![]() |
mah bine ca asa mica problema o rezolvi imediat nu ca si mine futui masina masii :evil:
|
mah...eu n-am fost pe faza...nu intru decat seara....nah..ash fi venit...chiar pe la 7 am scos Porschele din garaj sa il mai invart un pic...
|
Stati linistiti ca eu cu AMBRA am prins gustu' la intalniri romantice :lol: :lol: :lol: :hug:
Mah TEKIN ti-ai rezolvat masina? nu ai mai sunat pe baiatu' :wink: |
Re:
Quote:
|
Duminica 18.09.2005 la ora 18:00 Intalnire ADR Arad la Fantasy :!:
ps.ar fi bine daca ati veni, (sa nu fie intalnire romantica :wink: ),nu de alta ,dar tre sa dea Ambra de baut.... :wink: :lol: |
:drunk: :wave:
|
mah la ce ora e intalnirea azi ??
|
Re:
Quote:
Care intalnire :?: Este azi vreo intalnire :?: :paper: |
pai asta intreb...sa stiu cum sa-mi fac program....
criss ???? |
INTALNIRE ADR ARAD LA FANTASY ORA 19:00 SAMBATA 1 OCTOMBRIE 2005 8)
|
Bine ba :!: :D
|
doar adr arad sau mai poti sa vine si altii ??? :tenisclap
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
eu vorbeam de rcs si bebe :wink: 8) |
si io.. :paper:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ca oricum rcs si bebe nu prea au ce face la intalnirile adr arad :wink: |
Bebe ar putea sa vina linistit....
|
AMBRA nu ma referam la dari ok ?? :evil: am zis ma referam la rcs si bebe
|
Re:
Quote:
cele intamplate se stiu foarte bine ... daca bebe a ales sa iasa din club a facut-o de buna voie si in deplina cunostinta de cauza nu l-a dat nimeni afara. noi ne-am mai intalnit cu bebe la karturi si vad ca am reusit sa convietuim pasnic faptul ca unii dintre noi pastram legatura cu cei doi e un lucru admirabil dar nu cred ca ar trebui sa afecteze clubul in nici un fel mi se pare normal sa ne intalnim si sa purtam o conversatie civilizata prieteneasca chiar cu cei doi dar nu cred ca la intalnirile ADR s-ar simti comfortabil nici rcs si bebe si nici membri Adr ps. TEKIN sa inteleg ca ai vorbit cu cei doi si acestia si-au manifestat dorinta de a participa la intalniri? sti foarte bine ca indiferent care din noi a adus unul sau mai multi prieteni la intalniri , acestia au fost intotdeauna bineveniti si sint in continuare bineveniti :lol: |
chiar nu am vorbit cu nici unu sa vine la intilnire :wink:
|
fratilor....cred ca parasesc si io clubu....ca nu prea am tangentze cu el..... :lol: ...dar....o sa vin cand am timp pe la intalniri.......
|
:shock: no comment :!:
|
care mai doreste, care mai pofteste :?: :?:
|
:roll: :roll: nu mai am chef de nimic cred ca urmeaza si tekin
|
Sincer imi pare rau,dar e decizia voastra :(
Oricum a trecut aproape 1 an in care am petrecut momente placute la curse si in deplasari,sper sa mai treceti pe la noi :wink: RESPECT PS:Cand luati decizia finala iesiti voi de la usergroup si dupa aia va stergem noi de pe liste :( |
pai ramanem preteni etc....dar acest club nu prea vad sa insemne ceva.....deci nu ma intereseaza...... :D
|
sper si eu sa ramanem prieteni 8)
|
normal ca ramanem prieteni
poate treceti prin oras si nu ne mai salutam ca va sparg cauciucurile :lol: :lol: :lol: :wink: si vedeti ca dupa ce-mi rezolv motoru' poate nu veniti la 4 benzi :lol: :P |
Re:
Quote:
|
Am si eu o intebare:
Ce ati vrea sa insemne clubul asta??? Sa organizeze curse??? Cand a fost vorba sa punem cu toti bani de legalizare, d c nu ati mai zis nimic??? Aradul am inteles ca a fost de acord, Bucurestiul este de acord, Hunedoara??? Nu am primit nici un semn!!! Acest club este format in principal dintr-un grup de prieteni care sunt pasionati de acelasi lucru. Eu as vrea sa org curse dar deocamdata nu s-au strans bani pt legalizare, dar pt curse!!! |
Esti incapabil Silviule. Vrei sa-mi stergi si post-ul asta? :lol:
Shadow - Nu ma intereseaza sa iti sterg nimic, pur si simplu nu vreau sa creezi vreun confict, decizia de a parasi clubul ti-a apartinut!!! |
Re:
Quote:
Voi acolo, sufletul ADR-ul, n-ati fost in stare sa veniti in vizita, niciodata intr-un an, dar tie iti trebuie legalizare.. ce ma dracu ? Eu, care nu am masina, cunosc toti membrii ADR aproape, am putut sa merg si la Bucuresti si la Arad. Voi care toti aveti masini si sunteti ciumegi, UNU n-ati putut venii.. Asa ca, trebuie sa recunosti, suntem prieteni, nu CLUB. Scrie asa www.4tuning.ro, si uita-te sa vezi, petrecere de 1 an la Mid noght racers aia, si altii.. uita-te la ei intalniri.. uita-te si tu ce inseamna sa fie un club. Si cam atat.. Ce-am castigat eu cu clubul acesa? Prieteni.. pe care ii am aproape.. mai ales Aradu. |
Ceva de genu' asta scrisesem si eu dar Silviu a sters post-ul meu. Tipic. :lol: Eu vreau sa subliniez ca nu incurajez pe nimenea sa iasa din club. Este super club. Pacat ca sunt multi membrii de valoare care si-au pierdut timpu' in acest club.
|
Re:
Quote:
Am adus o gramada de membrii in club, si ei pleaca acum, de ce? Pt ca nu avem nici macar sigle? Oare deaia? MI SE RUPE! |
Mutzule tu platesti vreo cotizatie???
Cand a fost vb sa facem ceva care sa necesite bani, d c toata lumea se da la o parte??? Ati sarit in sus pt nr, am teancul de nr acasa, voi ati luat doar 3 sau 4!!! Acum avem si siglele facute, prima data a fost o incurcatura, se mai intampla!!! Tricouri o sa ne facem miercuri, cei din Buc care vor!!! Cat despre intalnire, tocmai de asta am stabilit intalnirea de pe 29-30 oct la Paltinish!!!! Si sa nu o dam cu vizitele ca nu e chiar asa pt ca nimeni pana acum nu a venit decat cu treaba prin Buc, ceea ce este un lucru de inteles pt ca sunt cheltuieli considerabile!!! Tu zici ca aia fac petreceri & shit, aia platesc cotizatie si au din ce sa dea petrecerile alea. Daca vreti adoptam si noi un alt exemplu practicat la alte cluburi: sigle, nr, tricouri, sepci gratis, cotizatie lunara 150.000 strangem cu sutele de mem doar ca sa avem de la cine sa strangem bani si sa avem destule resurse sa dam o petrecere si o sa ajungem sa nu ne mai stim intre noi!!! Eu am plecat cu ideea ca in acest club toata lumea sa se cunoasca si la o adica sa se ajute la nevoie, si am luat ca ex cluburile mici(Insomnia), nu cluburile imense gen NSL, MR. In fine trageti ce concluzii vreti!!! |
Eu raman, la care nu-i convine sa se care, ce plm!!
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning