CD la mine..Ca stau la 50 metri..Si iti fac eu Filme..Asa in stare naturala..Dar daca ma injuri ca o sa iti inchilozeze gatu` stand cu el la 90 grade ca sa vezi..Sa ti se intoarca tie injuraturile..Hai..Ia-ti blancul si vino incoa...

Aaronnel^ 05-06-07 18:43

Eu am filmele de la tine. Cred ca te referi la Caddy. Si pt filmele lui Oliver pe Adytza sa-l injurati :))))
Eu am filme de la intalnire de 400mb si o sa mai vina inca vreo 400-500mb de pe camera video ;)
Cine le vrea sa vina cu DVD gol sa i le dau;)

IONUT-GBP 05-06-07 19:14

GEo auzi ca ai alergat niste copii cu biciclete pe la mec2 =)) sau nu vroiau sa se dea din fata ta ?:))

Adytzu_JerrY 05-06-07 20:52

de mah ..nu stiam cum sa mai tin camera :lol: :lol: :lol:
asta e ....intoarceti monitoru :) si va uitati
dar sunt si secvente bune :D 8)

Aaronnel^ 05-06-07 21:18

Lasa ca la montaj intoarcem noi :D:D:D
A fost tare faza cu sapca =))

trafy-vr6 05-06-07 21:20

despre ce filme vorbiti?

Aaronnel^ 05-06-07 21:30

Cele de la Oliver de pe camera ... cand filma Adytza si era sa-i zboare sapca.

Adytzu_JerrY 05-06-07 22:36

:lol: :lol: :lol: :lol:
dar nu poti sa ti si u un secret :lol:

SSJ_Gohan 06-06-07 00:25

Editarea complexa pe care o face Aaronel ia timp.. :)

Filmul se poate intoarce si cu fundul in sus si cum vrei..e simplu, o puteti face si cu Media Player...

Kaluvr6 06-06-07 01:20

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 934624)
GEo auzi ca ai alergat niste copii cu biciclete pe la mec2 =)) sau nu vroiau sa se dea din fata ta ?:))

nu i`am alergat ma...faceam misto de ei ca nu se dadeau la o parte. Offf mama lor de filme.

Apropo, care stie cum fac sa ma inscriu la tuning days la cluj? Ce tre sa fac ..ca vreau sa ma duc si eu si jacku.

trafy-vr6 06-06-07 07:04

iti trebuie invitatie...o sa incerc sa iau legatura cu un pireten de acolo si te anunt

IONUT-GBP 06-06-07 11:20

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 768551)
si pt cei care dau de permis acuma am atasat cel mai bun chestionar....bafta

mai ai Chestionare dastea ?:)) :X:X:X

trafy-vr6 06-06-07 12:45

da ce crezi bai baiatule ca sunt io? politai`?:))

TigerGTS 06-06-07 14:28

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 935313)
nu i`am alergat ma...faceam misto de ei ca nu se dadeau la o parte. Offf mama lor de filme.

Apropo, care stie cum fac sa ma inscriu la tuning days la cluj? Ce tre sa fac ..ca vreau sa ma duc si eu si jacku.

Vreti sa expuneti masinile geo, nu? :D

trafy-vr6 06-06-07 14:36

tata m`am interesat.. platesti intrare 25RON si atata:) bafta si sa aud ca te duci:D eventual daca te duci cred ca o sa fiu si eu acolo daca nu cumva e bacu atunci :( chiar nu vreau sa ratez

trafy-vr6 06-06-07 16:47

sa`mi bag **** in m**** m ****** m**** cu m**** aia care nu au ce face noaptea si taie cauciucuri in garaje la oameni si rup antenele si sa`mi bag p*** in toate asigurarile astea de c***..m*** romania !

IONUT-GBP 06-06-07 19:10

ce`ai patit ma ? :O

Aaronnel^ 06-06-07 19:22

Imi pare rau Trafy ptr ce ai patit :( Si scuze ca am uitat sa-ti las mailu pe privat. Dar m-am luat cu treaba :)

thex 06-06-07 19:22

c ai patit trafy?:-s

trafy-vr6 06-06-07 20:04

o sa atasez poze in curand

Adytzu_JerrY 06-06-07 23:20

caut si eu o mel mai veche.....cu Ciocolata....nu stiu cine o canta :(
stiti voi de care zic nu ...? Ciocolata e mea si nu o dau la nimenea...tralalalla...
care o are ?

Adytzu_JerrY 06-06-07 23:30

a gasit melodia
foarte rapid aaronel...
multumesc 8) tananan ...tralallala lala ..:lalala: :lalala: :lalala:
:headfones :headfones :headfones :headfones :headfones

Aaronnel^ 06-06-07 23:32

Npc Adytza ... si mc ca mi-ai tr si mie melodia :D:D:D

Kaluvr6 07-06-07 01:36

Lu un tovaras i`au spart un seria 5 ca sa ii fure bandourile din interior de pe usi, si k bonus i`au furat si oglinzile, m`am jurat ca daca il torn pe vreunu sau aflu k a facut vreunu vreo smecherie la masina il bat pana pic eu. Nu`i suport p`astia...care au ceva cu tine si se ia de masina. Mie in seara de revelion mi`au spart toate cauciucurile, cate 2 gauri in fiecare roata si nici nu mi le`a dat casco.

Da, vreau sa le expunem si corrado si TTu. Care veniti acolo?

trafy-vr6 07-06-07 06:57

daca nu e in perioada bacului vin

Aaronnel^ 07-06-07 09:43

4TuningDAYS Cluj - 22-24 iunie 2007
4TuningFEVER Hanul Piratilor Navodari - 20-22 iulie 2007

recBeat 07-06-07 13:06

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 936944)
Mie in seara de revelion mi`au spart toate cauciucurile, cate 2 gauri in fiecare roata si nici nu mi le`a dat casco.

Tot in noaptea de revelion mi-am furat-o si eu, dar mie nu mi-a spart decat unul, deci au fost mai de treaba! :twisted: Abea le puse-sem pe masina, cauciucuri noi Michelin.. F*-t** in g***a de nenorociti, care au fost!!! Cat m-am chinuit eu sa strang bani sa imi iau cauciucuri noi.. Se vedea clar ca ie taietura de briceag fix pe burta cauciucului, ca sa nu mai poata fi vulcanizat :evil: Si ce ie mai curios ie ca tot in aceeasi noapte unchi-meo, avand masina parcata in alta locatie a patit lafel, aceeasi taietura de cutit :evil:
Cred ca masa lu' ala de n-i le-a taiat, nici dinti nu mai are in gura, de cate injuraturi si-a luat! :lol:

Kaluvr6 07-06-07 16:10

astazi am avut primu incident cu corrado :)....a dat un taran cu spatele si nu m`a vazut si m`a lovit in bot....doar bara zgariata si atat. Si imi zice ca imi da 500 mii si se rezolva. i`am luat 100 euro ca atat imi ia ala sa`mi vopseasca bara.

TigerGTS 07-06-07 16:26

Bine ca nu s-a si turtit :???:..Dar e pacat ca acum iar pierzi timp pentru retush :|

trafy-vr6 07-06-07 17:24

:( ba ce oamenui..sa mor io Kalule daca nu i`as fi dat cu bata de baseball in dinti pana nu i`ar mai fi ramas nimic ca e mai scump sa`si puna dantura decat sa vopseasca bara..a..si dupaia i`as fi luat si banii pt vopsit...numai handicapati...si politia asta da permisu la cine NU trebuie..e Romania asta infecta

Kaluvr6 08-06-07 01:02

da`l ma dracu ca mai avea putin si plangea cand i`am zis sa mergem la garda. Bine ca nu a fost mai rau....da acu mi`am pus claxon si ii terorizez pe astia prin oras :)

trafy-vr6 08-06-07 06:56

faci ca taximetristii...cum se face verde te infigi cu mana in claxon:))

cosmin_cosmin_1 08-06-07 08:22

:) nu ma, taximetristii au legat claxonul la treapta intai de viteza. cand baga sa plece de pe loc, claxoneaza automat.hihi

IONUT-GBP 08-06-07 10:47

tot asa ieri un coleg Rusu cu scuteru la semafor il claxona un taximetrist si s`a intors sa`l injure si a dat inainte si a intrat intr`un papuc :)))))

trafy-vr6 08-06-07 12:19

asta era faza de filmat si pus pe youtube

Kaluvr6 08-06-07 20:39

pai am vazut si noi o faza d`asta da nu era taximetrist. Acolo cum cobori de la supca, inainte de bariera era coloana....si jacku cu septaru a vrut sa se bage in fata....si pe la mijlocu coloanei a vazut ca era garda in intersectie si dirija circulatia. A vrut sa se bage inapoi si unu cu dacia nu`l lasa...asta il claxoneaza si ala figurant gesticula si injura p`acolo....si bauuu intr`unu din fata. Am ras sa mor...am dat geamu jos si i`am zis ....vezi ma tarane ce prost esti? Si n`a mai zis nimik...am crezut ca ne injura ca ne scuipa da nimica....ii era rusine :)) si tot in ziua aia in pitesti...la un OMV vroiam sa intru in OMV si unu iesea....si tocmai se inchisesera usile alea si ala grabit n`a vazut si bauuuu si ala s`a lipit de usa de i`au sarit plasele din mana. Am zis ca`mi iau o camera si mi`o pun in frunte ca ma oftic cand nu`i filmez :))

All times are GMT +2. The time now is 15:27.

- Copyright 2026 4Tuning