![]() |
Re: E30 - DGH Fra///M
daca e criminal ...sa ma duc la politie sa-l denunt?? da misto masina nasi , poate ne zici si noua cu pistoanele alea diseara pe dorobanti ...te asteptam ...sa-l aduceti si pe nebun!!! :))))
|
Quote:
on: DGH cand mai scoti masinuta ? ca sunt curios sa vad ce victime mai faci :) |
Quote:
|
uitasem de moartea ... ai dreptate el e ... ca Cezar nu are soft
|
da ...n-are :)))))))))))))))
|
Salut Nasi, cum am promis, o mica continuare, sa-i zic partea 2, dar cu siguranta va urma si partea 3, probabil ultima.
De cum a iesit pe strada Lumea toata vrea sa-l vada, Se aduna ca la circ Sa-l vada pe Fram cel "mic". Altii chiar mai indrazneti Dar putin cam natafleti... Vor sa-l puna la-ncercare Cu ale lor animale. Unele chiar fioroase, Insa si putin cam grase Vor pe Fram sa il doboare, Dar ursul se tine tare, Pe toate le incolteste Si de asfalt le tranteste. Aceste rime sunt compuse de mine fara nici un tac la adresa nimanui, se vrea a fi un 'pamflet' sa zic si sunt dedicate exclusiv acestei masini implicit proprietarului. Asta din prspectiva unui pasionat si iubitor (mare fan) de ursuleti. p.s. Nasi, ai un privat de la mine. |
:mrhappy::mrhappy::mrhappy::clap::clap::clap:
Felicitari pentru rimele deosebite compuse, Cipilica! Si pentru Nasi: Nu te mai lua dupa gura lumii, ca vorbeste multe lumea si nu are rost sa le asculti pe toate. Am observat de aici de pe forum ca esti baiat de treaba si ca nu cauti cearta cu nimeni... e foarte ok lucrul asta! Multa bafta in continuare si realizari in tot ce vrei tu iti doresc! [<3 E30-ul nostru din Braila, MCF] |
Quote:
Ca sa ma convingi as vrea sa-mi arati si mie undeva o ramura a sportului automobilistic care a omologat cursele din mers. |
Quote:
Nu ma refeream la DVL desi acesta oricat se spune ca nu are soft, are. Numai simplul fapt ca a fost scoasa de Ceky prin resoftare delimitatea insemna ceva, sigur lucrand in vanzari la Porsche e greu sa dea un exemplu asa ca sustine ca nu are soft, dar are. Cu Moartea ca sa fie clar din punctul meu de vedere este un 1-1 in iarna a castigat acum pot sa-l bat, totul depinde de aderenta mea sa fie un asfalt curat nu special. Ma deranjeaza ca unii de aici incep sa sune proprietarii de RS4 ca sa le povesteasca ce a scris Sebastian de ei pe net ... de rahat astfel de comentarii care ma lasa rece. Au mai fost doua RS4 pe care le-am batut insa DGH asa cum am spus cred ca ma bate cu ceasul de la gara, insa bucuria prima data a fost a lui WPP, iar daca vrea TXA am vorbit si cu el. |
[QUOTE=SEBASTIAN;1563259]Nu vreau sa fac nominalizari si vreau sa stiti ca sunt mai multe masini in configuratia tobe si soft.
Nu ma refeream la DVL desi acesta oricat se spune ca nu are soft, are. pai daca te deranjeaza atunci nu iti mai permite sa faci aprecieri de genul asta absolut gratuite ;) |
are soft. limitarea de viteza a fost ridicata prin rescriere de soft.
|
Imi cer scuze ca incarcam putin inutil acest topic insa ca de obicei se face din tantar armasar. In urma celor spuse de mine s-u gasit unii care sa zgarme cum le e modul de viata.
Am spus ca nu vroiam sa discutam prin nominalizari. Trebuie sa fac totusi o paranteza cu referire la RS4 lui Paul supranumit Moartea. Eu stiam ca masina nu mai avea soft schimbat si-l avea pe cel de fabrica la ra cu care m-am dat ultima data. Istoria suna asa, soft SKN, refuzat de paul pe motiv de lipsa de putere, apoi soft Aspad peste care Porsche a facut un update de soft. Deci in final avea o varianta de fabrica din ce stiu eu. |
seby ce facem noi , nu e la nivel performant e ceva vagabonbtesc , e mult mai tare :))) stiu ce urmeaza sa zici ca trebuie sa ridicam standardele etc , hai sa lasam topicul omului in pace.
|
nu stiu ce spui acolo dar sunt de acord sa lasam tpopicul desi ce s-a spus poate fi considerat si ca o referinta pentru unle discutii de aici
|
te dai cu o yamaha r1.....
omu este motociclist..adevarat...are si ceva interne la motor schimbate...defapt...modificari majore |
ma dau eu cu mig-ul....spune-i motociclistului ca ii dau avans ....
am ceva interne schimbate ...un ficat si 3 rinichi...da sa nu-i spui ca nu se mai da dupa aia.... multumesc. |
dany_let Re: E30 - DGH Fra///M
-------------------------------------------------------------------------------- ma dau eu cu mig-ul....spune-i motociclistului ca ii dau avans .... am ceva interne schimbate ...un ficat si 3 rinichi...da sa nu-i spui ca nu se mai da dupa aia.... multumesc. ha ha ha....ce haios ejti tu are dgh avocat :-? |
Eu cred ca o cursa stransa si echitabila cu DGH-ul poate face MTJ-ul.
MTJ din spusele lui era mai rapid ca WPP si asta ma face sa cred ca o cursa cu DGH ar fi fost, daca nu cumva a fos chiar interesanta. R1 si alte motociclete sa caute un ZX10 modelul nou si un pilot pe masura. maine poimaine vine un destept cu 3-4 roti prinse pe un cadru sudat si vrea sa se dea cu masinile..., nu se poate chiar asa fiecare cu clasa lui totusi. |
Quote:
P.S. inainte de modificari eram la ~ o masina in spatele lui mtj pe 400m |
Erai la girla
|
Quote:
|
Eram in masina si stateai 1 si 2 la bara spate , la 3 ramineai 3 masini si la 4 ramineai masca daca iti mai aduci aminte, asta de 2 ori. A treia oara cind nu i-a intrat a treia de 4 de 3 ori ai recuperat ceva dar nu l-ai ajuns in timp util si a plecat din nou cind a intrat in viteza, probabil de aici ai scos-o cu o masina diferenta.
Poti sa incerci acum cu noile tale modificari cu DGH care s-a dat cu nicu si sunt diferente foarte mici. Nu e nici o problema dar sa nu ne mintim singuri. |
Quote:
|
o sa incerc cu toata lumea cand o sa fie ambreajul ok
Daca tie iti creste inima recunosc public ca mtj m-a rupt in doua si mi-a dat multe masini, este racheta, cel mai rapid urs pe care l-am vazut, mai zic? Vezi ca pe 400m nu se pune problema de a4a cel putin la mtj, si pana la 150 pe bord era langa mine, chiar imi pare rau ca nu s-a filmat toata treaba, se pare ca de acum in colo asa trebuie sa fac ca sa evit discutiile. P.S. yntisar24, cred ca ar fi cazul sa nu intri in discutie ca nu sti ce vorbesti, erai de fata si nu stiu eu, ups....nu prea aveai cum ca in masinile noastre nu erai si de tinut dupa noi nu cred ca aveai cu ce |
Quote:
Un m30 nu se compara cu un m50 asa cum nici m50 nu se compara cu s38 si o sa se vada lucrul asta si pe 400m. |
Quote:
Ai dreptate, sa faca un moderator curat..... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...70#post1565970 |
Quote:
WPP acum si eu am imbunatatit din plecare startul la M3, probabil ca s-a mai lasat putin si motorul si acum pot sa merg si eu sub 13. |
Eu am sa-mi iau un scooter zilele astea si o sa ma invat cu el dupa care incercam un 400m daca vi se pare interesant.
Nu e gluma e realitate ce spun, cred ca nu potsa bat greii din grupa e30 unde ar merita facuta o grupa sau mai bine spus o cupa a lor. |
a-ti f.....t de tot topicurile lucrarile voastre se vad pe strada sau la legale aici pe forum toata lumea vb tare si urat se bat cu pumnii in piept ca fac ca dreg sunt unii care nici macar nu au cu ce merge pe stada si vb de 4000 5000 de cp e mai bine sa va linistiti toti sunteti tari in gura pe net toti sunteti avocatii prietenilor vostri sunte-ti de c....at luati foc de la orice vorba facuta de cate unu care pare el mai miez incercati cu frana si va mai vedeti pe la legale sau in alte parti nu are rost sa fiti zmei ca nici unu nu e prea tare asa ca vorba multa si proasta oare va caracterizeaza ?
spor la treaba in continuare si care e mai bun ajunge primu mereu |
Quote:
|
Sunteti cam fatalisti! Lucrurile pot reintra in normal incet incet.
|
poate asa este dar sa nu mai vorbeasca toti despre ceva care nu au o treaba !!!!!!!! se vede pe sosea cine e mai bun ;)
|
1 Attachment(s)
sa revenim la topic ..
felicitari pt masina este f tare .. si atasez mai jos un scurt filmuletz de la craiova .. |
doamne cat ador sunetul ala :D....felicitari inca o data si succes in continuare..!!
|
Azi din intamplare am vazut masina .. :D
Am vazut ceva alb in forma de urs pe o platforma undeva departe in fatza,am tras tare si am ajuns langa ea,banuiam ca e DGH`ul , aproape ajuns langa ea ,am vazut capota ridicata,si din unghiul din care eram se vedea ciudat,ma speriasem,ma gandeam ca doamne fereste e lovita,insa nu era :D si mai ciudat (oarecum) mi s-a parut faptul ca ceilalti colegi de trafic nu prea se uitam pe ea :D nu banuia nimeni ce zace sub capota aia :D capota aia noua :D pe care n-am apucat s-o vad bine :D niste poze nasi cu capota ? :D |
Cum protejezi intercoolerul de pietre si nu numai ca vad ca nu ai plasa? Ai de gand sa ii pui vreun spoiler nou care sa il integreze?
|
Asta Vroiam Si Eu Sa Zic... CA AM VAzut-o Ieri Pe O Platforma :p... !!! Am Ramas ...WOW ... !!! :X:X:X:X
|
cat de tare se aude. dar dc nu puneti mai multe filme ?
|
ce frumos suna motorul .:D... !!!:) .. e belea rau masina .. felicitari
|
Merge domnu fram la Oradea pe 15 iunie? se anunta mare eveniment :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:18. |
- Copyright 2026 4Tuning