![]() |
3 Attachment(s)
bora in viziunea mea :D n-am gasit eleron dc aveti sa-mi dati unul v-as multumi. :(
pareri va rog! |
1 Attachment(s)
cum e??
|
Re:
Quote:
La jante mai trebuie lucrat. |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
cum a iesit? ce am gresit?
|
2 Attachment(s)
inca una...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
shhhhhttt
blowwind deja se vede profesoru profesorilor ;) e foarte interesanta ideea ;) mie imi place .. chiar arata a volvo .. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
gusturile nu se discuta..... :P nu m`am nascut zeu...dar nu cred ca am facut vreun a8 cu bot de volvo...sau ceva asemanator.... I rest my case... |
iti zic eu ca in capshoru tau , esti zeu ;) te vezi zeu ...
poate nu-ti dau tu seama, dar mai .. lucreaza la ... comportament .. prea-i vezi pe toti ca .... cacatii tai ... termina cu prostiile ma .. nu ma mai intreba daca-s suparat pe tine pe ym .. mai uite-te in puii mei o data la masina ... le-a PUS prea bine .. nu prea are greseala masina ! so //// coae ....... a8 coupe ?! |
Re:
Quote:
te rog frumos sa`mi aratzi unde am zis ca este prost lucrata....??? n`am facut nicaieri referire la acest lucru!!!!am zis pur si simplu ca este un KITCH....si raman la ideea asta... ;) P.S. imi cer scuze fatza de totzi care s`au simtit \"cacatzii\" mei.... |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
:arrow:
buba mare la janta spate....dar nu reusesc s`o fac :( |
ehehe nu mai io stiu cat ai muncit sa o faci :P congratz ti-a iesit bine...ce are janta spate?mi se pare ok
|
Re:
Quote:
janta spate e foaie :))...parerea mea:P EDIT : sorry golf :P ...am uitat :) :flower: |
si yo si yo :D
|
chiar e reusita! felicitari!! janta spate e cam aiurea :D da cam uiti de ea cand vezi masina :P ....shi cum naiba ai facut carbonu ala as fie \"stramb\" adika sa respecte curbura caroseriei?
|
\"UN MARE KITCH\"
|
2 Attachment(s)
ultima creatie astept pareri :D
|
blowwind...ma fa odata fibra de carbon,poate o sa-ti iasa.nu mai lua faruri de la prototipuri de audi ca-ti iese un mare kitch,cum bine a spus si EvLSantOS,asta pt ca sti sa comentezi la altii''si ca ti-a trebuit mult timp sa ajungi zeu''...poate a inceput prea intens clasa a12-a si te retinem...
toate cele bune! |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta este ultima mea lucrare spatele nu are nici o terminatie inca mai caut :wink: :arrow:
|
1 Attachment(s)
aaa am uitat si se trage din asta
|
te rog frumos .. sa pui pozele in acelasi post ... ok ?
|
:( ok sorry pana ma obisnuiesc :? ...promit k este ultima mea greseala :wink:
|
stai linistit kolegu :P n-ai taiat capu nimanui :P doar ca idee ...
|
Re:
Quote:
e aproape perfecta , mai putin eleronu ala .. joaca-te la opacity ... bravo ! |
Re:
Quote:
|
dar la a mea nu ati comentat nimc ...deci nu va place :(
|
Re:
Quote:
pai este un layer separat si opacity este 90 % trebuia mai mic? |
1 Attachment(s)
dap , incearca ... un ... 40% ;)
si pune aici ... ;) pun si eu ceva facut aseara |
2 Attachment(s)
Astai ultima mea \"opera\" :). Nu am mai facut nici o poza de vreo 2 luni...si dupa ce miam cam iesit din mana...iata rezultatul :)...Astept pareri..
|
Bv man...e frumos lucrata ! da'...sunt urate rau stopurile ale ! incearca sa mai combini si tu cu niste forme rotunjite, sau \"ochiuri\" gen corvette :wink: ! oricum bv ! :peace:
|
marfa .... dar stopurile care sunt de Calibra nu ?? sunt prea mari ...imi place ideea :wink: marfa hai sa vedem ce mai scoti ..... :wink:
|
2 Attachment(s)
Ultima creatie :wink: :arrow:
|
:P bv , misto rau ideea ! arata belea ! dar...ai 3 GRESELI MARI SI LATE !
- Eleronul nu prea pare la locul lui (si e decupat aiurea) , mai incearca sa-l decupezi inca o data - Flacarile sunt misto rau , dar vezi ca ai \"vopsit\" si cauciucul dp spate un pik - si neonul arata ca un deseu de subst. radioactive ! In rest bv ! e chiar misto ! astept si altele |
mercy mestere :wink: acum incerc sa le corectez ..mie chiar nu imi place deloc eleronul dar de unde altu........caut alt eleron ..... si-l voi pune pe ala k nu imi place deloc :wink:
|
2 Attachment(s)
greseli?? nu m-am descurcat mai bine de atat la plasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:31. |
- Copyright 2026 4Tuning